- 7 Mart 2011
- 133
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.381
cuma günü sabah Gül bana doğru yürüyürken ,birden acı hissederek yere oturdu,ağlamaya başladı..aldım,susmadı..sonra ,emerek uyudu 1-2 saat..kalktık,baktım,hiç sağ ayağına basmıyor,bastığında ,ağlıyor..zaman geçti-basıyor,yürümek istediğinde acıyor..öğlen uykusu ,şu bu derken,saat oldu 16 -hastaneye götürdüm,doktor çıkmış ,siz en iyisi -ortopedist doktor varmış -E...fale götürün dediler..ama ayağında hala birşey yok..sadece yürüyemiyor..gittik ,orada kalabalık,durumlar içler acısı ,baygınlık geçirecektim manzaralardan..neyse,film çektirdiler(çocuk ortopedisti yok ,normal ortopedist var)..ayağında birşey yok
Sağlamcılık ve zamansızlık olsa gerek ,yarım alçı yapalım dediler..biz istemedik -ayakta bişey yok diye..eve döndük ...
Gece sabaha karşı Gül kusmaya başladı ..sabah halsızdı,öğlene doğru uykusuz,sinirli ..doktora götürdüm-Grip olmuş,ateş yok,boğaz çok kötü ,antibiyotik verdiler..
Bu arada ayak hala aynı vaziyet te -pazartesi bekliyoruz ,hastaneye görünmek için ..pazar günü arama motorlarında semptomları taradım ve ne olduğunu öğrendim -geçici sinovit.Bugün de bizim doktorumuz la onayladım (tecrübeli çocuk doktoru)-doğru teşhir etmiştim..2*7 günde geçermiş
Bir aklınızda bulunsun
Hadi gözünaydın, pıtırcık yürüdü demek, bundan sonrası daha zor bence, devamlı peşinde koşacan ama dediğin gibi dışarıda iken emeklemesi, yerleri süpürmesi kötü olurdu evet..
Ne anlatacaksın, merak ettim, hadi anlat..
Aaaa, çok şaşırdım, daha neler öğreneceğiz bakalım, hiç duymamıştım bunu.. Sağol bilgilendirdiğin için..
Bu arada Gül e çok geçmiş olsun, şimdi nasıl peki, yine aynı durum devam ediyor mu, 2 hafta da uzun bir süre yani, inşallah çabucak geçer..
Bademcik iltihabının yada diş iltihabının eklem bölgelerine toplandığını ve o bölgede ağrı yaptığını duymuştum ama bebeklerde olduğunu ilk kez duyuyorum..
günaydınlar
esmiragül çok geçmiş olsun gül kuzumuza, ayrıca gözünüz aydın yürümeye başlamış cimcimeyandın artık peşinde koşturmaya başlarsınız
burda toz hala devam ediyor, nası bişey anlamadım 3. gün oldu çoktan geçmesi lazımdı yağmur da yağmıyoki toz aşağı insin
sizler nasılsınız
anaaa bende istiyom o çalılardan evin pencerelerine dikecemGülşancım günaydın
sana müjdeli haber, ebu c.ehil çalısı ekeceklermiş sizin oralara,tozu çekiyormuş,hadi gözün aydın,az kaldı
Sıcak buraları da,yaz gelmedi derken bu sefer de böyle cayır cayır geldi, ne soğuğun ne sıcağın ortası yok ki anacım, gece gece evi topladık ki fenalık geçirmeyelim diye ama yine de kan ter içinde kaldık, bi de insanda nefes bile kalmıyor vallahi,kendimi iyice yorgun hissediyorum 7/24