2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz simdi hastaneye cikiyoruz cerenin kulaginda igne ucu kdar bi iz wardi cukur gibi. orayi sinwk isirmis sanirim kipkirmizi sismis we sikinca kokulu iltihap gelio.. umarim muhim bi durum degildir. cek gece ewe gelmedi dukkan bekcisi yok dukkqnda kaldi arada bi yapiyo bunu ama her defasinda yeri belli o yuzden rahatim. alistrmamak lazim ama ew burda is orda zor oluyo onun icinde. aldigimiz arabayida satti ortaklarina paralarini wermek icin. her gece taxi baya masrafli oluyo. neyse idare edicez artik seneyede burayi satip besiktastan ew alicas borcunu bitrebilirsk. neyse bu cilgin projelerden bahsederim daha sonra

y yawr hosgeldin. dun aksam okudum. hala gece 2kz mama yemesi kotu wallahi :) kac kg. cery 12.400gr.oglumda serhanin izinden gelio 7kilo ciwari suan :)

hoş bulduk balım maşallah kuzularına ve ceryye geçmiş olsun
serhan 14.900 1 ay önce şimdi bilmiyorum evet gece olayımız bi düzene girse çok mutlu olucam bende

nedesem boş hepimize Sabır diliyorum öncelikle Pınar 'a hak vermemek elde değil ne acılar yaşadığımı sizlerde biliyorsunuz konuyu açmamak üzere kapattım ama ona da anlayış göstermenizi istiyorum...Böyle birbirimizden kopmakta beni üzüyor ne olur üzmeyelim birbirimizi

günaydın:)
güzel ve işimizin az olduğu kuzuların uslu durduğu bir gün olsun:))
dünkü olay için çok üzüldüm..iki arkadaşımızın da hassas dönemine denk geldi..dargınlıklar geçer hemen umarım..
Mertkuzudan haberi olan yazarsa sevinirim..

Günaydın, gününz güzel geçsin.
Mert'i çok merak ediyorum, gece rüyamda bile gördüm, saat biraz daha geçsin arayalım Gülşan'ı.
Dün gece oğlum kendi odasında, kendi yatağında, tek başına uyudu, sadece 1 defa uyandı, anneee diye seslendi, gittim, su istedi, içti, uyudu :) Aşkım benim... Umarım böyle devam eder.
Bugün öğleden sonra izinliyim, doktora gidecem, şimdi biraz çalışayım.

Musticim, günaydın...
Seni gördüğüm iyi oldu. Benim telefonum bozuldu, bütün numaralar gitti, bana bi sms atar mısın numaranı...

Günaydın,
Huzurlu, mutlu, sorunsuz, en önemlisi sağlıklı bir gün diliyorum..
Dünkü yazılanları okudum, yorumsuz kalmak istiyorum, sadece mübarek bir ayda olduğumuzu ve bu ayda dargınlıkların bitip barışların başladığını, insanların birbirine sevgi ve hoşgörü ile yaklaşması gerektiğini hatırlatırım, birbirimizi üzmeyelim, küsmeler-kırgınlıklar yakışmıyor bize..

Bosna, kuzuya maşallah, hep böyle devam eder inşallah, darısı bizimkilere olsun..

Mert kuzuyu bende merak ediyorum, inşallah ciddi bişey değildir..

İşlerim çok yoğun, aktif olamayacam yine, arada bakıyorum ama yazamıyorum, bilginize..

günaydınn

bosnacım doruk kuzuma kocaman bi aferin diyorum inşallah hep böyle devam eder seninde dediğin gibi ve o günleri bende görürüm umarım diyorum

mert paşama ne oldu kaçırmışım ben iyidir inşallah merak ettim şimdi

acaba ben tanıyormuyum mustcihange arkadaşımızı ilk kez gördümde tanışmadıysak da selamm

ve artık nickmi kullanıyoruz sadece

günaydınn gününüz çook güzel geçsin inşallah
1 hafta izindeydim bu sürede bende minik vakumcuğumu memeden kesmeye başladım
köyde cenaze vardı 1 geceliğine gittik benimki hiç durmadı sürekli kucakta eli yakamdan içerde öyle gezdik
mız mız sürekli emmek istiyor zaten bayadır yapışıktı sürekli emmek ister vaziyetteydi
annem hadi artık yeter çıkartalım memeden dedikçe ben kıyamıyordum
ama cenazede canıma yetti bu gün 6. günümüz ben olmayınca cok iyi olduğunu söylüyorlar
ama ben olunca kucaktan hiç inmek istemiyor babasına bile gitmeye razı olmuyor
bazen okadarrr çook sinirleniyorumki çığrımdan çıkartıyor geceleri korkup ağlamazdı şimdi korkarak ağlıyor
inşallah daha fazla zorlanmadan kolaylıkla bir an önce atlatırız memeden kesmeyi
daha önce memeden kesen varmıııı?????

