- 4 Ağustos 2011
- 331
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.741
frambuuu yeni iletin de çok hoş : "sıkıntı ve muz kabuğu" demek
bana çoko dediğinizde kendimi kötü hissediyorum yahu, dalga geçiliyormuş gibi
kelebek hayırlı olsun,biz 2.leri yapsak mı yapmasak mı derken sen tur bindirip 3. ye geçiyorsun, helal valla, bu arada kaç yaşındaydın? 1. çocuk kaç yaşında?
Hepatit başka evlere bakmadın mı? ne güzel sayende İtal.ya daki evleri görüyorduk bizde
bana yardım edecek kimse yokmu ???
sanırım evet..başka yol yok gibi canım..
hayırdır??kötü birşey yok değil mi?
nickinin tamamını yazmak uzun geliyor bana..rahatsız oluyorsan yazarım..
dalga geçme ya....evimi eşyamı heşeyimi bırakıp gidicem sizden güzel falan diye duymak az da olsa rahatlatıyor içimi....daha soracaktım sizee de maalesef ağustosta heryer tatilmiş orda emlakçılar bile..ben de ara verdim araştırmaya..
soru : çocuklara özgüven aşılamak sağlamak için ne gibi çabalarınız var izlediğiniz yol nedir ?
canım bne senın yerınde olsam verırdım.ben bu haldeyken bıle verıyorum dusun.
Yavas yavas kes bence. Aglatma bence bebegını.
Buldum netten sen de bak istersen,yapalım beraber
egoşun annesi hamile değilmisin canım
musti mertin özgüven sorunu olduğunu düşünmüyorum, oyüzden bişey yapmıyorumtek başına alıp başını gider arkasına bakmaz bile, yapamayacağı şeyleri bile yapmaya çalışıyor, yavuz it bizimkisi, ben tam tersine karanlıktan falan korkmaya başlasa keşke, yada yalnızlıktan korksada alıp başını gitmese diyorum, dün tavuktan büyük papağana sarılmaya kalktı o hasta haliyle, gagası elim kadardı, bi koparsa hart diye alim allah düşünmeye korkuyorum
Yok canım rahatsız olmak değil de tuhaf geliyor
Dalga geçmedim valla ne güzel bakıyoduk işte,araştırman başlayınca paylaş bizimle
Bişeyi yapamadığı zaman ağlamaya başlıyor elinde bişey varsa fırlatıyor, ben de yapabilirsin diyorum sürekli, yardımcı olmamı ister misin diyorum,mesela şekilleri kutudan sokamadığı zaman bana veriyor sokmam için, onun eline koyuyorum ve elini ben yönlendirip doğru yeri bulmasını sağlıyorum falan.
İlk aklıma gelenler bunlar.
Bu arada face.te Sümeyra pek hoş olmayan şeyler yazıyor, umarım kocasına değildir yazdıkları ve umarım düşündüğüm şey değildir.
ya özgüven sorunu nu şimdiden analayamyız bence yaw :) ben sadece kırılmaması ve gelişmesi için ne yapmalı diye soruyorum :) bizim cadı da karanlık köpek kedi yanlızlık öyle korkular yok geçen gün babasıyla aprka götürdük sonra dönüşte gelmek sitemedi bizimle bizde döndük arkamızı hadi hoşçakal biz gidiyrouz dedik cadı bize el sallayıp salıncaklara doğru koşmaya başladı bu bahsettiğim sahne akşam saat 9,30 :) ama becerielrinde doğru yaptığı herşeyde ben alkışlıyor tebrik ediyorum felan hoşuna gidiyor tekrarlıyor, ha birde şu var mesela bir yerden düştü ya bi daha oraya adımını atmaz yada canı yandı tamam o onun içni bitti o konualrda da eğer işime gelen bişeyse sorun yok ama örneğin kaldırımdan inerken düştü bi daha kaldırıma geldi mi hemen bekler ben indireyim diye o yüzden önce brlikte iniyoruz sonra bak korkulacak bşi yok sende dene yapabilrisin bu kez diyroum ve tekrarlıyoruz tabi yine alkış :)
demekki bunların hepsi bu yaşta böle oluyorlar bizim cadıda aynısı alkış olayı aynen bizdede var aferinnnn kzııma dediğimde arkasında muhakak alkış vardır aferim demek alkış demek bizde :)