2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bosancım sağol paylaşımların için

allaha şükür eşimle bizim aramızda bi problem olmuyor ama şunu iyi biliyorum serhan biz ikimiz hararetli bi şekilde bişeylerden konuşurken bile ikimize dönüp bağırıyo sanki yapmayın der gibi bende annecim konuşuyoruz babayla diyorum gülüyo sonra ki gerçekten konuşuyoruz olaki tartıksak bile asla serhanın yanında olmuyo bu ama yalnızlık var tabii sadece beni görüyo babada akşam ve hafta sonları ve hafta sonu serhan daha sakin oluyo gerçekten ben bizden kaynaklaıyo derken şunu kasdettim evet hep hayır'ı kullanıyoruz yapma elleme bunu sürekli kendimi ve eşimi uyararak az!a indirmeye çalışsamda bazen olmuyo

gülşancım en açımız bile onlardan toktur sözüne katılmadan edemiycem çok güzel söylemişsin canım
periicim çok iyi birşey yapmışsınız gerçekten allah yardımcıları olsun inşallah

bu arada bosanacım bakıcının yatması garip geldi bana da ben bizler bile çocuklarımızın birşeyi geç kalmasın eksik olmasın diye uykuyu geçtim oturamıyoruz bile dediğin gibi dorukla ilgili yapması gerekenleri yapsın sonra otursun yada uyusun

güzel konualrdan bahsetmişsiniz ama geçmişe çok dalamayacağım cadıyla ilgilnemem gerekevdeyim,, sabah doktora gttik , cadının boyu : 90 cm olmuş kilosuda 12,800 doktorumuz beğendi boyu ve kilosu çok iyi hatta 2 - 2,5 yaş oranlarında dedi kalbinde de sorun çıkmadı bakalım şimdi tahlil sonuçlarını bekliyoruz inşalah olumsuz bişi çıkmaz bende vicdanazabından kurtulurum , emme konusunda hala çok başarılıyyız maşşalah hiç istemiyro gecede dahil , sanırım bizim emme konumuz kapandı , dün banyoya girdiğimizde görünce bi mama anne mama dedi bende hayır kızım artık o mama değil dedim ve suya daldık gitti :)

bizde herşey yolunda hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz,,, dua edin tahlilleride iyi çıksın ilaç kızımı etkilememiş olsun ,:emir_bebek:

Bu 2 yaşında daha da ilerleyecek yerçekimini keşfedecek her bulduğunu balkondan aşağıya atacak şekilde eylemler bize göre yaramazlıklar yapar. sana kaç kere yapma dedimden alıntı yaaa berra her bulduğunu balkondan aşağı atmayı çok seviyorr bide öle bi seviniyorki attığında sıpaaa ıslak mendille elini yüzünü burnunu ayaklarını bi kaç mendili isref ettikten sonra alıp aşağı atıyor süpürgeyi küreği yada içerden taşıdığı seyleri
ve bu konu hakkındada ben berraya genelde yemek yerken cıs ları hayırları yapmıyorum isediği gibi yiyor evin içindeki hallerindede aynen istediğini yapıyor ve yaptırttırıyor

Bacılar selam...

Dünkü iftar beklediğim gibi kötü geçmedi... Zaten iki görümcek de yoktu. Evli olan zaten yoktu da bekar olan da ben geliyorum die bi yerlere gitmiş anlaşılan.:KK52: Zaten bizim o önceki tartışmamızda kv yoktu. Yani aramızda somut bir küslük olayı yoktu.. Kadın dargınlık olasın die çağırmış, biz de gittik. Hiçbirşey olmamış gibi konuştum...Hiç suya sabuna dokunmadan iftarımızı ettik, Pelin bizi güldürdü, eğlendirdi, erkenden de kalktık geldik..

