2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim, çok uykum var ve açım, mertin ateşi bu sabah itibariyle 37.5 e düştü nihayet, iki gündür 38.5 in altına düşüremiyoduk:18: boğaz enfeksiyonu dedi dr ama ben emin değilim, iki gündür hiç uyumuyorum, başında nöbet bekledim resmen, inşallah yine çıkmaz ateşi:KK59:
kaçırdığım önemli bi haber varmı bakeeem:26:
sevidim önemli birley olmamasına...acil şifa versin kuzuya..
Gülşancım muhtemelen M.ardinin sularından bu çocuk mikrop kapıyor.
Hepatit benim bi tanıdığım göğsüne balla saçından parça yapıştırdı iğrenç görünsün diye, bi de salça baharat karışımı falan sürdü,istemedi bi daha,onun oğlu da çok düşkündü

şöyle ki..bant yapışırdım çıkarrdı..kazıya kazıya..saç koydum aldı, son çare baharat denedim ..kim.yon koydum..onu da önce suluğunu aldı geldi üstüne döktü peceteyle silmeye çalıştı gecmeyince elimden tutup banyoya götürdü yıka diye..yıkıyormuş gib yaptım bak çıkmadı dedim..silince de kokusu kalıyor ya biraz tiksiniyor..burr yapıyor..
çoko valla çok korkuyorum bıraktıramayacağım diye..salçayı da deneyeyim en iyisi..hastalık derecesinde düşkün..deli olucamm..bu hafta halledicem inşallah..
beklenen en önemli haber senden geldi canım , çok şükür,, inşallah antibiyotik ilaçlarla atlatır hemncik ,

bizim cadı ya ben pazartesi akşam anlattım bu durumu yani 2 gün oldu ,, gece zorlanıyor biberonla sütte içtiği için bieronu veriyorum salıncağına koyup sallıyorum uyuyor avutuyor şimdilik kendini maşşalah kızıma :) :nazar:

maşallah..hemen unutsunlar zorlanmadan..

dorukka maşallah..darısı başımıza..:)

Perii ben varım bu ara kesme çalışmalarındayım..gündüz idare ediyorum da gece ne olacak bilmiyorum..
kolay gelsin canım valla ben çok zorlanıyorum kaçıncı günündesin şimdi

ben geldim, çok uykum var ve açım, mertin ateşi bu sabah itibariyle 37.5 e düştü nihayet, iki gündür 38.5 in altına düşüremiyoduk:18: boğaz enfeksiyonu dedi dr ama ben emin değilim, iki gündür hiç uyumuyorum, başında nöbet bekledim resmen, inşallah yine çıkmaz ateşi:KK59:
kaçırdığım önemli bi haber varmı bakeeem:26:
çok geçmiş olsun doktorlarda bilemiyorlar gerçeten
ishal falan olmazsa dert etme

beklenen en önemli haber senden geldi canım , çok şükür,, inşallah antibiyotik ilaçlarla atlatır hemncik ,

bizim cadı ya ben pazartesi akşam anlattım bu durumu yani 2 gün oldu ,, gece zorlanıyor biberonla sütte içtiği için bieronu veriyorum salıncağına koyup sallıyorum uyuyor avutuyor şimdilik kendini maşşalah kızıma :) :nazar:

koskocama maşallah senin cadıya
darısıda en yakın yakın zamanda benim cadıya diyim
hiç anlatma aklıma gelmedi ama gerçi bir anda kesme fikri oluştu
bende anında uyguladım oyyyhhh oyyhhh
bide sallanma diyorsun valla benim haylaz canavarımda bi problem var aceba
sallanmaıda sevmiyorrr :KK43::KK43:

dorukka maşallah..darısı başımıza..:)

Perii ben varım bu ara kesme çalışmalarındayım..gündüz idare ediyorum da gece ne olacak bilmiyorum..
kolay gelsin canım valla ben çok zorlanıyorum kaçıncı günündesin şimdi

çok geçmiş olsun doktorlarda bilemiyorlar gerçeten
ishal falan olmazsa dert etme

koskocama maşallah senin cadıya
darısıda en yakın yakın zamanda benim cadıya diyim
hiç anlatma aklıma gelmedi ama gerçi bir anda kesme fikri oluştu
bende anında uyguladım oyyyhhh oyyhhh
bide sallanma diyorsun valla benim haylaz canavarımda bi problem var aceba
sallanmaıda sevmiyorrr :KK43::KK43:

bu gün 3. gün..bu akşam uyuması için vermiycem..gece uyurken vericem bakalım.cuma da tamamen bitirmeyi planlıyorum ..sana da kolay gelsin..

