- 28 Aralık 2009
- 2.980
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.061
Ben zaten hep burdayım bu saatlerde ancak yine bi kelebek konmuş online olarak başka da kimse yok Burcişko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun esinto bnde serifeden duydum cemyi cery sanip beni aradi gecmis olsun dmk icin. Sanirim yataktan dusmus. Sicaklardada zor olmustur cok opuyorum canim tekrar cok cok gwcmis olsunbende kaçıyorum öpüldünüz yarın kuzumun bandajları açılıyo daha doğrusu değiştiriliyo ama biraz silmeme izin vericekler belki biraz rahatlatabilirim bu gecede kardeşim geliyo güzel bi hafta olması ümidiyle iyi bakın kendinize
Burcuuuu Allah hepimize böyle bakıcı nasip etsin:)
Esincim çok sevindim Cem'in bandajlarının çıkmasına. Bu sıcaklarda napıyorlar acaba diye bütün hafta sonu aklım sizdeydi. Ben pişik olmuşsa sürüyorum sadece...
Bir soru da benden:
Bebeklere yaptığınız kek, kurabiye, muhallebi gibi şeyleri de çorbalar gibi 2 günde mi tüketiyorsunuz???
slmlar bende 2010 mayıs annesiyim
içine yumurta ve süt giren şeyler havyla temas ettikleri sürece bakteri üreebildiklerinden dolapta bile olsa 2. günden sonra yedirmemek gerektiğini düşünüyorum ama biz yiyoruz o ayrı tabi benim herifimin mide ve bağırsakları çok hassas olup zırt pırt ishal olduğundan ekstra özen gerekiyo