Eğer bundan sonra herkes durması gereken yeri bilecekse ben de saygıda kusur etmem böyle biline...

güzel konualrdan bahsetmişsiniz ama geçmişe çok dalamayacağım cadıyla ilgilnemem gerekevdeyim,, sabah doktora gttik , cadının boyu : 90 cm olmuş kilosuda 12,800 doktorumuz beğendi boyu ve kilosu çok iyi hatta 2 - 2,5 yaş oranlarında dedi kalbinde de sorun çıkmadı bakalım şimdi tahlil sonuçlarını bekliyoruz inşalah olumsuz bişi çıkmaz bende vicdanazabından kurtulurum , emme konusunda hala çok başarılıyyız maşşalah hiç istemiyro gecede dahil , sanırım bizim emme konumuz kapandı , dün banyoya girdiğimizde görünce bi mama anne mama dedi bende hayır kızım artık o mama değil dedim ve suya daldık gitti :)

bizde herşey yolunda hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz,,, dua edin tahlilleride iyi çıksın ilaç kızımı etkilememiş olsun ,:emir_bebek:

hayırdır musti ne ilacı ne etkilemesi ben bişey anlamdım ne olduki

Maşallah kuzuya, çok akıllı bu Mart bebeleri :))) Boyu, kilosu, kalbi ii çıkmış.. İnşallah tahlilleri de temiz çıkar cnm..

çocukların yaramazlıkları hayırdemek demişken cemy buara sürekli eline geçen şeyleri yere yada birine atıyor amabunu şiddet amaçlı yapmıyor şaka gibi oyun gibi sanıyor ne yaptıysam vazgeçiremedim dün yerden kocaman bi taş alıp attı bana bide kahkaha atıp oowww yaptı çok büyük bi halt becermiş gibi nyapmalı nasıl vazgeçirmeli

bi yandan mememden çıkarken bi yandanda tuvalet eğitimine başladık
daha öncede demiştim çişten kesmeyi ben deil kendi istedi gibi bişey oldu annem bezini çıkartmış berrada çişşşdemiş
tuvalete götürp oturtmuş bi güzel yapmış guzum bunu üzerine bende dün akşam aynısını yapmak istedim bezini çıkarttım
aynen çişş dedi bekledim bekledim yok annem çişş yokmu dedim yokkk bittiii dedi
tamam hadi ozamn gidelim die aldım wc nin önüne koydum ellerini yıkamak istedi yok su bitmiş dedim bi yandanda suyu unutturmaya çalışıyorum
çünkü her seferinde suyla oynamak istiyor neyse bu arada durduğu yere paspasın sın üstüne altına dokunarak üstüne de yaparken çişşşş diyerek gönderdi :KK66:anneme söledim senin kızın beni böle böle aldattı bidaha ben çiş falan yaptırmıcam die
annemde sen ilmini bilememişsin oturup baya bi beklemen gerekti bişeyler konuşsaydın anlatsaydın o da o arada yapardı die :KK37:
keşke başatan söleseydin annecim :76:

bi yandan mememden çıkarken bi yandanda tuvalet eğitimine başladık
daha öncede demiştim çişten kesmeyi ben deil kendi istedi gibi bişey oldu annem bezini çıkartmış berrada çişşşdemiş
tuvalete götürp oturtmuş bi güzel yapmış guzum bunu üzerine bende dün akşam aynısını yapmak istedim bezini çıkarttım
aynen çişş dedi bekledim bekledim yok annem çişş yokmu dedim yokkk bittiii dedi
tamam hadi ozamn gidelim die aldım wc nin önüne koydum ellerini yıkamak istedi yok su bitmiş dedim bi yandanda suyu unutturmaya çalışıyorum
çünkü her seferinde suyla oynamak istiyor neyse bu arada durduğu yere paspasın sın üstüne altına dokunarak üstüne de yaparken çişşşş diyerek gönderdi :KK66:anneme söledim senin kızın beni böle böle aldattı bidaha ben çiş falan yaptırmıcam die
annemde sen ilmini bilememişsin oturup baya bi beklemen gerekti bişeyler konuşsaydın anlatsaydın o da o arada yapardı die :KK37:
keşke başatan söleseydin annecim :76:

ay güldüm demek ilmini bilememişsin :KK1:

Gülşancım Mert kuzumun inşallah bu artık son hastalığı son iğnesi olur.. Çocuk ne dese, ne kadar ağlasa haklı valla :KK25: Ayrıca da Somali ve topikteki olaylar konusunda yaptığın yorumlara şiddetle katıldığımı belirtmeden geçemeyeceğim...

