2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bunalmış işlerden başını kaşıyamıyan sinirli bir anneyim naapsam acaba ayrıca deli gibi özledim kuzuyu durup durup düşünüyorum gayipten kokusunu duyuyorum hiç iyi görmüyorum kendimi hiiiççç

bunalmış işlerden başını kaşıyamıyan sinirli bir anneyim naapsam acaba ayrıca deli gibi özledim kuzuyu durup durup düşünüyorum gayipten kokusunu duyuyorum hiç iyi görmüyorum kendimi hiiiççç

Bugün saatler geçmek bilmedi hakkaten, bende bir an evvel kuzuma kavuşmak istiyorum..

tekrar mrb kızlar çok teşekkür ederim dileklerinize. ilacı iyi ki wermişmim dün gece ateişimi< tekrar 39 oldu fitil attım hemen kompreslerle düşürdük uyudu sabah ilaçlarımıza devam ettik öğlen tekrar pe.difen werdim ona rağmen 38 den aşşaa indiremedim doktor fitilin 240 lığını werdi bana. kolum kadar dediğim hani:) onu koydum 37.5 fln anca oldu içime dert oldu acaba kanında mı bişi war die. dr arkadaşımı aradım oda ishal kusma yoksa hareketliyse o cocuun kanında hiç bişi yoktur merak etme bakteriyelde diil enfeksiyon kapmışsınız rahat ol atlatacak dedi içim şimdi biraz daha rahat
şu an uyuyo kuzum 10 dk önce 38.2 idi yarım saate bi ölçecem eğer yükselirse tekrar şurup wercem.olmazsa tekrar fitil. keyfi çok yerine maşş. kudurukluğa devam. eğer dokunmasam ateşli olduğunu anlamam yani. umarım iyileşiriz. görüşürüz kızlarrr.

dün lojmandaki kiracı taşındı nihayet,ama ev berbat durumda,çıkarken resmen evin içine etmişler,lavoboyu kırmışlar, salonun camı kırılmış bantla yapıştırmışlar yeni gibi görünmüyo kırık, uzun zamandır öyle yaşıyolarmış gibi geldi bize,mutfak dolaplarının 3 kapağı kırılmış,tutma yerleri komple kırık zaten,ayrıca rafları bi kaldırdımki altından 5 yıllık bakliyat ve küf çıktı,pencerelerin önü küf tutmuş resmen, klozetin sifonu ve kapağı yok poşet geçirmişler üstüne, balkon kapılarının kolları yok insan taktırmazmı hiç yaw, mutfak musluğu su akıtıyo bi kumaş parçası bağlamışlar ama hala oluk oluk su akıyo:KK47: yaşadığım hayal kırıklığını ve kızgınlığımı anlatamam:KK47: ahıra çevirmişler resmen evi, eğer gitmeden önce görseydim suratlarına tükürecektim valla:KK47: dün boyacılar girdi eve heryeri boyayacaklar, eşim sınav görevine gitti bugün akşama camı ve kırık dökük yerleri tamir edecek, bugün boya işi biter büyük ihtimalle, yarın temizlik yapıcam, pazartesi veya salı taşınırırz inşallah. bu memurların lojmana ahır muamelesi yapmalarına sinir oluyorum, 5 yıl oturmuş evde bir çivi çakmamış, 3bin TL maaş alıyor bide çıkan adam:KK47: ayyy izin dönüşü eve ilk bakmaya gittiğimizde kadın şöyle demişti bana: çok şanslısınız en temiz evi çekmişsiniz kurada, eve çok güzel baktım ben güle güle oturun:KK52: camlara alimünyum folyo yapıştırmış sıcak olmasın ev diye karanlıkta bişey görememiştik mağara gibiydi ev zaten,eşyaları duvar ve pencer önüne dizmişlerdi koliler halinde bilsem taşınmazdım varya:KK19: ben çalıştığım halde benim evimin dip köşesinden öyle küf çıkmaz beee heleki Türkiyenin en kurak en az nemli ilinde küflenmesi çok ilginç geldi bana:KK19: 80 metre kare evi temizlemeyi becerememiş pasaklı, benim şu an oturduğum ev 200metre kare ama her hafta dip köşe temizliyorum gelsin de temiz ev görsünler:KK19:
neyse kafanızı şişirmeyim hasta bebişler varmış geçmiş olsun, gidip çamaşırları asayım ben:KK16:

Son düzenleme:
dün lojmandaki kiracı taşındı nihayet,ama ev berbat durumda,çıkarken resmen evin içine etmişler,lavoboyu kırmışlar, salonun camı kırılmış bantla yapıştırmışlar yeni gibi görünmüyo kırık, uzun zamandır öyle yaşıyolarmış gibi geldi bize,mutfak dolaplarının 3 kapağı kırılmış,tutma yerleri komple kırık zaten,ayrıca rafları bi kaldırdımki altından 5 yıllık bakliyat ve küf çıktı,pencerelerin önü küf tutmuş resmen, klozetin sifonu ve kapağı yok poşet geçirmişler üstüne, balkon kapılarının kolları yok insan taktırmazmı hiç yaw, mutfak musluğu su akıtıyo bi kumaş parçası bağlamışlar ama hala oluk oluk su akıyo:KK47: yaşadığım hayal kırıklığını ve kızgınlığımı anlatamam:KK47: ahıra çevirmişler resmen evi, eğer gitmeden önce görseydim suratlarına tükürecektim valla:KK47: dün boyacılar girdi eve heryeri boyayacaklar, eşim sınav görevine gitti bugün akşama camı ve kırık dökük yerleri tamir edecek, bugün boya işi biter büyük ihtimalle, yarın temizlik yapıcam, pazartesi veya salı taşınırırz inşallah. bu memurların lojmana ahır muamelesi yapmalarına sinir oluyorum, 5 yıl oturmuş evde bir çivi çakmamış, 3bin TL maaş alıyor bide çıkan adam:KK47: ayyy izin dönüşü eve ilk bakmaya gittiğimizde kadın şöyle demişti bana: çok şanslısınız en temiz evi çekmişsiniz kurada, eve çok güzel baktım ben güle güle oturun:KK52: camlara alimünyum folyo yapıştırmış sıcak olmasın ev diye karanlıkta bişey görememiştik mağara gibiydi ev zaten,eşyaları duvar ve pencer önüne dizmişlerdi koliler halinde bilsem taşınmazdım varya:KK19: ben çalıştığım halde benim evimin dip köşesinden öyle küf çıkmaz beee heleki Türkiyenin en kurak en az nemli ilinde küflenmesi çok ilginç geldi bana:KK19: 80 metre kare evi temizlemeyi becerememiş pasaklı, benim şu an oturduğum ev 200metre kare ama her hafta dip köşe temizliyorum gelsin de temiz ev görsünler:KK19:
neyse kafanızı şişirmeyim hasta bebişler varmış geçmiş olsun, gidip çamaşırları asayım ben:KK16:

yazık resmen yazık. zehir zıkkım olsun bide devlete hizmet edio bu adam. kusura bakma ama ........ deicem. insan başımın gözümün sadakası olsun öksüzün yetimin hakkı war die tamir ettirmez mi toplatmaz mı bi ewi değil badana kırdığın yerleri tamir et .ayı dolu memleket işte. devletimde bunlara imkan werio. satsın o lojmanları yaa nerde oturursa otursun. günah be. kumaş bağlamış poşet bağlamış. şaka gibi. ne ayı insanlar war yarabbim yaa. allahım onları ew sahibi yapmasın inşş. devletin malını korumayana rabbim mal wermesin kendileri mal zaten. 100 lira kira alırsa böle olur. alsın bi ton para bak nası bakarlar. nası ewlat yetiştirio ana babalar hayret bişey yani.demio mu ki hiç aman oğlum devletin malı iyi koruyun aman kızım temiz çık ewden devletimizin malı die. benim ödüm kopar wala biyerine zarar wercem die. off yyarabbim offf. devletin malını korumayan insandan beni korumasını mı beklicem.allahım bizi we ewlatlarımızı hayırlı insanlarla allahtan korkan kuldan utanan insanlarla karşılaştır aminnn. ay çok sinirlendim gülşan yaa. neyse sağ salim taşın inşş.