Herkese merhaba.gulsan ınsallah bıran once ıyılesır mert kuzun.
Memeden kesmek ıcın ıkı onerım bırı ayakkabı boyası dıgerı memeye yarabandı yapıstırıp uzerıne salca surmek.ben salcalı olanı uyguladım ıse yaradı.uf oldu dıyorum .fakat sadece uyuyarak emdıgı ıcın ozaman acıp emzırıyorum .gece sabaha kadar ıstıyor.gercekten emzırmek benım ıcın ıskenceye donustu.hamılelıkten dolayı canımda cok acıyor.allah yardımcımız olsun

sağolun canlarım:KK16: hala diken üstündeyim valla, ateşi çıkacak diye, birde üstüne işe geldim mecburen,aklım evde, mert uyuyo şimdi, birazdan kavuşucam tosunuma:KK69:
sulardan bulaşmış olabilir yine, ben dişleri kaşındığı için eli hep ağzındaydı ordan mikrop kaptı diye düşünüyorum bakalım anlaşılır nasılsa bikaç güne:KK16: ben kaçıyorum gelince katlırım artık muhabbete öptüm sizi:KK16:

Memeden kesmek ıcın ıkı onerım bırı ayakkabı boyası dıgerı memeye yarabandı yapıstırıp uzerıne salca surmek.ben salcalı olanı uyguladım ıse yaradı.uf oldu dıyorum .fakat sadece uyuyarak emdıgı ıcın ozaman acıp emzırıyorum .gece sabaha kadar ıstıyor.gercekten emzırmek benım ıcın ıskenceye donustu.hamılelıkten dolayı canımda cok acıyor.allah yardımcımız olsun
aynı..sabaha dek ağzında kalsın istiyor ..amin..
sen hamilemsin canım?
sağolun canlarım:KK16: hala diken üstündeyim valla, ateşi çıkacak diye, birde üstüne işe geldim mecburen,aklım evde, mert uyuyo şimdi, birazdan kavuşucam tosunuma:KK69:
sulardan bulaşmış olabilir yine, ben dişleri kaşındığı için eli hep ağzındaydı ordan mikrop kaptı diye düşünüyorum bakalım anlaşılır nasılsa bikaç güne:KK16: ben kaçıyorum gelince katlırım artık muhabbete öptüm sizi:KK16:

elleri heryerde gulsancım..ne kadar yıkasak faydasız..
iyileşsinde ..öğrnince önlemini alırsın nasılsa..
benim ,natcı sıpam da yeni birşey taktı..işaret parmağını yarısına dek burnuna sokup karıştırıyor....:KK53: ilgilenmiyorum ama içim tuhaf oluyor öyle yaptıkça..

ne kadarlık hamilesin
benimkide aynı beni emzik niyetine kullanıyordu

gece uyurken vermede ben tereddütde kaldım gündüz verme gece ver olurmurki die sanki benimki daha zor çıkar die düşündüm ben bir kestim bıçak gibi

dırek kesmeyın dıyorlar .once gunduzlerı sonra gece.benımkı uykusu gel.dıgınde vermezsem morarana kadar aglıyor.mecburen verıyorum.sızın kı sorun cıkarmıyorsa gecede vermeyın ozaman.

sen hamilemsin canım?
Ewet canım 16 haftalık olcaz bırkacgun sonra .ocak 25 kısmetse dogum sezaryan olacagı ıcın.

