-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.701
oki bebem adresi gönder nede olsa bekar ve bir ay sonrada işsiz bi hatunum gezer dururumGünaydın diycem ama geç kaldım sanırım biraz:)
Pelin'e dün klima dokundu galiba.. Karnını üşütmüş. İshal hali var. Gece çok sık uyandı. Midesi hep gurul guruldu. Şimdi de annem lapa yapmış, onu yiyor...
Ben de organik hayatın tadını çıkarıyorum:) Dalından dut kopardım geldim onu yiyorum. Ev kocaman, annem, Pelin ve benden başka da kimse yok.Bahçe yemyeşil, salıncak var,havuz var, hava buz gibi, bilimum meyve ağaçları ve toprakta sebzeler var. Körpecik biberler,tazecik fasulyeler, kabaklar... Ey topik ahalisi!!! Bize kalmaya gelsenize yaaaa... Tam bizim bebelere göre bi yer burası. Bebeleri yeşilliklere salarız, biz de ayaklarımızı uzatır dinleniriz..
eyyy KK bağyenleri facede paylaşamıyorum mesaj içerikli olamsın die sie armağanımdır yukardaki şarkı
oki bebem adresi gönder nede olsa bekar ve bir ay sonrada işsiz bi hatunum gezer dururum
Ayy Kıymet nasıl imrendirdin beni yaa, ohh ne güzel hayat valla, keşke gelebilsem ne iyi olur, en çokta organik meyve-sebze kısmına imrendim, tadını çıkarın bol bol..
kıymeeeeet bende gelmek istiyorum yaaaa
mert artık tv de köpek görünce hav havvv diyo, kedi görüncede pisi pisi diyo ayyy çok mutlu oluyorum yeni bişey öğreninceşuara en gıcık olduğum huyu tam iki seksen koltuğa uzanınca elimizden tutup hadi diye bizi evin içinde alakasız yerlere götürmesi, üstelik bazen hem benim elimden hemde babasının elinden tutup ailece evde gezmeye çıkıyoruz
Kıymet, tam adamına dedin valla, zaten bu aralar evde oturacam diye aklım gidiyor, Kayseri dediğin bir uçak ve bağ bahçe ortamına deliririm ben, gözüm karardı inan ki :)
Yasemin, ben de çok severim gezmeyi, bi aralar Eko da dediğin gibiydi ama şimdi iyileşti, takılıyor peşime.
Gülşan, aynen, biz de üçümüz elele dolaşıyoruz evde bazen :) Bazen de Ekrem'le ikimizi elele tutuşturup, önümüze düşüp üstümüzden çekerek gezdiriyor sıpa... Epey konuşuyor benim oğlum, ama anlaşılabilen 5-10 kelime var, fakat anlatışı bir görseniz, böyle bir ciddiyet, böyle bir mimik-jest olamaz, meclis tv'den konuşuyor sanki miniş :)))
Benim odunda iyileşecek inşallah, eskiye nazaran daha iyi ama daha da iyi olması lazım :))
Oyyy yerim ben o ciddiyetli kuzuyu, maşallah, büyüdükçe ifadeleri değişmeye başladı, bebeklikten çıkıyorlar artık, çocuk oldular beaa, yakında sevdirmezler de kendilerini haa..
Bir sorum var:
Bizim minişler bamya yiyebilirler mi? Bir de yesinler mi, bi faydası var mı?
Ben ağzıma koymam ve eve sokmam da kendisini, hiç bilmiyorum o yüzden.
Yazın çok sebze yok, ne yedireceğimi şaşırdım valla.