2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Annem aradı yine, kadın isyanlarda, 1 dk. durmuyormuş, canım çıktı diyor, kv kızıma bakmak için çok hevesli, ona mı baktırsam acaba :)) Annem in pili bitmek üzere, yazık kıyamıyorum anama..

valla hakları ödenmez onların ya... aslında işkence cektirmek amacıyla kv ye baktırılabilir :KK66: 2. yada 3.güm pes eder die düşünüyorum

alt değiştireyim dedim duş aldırdım çıktım banyo demeye başladı OHH OHH diyor bide benim sırtlarım kopuyor artık hele omuzlarımı hiç hissetmiyorum oraya koş bunu alma uff olursun taş atma diyorum ATTIM diyor başkaların çocuklarının yanına gidiyor Erkekse seviyor kızsa beğenmemişse vuruyor DİTTT diyor beğenmişse elinden tutup DELLL DELL diyip götürüyor oynamaya
neye göre seçiyor acaba çok merak ettim..:))
sıpaya bak senn :)))
Annem aradı yine, kadın isyanlarda, 1 dk. durmuyormuş, canım çıktı diyor, kv kızıma bakmak için çok hevesli, ona mı baktırsam acaba :)) Annem in pili bitmek üzere, yazık kıyamıyorum anama..

aynen..annem giderek zayıflıyor..orasından burasından arıza vermeye başladı kadın..kocam da nazlanınca düşün artık..
kv ye baktırmak iyi fikir..:))

selam,geldim ben.
Yakın arkadaşım doğum yaptı dün gece.kızı oldu,onu ziyaret ettim,geldim,çıkardık zaten hastaneden.son kontrolünü beklemeden sancısı tutmuş,normal yaptı ama bebek iri doğmuş,10-12 dikişi var kızcağızın.çokşükür kızçemiz iyi ama.ayy içim bir garip oldu,bizimkilerde mi böyleydi,şakamaka kocaman olmuşlar.Allah uzun,hayırlı,sağlıklı ömürler versin hepsine.
Yazdıklarınızı okudum,bunların hepsi yırtık.bizimki cafelerde,çaybahçelerinde falan garsonları ittiriyor rahat hareket edebilsin diye,girdiği ortamda hemen tanınıyor,dediğiniz gibi tanımadığımız insanlarla muhattap oluyoruz.şikayet etsemde seviyorum bu hallerini sıpamın :)

yasemin annen gibi bende isyandayım uyumadı zillim eşime msj çektim uyumadı diye o da vakti şaştı uyumaz diyor ama gözlerini görseniz gitti gidecek şuan yanımda kk yan tarafındaki reklam resimlerine ANNE BAAAK ŞU DA DA BU DA DA diyip duruyor ....İSYANLARDAYIMM.ÇÇÇÇÇÇÇÇNNNNNNN HİLAL KLAVYEYTRR GEÇTİ

selam,geldim ben.
Yakın arkadaşım doğum yaptı dün gece.kızı oldu,onu ziyaret ettim,geldim,çıkardık zaten hastaneden.son kontrolünü beklemeden sancısı tutmuş,normal yaptı ama bebek iri doğmuş,10-12 dikişi var kızcağızın.çokşükür kızçemiz iyi ama.ayy içim bir garip oldu,bizimkilerde mi böyleydi,şakamaka kocaman olmuşlar.Allah uzun,hayırlı,sağlıklı ömürler versin hepsine.
Yazdıklarınızı okudum,bunların hepsi yırtık.bizimki cafelerde,çaybahçelerinde falan garsonları ittiriyor rahat hareket edebilsin diye,girdiği ortamda hemen tanınıyor,dediğiniz gibi tanımadığımız insanlarla muhattap oluyoruz.şikayet etsemde seviyorum bu hallerini sıpamın :)

hoşgelmiş dünyaya kızçeniz bizde bekliyoruz manevi kız kardeşim doğum yapacak haftaya 2 cm açılma varmış 4 cm olunca normal doğum başlar artık demiş perşembeye ALLAH KERİM....Zaman su gibi laptop'ından Hilal'in küçüklük resimlerine bakıyordum dün gözlerim doldu zaman su gibi geçmiş ....