slm millet :KK71:
turgutlu ziyareti tamamlandı foçada büyük görümcedeyiz bir kaç gündür, bu gün ilk defa denize girebildim ama maalesef bir daha girmek kısmet olmayacak benim huysuz misafir vakitsiz geldi yine :84: denizin keyfi yerinde allaha şükür bu gün hayatında ilk defa adaşıyla karşılaştı :KK9: oldukça garipsedi çok hoşuna gitmasine rağmen epey de korktu alıştıra alıştıra soktuk denize.
sırada iki dayı bir teyze ziyareti var ondan sonra ramazanı geçirmek üzere çanakkale yolcusuyuz, sizleri çok özledim, geçmişe bakacağım ama cevap yazabileceğimden emin değilim mazur görün.
merve melikeye çok geçmiş olsun

gülşan evin durumuna çok üzüldüm allah sana kolaylık versin, küf meselesi konusunda evi boşaltanlara madalya vermek lazımmış hakkaten. insanlar hiç birşeyin kıymetini bilmiyor özellikle devlet malıysa, atasözlerimiz malum zaten, biz evlatlarımızı böyle yetiştirmeyeceğiz inşallah, lojman meselesi konusunda yasemine hak vermemek elimde değil ya toptan kaldıracaklar bu lojmanları ya da içindeki çıkmadan keşif gelip puanlayacak evlere iyi bakılmadıysa lojman hakları ellerinden alınacakl. biz konyada lojmanda kalmıştık ve o evlerin ne hale gelebildiğini iyi biliyorum

merhaba arkadaşlar

pazartesi sabahı minik bebeğim annesini terketti sancılar ve yoğun kanama eşliğinde doktora gittim hemen sonra tamamen düşüğün gerçekleşmiş kürtaj yapmamıza hiç gerek yok dedi
tüm bunların hepsini daha önceden erken rezervasyonla planladığımız tatil yerimiz fethiye de yaşadım...

her şeyde bir hayır var elbet hamd olsun Rabbime...

merakınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum ama dönüp kimsenin aramaması beni üzdü açıkcası neyse hoş bakın zatınıza...

merhaba arkadaşlar

pazartesi sabahı minik bebeğim annesini terketti sancılar ve yoğun kanama eşliğinde doktora gittim hemen sonra tamamen düşüğün gerçekleşmiş kürtaj yapmamıza hiç gerek yok dedi
tüm bunların hepsini daha önceden erken rezervasyonla planladığımız tatil yerimiz fethiye de yaşadım...

merakınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum ama dönüp kimsenin aramaması beni üzdü açıkcası neyse hoş bakın zatınıza...

çok geçmiş olsun çok üzüldüm olanlara, her işte bir hayır varmış allah elindekine sağlıklı bir ömür nasibetsin

merhaba arkadaşlar

canım çok üzüldüm allah yaşatmasın bidaha haberim olmadı sadece hamile olduğunu biliyordum serhan dan vakit bulup giremiyorum artık nete

herşeyde vardır bi hayır dediğin gibi rabbim eymene uzun ömürler versin inşallah allaha emanet olun
:85:

merhaba arkadaşlar

Pınarcım çok üzüldüm. Dediğin gibi Rabbimin verdiği herşeyde bir hayır vardır. Allah Eymen'e sağlıklı uzun ömürler versin.

Günaydın, iyi haftalar,

Pınarcım, çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allah Eymen kuzuma sağlıklı uzun ömür versin, hakkınızda hayırlısı olsun.

Merve, Melike'ye geçmiş olsun, daha iyi olmasına sevindim.

