Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar..
Maşallah kuzulara iyi yiyorlarmış..
İklime sabahları pekmezi 1 tatlı kaşığı veriyorum, arkasından kahvaltı sofrasında ne varsa hepsinden az az yiyor ama ceviz-badem-fındık la arası yok tabi, tatlıyı sevmiyor hiç, pekmezi şurup gibi veriyorum o yüzden, reçel olarakta vişneyi seviyor birtek ama fazla yemiyor, peynir mutlaka yiyor, kaşarı da beyaz peyniri de seviyor, krem peyniri yüzüne bulaştırmaya bayılıyor :)) yumurta gün aşırı yiyor yaz olduğu için, zeytine taktı bu aralar, ekmek banarak yiyebileceği şeylerden çok hoşlanıyor, ben yedirmeye kalkarsam itiraz ediyor, bu sabah ki kahvaltı sofrasını bir görmeliydiniz, herşeyin içine ekmek soktu, elini soktu, yer berbat vaziyetteydi, illa ki kendisi yiyecekmiş.. Doymadığına kanaat getirdiğim için kahvaltının ardından 150 cc. süt veriyorum son zamanlarda, saat 10:30-11:00 gibi de meyve yiyor.. Ana öğünlerde mutlaka mama sandalyesindeyiz bizde, mama sandalyesi yoksa masada sandalyeye oturuyor bizim gibi..
Sizin bu karışımlardan yapsam hayatta yemez çok tatlı gelir ona..
Gülşan tepkisiz kalmaya devam et, bir ara İklim de çok yapıyordu, unuttu çok şükür, şimdiki favorisi beni dövmek :)) Eli de ağır haa :))