- 26 Temmuz 2024
- 580
- 229
Daha 4Kaçıncı günün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 4Kaçıncı günün canım
Ben de transfer sonrası bu süreden çok korkuyorum biliyor musun bilmiyorum zaman nasıl geçecekDaha 4
Transfer sonrasından bildiriyorum; GeçmiyorBen de transfer sonrası bu süreden çok korkuyorum biliyor musun bilmiyorum zaman nasıl geçecek
Yaa evde misiniz kaçıncı gün. :)Transfer sonrasından bildiriyorum; Geçmiyor
Kızlar nasıl geçiyor günleriniz? Ben 2. Adeti bekliyorum transfer için. Ya ne biliyim aklıma geliyor bazen çok negatif düşünüyorum bazen böyle hissiz gibi oluyorum. Olur mu acaba diyorum. Bir embriyo donuk bekliyor. Bı yandan ise gelip gidiyorum. Onun dışında ekstra özen gosterdigim degistirdigim bişey yok yaşantımda. BIraz stresli bı işim olsa da ve insanların acimasi da yok açıkçası ama transferden sonra yinede çalışayım kafasındayim. Zaten saglikliysa tutunur diye düşünüyorum. Bı iki gün dinlenir sonra calsiirim diyorum. Çok bişey yapmıyorum ya gebe kalmak için beklemek dışında şuan için ondan kafada kuruyorum bazen olumsuz olarak :) içimden çok istiyorum tabiki... Sizler neler yapıyorsunuz
Ben de onu düşünüyorum nasıl geçecek ne yapayım nereye gideyim acaba kesinlikle ve kesinlikle bir saniyemi evde geçirmemem lazım ve kadınlar kulübünü terk etmem lazımTransfer sonrasından bildiriyorum; Geçmiyor
O günü düşününce gözlerim doluveriyor hemen :)) bende öyle diyorum yaa evde sürekli yata yata sıkılırım gibi geliyorÇalış çalış. Başka türlü olmaz. Ben bir kaş gün için evden çalışıyorum. Ama ofise gitsem kafam daha çok dağılır daha iyi gelir. 2 gün sonra döneceğim.
Bence kendini olmamış ve bilmediğin bir sürecin stresine kaptırmışsın. Tadını çıkar. Kavuşma gününü hayal et
Ben ilk 2 gün evde durdum çok zor zaman geçti sonra işe başladım zaman daha hızlı geçmeye başladı desem de inanma yine geçmiyor kafan hep acaba tuttu mu tutacak mı düşüncesinde shhshd ama ben yarıladım kaldı 5 günO günü düşününce gözlerim doluveriyor hemen :)) bende öyle diyorum yaa evde sürekli yata yata sıkılırım gibi geliyor
Yaa hadi inşallah sağlıcakla tutunurBen ilk 2 gün evde durdum çok zor zaman geçti sonra işe başladım zaman daha hızlı geçmeye başladı desem de inanma yine geçmiyor kafan hep acaba tuttu mu tutacak mı düşüncesinde shhshd ama ben yarıladım kaldı 5 gün
İnşallah tutunma belirtisidirKızlar transfer sonrası lekelenme yaşayan oldu mu, 7.günümdeyim ağrım da fazla lekelenme oldu
Testim pozitifti ondan korkuyorum bebek acaba tutunmadı mı çok evham yaptım ağrılarım da arttıİnşallah tutunma belirtisidir
6.gün embriyosuBence tutunma lekelenmesi 5. gün embriyosu mu bebişler
Evet lekelenme yaşayanlar oluyormuş sizinki de odur merak etmeyinKızlar transfer sonrası lekelenme yaşayan oldu mu, 7.günümdeyim ağrım da fazla lekelenme oldu
Ah inşallah 3.denemem bu ve umarım olmuştur çok korktumEvet lekelenme yaşayanlar oluyormuş sizinki de odur merak etmeyin
Biraz buradan uzak kalmak gerekiyor bencede. Ama insan dayanamıyorBen de onu düşünüyorum nasıl geçecek ne yapayım nereye gideyim acaba kesinlikle ve kesinlikle bir saniyemi evde geçirmemem lazım ve kadınlar kulübünü terk etmem lazım
Cuma transfer oldum. Üç gün evden çalışılan perşembe döneceğim. Bugün 4 bitiyor :)Yaa evde misiniz kaçıncı gün. :)
Sus sus öyle deme kafam dağıldı iyi geldi deBen ilk 2 gün evde durdum çok zor zaman geçti sonra işe başladım zaman daha hızlı geçmeye başladı desem de inanma yine geçmiyor kafan hep acaba tuttu mu tutacak mı düşüncesinde shhshd ama ben yarıladım kaldı 5 gün