Gülşan, evin durumuna çok üzüldüm. Merve'nin bütün söylediklerine katılıyorum ve maalesef kendi insanımdan nefret ediyorum. Nasıl bu kadar pis, bu kadar umursamaz, bu kadar kadir kıymet bilmez olabiliyorlar anlamıyorum, Allah ıslah etsin. Sana da kolay gelsin arkadaşım.

Hafta sonu çok yoruldum yine, ama çok da güzel vakit geçirdik. Bugün dinlenirim artık burda :KK1:

tekrar mrb kızlar çok teşekkür ederim dileklerinize. ilacı iyi ki wermişmim dün gece ateişimi< tekrar 39 oldu fitil attım hemen kompreslerle düşürdük uyudu sabah ilaçlarımıza devam ettik öğlen tekrar pe.difen werdim ona rağmen 38 den aşşaa indiremedim doktor fitilin 240 lığını werdi bana. kolum kadar dediğim hani:) onu koydum 37.5 fln anca oldu içime dert oldu acaba kanında mı bişi war die. dr arkadaşımı aradım oda ishal kusma yoksa hareketliyse o cocuun kanında hiç bişi yoktur merak etme bakteriyelde diil enfeksiyon kapmışsınız rahat ol atlatacak dedi içim şimdi biraz daha rahat
şu an uyuyo kuzum 10 dk önce 38.2 idi yarım saate bi ölçecem eğer yükselirse tekrar şurup wercem.olmazsa tekrar fitil. keyfi çok yerine maşş. kudurukluğa devam. eğer dokunmasam ateşli olduğunu anlamam yani. umarım iyileşiriz. görüşürüz kızlarrr.

mervecim melikeciğe çok geçmiş olsun ne demek iyleşiriz umarım tai ki iyleşicek bunlar bişi diil arkadaşım hepsi yaşicak allah daha büyük sağlık sorunu vermesin bu kadarcıkla atlatsınlar

gülşancım bilirim nasıl bi hayal kırıklığna uğradığını şu anki evime çıkarken bende çok hayal kırıklığı yaşamıştım kolay gelsin arkadaşım

PINARCIM başın saolsun allah eymene uzuuunnn sağlıklı bir ömür versin

pazar kuzuyu babası almadı tabi bide kendimizi attık sokaklara cumartesi pazar gezdik tozduk tepindik şu an gözümden uyuku akıyo çok yorgunum çokkk

hafta sonu lazere gittiğim yeri değiştirdim eski gittiğim yer çok pahalıydı bide acısız lazer diye reklam yapan bi yer vardı gittim hem yarı fiyatına hemde SIFIR ACI ile lazer yaptırdım rahatlığı kelimelerle anlatamam hiç acımadı ya inanamıyorum ooohhhh

Günaydın
Pınar geçmiş olsun,Allah sabır versin.
Gülşan,çok şaşırdım evin durumuna vayy bee,devletin bazen o taraftaki hizmetlerinin çok bile olduğunu düşünmeden edemiyor insan, 5 yıldızlı oteliniz de hayırlı olsun :KK37:
Haftasonum bir klasik olarak yorucuydu,diğer evin tadilatı bitmek üzere,allahın izniyle c.tesi taşınıyoruz...

herkese günaydın:)
yarın kısmetse taşınıyoruz bizde, çok yorgunum evin tadilatı bitmedi, ufak tefekleri içine girince halledecez inşallah:) dün evi temizlemeye gittim, evi baştan aşağı yıkadım hortumla, misss gibi oldu, bitek camlar kaldı onuda eve geçince silecem artık, daha doğrusu o kısımları temizlikçiye yaptırmayı düşünüyorum. ellerim su topladı ve patladı temizlik yaparken öldüm bittim resmen, belimde çok ağrıyo maalesef,yarın öğleden sonra için izin istedim patrondan sağolsun tüm gün gelme dedi, Allah razı olsun ondan:)
pınar çok üzüldüm canım minik kuzuya, Rabbim minik eymene uzun ömürler versin inşallah.
esincim lazerin hayırlı olsun:KK1:
mervecim melike iyileştimi merak ettim:26:
aylin kolay gelsin canım sanada, bi taşınamadık gitti:KK1:
burcu sende benim gibi işte dinleniyosun galiba:KK52:
biraz çalışmam lazım geliyorum:)