Kız karavana bacı, böyle havuz, banyo, koyun koyuna uyumalar fln..:KK1: Maşallah Allah ayırmasın.. Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin kuzunla...:nazar::nazar:

Çokoprens, bazen bebelerin de eşref saati, yıldızlarının düşük olduğu günler oluyo.. Bi de bu 2 yaş civarı erken ergenlik meselelerine giriyoruz yavaş yavaş.. Belki öyle bir huzursuzluktur..

Bosna, geçmiş olsun. Hipertiroid zamanında birşeye çok çok sinirlenmekten kaynaklanıyormuş bugün öğrendim, senle de paylaşmak istedim.. Ayrıca benim bakıcı da uyuyor.. Hem de işe başladığı ilk günden beri.. Kaç defa söyledim, her sefer bir bahane buldu. Artık bişey demekten bıktım.O da alenen yatıyor, hatta bazen annem oturma odasına uzanmış oluyo. Bi bakıyorum ki diğer kanepeye de o yatmış!! O kadar rahat yani...:KK35: Bu sıkıntımı okuldaki arkadaşlarla da paylaştım da 3 aşağı 5 yukarı nerdeyse hepsi buna benzer sorunlar yaşadıklarını söylediler. Çocuğuna iyi baKıyorsa gerisini göz ardı etmek zorundasın dediler. Ben de takmamaya çalışıyorum artık...Bakıcı değiştirmeyi fln da düşündüm ama Pelin'in yeni birine alışması deveye hendek atlatmaktan zor..

Peri, maşallah kızına:nazar: Demekki uykusuz gecelerin de ödülü varmış...

Hepatit, bu kadar karamsar olma arkadaşım. Meme isteyince başka şeylere daldırarak unutturmaya çalış. Bi de acı biber sürebilirsin belki.

çocukların yaramazlıkları hayırdemek demişken cemy buara sürekli eline geçen şeyleri yere yada birine atıyor amabunu şiddet amaçlı yapmıyor şaka gibi oyun gibi sanıyor ne yaptıysam vazgeçiremedim dün yerden kocaman bi taş alıp attı bana bide kahkaha atıp oowww yaptı çok büyük bi halt becermiş gibi nyapmalı nasıl vazgeçirmeli

Dikkatini başka bişeye çekmek çözüm olabilir.. 'Aman yaPma, çok tehlikeli, aaa!!' fln gibi tepkiler verdiğimizde özellikle yapmaya başlıyorlar çünkü...

yaaa varya ben burda biraz dedi kodu yapmak istiyorum ama nasıl olcak yaaa surda nick kullanarak giriyoruz ama yinede dış mihraklar tarafından yerimiz bulunuyor yaaa yuhh yaaa kk da nasıl isim deiştirilir bileniniz varmı deiştirenler var

Gülşancım Mert kuzumun inşallah bu artık son hastalığı son iğnesi olur.. Çocuk ne dese, ne kadar ağlasa haklı valla :KK25: Ayrıca da Somali ve topikteki olaylar konusunda yaptığın yorumlara şiddetle katıldığımı belirtmeden geçemeyeceğim...

Kız karavana bacı, böyle havuz, banyo, koyun koyuna uyumalar fln..:KK1: Maşallah Allah ayırmasın.. Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin kuzunla...:nazar::nazar:

Çokoprens, bazen bebelerin de eşref saati, yıldızlarının düşük olduğu günler oluyo.. Bi de bu 2 yaş civarı erken ergenlik meselelerine giriyoruz yavaş yavaş.. Belki öyle bir huzursuzluktur..

