-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.401
anaaa bizimkiler 2 yaş sendromuna girmiş, bunları biliyodum ben ama daha erken sanıyodum
pöfff ama bu dedikleri iyi güzel de nasıl yapacaksın, dün akşam parka çıkardım enerjisini atsın algıları açılsın vs diye ağzına taş attı bee, dişleriyle parçalamaya çalışıyor,ne yaptım ne ettiysem ağzından alamadım,üstelik parmağımı öyle bir ısırdı ki,uzun bir süre zonkladı,sinirden kulaklarımdan ateş çıktı fred çakmaştaş gibi, sonra basket oynayan çocukların arasına basket sahasına daldı, yine ilgisini başka yöne çekmek için uğraştım ama çocuklar bunu ezecek ne kadar orda uğraşabilirim ki? mecburen tuttum bunu kucağıma alıp son ses ağlama ve çığlıklara ve attığı tokatlara rağmen eve götürdüm
anaaa bizimkiler 2 yaş sendromuna girmiş, bunları biliyodum ben ama daha erken sanıyodum
pöfff ama bu dedikleri iyi güzel de nasıl yapacaksın, dün akşam parka çıkardım enerjisini atsın algıları açılsın vs diye ağzına taş attı bee, dişleriyle parçalamaya çalışıyor,ne yaptım ne ettiysem ağzından alamadım,üstelik parmağımı öyle bir ısırdı ki,uzun bir süre zonkladı,sinirden kulaklarımdan ateş çıktı fred çakmaştaş gibi, sonra basket oynayan çocukların arasına basket sahasına daldı, yine ilgisini başka yöne çekmek için uğraştım ama çocuklar bunu ezecek ne kadar orda uğraşabilirim ki? mecburen tuttum bunu kucağıma alıp son ses ağlama ve çığlıklara ve attığı tokatlara rağmen eve götürdüm
Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim valla, tam Çakilik yapmış Keremito akşam :)
bu çocuk beni öldürecek bi gün ... dün aksam karyolasında oynamak istedi cıkardım bende normalde yatırmıyorum kendini atar diye basındayım bekliyorum yanında 2 dk dolabını actım arkamı döndüm anni dedi sarkmıs kendini karyoladan dur ege dememe kalmadı bıraktı kafa üstü nasıl atladım hemen yakaladım cok şükür tam kafası üstü düşerken 1 sn gec kalsam kafa üstü gidecek gülüyo bi de ayyyy elim ayagım tutmuyo geceden beri cok fena oldum
Taşınacaz diye bu hafta sebze almadım, buzdolabını boşaltmak için, bu seferde merte ne yemek pişirsem diye debeleniyorum, kendimize tavuk kanat ve pilav yaptım ama o yermi bilmiyorum öğlen çorba içsinde akşama bizimle tavuk kanat ve yoğurtlu pilav yedireyim, yarın için kurufasulye ıslattım yarında ondan yesin bakalımOfff bıktım yemek pişirmekten valla
Al işte bir tane daha..
Çok geçmiş olsun, insanın içi bir tuhaf oluyor, bende İklimi öyle havada çok yakaladım, bu dönemde mantık kuramadıkları için tehlike nedir bilmiyorlar ama düştüklerinde ortalığı ayağa kaldırıp, bas bas bağırmayı, ağlamayı iyi biliyorlar..
elektrikler gidip geliyo yine
kero,alp ve egenin yaptıklarını hayretle okudum birazda güldümbenim oğlum çok akıllıdır hiç öyle şeyler yapmaz çünkü öğle arasında durup durup beni patakladı,oda öyle şakadan falan değil pat küt, koşup koşup üstüme atladı, burnumu kırdı desem yeridir hala sızlıyo sevgisini böyle belli ediyo oğluşum