herkese günaydın:)
yarın kısmetse taşınıyoruz bizde, çok yorgunum evin tadilatı bitmedi, ufak tefekleri içine girince halledecez inşallah:) dün evi temizlemeye gittim, evi baştan aşağı yıkadım hortumla, misss gibi oldu, bitek camlar kaldı onuda eve geçince silecem artık, daha doğrusu o kısımları temizlikçiye yaptırmayı düşünüyorum. ellerim su topladı ve patladı temizlik yaparken öldüm bittim resmen, belimde çok ağrıyo maalesef,yarın öğleden sonra için izin istedim patrondan sağolsun tüm gün gelme dedi, Allah razı olsun ondan:)
pınar çok üzüldüm canım minik kuzuya, Rabbim minik eymene uzun ömürler versin inşallah.
esincim lazerin hayırlı olsun:KK1:
mervecim melike iyileştimi merak ettim:26:
aylin kolay gelsin canım sanada, bi taşınamadık gitti:KK1:
burcu sende benim gibi işte dinleniyosun galiba:KK52:
biraz çalışmam lazım geliyorum:)

Ayol hepimiz işte dinleniyoruz,pestil durumdayım valla,durmuyor ki yerinde bu sıpalar,eli dursa ayağıyla yapıyo yaramazlığını bücür, ben tadilattan dolayı taşınamıyorum gerçi sen de bi tadiata kalksan 1 ayı bulurmuş o evi yenilemen :KK60:ama artık hafta sonu için nakliyeyi ayarladık,yolcudur abbas :KK66:

Günaydın, resmen sürünüyorum, çok yorucu geçti hafta sonu ama keyifliydi, bende şirkette dinlenecek olanlardanım..

Pınarcım, geçmiş olsun, hayırlısı böyle imiş, Rabbim Eymen e sağlıklı bir ömür versin..

Gülşancım, lojman konusunda arkadaşlar yeterince yazmış zaten, bende iyi bilirim o lojmanları nasıl kullandıklarını, babamdan dolayı bir dönem bizde oturduk lojmanda, kendi evimizmiş gibi her yerini yaptırdık ve iyi baktık, koruduk, süremiz dolduğunda görevliler gelipte lojmanı incelediklerinde bırak para kesmeyi üstüne bize para vereceklerdi neredeyse ve ''ilk defa oturduğu lojmanı böylesine yaptıran ve koruyan birini görüyoruz'' deyip gitmişlerdi, diğer lojman sahipleri aynı senin gördüğün evdeki gibi kullanıyorlardı, bizde o halde bulmuştuk ve şaşırmıştık, malesef insanlarımız bazı şeylerin kıymetini bilmiyorlar..
Çok yorulmuşsun ama taşınınca rahat edersin inşallah arkadaşım..

Mervecim, Melike nin ateşi kaç gün sürdü öyle, bugün nasıl kuzu, merak ettim, inşallah düzelmiştir artık..

Esintoş, hafta sonu eğlenmişsin, çok sevindim senin adına arkadaşım..

Burcu, işe gelince dinleniyor insan değil mi, hafta sonları daha çok yoruluyorum ben..

Şeymacım, keyifli bir tatil geçirirsin inşallah, Deniz i öp benim için, hem korkarım hem girerim denize diyor yani paşa haaa..

Aylincim, az kalmış taşınmana, kolay gelsin arkadaşım..

Unuttuğum kimse varsa affola, biraz çalışayım sonra yine gelirim..

hafta sonu mudoda daha önce beğendiğim bi elbisenin yarı yarıya indirime girdiğini gördüm hemen aldım ben aslında kırmızısını beğenmiştim ama sadece acivertin bedeni kalmış yinede aldım ama anneme kırmızısını gösterdim bunu almak istiyodum dedim o da gayet sakin ''karaya al bağla geç karşısına ağla'' dedi ve ben mağzada yerlere yatmak suretiyle güldümmm:KK60:

X