2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben kasımda 33 olacagım.ılk oglum 12 yasında.ewet bu topıkte rekor bende.sızlerde en azından aralarını cok acmadan 2.dusununde yetısın bana .benım hızıma bu topıkte kımse yetısemez ama

Yok canım rahatsız olmak değil de tuhaf geliyor
Dalga geçmedim valla ne güzel bakıyoduk işte,araştırman başlayınca paylaş bizimle

soru : çocuklara özgüven aşılamak sağlamak için ne gibi çabalarınız var izlediğiniz yol nedir ?

Bişeyi yapamadığı zaman ağlamaya başlıyor elinde bişey varsa fırlatıyor, ben de yapabilirsin diyorum sürekli, yardımcı olmamı ister misin diyorum,mesela şekilleri kutudan sokamadığı zaman bana veriyor sokmam için, onun eline koyuyorum ve elini ben yönlendirip doğru yeri bulmasını sağlıyorum falan.
İlk aklıma gelenler bunlar.

Bu arada face.te Sümeyra pek hoş olmayan şeyler yazıyor, umarım kocasına değildir yazdıkları ve umarım düşündüğüm şey değildir.

ben geldimmmmmm :))) sağlık ocagına gittm 3 aylk ko ru.yucu iğnem oldum ohhh rahatladım...
gerçi baya bi yan etki duydum hakkında ama hamile kalmaktan iidir die düşünyorum. en azından gelip sizin kafanızı şişirmem burda :)))

canım bne senın yerınde olsam verırdım.ben bu haldeyken bıle verıyorum dusun.
Yavas yavas kes bence. Aglatma bence bebegını.

canım diyorumya hiç araştırmadan pat die başladım die deilse ben bebeğimi hiç aplatmak istermiyim 2. ayında memeden cıkmısıtı kendiliğinden ben 6. ayına kadar elektirik süpürgesiyle gecenin 1i 2 si demeden öyle emzirmiştim şimdide aman o günlerin acısını cıkartalım die düşünüyordum ama gördümkü gittikce hırslandı benim vakumum ve yemek içmektende çıktı bende izindeyken kolay olur die bir anda cıkarttım offf oz amn tekrara başa sar olmazmı geceleri mamayla idare ediyoruz fazla zorlanmıyoruz ama gece uykusuna yatarken çok problem oluyor asıl ozamn ne yapmalıyım dün 1 de uyudu en gec 10 da uyurdu yavrum

musti mertin özgüven sorunu olduğunu düşünmüyorum, oyüzden bişey yapmıyorum tek başına alıp başını gider arkasına bakmaz bile, yapamayacağı şeyleri bile yapmaya çalışıyor, yavuz it bizimkisi, ben tam tersine karanlıktan falan korkmaya başlasa keşke, yada yalnızlıktan korksada alıp başını gitmese diyorum, dün tavuktan büyük papağana sarılmaya kalktı o hasta haliyle, gagası elim kadardı, bi koparsa hart diye alim allah düşünmeye korkuyorum

ya özgüven sorunu nu şimdiden analayamyız bence yaw :) ben sadece kırılmaması ve gelişmesi için ne yapmalı diye soruyorum :) bizim cadı da karanlık köpek kedi yanlızlık öyle korkular yok geçen gün babasıyla aprka götürdük sonra dönüşte gelmek sitemedi bizimle bizde döndük arkamızı hadi hoşçakal biz gidiyrouz dedik cadı bize el sallayıp salıncaklara doğru koşmaya başladı bu bahsettiğim sahne akşam saat 9,30 :) ama becerielrinde doğru yaptığı herşeyde ben alkışlıyor tebrik ediyorum felan hoşuna gidiyor tekrarlıyor, ha birde şu var mesela bir yerden düştü ya bi daha oraya adımını atmaz yada canı yandı tamam o onun içni bitti o konualrda da eğer işime gelen bişeyse sorun yok ama örneğin kaldırımdan inerken düştü bi daha kaldırıma geldi mi hemen bekler ben indireyim diye o yüzden önce brlikte iniyoruz sonra bak korkulacak bşi yok sende dene yapabilrisin bu kez diyroum ve tekrarlıyoruz tabi yine alkış :)

demekki bunların hepsi bu yaşta böle oluyorlar bizim cadıda aynısı alkış olayı aynen bizdede var aferinnnn kzııma dediğimde arkasında muhakak alkış vardır aferim demek alkış demek bizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…