Son düzenleme:
dırek kesmeyın dıyorlar .once gunduzlerı sonra gece.benımkı uykusu gel.dıgınde vermezsem morarana kadar aglıyor.mecburen verıyorum.sızın kı sorun cıkarmıyorsa gecede vermeyın ozaman.

sen hamilemsin canım?
Ewet canım 16 haftalık olcaz bırkacgun sonra .ocak 25 kısmetse dogum sezaryan olacagı ıcın.

sağlıkla doğsun inşallah..
kolaylıklar diliyorum sana arkadaşım

sen hamilemsin canım?

yaa gerçektenmi yaaa :KK43: hiç hazırlıklı deildim ben yaaa
annme kalsa ayrı kalalım 3-5 gün daha kolay unutur demişti
bende bi yerde okumustum bebeğin piskolojisi için iyi deilmiş die
offff ozamn bu huysuzlanmaları bu yüzdenmi
şimdi kafam çatlıyor 3n fazla 3 saat uyumusumdur
uykusuzummmm ne yapsamki ya artık geceleri veriyimmi
açıp biyerlerden şimdi okuyum desem okuyamamda anlayamam bu kafayla :KK43:(

ben cok okudum eger agliyorsa huzursuzsa kesmeyi erteleyin diyorlar.bence belli bir sure geceleri ver arkadasim.

Geceleri de direk kesmemek gerekiyor bence. Mesela 3defa emmeye uyanıyorsa bunu önce 2ye sonra 1e düşürüp sonra da kesmek gerekiyor. Sigara içen biri mesela bir anda bırakır mı sigarayı.. Önce azaltır sonra bırakır..

frambuuu yeni iletin de çok hoş : "sıkıntı ve muz kabuğu" demek :KK1:
bana çoko dediğinizde kendimi kötü hissediyorum yahu, dalga geçiliyormuş gibi :KK52:
kelebek hayırlı olsun,biz 2.leri yapsak mı yapmasak mı derken sen tur bindirip 3. ye geçiyorsun, helal valla, bu arada kaç yaşındaydın? 1. çocuk kaç yaşında?
Hepatit başka evlere bakmadın mı? ne güzel sayende İtal.ya daki evleri görüyorduk bizde :KK37:

ben cok okudum eger agliyorsa huzursuzsa kesmeyi erteleyin diyorlar.bence belli bir sure geceleri ver arkadasim.

bebeğimmm yaaa ozamn ben napıyım yaa şimdi
ama sütümde artık inmiyor yani şiş ama öle ağrı yapacak kadar deil

Geceleri de direk kesmemek gerekiyor bence. Mesela 3defa emmeye uyanıyorsa bunu önce 2ye sonra 1e düşürüp sonra da kesmek gerekiyor. Sigara içen biri mesela bir anda bırakır mı sigarayı.. Önce azaltır sonra bırakır..

kesinlikle sigara içen tiryakilere benzetiyorum aynı
bende kullanıyorum :KK43:(
elinde sürekli bişeyler olsun istiyor meyve abur cubur fark etmez
peki gece uyurken cok zor uyuyor güzelim esneyen uykusu gelen
cocuk ağlamaktan salya sümük morarana kadar ağlıyor
uyurkende versemmi meme
gecede 1 sefer kalkar oldu artık meme emerkem 3-4 -5. ye bile klakardı

amin canim insallah
hepatit arkadasim sen ne yaptin istifa edecekmisin.
sanırım evet..başka yol yok gibi canım..:KK43:
İçim sıkılıyo :KK50:
hayırdır??kötü birşey yok değil mi?
frambuuu yeni iletin de çok hoş : "sıkıntı ve muz kabuğu" demek :KK1:
bana çoko dediğinizde kendimi kötü hissediyorum yahu, dalga geçiliyormuş gibi :KK52:
kelebek hayırlı olsun,biz 2.leri yapsak mı yapmasak mı derken sen tur bindirip 3. ye geçiyorsun, helal valla, bu arada kaç yaşındaydın? 1. çocuk kaç yaşında?
Hepatit başka evlere bakmadın mı? ne güzel sayende İtal.ya daki evleri görüyorduk bizde :KK37:

nickinin tamamını yazmak uzun geliyor bana..rahatsız oluyorsan yazarım..
dalga geçme ya....evimi eşyamı heşeyimi bırakıp gidicem sizden güzel falan diye duymak az da olsa rahatlatıyor içimi....daha soracaktım sizee de maalesef ağustosta heryer tatilmiş orda emlakçılar bile..ben de ara verdim araştırmaya..

X