- 7 Ekim 2009
- 2.201
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.721
sevidim önemli birley olmamasına...acil şifa versin kuzuya..ben geldim, çok uykum var ve açım, mertin ateşi bu sabah itibariyle 37.5 e düştü nihayet, iki gündür 38.5 in altına düşüremiyoduk:18: boğaz enfeksiyonu dedi dr ama ben emin değilim, iki gündür hiç uyumuyorum, başında nöbet bekledim resmen, inşallah yine çıkmaz ateşi
kaçırdığım önemli bi haber varmı bakeeem:26:
Gülşancım muhtemelen M.ardinin sularından bu çocuk mikrop kapıyor.
Hepatit benim bi tanıdığım göğsüne balla saçından parça yapıştırdı iğrenç görünsün diye, bi de salça baharat karışımı falan sürdü,istemedi bi daha,onun oğlu da çok düşkündü
şöyle ki..bant yapışırdım çıkarrdı..kazıya kazıya..saç koydum aldı, son çare baharat denedim ..kim.yon koydum..onu da önce suluğunu aldı geldi üstüne döktü peceteyle silmeye çalıştı gecmeyince elimden tutup banyoya götürdü yıka diye..yıkıyormuş gib yaptım bak çıkmadı dedim..silince de kokusu kalıyor ya biraz tiksiniyor..burr yapıyor..
çoko valla çok korkuyorum bıraktıramayacağım diye..salçayı da deneyeyim en iyisi..hastalık derecesinde düşkün..deli olucamm..bu hafta halledicem inşallah..
beklenen en önemli haber senden geldi canım , çok şükür,, inşallah antibiyotik ilaçlarla atlatır hemncik ,
bizim cadı ya ben pazartesi akşam anlattım bu durumu yani 2 gün oldu ,, gece zorlanıyor biberonla sütte içtiği için bieronu veriyorum salıncağına koyup sallıyorum uyuyor avutuyor şimdilik kendini maşşalah kızıma :)
maşallah..hemen unutsunlar zorlanmadan..