- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.701
y yawr hosgeldin. dun aksam okudum. hala gece 2kz mama yemesi kotu wallahi :) kac kg. cery 12.400gr.oglumda serhanin izinden gelio 7kilo ciwari suan :)
kuju canım arkadaşlık gödnerdim face den eminim tanıyacaksın :) burdan tanımamandan menuniyet duyacağım :)
günaydınn gününüz çook güzel geçsin inşallah
1 hafta izindeydim bu sürede bende minik vakumcuğumu memeden kesmeye başladım
köyde cenaze vardı 1 geceliğine gittik benimki hiç durmadı sürekli kucakta eli yakamdan içerde öyle gezdik
mız mız sürekli emmek istiyor zaten bayadır yapışıktı sürekli emmek ister vaziyetteydi
annem hadi artık yeter çıkartalım memeden dedikçe ben kıyamıyordum
ama cenazede canıma yetti bu gün 6. günümüz ben olmayınca cok iyi olduğunu söylüyorlar
ama ben olunca kucaktan hiç inmek istemiyor babasına bile gitmeye razı olmuyor
bazen okadarrr çook sinirleniyorumki çığrımdan çıkartıyor geceleri korkup ağlamazdı şimdi korkarak ağlıyor
inşallah daha fazla zorlanmadan kolaylıkla bir an önce atlatırız memeden kesmeyi
daha önce memeden kesen varmıııı?????
canım ben kestim , ilaç kullandığım için eksmek zorunda kaldım ama maşşalha diyrek analtıyorum , önceki akşam eve gittim zaten işten gelirgelmez ilk işi yat emicem demek ve gecede sabaha kadar memyi ağzında tutarak uyumak en büyük zevki idi , bizmkide emmeyi çok seviyordu , önceki akşam gittiğimde yat emicem dedi bende anlattım kızıma rtık meme yok o sana zararlı öğğ olmuş meme tamam mı emme artık isteme ki bende üzülmeyeyim sende dedim hıh dedi kafasını sallayarak bir kaç deneme daha yaptı emmek için yine anı şeyi analttım ve sonuç dün akşam önceki gece dün gece bir daha hiç ememk sitemedi geliyor tam badimi açacak ben tepki vermeme gerek kalamdan geri gidiyor ,,, he tabi bu hali benim içimi acıtsada ona hayran kalmamı engelleyemiyor :)
aklıma bide şunu getiriyor demekki anlatılan herşeyi anlıyor ve etkileniyor
ben geldim, çok uykum var ve açım, mertin ateşi bu sabah itibariyle 37.5 e düştü nihayet, iki gündür 38.5 in altına düşüremiyoduk:18: boğaz enfeksiyonu dedi dr ama ben emin değilim, iki gündür hiç uyumuyorum, başında nöbet bekledim resmen, inşallah yine çıkmaz ateşi
kaçırdığım önemli bi haber varmı bakeeem:26:
ben sorarken anlatmışsın zaten:)
gece zorlamadı mı?..özgr çok fena..anlatıyorum anlıyor 2 dk sonra tekrar..mecbur kaldım anane yöntemlerine hiç işey fayda etmedi kimyon koydum..elimden tutup götürüyor banyoya yıka diye ..kokusu gitmiyor ya tiksiniyor azcık..
kaç günde oldu bunlar?
maşallah fıstığa..