- 7 Ekim 2009
- 2.201
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.341
Zorluyorlar bazen bizi..öxzgr de ilgilenmezsem elini bogazına dek sokup öğürtüyor kendini öksrüyor gözünden yaş geliyor..yapma dedikçe yapıyorduu..şimdiler de unuttu gibi..görmezden geldim hep..sabret gülşancım..önemli bişey olduğunu sanmıyorum..tanya bende sessiz kalıyorum ama hiç hoşuma gitmiyor bu hareketleri
esin naapmak lazım bunlara bilmiyorum, pedagog falanmı bulmalı acaba, mardinde de ne pedagog vardır ama ha
maşallahh..kaşının ol bol burcu..Tanyacım, zor yiyen çocuklar için bişi diyemem mama sandalyesi konusunda, malum, yemedikleri zaman amuda bile kalkıyoruz :) O yüzden sen napsan yeridir yani.
Ama Doruk genel olarak problem çıkarmıyor bu konuda, sonlara doğru sıkılsa da uçak uçtu, kuş kaçtı diye oyalayıp yediriyorum. Bu zamana kadar iyi geldik bu alışkanlıkla, kaç kişinin elinden geçti üstelik de benim çocuk, o yüzden şimdiden sonra bozulmasını istemiyorum :)))
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar..
Maşallah kuzulara iyi yiyorlarmış..
İklime sabahları pekmezi 1 tatlı kaşığı veriyorum, arkasından kahvaltı sofrasında ne varsa hepsinden az az yiyor ama ceviz-badem-fındık la arası yok tabi, tatlıyı sevmiyor hiç, pekmezi şurup gibi veriyorum o yüzden, reçel olarakta vişneyi seviyor birtek ama fazla yemiyor, peynir mutlaka yiyor, kaşarı da beyaz peyniri de seviyor, krem peyniri yüzüne bulaştırmaya bayılıyor :)) yumurta gün aşırı yiyor yaz olduğu için, zeytine taktı bu aralar, ekmek banarak yiyebileceği şeylerden çok hoşlanıyor, ben yedirmeye kalkarsam itiraz ediyor, bu sabah ki kahvaltı sofrasını bir görmeliydiniz, herşeyin içine ekmek soktu, elini soktu, yer berbat vaziyetteydi, illa ki kendisi yiyecekmiş.. Doymadığına kanaat getirdiğim için kahvaltının ardından 150 cc. süt veriyorum son zamanlarda, saat 10:30-11:00 gibi de meyve yiyor.. Ana öğünlerde mutlaka mama sandalyesindeyiz bizde, mama sandalyesi yoksa masada sandalyeye oturuyor bizim gibi..
Sizin bu karışımlardan yapsam hayatta yemez çok tatlı gelir ona..
Gülşan tepkisiz kalmaya devam et, bir ara İklim de çok yapıyordu, unuttu çok şükür, şimdiki favorisi beni dövmek :)) Eli de ağır haa :))
Bişey sorucam hani yeni bi trend var tek bi duvarı duvar kağıdı yapmak, işte o duvar kağıtlarının adını bilen var mı?sonuçta klasik duvar kağıtlarından farklı ya onlar.
Bişey sorucam hani yeni bi trend var tek bi duvarı duvar kağıdı yapmak, işte o duvar kağıtlarının adını bilen var mı?sonuçta klasik duvar kağıtlarından farklı ya onlar.
evet büyükler sağolsun biraz abartıyorlar tepki-sizliği:))TANYACI bizimkinin alışkanlığı çok önceden başladı ve aslında burcunun düşme hikayesine benzer bir iki kafayı çarptıben tepki vermeyin dedim diye alkışlayıp bravo demeye başladılar bu da ii bişe yaptığını sanıp sürekli hale getirdi nasıl vazgeçireceğimi bilmiyorum ama ondan daha önemlisi bu süreçte ona nasıl davanmalıyım devamında büyüdükçe sordukça nasıl davranmalı ne demeliyim babasıyla ne kadar görüşmeli ben görüşmeli miyim ne kadar olmaı bunların hepsi için bir pedagoga gidicem hatta çok iyi olduğu söylenen birini buldum adanada önümüzdeki haftalarda gitmeyi düşünüyorum sürekli hale getiricem oğlum hep çok mutlu olacak ben elimden geleni yapıcam
Kerem de yapıyor,tepki vermediğimiz için azalttı ama istediği olunca ya kafasını vuruyor ya kafasına eliyle vuruyor ya bize vuruyor ya da dün ilk defa yaptığı gibi tükürüyor.