canım ben kestim , ilaç kullandığım için eksmek zorunda kaldım ama maşşalha diyrek analtıyorum , önceki akşam eve gittim zaten işten gelirgelmez ilk işi yat emicem demek ve gecede sabaha kadar memyi ağzında tutarak uyumak en büyük zevki idi , bizmkide emmeyi çok seviyordu , önceki akşam gittiğimde yat emicem dedi bende anlattım kızıma rtık meme yok o sana zararlı öğğ olmuş meme tamam mı emme artık isteme ki bende üzülmeyeyim sende dedim hıh dedi kafasını sallayarak bir kaç deneme daha yaptı emmek için yine anı şeyi analttım ve sonuç dün akşam önceki gece dün gece bir daha hiç ememk sitemedi geliyor tam badimi açacak ben tepki vermeme gerek kalamdan geri gidiyor ,,, he tabi bu hali benim içimi acıtsada ona hayran kalmamı engelleyemiyor :)

aklıma bide şunu getiriyor demekki anlatılan herşeyi anlıyor ve etkileniyor

dorukka maşallah..darısı başımıza..:)

Perii ben varım bu ara kesme çalışmalarındayım..gündüz idare ediyorum da gece ne olacak bilmiyorum..
MUSTİ arkadaşım memeden keserken pat diye birden mi kestin?anlatırmısın braz...

burası yine yoğun ..sıkıldım ben ..(

Tünaydın bacılar
Bir sorum olacak, sakızlı muhallebili k.adayıflı bi tatlı var ya, o nasıl yapılıyor, ben yaş kadayıf aldım, onu buzluğa atıp donunca çıakrıp kırmam gerekiyor diye biliyorum ama kesme tahtasında ince ince kıysam olmaz mı?
Hadi bilenler bi tarif versin bakem

ben sorarken anlatmışsın zaten:)
gece zorlamadı mı?..özgr çok fena..anlatıyorum anlıyor 2 dk sonra tekrar..mecbur kaldım anane yöntemlerine hiç işey fayda etmedi kimyon koydum..elimden tutup götürüyor banyoya yıka diye ..kokusu gitmiyor ya tiksiniyor azcık..
kaç günde oldu bunlar?
maşallah fıstığa..

ben geldim, çok uykum var ve açım, mertin ateşi bu sabah itibariyle 37.5 e düştü nihayet, iki gündür 38.5 in altına düşüremiyoduk:18: boğaz enfeksiyonu dedi dr ama ben emin değilim, iki gündür hiç uyumuyorum, başında nöbet bekledim resmen, inşallah yine çıkmaz ateşi
kaçırdığım önemli bi haber varmı bakeeem:26:

Gülşancım muhtemelen M.ardinin sularından bu çocuk mikrop kapıyor.
Hepatit benim bi tanıdığım göğsüne balla saçından parça yapıştırdı iğrenç görünsün diye, bi de salça baharat karışımı falan sürdü,istemedi bi daha,onun oğlu da çok düşkündü

beklenen en önemli haber senden geldi canım , çok şükür,, inşallah antibiyotik ilaçlarla atlatır hemncik ,

bizim cadı ya ben pazartesi akşam anlattım bu durumu yani 2 gün oldu ,, gece zorlanıyor biberonla sütte içtiği için bieronu veriyorum salıncağına koyup sallıyorum uyuyor avutuyor şimdilik kendini maşşalah kızıma :)

Geçmiş olsun Gülşan, Çoko ya katılıyorum, sularınıza dikkat edin, şu sıralar birçok bölgede salgın var yine..
Ayrıca bu çocuğu bir okut-üflet, kurşun döktür, bişeyler yap, tosun gibi çocuk habire hasta oluyor yahuu, yıldızı çok düşük heralde yavrumun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…