2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tanya bende sessiz kalıyorum ama hiç hoşuma gitmiyor bu hareketleri
esin naapmak lazım bunlara bilmiyorum, pedagog falanmı bulmalı acaba, mardinde de ne pedagog vardır ama ha
Zorluyorlar bazen bizi..öxzgr de ilgilenmezsem elini bogazına dek sokup öğürtüyor kendini öksrüyor gözünden yaş geliyor..yapma dedikçe yapıyorduu..şimdiler de unuttu gibi..görmezden geldim hep..sabret gülşancım..önemli bişey olduğunu sanmıyorum..
maşallahh..kaşının ol bol burcu..
en doğrusu baştan sofra terbiyesi ama..herzaman mümkün olmuyor işte..ne bileyim belki de ben bişeylrei yanlış yapıyorum..artık buna inanmaya başladım iyice..

iklim kuzuma a maşallahh
kendim yapıcamlara başladık..hadi bakalım bununla da başaedebilecek miyiz acep...

[SUP][/SUP]
Bişey sorucam hani yeni bi trend var tek bi duvarı duvar kağıdı yapmak, işte o duvar kağıtlarının adını bilen var mı?sonuçta klasik duvar kağıtlarından farklı ya onlar.

biz rapor yazarken efektli duvar kağıdı diyorz ama başka bi adı var mıdır vardır heralde bunu biz uydurduk çünküm

Bişey sorucam hani yeni bi trend var tek bi duvarı duvar kağıdı yapmak, işte o duvar kağıtlarının adını bilen var mı?sonuçta klasik duvar kağıtlarından farklı ya onlar.

Evlerdeki duvarlardan bahsediyorsun sanırım, belli bir ismi var mı bilmiyorum ama ithal duvar kağıdı diye geçiyor, koç.taş-prak.tiker v.b. gibi yerlerde var, hatta bende kendi evime çok istemiştim ama kpederim çok pahalı ve saçma bulmuştu, ona ne oluyorsa, içimde ukde kaldı, kendim yapacam mutlaka..

http://www.ithalduvarkagit.net/katalog/Gold-Godlet/
http://www.ithalduvarkagidi.com/Urunler.asp?ID=68&KATEGORI=6

Son düzenleme:
ben geldim. ilk kez öğle arasında eve gitmedim merti çok özedim
öğlen tam hazırlanıyordum ki patronun eşi: gülşan müdüre hanımlarla yemeğe gidiyoz sende gel yemek yeriz değişilik olur dedi bende tamam dedim bir güzel yemek yedik, yeni geldik işe

Son düzenleme:
topiği dolu dolu görmek ne güzel.. merhabalarrrr

ya sizdede oluyomu egoş bana cok düşkün benimle cok mutlu ben varsam kimseye gitmyor babasını benim kadar sevmiyor bu durum eşimn ailesine dert oldu ...

dün 4 aile yemege gittik egoş sana cok düşkün dedi biri görümce atıldı hemen eskiden daha fenaydı kreşe gitsin kopar zaten sonra bu kıskanclık değilde ne .ben iletişim meselesi dedim kopup kopmaması soruyu soranda gayet emin kendinden yok dedi erkek cocugu asla kopmaz annesinden bozuldu görümce hemen ,istiyolarki beni takmasın ege, eşimde diyo 3 yasından sonra anneyi bırakırmıs kıskanıyosun herhalde dedim bizi ...

evet büyükler sağolsun biraz abartıyorlar tepki-sizliği:))
git tabi çocuk psikologuna da ..ama ben en büyük payın sende olduğuna inanıyorum..elindengeleni yapacğına da eminim arkadaşım..bahsederken oğlundan cümlelerin bile neşeleniyor:))

çok güldüm..tükürdü demek

selam herkese,nasılsınız bakalım??

geçmişe öyle bir baktım,ençok BURCU nun kv sine ve annesine güldümbizimki gibi çığırıp,ah diye bağrınıp,üstüne abanmıyor yaa,bunada şükret şekerim.

AYLİN tükürükçü kerocan ada çok güldüm,asabi çocuk kero.ama inan Alp te enaz kerem kadar asabi.sabah babannesini ısırdı:118:dün arkadaşlara gittik,orda evsahibesi arkadaşı tokatladı,kardeşine bağırdızaten ordayken neler yaptığını anlatmıyorum bile,en son 72 ekran tv nin üstüne çıktı,var sen düşün gerisini.sinirinden yumruk sıkıyor,bağırırken kıpkırmızı oluyor.

Son düzenleme:

Hoşgeldin, muhabbete çok güldüm, takıldıkları şeye bak yaa, çocuklar elbette anneye düşkün olur, baba anne kadar ilgilenemiyor sonuçta..

