- 26 Mart 2009
- 1.364
- 7
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.401
nilüfercim benim kız tahmini tutmamış bu arada ve tabi çin takvimi de kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canımcım şimdi söyleyecektim,tahminin tutmadı diye .. :kedi: bakalım benim tahmin tutcekmi:uhm: :uhm:nilüfercim benim kız tahmini tutmamış bu arada ve tabi çin takvimi de kaydirigubbakcemile3
midem çok yanıyor benim kızlar sizede oluyor mu ?
Benimde kız dı çin takvimin de bu çin takvimi yalancı demekki .:))nilüfercim benim kız tahmini tutmamış bu arada ve tabi çin takvimi de kaydirigubbakcemile3
Ezgim hayırlısı olsun cnm erkek kız hiç farketmez allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insan görünce nasılda mutlu oluyor en önemlisi bu ben dün gördüm ve inanılmaz bişey mucize gibi kıpır kıpır kimsenin fikri önemli değil ..a.s.
ya gerçekten çok kötü bişey mide yanması içimde yangın var sanki cayır cayır :sinifsinif:
mutlu03 senin ilk gebeliğin olduğu için hissetmen zor olur çünki ilk gebeliklerde 16. haftadan önce hissedemezsin demişti bana dr. ama bu benim 2.gebeliğim sanırım o yüzden bu kadar erken hissetmeye başladım. ilk gebelikte ayırt edemiyo insan gazmı bebek hareketimi ama 2. gebelikte farklı üstelik ben doğum yapalı yeni 1 yıl olacak.
cin takviminde yasiniza 2 yas daha ekleyerek bakin birde tutacak mi bi arkadas oyle birsey yazmisti. ben de iki farkli yastada erkek gorunuyor bakalim tutacak mi?
Nilüfer sen ne zaman gidiyorsun doktora?bakalım tutacak mı tahminin :)
yaklaşık iki koskoca haftam varrrrrmafoldumben mafoldumben mafoldumben
sağol ezgicim teşk ederim cnm bende soda falan içiyorum salı günü doktora gideceğim inşallah söylerim o zaman..
arkadaşlar bebişinin hareketini hissedenler varsa ben 13+2 deyim ve ara ara karnımın alt kısımlarında pır pır pır....seyirmeler oluyor bunlar bebek hareketi olabilir mi? size de oluyor mu?