- 7 Ekim 2009
- 2.201
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.341
Zorluyorlar bazen bizi..öxzgr de ilgilenmezsem elini bogazına dek sokup öğürtüyor kendini öksrüyor gözünden yaş geliyor..yapma dedikçe yapıyorduu..şimdiler de unuttu gibi..görmezden geldim hep..sabret gülşancım..önemli bişey olduğunu sanmıyorum..tanya bende sessiz kalıyorum ama hiç hoşuma gitmiyor bu hareketleri
esin naapmak lazım bunlara bilmiyorum, pedagog falanmı bulmalı acaba, mardinde de ne pedagog vardır ama ha
maşallahh..kaşının ol bol burcu..Tanyacım, zor yiyen çocuklar için bişi diyemem mama sandalyesi konusunda, malum, yemedikleri zaman amuda bile kalkıyoruz :) O yüzden sen napsan yeridir yani.
Ama Doruk genel olarak problem çıkarmıyor bu konuda, sonlara doğru sıkılsa da uçak uçtu, kuş kaçtı diye oyalayıp yediriyorum. Bu zamana kadar iyi geldik bu alışkanlıkla, kaç kişinin elinden geçti üstelik de benim çocuk, o yüzden şimdiden sonra bozulmasını istemiyorum :)))
en doğrusu baştan sofra terbiyesi ama..herzaman mümkün olmuyor işte..ne bileyim belki de ben bişeylrei yanlış yapıyorum..artık buna inanmaya başladım iyice..
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar..
Maşallah kuzulara iyi yiyorlarmış..
İklime sabahları pekmezi 1 tatlı kaşığı veriyorum, arkasından kahvaltı sofrasında ne varsa hepsinden az az yiyor ama ceviz-badem-fındık la arası yok tabi, tatlıyı sevmiyor hiç, pekmezi şurup gibi veriyorum o yüzden, reçel olarakta vişneyi seviyor birtek ama fazla yemiyor, peynir mutlaka yiyor, kaşarı da beyaz peyniri de seviyor, krem peyniri yüzüne bulaştırmaya bayılıyor :)) yumurta gün aşırı yiyor yaz olduğu için, zeytine taktı bu aralar, ekmek banarak yiyebileceği şeylerden çok hoşlanıyor, ben yedirmeye kalkarsam itiraz ediyor, bu sabah ki kahvaltı sofrasını bir görmeliydiniz, herşeyin içine ekmek soktu, elini soktu, yer berbat vaziyetteydi, illa ki kendisi yiyecekmiş.. Doymadığına kanaat getirdiğim için kahvaltının ardından 150 cc. süt veriyorum son zamanlarda, saat 10:30-11:00 gibi de meyve yiyor.. Ana öğünlerde mutlaka mama sandalyesindeyiz bizde, mama sandalyesi yoksa masada sandalyeye oturuyor bizim gibi..
Sizin bu karışımlardan yapsam hayatta yemez çok tatlı gelir ona..
Gülşan tepkisiz kalmaya devam et, bir ara İklim de çok yapıyordu, unuttu çok şükür, şimdiki favorisi beni dövmek :)) Eli de ağır haa :))
iklim kuzuma a maşallahh
kendim yapıcamlara başladık..hadi bakalım bununla da başaedebilecek miyiz acep...