Ne yapacaz bu kuduruklarla yaa.. Annem iyi dayanıyor valla, çokta sabırlı bir kadındır kendisi, o bile isyan ettiğine göre durum hakkaten vahim.. Annem geçen gün çok sinirlenmiş, İkoşu görmesin diye diğer odaya gidip yumruklarını ve dişlerini sıkmış sinirinden, iki eliyle başını falan ovuşturmuş, bir dönmüş ki kapıdan İkoş ona bakıyor, sonra başlamış annemin taklidini yapmaya, akşam eve gittim, daha kapıda bana diyor ki ''anneanne ıııığğğhhhh'' yapıyor böyle diye gösterip tarif ediyor bir de, güler misin ağlar mısın..

Kv ye versem baksın diye, hem sever hem döver valla, hiç sabrı yoktur, bağırdığı vakit apartmanı inletir, çocuk iyice psikopat olur diye korkumdan onun bakmasını istemiyorum pek ama arada baktırıp işkence çektirmekte fayda var tabi :))

Yazgım, Panpişim, Allah analı babalı büyütsün minik bebeği, bizde burada nasıl doğuracaz diye tir tir titrerken doğurdukta büyüttük bile valla, Rabbim sağlık versin tüm bebiklerimize inşallah...

Ayfercim, sizin bebikte sağlıcakla doğar inşallah, bu saat oldu daha uyumadı demek zilli, bırak kendi uyur birazdan nasılsa, kuduruk şey :))

uyuyacak ama ısrarla uymuyor ayağıma getiriyor yastığı eee diyor ama uyumuyor bende DİTT YATMA DEDİM ağlamasını görmelisiniz sanki canından parça koptu nasıl oğluyor saç baş dağılmış ben dağılmış durumdayımmm

Dün akşam b.sayarda bişey ararken düğün videomu buldum, biraz izledim sonra o gün olan bazı aksilikler geldi aklıma kapattım hemen..
Ne kadar değişik bir duygu yaww, evlenmişim, çocuğum bile olmuş ama ben hala kendimi eksik hissediyorum, başka ne lazım acaba tamam olmam için..?

Yazgım, Panpişim, Allah analı babalı büyütsün minik bebeği, bizde burada nasıl doğuracaz diye tir tir titrerken doğurdukta büyüttük bile valla, Rabbim sağlık versin tüm bebiklerimize inşallah...

Ayfercim, sizin bebikte sağlıcakla doğar inşallah, bu saat oldu daha uyumadı demek zilli, bırak kendi uyur birazdan nasılsa, kuduruk şey :))

kendi kendine uyumaz beni yanına ister gidiyoruz yatağa yok bende kendi ablama sen bak dedim ama yanıma gelip duruyor

kendi kendine uyumaz beni yanına ister gidiyoruz yatağa yok bende kendi ablama sen bak dedim ama yanıma gelip duruyor

Çok uykusu geldiyse gidip yatağa yatıp kendi kendine uyuyor bizimki, geçenlerde yatağa kadar bile gidememiş koridora halının üzerine uyumuş hatta, bu açıdan şanslıyım sanırım illa benle uyumak istemiyor, eşimle ve annemle de uyuyor..

Dün akşam b.sayarda bişey ararken düğün videomu buldum, biraz izledim sonra o gün olan bazı aksilikler geldi aklıma kapattım hemen..
Ne kadar değişik bir duygu yaww, evlenmişim, çocuğum bile olmuş ama ben hala kendimi eksik hissediyorum, başka ne lazım acaba tamam olmam için..?

bende de var bu duygu ama ben annemi babamı istiyorum bu yanım hep eksik Rabbim biliyor çok özliyorum onları ama kader işte ....Huzur bence en başta Yasemin Huzur...

Çok uykusu geldiyse gidip yatağa yatıp kendi kendine uyuyor bizimki, geçenlerde yatağa kadar bile gidememiş koridora halının üzerine uyumuş hatta, bu açıdan şanslıyım sanırım illa benle uyumak istemiyor, eşimle ve annemle de uyuyor..

bende kendi kendine uyusun diye hep ümit ediyorum ama yok cin gibi oldu walla yok İsyandayım bugün nedense hava da sıcak bunaldım evdeee

Sağolun canlar,kızçemiz pek tatlı maşallah :)
YAYA cım ben bu ikoş u bir elime geçirsem ısırıcam hertarafını,bilmiş olacak bu diyeyim sana :)
Şimdi kendimce şöyle bir düşündüm yıllar sonrasını.İkoş master yapıyor,okumayı seviyor,evlenmeyi düşünmüyor çünkü kimseyi beğenmiyor...
Doruk mesleğini yapıyor,kanımca mühendis.annesine son derece bağlı,uzun süreli ilişkileri oluyor,evlenecek çocuk ama anası bırakmıyor,aday beğenmiyor.ilaç gibi günde 3 kez çocuğu arıyor...
Alp ile Kerem için görüşlerim karmaşık,bunları yazmak için biraz daha beklemeliyim :))

bende de var bu duygu ama ben annemi babamı istiyorum bu yanım hep eksik Rabbim biliyor çok özliyorum onları ama kader işte ....Huzur bence en başta Yasemin Huzur...

