-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.361
bu arada annem pazardan almıs tekerlek içinde toplar var ucunda sopası cok sevdi oyuncagı evin içinde sürüyo alternatif oyalayıcı bi oyuncak 10 dk 10 dkdr
1 avuç deil şekerim totoları kurt dolu onların tomar tomar kaynıyodün yataktan düştü sırt üstü ,bugün 2 kere elini sıkıstırdı Allah beterlerinden korusun ...
ufak tefek carpmaları saymıyorum artık gazete okuyorum dün kafasını carptı oralı olmadım hafif bi seydi geldi anniiiii deyip kafasını ovusturuyo illa haberim olacak öpecem gececek :))) yerim ben oglumu yaaaa
ohh be aynı düşündüğümüze sevindim,yoksa depresyona girecektimGülşan testi çok saçma buldum,o saydıkları genel klasik çocuk davranışları
ohh be aynı düşündüğümüze sevindim,yoksa depresyona girecektim
maşallah sıpalara :))hepsinin yaramazlıkları ayrı sevimli..
Ayşegül uyuz oldum görümceğine..o daha doğumadı mı?bebekle uğraaşırken sana vakti kalmaz belki..
özgür de yaramaz ama en çok bana..yaseminin dediği gibi kene gibi yapışıyoruz ayrılmak yok..yanında azcık uzanmak, herhangi bir aktivitede bulunmak mümkün değil..
dün gece 12 civarı uykusu kaçan oğlum babasıyla yakalamaca oynamaya çalışıyordu..
gelin görün yabancı ortama gimesin..yeni gelin gibi süzülür..boynuma sarılır kucaktan inmez..çıt çıkarmaz..tam da o zaman dersiniz ki ne kadar uslu bir bebek..nasıl akıllı..bana inadına yapıyor gibi..aradan 2 saat gecsin görüşelim
ya bir de artık arabada tutamıyorum hiç..sürekli dirksiyona gecmek istiyor işkence oldu arabayla gitmek biyerlere
merhaba herkese!bilgisayarım bazen kapanıyor-yenisine geçmeye çalışıyorum yavaş-yavaş,dosyaları temizlemek için vakit bulursam:)
kaç dea yazdım birşeyler -pc kapandı ,gitti..
benim kızım rekorları -veya tam kitaplara uyumlu olarak:)15.5 aylık ken yürümeye desteksiz başladı nihayet..çok sevindim çünkü park,bahçe süpürmekten (emeklerken)kurtulmaya az kaldı :)
arada istanbul sıcaklarda kaçıyoruz ,Sapanca çok uygun o anlamda-hem yeşilik ,biz kahvaltı ederken pıtırcık ,kahvaltıdan sıkılıp,çimde oynuyor,acıkıp geliyor..sonuç-evden daha çok yemiş oluyor:)hele sıncaplar dolu mekan olması da güzel..
İstanbulda oturanlara birde Sarayları (Milli Sarayları-kastrılar)çok tavsiye ediyorum.temiz,yeşil,şehir ortasında göletler,tavşanlar,tavuz kuşlar,çay bahçeleri ve gayet sessiz..bizim gittiğimiz e giriş 1 tl dır..
ileti göndereyim,önemli -aklınızda bulunsun diye birşey anlatacağım-uzun yazarsam,pc gider:)