Bunlar balık burcu olduğundan dengesiz bi ruh halinde sanırımnormalde çok neşeli çok güleryüzlü ve mutlu bi çocuk Kero ama sinirlenince gözü bişey görmüyor
topiği dolu dolu görmek ne güzel.. merhabalarrrr
ya sizdede oluyomu egoş bana cok düşkün benimle cok mutlu ben varsam kimseye gitmyor babasını benim kadar sevmiyor bu durum eşimn ailesine dert oldu ...
dün 4 aile yemege gittik egoş sana cok düşkün dedi biri görümce atıldı hemen eskiden daha fenaydı kreşe gitsin kopar zaten sonra bu kıskanclık değilde ne .ben iletişim meselesi dedim kopup kopmaması soruyu soranda gayet emin kendinden yok dedi erkek cocugu asla kopmaz annesinden bozuldu görümce hemen ,istiyolarki beni takmasın ege, eşimde diyo 3 yasından sonra anneyi bırakırmıs kıskanıyosun herhalde dedim bizi ...
selam herkese,nasılsınız bakalım??
geçmişe öyle bir baktım,ençok BURCU nun kv sine ve annesine güldümbizimki gibi çığırıp,ah diye bağrınıp,üstüne abanmıyor yaa,bunada şükret şekerim.
AYLİN tükürükçü kerocan ada çok güldüm,asabi çocuk kero.ama inan Alp te enaz kerem kadar asabi.sabah babannesini ısırdı:118:dün arkadaşlara gittik,orda evsahibesi arkadaşı tokatladı,kardeşine bağırdızaten ordayken neler yaptığını anlatmıyorum bile,en son 72 ekran tv nin üstüne çıktı,var sen düşün gerisini.sinirinden yumruk sıkıyor,bağırırken kıpkırmızı oluyor.
selenadaki kıvılcımdanmı öğrendi acabaHoşgeldin Yazgıcan, Alpiş tam gaz kudurukluğa devam ediyor anlaşılan :)) İklim de nefesini tutmayı öğrenmiş nasılsa, ağlarken nefes tutup yüreğimi ağzıma getiriyor.. Kv ye de çok güldüm, seninki de çığırtkangillerden sanırım benim ki gibi :))
Hoşgeldin Yazgıcan, Alpiş tam gaz kudurukluğa devam ediyor anlaşılan :)) İklim de nefesini tutmayı öğrenmiş nasılsa, ağlarken nefes tutup yüreğimi ağzıma getiriyor.. Kv ye de çok güldüm, seninki de çığırtkangillerden sanırım benim ki gibi :))
yazgı sne alpi anlattıkça gülüyorum, asabiyeti değil ama yaramazlıkları birebir mertle aynı,kayseride yeni evli bi arkadaşımızın evine gittik oturmaya adamın tv ünitesine tırmandı ve lcd tvyi üstüne düşürmüye çalıştı, belki ben 20 kez alıp kucağımda oturttum o 20 kez tekrar tvye çıktı, sonra eline verilmemesi gereken çakmağı verip yarım saat oyaladık pastamızı yedik çayımızı içtik apar topar kaçtık ordan, adamın halini görsen içi gitti tv ye bişey olacak diye daha 2 taksidini ödemiş
ayşegül eşinin ailesi kadar kıskanç aile görmedim ben, onlara ne ise kreşe gideceği günün hesabını yapıyolar, ne yani kreşe başlayınca senden soğuyup onlaramı yakınlaşacak acabaaptallar
yazgı sne alpi anlattıkça gülüyorum, asabiyeti değil ama yaramazlıkları birebir mertle aynı,kayseride yeni evli bi arkadaşımızın evine gittik oturmaya adamın tv ünitesine tırmandı ve lcd tvyi üstüne düşürmüye çalıştı, belki ben 20 kez alıp kucağımda oturttum o 20 kez tekrar tvye çıktı, sonra eline verilmemesi gereken çakmağı verip yarım saat oyaladık pastamızı yedik çayımızı içtik apar topar kaçtık ordan, adamın halini görsen içi gitti tv ye bişey olacak diye daha 2 taksidini ödemiş
ayşegül eşinin ailesi kadar kıskanç aile görmedim ben, onlara ne ise kreşe gideceği günün hesabını yapıyolar, ne yani kreşe başlayınca senden soğuyup onlaramı yakınlaşacak acabaaptallar
hayatım bunların hepsinin totosunda bir avuç kurt kaynayıp duruyor,sırtı 1 dk yatak,dötü 1 dakka yer görmüyor.sürekli hareket halinde.bizler oyalansınlar yeterki diye neler yapıyoruz vallahi,ama nafile.