Babamın olmaması bende de boşluk yaratıyor evet, Rabbim gani gani rahmet eylesin tüm kaybettiğimiz sevdiklerimize, hayat işte Ayfercim, ne desek boş, özlüyoruz ama geri gelmeyeceklerine göre... Kaybettiğimde ilk düşündüğüm şey O'na bir daha sarılamayacağım, öpemeyeceğim, dokunamayacağım.... oldu. Babamı düşündükçe beni en çok kahreden duygu budur..
Ama dediğin gibi huzurumuz ve en önemlisi sağlığımız yerinde olsun gerisi boş be arkadaşım, bir gün bizimde gideceğimiz yer toprak nasılsa... Bak yine gözlerim doldu..

Sağolun canlar,kızçemiz pek tatlı maşallah :)
YAYA cım ben bu ikoş u bir elime geçirsem ısırıcam hertarafını,bilmiş olacak bu diyeyim sana :)
Şimdi kendimce şöyle bir düşündüm yıllar sonrasını.İkoş master yapıyor,okumayı seviyor,evlenmeyi düşünmüyor çünkü kimseyi beğenmiyor...
Doruk mesleğini yapıyor,kanımca mühendis.annesine son derece bağlı,uzun süreli ilişkileri oluyor,evlenecek çocuk ama anası bırakmıyor,aday beğenmiyor.ilaç gibi günde 3 kez çocuğu arıyor...
Alp ile Kerem için görüşlerim karmaşık,bunları yazmak için biraz daha beklemeliyim :))

İlahi Panpişim yaa, güldürdün beni, ama en çok Doruk ve Burcu ile ilgili olan kısma güldüm, Burcu nun yorumunu merak ediyorum..
İkoş un bilmiş olma ihtimalini bende düşünüyorum zaman zaman, yandım demektir, evlenip evlenmemesine fazla takılacağımı sanmıyorum, hayatını istediği gibi yaşasın çocuğum.. Ama anneannesi hayatta olursa o zaman, kesin bana yaptığı gibi İkoşa da baskı yapar evlende mürüvetini göreyim diye :)))

Babamın olmaması bende de boşluk yaratıyor evet, Rabbim gani gani rahmet eylesin tüm kaybettiğimiz sevdiklerimize, hayat işte Ayfercim, ne desek boş, özlüyoruz ama geri gelmeyeceklerine göre... Kaybettiğimde ilk düşündüğüm şey O'na bir daha sarılamayacağım, öpemeyeceğim, dokunamayacağım.... oldu. Babamı düşündükçe beni en çok kahreden duygu budur..
Ama dediğin gibi huzurumuz ve en önemlisi sağlığımız yerinde olsun gerisi boş be arkadaşım, bir gün bizimde gideceğimiz yer toprak nasılsa... Bak yine gözlerim doldu..

:KK70::KK70::KK70::KK19::KK19:ahhh senin mi benim mi ağlama butonunu bulamadım ablamda ne oldu diyor bende yok bişey dedim :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: şuan ne olucağımız belli değil hayatı yaşamak lazım iyisiyle kötüsüyle buna da şükrediyorumm

Hilal i atlamışım,efendim şöyle hissediyorum,Hilal evli ve çocuklu,anne ve babası ile alakadar,anaç bir kadın olmuş.anne babasının sürekli etrafında,hertürlü ihtiyaçları ile alakadar oluyor.

Hımm,hımm medyum gibi oldum panpişlerim yavv :)

Hilal i atlamışım,efendim şöyle hissediyorum,Hilal evli ve çocuklu,anne ve babası ile alakadar,anaç bir kadın olmuş.anne babasının sürekli etrafında,hertürlü ihtiyaçları ile alakadar oluyor.

Hımm,hımm medyum gibi oldum panpişlerim yavv :)

medyum panpiş seni(bu panpiş te sana iyi yakıştı cicim) Hilal şöyle olur babası gibi elektronik manyağı acayip top oynarız sanırım futbolcu olucak ve anasına da babasına da senin dediğin gibi ALLAH uzun ÖMür verirse görürsem bize de bakar inşallah

X