2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sevidim önemli birley olmamasına...acil şifa versin kuzuya..

şöyle ki..bant yapışırdım çıkarrdı..kazıya kazıya..saç koydum aldı, son çare baharat denedim ..kim.yon koydum..onu da önce suluğunu aldı geldi üstüne döktü peceteyle silmeye çalıştı gecmeyince elimden tutup banyoya götürdü yıka diye..yıkıyormuş gib yaptım bak çıkmadı dedim..silince de kokusu kalıyor ya biraz tiksiniyor..burr yapıyor..
çoko valla çok korkuyorum bıraktıramayacağım diye..salçayı da deneyeyim en iyisi..hastalık derecesinde düşkün..deli olucamm..bu hafta halledicem inşallah..

maşallah..hemen unutsunlar zorlanmadan..

Herkese merhaba.gulsan ınsallah bıran once ıyılesır mert kuzun.
Memeden kesmek ıcın ıkı onerım bırı ayakkabı boyası dıgerı memeye yarabandı yapıstırıp uzerıne salca surmek.ben salcalı olanı uyguladım ıse yaradı.uf oldu dıyorum .fakat sadece uyuyarak emdıgı ıcın ozaman acıp emzırıyorum .gece sabaha kadar ıstıyor.gercekten emzırmek benım ıcın ıskenceye donustu.hamılelıkten dolayı canımda cok acıyor.allah yardımcımız olsun

sağolun canlarım hala diken üstündeyim valla, ateşi çıkacak diye, birde üstüne işe geldim mecburen,aklım evde, mert uyuyo şimdi, birazdan kavuşucam tosunuma
sulardan bulaşmış olabilir yine, ben dişleri kaşındığı için eli hep ağzındaydı ordan mikrop kaptı diye düşünüyorum bakalım anlaşılır nasılsa bikaç güne ben kaçıyorum gelince katlırım artık muhabbete öptüm sizi

aynı..sabaha dek ağzında kalsın istiyor ..amin..
sen hamilemsin canım?

elleri heryerde gulsancım..ne kadar yıkasak faydasız..
iyileşsinde ..öğrnince önlemini alırsın nasılsa..
benim ,natcı sıpam da yeni birşey taktı..işaret parmağını yarısına dek burnuna sokup karıştırıyor.... ilgilenmiyorum ama içim tuhaf oluyor öyle yaptıkça..

ne kadarlık hamilesin
benimkide aynı beni emzik niyetine kullanıyordu

Son düzenleme:

frambuuu yeni iletin de çok hoş : "sıkıntı ve muz kabuğu" demek
bana çoko dediğinizde kendimi kötü hissediyorum yahu, dalga geçiliyormuş gibi
kelebek hayırlı olsun,biz 2.leri yapsak mı yapmasak mı derken sen tur bindirip 3. ye geçiyorsun, helal valla, bu arada kaç yaşındaydın? 1. çocuk kaç yaşında?
Hepatit başka evlere bakmadın mı? ne güzel sayende İtal.ya daki evleri görüyorduk bizde

amin canim insallah
hepatit arkadasim sen ne yaptin istifa edecekmisin.
sanırım evet..başka yol yok gibi canım..
İçim sıkılıyo
hayırdır??kötü birşey yok değil mi?

nickinin tamamını yazmak uzun geliyor bana..rahatsız oluyorsan yazarım..
dalga geçme ya....evimi eşyamı heşeyimi bırakıp gidicem sizden güzel falan diye duymak az da olsa rahatlatıyor içimi....daha soracaktım sizee de maalesef ağustosta heryer tatilmiş orda emlakçılar bile..ben de ara verdim araştırmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…