Hoşgeldin Yazgıcan, Alpiş tam gaz kudurukluğa devam ediyor anlaşılan :)) İklim de nefesini tutmayı öğrenmiş nasılsa, ağlarken nefes tutup yüreğimi ağzıma getiriyor.. Kv ye de çok güldüm, seninki de çığırtkangillerden sanırım benim ki gibi :))

yazgı sne alpi anlattıkça gülüyorum, asabiyeti değil ama yaramazlıkları birebir mertle aynı,kayseride yeni evli bi arkadaşımızın evine gittik oturmaya adamın tv ünitesine tırmandı ve lcd tvyi üstüne düşürmüye çalıştı, belki ben 20 kez alıp kucağımda oturttum o 20 kez tekrar tvye çıktı, sonra eline verilmemesi gereken çakmağı verip yarım saat oyaladık pastamızı yedik çayımızı içtik apar topar kaçtık ordan, adamın halini görsen içi gitti tv ye bişey olacak diye daha 2 taksidini ödemiş
ayşegül eşinin ailesi kadar kıskanç aile görmedim ben, onlara ne ise kreşe gideceği günün hesabını yapıyolar, ne yani kreşe başlayınca senden soğuyup onlaramı yakınlaşacak acaba aptallar

selenadaki kıvılcımdanmı öğrendi acaba mertte koşup kendini yere atıyo ağlama numarası yapıyo ühü ühü diye ellerini yüzüne kapatıyo tek eli aralık bize bakıyo napıcaz diye, eğer tınlamazsak gerçekten ağlıyo eline geçen oyuncağını bize fırlatıyo:26: offf şimdiden parmağında oyuncak olduk ilerde napıcaz bilmiyorum:26:

Hoşbulduk canım.Alpiş her geçen gün hızına hız katıyor,kendini kudurukluk konusunda geliştiriyor çocuğum benim
ayy Allah ım nefesini mi tutuyor,nerden öğrenmiş onu,alem bunların hepsi yaa.kv çığırtkangillerin başsavunucusu,parti başkanı,halaybaşıyani bu türlerin her halükarda başı bu kadın.severken bile çığırıyor ki,birde Alp düşürkenki halini düşün.geçen çocuk sandalyede oturuyor,geriye yaslandı,ayyy diye bir bağırdı,atıldı üstüne."anne çok fazla tepki veriyorsun,yapma,korkak olacak" dedim."ben böyleyim,alışır gider,bişeycik olmaz" dedi bana,ben susar mıyım,"alışmaz,alışmasın,alışmasınıda istemiyoruz,biz böyle büyütüyoruz" dedim,sustu:88:

dışarısı öğlen 49 dereceyi gösteriyodu, üstelik toz var güneş yok yani:26: klima 18 dereceye ayarlı ama 30 dan aşağıya düşmedi odamın ısısı offf offf
pınardan haberi olan varmı yaw bebişi ile ilgili bi gelişme varmı acaba, çok üzülüyorum

hayatım bunların hepsinin totosunda bir avuç kurt kaynayıp duruyor,sırtı 1 dk yatak,dötü 1 dakka yer görmüyor.sürekli hareket halinde.bizler oyalansınlar yeterki diye neler yapıyoruz vallahi,ama nafile.

evet şekerim onlara göre kreşe baslayınca uzaklasacak benden hoşlarına gidecek böle bişey olsa . ama ben izin veririmiyim benden uzaklasmasına her daim yanındayım ben oglumun Allah izin verdikçe

Geldim...
Sakın dışarı çıkmayın, evinizde şirketinizde oturun, nefes alınmıyor dışarda.
Başka da ne yazacaktım unuttum :)

hayatım bunların hepsinin totosunda bir avuç kurt kaynayıp duruyor,sırtı 1 dk yatak,dötü 1 dakka yer görmüyor.sürekli hareket halinde.bizler oyalansınlar yeterki diye neler yapıyoruz vallahi,ama nafile.

1 avuç deil şekerim totoları kurt dolu onların tomar tomar kaynıyo dün yataktan düştü sırt üstü ,bugün 2 kere elini sıkıstırdı Allah beterlerinden korusun ...
ufak tefek carpmaları saymıyorum artık gazete okuyorum dün kafasını carptı oralı olmadım hafif bi seydi geldi anniiiii deyip kafasını ovusturuyo illa haberim olacak öpecem gececek :))) yerim ben oglumu yaaaa

bu arada annem pazardan almıs tekerlek içinde toplar var ucunda sopası cok sevdi oyuncagı evin içinde sürüyo alternatif oyalayıcı bi oyuncak 10 dk 10 dkdr

Aynısından cumartesi günü aldık, Sapanca'dan :)
Belki değişik gelir de gölgede biraz oyalanır diye.
Yüzüne bile bakmadı eşek, kendi pusetini itip çekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…