2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tmm konuşmicam bile bundan sonra bööle görüncede bok muamelesi yapicam ne suratına bakmicam gözünün içine içine bakıcam ki o kaçırsın gözünü gözü çıkasıca

ya işim var ya yapmayın konusup durmayın calısamıyorum :)))) cok da güldüm Allah da sizi güldürsün inşallah en başta esin sen hepimizden daha fazla gül artık

sen anlat yavrucum hepimiz dinlemeye hazırısss o böcek de bi gün ettiğini bulacak kesek dönecek sap dönecek gün olacak keser ona g.recek merak etme

sabah kahvaltı ederken egoşumun sesi cıkmıyodu içerde oynuyodu tabi ben hemen kostum yanına yapıyodur bişey mutlaka diye... dagınık anası aksam yarım bıraktıg kola bardağını tuvalet masasının üstüne koymus ,kola yı içmesine izin vermiyorum ya almış bardağı dikmiş yarısı üstüne dökülmüş bardak elinde zafer kazanmış komutan edasıyla bardağı fon dip yaptı heeeeee die gülüyo :))) gözü yasarmıs koladan

tmm konuşmicam bile bundan sonra bööle görüncede bok muamelesi yapicam ne suratına bakmicam gözünün içine içine bakıcam ki o kaçırsın gözünü gözü çıkasıca

Yok işte gözünün içine bakmayacaksın ki o zaman mok muamelesi görmüş olacak,duvardaki sineğe bak ona bakma bi de makyaj falan full olsun,muhakkak bi dekolten olsun, boynu bükük Emrah gibi dolaşmayacaksın da ortalarda, özellikle onun ailesinin yanında hep bi kahkaha patlatacaksın,Esin seni unutmuş hayatından memnun diyecekler o zavallıya

çok doğru demişsin aylincim , bi kere değil milyonlarca kez beğendi ayşegül bunu

anne olunca anladım die bi site var cokkkkk faydalı yazılar okuyorum haberiniz ola belki biliyosunuzdur yine de ben hatırlatayım dedim

Ya geçen haftalarda öyle davranıyodum da dün haticeyle görünce dağıldım neyse sayenizde topladım biraz akşam cenazeevine gidicem orda yine görücem biraz daha gazlayın beni dimdik gireyim içeri

Ben çıkıyorum canlar, patron izin verdi, erken çıkacam bugün, seviyorum ben patronumu yaa, hepinize iyi hafta sonları..
Esintoş, başını dik tut ve Ona hiç bakma bile, O orda yokmuş gibi davran, bişey sorarsa yüzüne bile bakmadan kısa ve net cevaplar ver, uzun uzun konuşmalar yapma, H. yi de görmemezlikten gel, şunları daha fazla adam yerine koyma Allah aşkına, sen çok değerlisin unutma, O senin değerini bilemedi, bu kadar basit, önce sen kendine verdiğin değeri göster ki başkaları da sana değer versin..

Esin, şu rumuzunu da değiştir, güzel, umut vaad eden, kendin gibi ışık saçan bir şey bul...
En büyük karavana o odun kafalıymış, geçip gidiyor hayırlısıyla, bundan sonra tam isabetlerle dolu olacak inşallah hayatın.

O odun kafa bu siteyi bulur da onun için yazdıklarımızı okursa çok rahat "internet ortamından hakaret" diyerek hepücüğümüze tazminat davası açabilir ve kazanabilir, Esin yüzünden ... yoluna giden Niyaziler olmayalım ve bu konuda susalım bence

O akıl edemezdi de, sen yol göstermişsin, çok iyi olmuş, tebrik ederim.
Nasıl ispat edecek ki, amaaan :)

ay sizi nerden bulacak bulsada o davayı nasıl açacak aklını alırım adamın şöyle özetliyim size ailemi evlendiğim sene
eniştemi vurdular bi suçu yoktu kardeşlerinden intikam almak için vurdular vuranlar suryeye kaçtı tr ile orası arasında anlaşma olmadığından ordaki polisler biş yapamayız dedi babam bindi gitti orda istihbaratçılar buldu adamı merkeze aldırdı gerisini tahmin edin bi süre kaldıktan sora adamı iki sınır arasındaki bölgeye bıraktrdı türk polisi de yakalayıverdi şu an mahkemeleri devam ediyo amcam eniştemin avukatı henüz dava kaybetmemiş bi avukattır kendisi müebbet alacaklar diyo yani eser bulaşmasın bence zira hiç tutmam babamı

bende kaçıyorum öpüldünüz yarın kuzumun bandajları açılıyo daha doğrusu değiştiriliyo ama biraz silmeme izin vericekler belki biraz rahatlatabilirim bu gecede kardeşim geliyo güzel bi hafta olması ümidiyle iyi bakın kendinize

Esin, sağlammış sahiden sizin sülale...
E o zaman sırtımız kolay yere gelmez, devam edeyim ben giydirmeye

Ben biraz daha burdayım, işim uzadı, olacak şey değil cuma cuma !
Çıkan herkese iyi hafta sonları...
Pat diye çıkabilirim, öpüyorum şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…