Bosna, geçmiş olsun. Hipertiroid zamanında birşeye çok çok sinirlenmekten kaynaklanıyormuş bugün öğrendim, senle de paylaşmak istedim.. Ayrıca benim bakıcı da uyuyor.. Hem de işe başladığı ilk günden beri.. Kaç defa söyledim, her sefer bir bahane buldu. Artık bişey demekten bıktım.O da alenen yatıyor, hatta bazen annem oturma odasına uzanmış oluyo. Bi bakıyorum ki diğer kanepeye de o yatmış!! O kadar rahat yani...:KK35: Bu sıkıntımı okuldaki arkadaşlarla da paylaştım da 3 aşağı 5 yukarı nerdeyse hepsi buna benzer sorunlar yaşadıklarını söylediler. Çocuğuna iyi baKıyorsa gerisini göz ardı etmek zorundasın dediler. Ben de takmamaya çalışıyorum artık...Bakıcı değiştirmeyi fln da düşündüm ama Pelin'in yeni birine alışması deveye hendek atlatmaktan zor..

Peri, maşallah kızına:nazar: Demekki uykusuz gecelerin de ödülü varmış...

Hepatit, bu kadar karamsar olma arkadaşım. Meme isteyince başka şeylere daldırarak unutturmaya çalış. Bi de acı biber sürebilirsin belki.

evet canımbir tek o kaldı sıra acı biberde..

gitmeden fırsat olmadı yazmaya ..iyi ki gitmişsin bence yemeğe..
bazen bu konularda biraz cin fikirli olmak gerek sanki..sonradan eşinin görmediklerini göstermek için.bak gittim kırmaadım onu da seni de demek için..kullanmak için..tam yazamadım belki ama anladın sanırım:)
sevindim kötü gecmemesine..

kızlar açıorm bişi yazim die başka yerlere dalıp unutuyorum ya. nasılsınız umarım herkes iyidir. melikaanım uyuyor şuan oruçtaN DOLAYIMI ne sütüm azaldı artık zor uykuya dalıyor beni sinir edio inek sütü içiyo gece yatarken o yüden gece 1 kere belki kalkıo emmeye buda beni üzüo.):) uyanınca dışarı cıkarcam onu başka bi yaramazlık yok

Hepimiz bebeklerin sık uyanmasından şikayetçiyiz, sen de az kalkıyo diye mi söyleniyosun Merlike!! Sus bence!:KK36:

yaaa varya ben burda biraz dedi kodu yapmak istiyorum ama nasıl olcak yaaa surda nick kullanarak giriyoruz ama yinede dış mihraklar tarafından yerimiz bulunuyor yaaa yuhh yaaa kk da nasıl isim deiştirilir bileniniz varmı deiştirenler var
Sadece Pro üyelerinki değişebiliyomuş cnm..

yaa nasıl oluki yaaa bu bahsettiğim kişi adı başka bişeyken şimdi kendi adı kızını adı ve kocasının baş harfleri olarak deiştirdi offf bize gelincemi deişti kk kuralları :KK59:

mrb sizler tecrübeli anneler oldugunuzdan bişey danısmak istiyorum yardımcı olurmusunz
Elimizden geldiği kadarıyla tabi ki yardımcı oluruz..:KK69:
yaa nasıl oluki yaaa bu bahsettiğim kişi adı başka bişeyken şimdi kendi adı kızını adı ve kocasının baş harfleri olarak deiştirdi offf bize gelincemi deişti kk kuralları :KK59:

Önceden değiştirilebiliyodu pericim. Mesela ben de değiştirmiştim nicikimi. Ama sonra forumdaki üye sayısı ve talepler artınca böyle bir karar almışlar...

selam herkese.geçmişe baktım,ne kaldı aklımda hiçbişey:KK53:birtek BOSNA nın bakıcısının uyuması aklıma takıldı.bu ne rahatlık yaa,bu kadın babasının hayrına bakmıyor ki doruk a,para alıyor.hadi yorgundur yatar ama önce işini yapsın sonra vakti kalırsa yatsın.

bu iki,üç gündür feci duygusalım,vara yoka ağlıyorum.ama yani içim eziliyor,engel olamıyorum.hep duygusal bir insandım fakat şimdi bildiğiniz sulugöz oldum yahuu.

Son düzenleme:
X