2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğumdan sonra 3 tane 20 lik diş çıkarttım, birini ameliyatla aldırmak zorunda kaldım, korkulacak bişey yok, o ağrıyı sürekli çekmekten daha kolay bence, ihmal etme yoksa diğer dişlerini de çürütür o gömülü diş ve başına daha büyük dertler açar..

gerçekten mi? inanır mısın öyle bir ağrıyor ki çenem sökülüyor sanıyorum :KK5:

gerçekten mi? inanır mısın öyle bir ağrıyor ki çenem sökülüyor sanıyorum :KK5:

Gerçekten.. Benim bırak çenemi, boynumu-kulağımı-burnumu-gözümü hep etkilemişti, diş sol tarafta ise sol tarafım resmen ağrıdan zonkluyordu, ateşim yükseliyordu sürekli, aldırdım kurtuldum, sende git hallet bir an evvel bence..

annem özlediğinden yapıyo canım biliyorum ama bu kadar da eziyet edilmez ki huzursuzluk kanına işlemiş illaki kapris yapacak üzecek azıcık anlayışlı olsa ne olur sanki

Anneni sonuna dek destekliyorum:)) hep erkek analarımı yapacak..:))
bence anlayışlıdır da sana da cok düşkündğr ondan zorluyordur seni.önyargılı olma da şu tatilinin tadına var:)

merhaba canlar

hasret ve esin Allah sizlere sabırlar versin ne diyeyim ki başka

ben bugün doktordaydım bebek 8 haftalık oldu ama hala kalp atışı yok vajinal ultrasondan bile geriden geliyor diyor doktor
10 gün daha bekleyelim dedi hayırlısı bakalım hiç midem falan bulanmıyor zaten kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
ama bu gün hüsrana uğradım kendimi çok alıştırmışım sanırım

ayrıca kulağım yine başladı ağrımaya boğazlarım ağrıyordu kaç gündür kulağıma geçti onu da söyledim antibiyotik yazdı 2 günde geçmezse kbb ye git dedi

hamilemisin canım, gözün aydın, inşallah bi sorun yoktur, şimdiden başlamış yaramazlığa bıcırık:KK61:
buarada küvezde yatan kuzuvuk bugün itibariyle annesinin kollarında, dua eden tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun:KK16:

annem özlediğinden yapıyo canım biliyorum ama bu kadar da eziyet edilmez ki huzursuzluk kanına işlemiş illaki kapris yapacak üzecek azıcık anlayışlı olsa ne olur sanki

benim aynem de aynı model hırpalayarak sevenlerden. benim annem evlindikten sonra değişti ama öncweleri böyle değildi. aşırı kıskanıyor eşimi ve bu yüzden de bana eziyet ediyor. suçum neymiş ben eşime laf söyletmiyormuşum. o geçcek karşıma eşime atacak tutacak arkasından ben de onu destekleyeceğim tek arzusu bu. ama kusura bakmasın o mutlu olacak diye ben eşime bunu yapamam.

Gerçekten.. Benim bırak çenemi, boynumu-kulağımı-burnumu-gözümü hep etkilemişti, diş sol tarafta ise sol tarafım resmen ağrıdan zonkluyordu, ateşim yükseliyordu sürekli, aldırdım kurtuldum, sende git hallet bir an evvel bence..

offf off o kadar çok şeyimi hallaedeceğim ki emzirmeyi bırakınca. anal fissür ameliyatı da olacağım :KK5:

kıymet mert izinde anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi ama izin dönüşü eve girdik, bir sevindi bir sevindi, tüm evi gezdi önce, sonra tüm oyuncaklarıyla tek tek oynadı, evini ve eşyalarını özlemiş oğlum, asabiyeti saldırganlığı biranda geçti yavrumun, ama tek dezavantajı sokakçı oldu oğlum, kapının önüne gidip oturuyo abii diye ağlıyo, kayseride kuzenleriyle oynamaya alıştı çünkü:KK58:

ben şimdi dörtyola gidiyorum bu arada boşanmatecrübesi olanlar dilekçe verdiktensonra ne zamana gün alırız anlaşmalı olduğundan tek celsede biter mi

Aylin cevap yaz demen yeterliydi,benden başka tecrübesi olan mı var :KK1:
Dilekçeden sonra gün verme durumu bulunduğun ile göre değişiyor,sizin orası da küçük olduğundan çabuk zaman gelir ama dikkat et adli tatile yakalanma yoksa eylüle sarkar.
Sen bişey yapmayacaksın avukatın halledecek işleri, sana sadece yeri ve günü haber verecek, protokol hazırlayacak ve kocana imzalatacak sonra duruşmada en fazla 10 dk sürecek. Evlenmek daha zor boşanmaktan.

Dilekçeden sonra gün verme durumu bulunduğun ile göre değişiyor,sizin orası da küçük olduğundan çabuk zaman gelir ama dikkat et adli tatile yakalanma yoksa eylüle sarkar.
Sen bişey yapmayacaksın avukatın halledecek işleri, sana sadece yeri ve günü haber verecek, protokol hazırlayacak ve kocana imzalatacak sonra duruşmada en fazla 10 dk sürecek. Evlenmek daha zor boşanmaktan.

Bende varım :))

Son ayların en kalabalık gününü yaşıyoruz, inşallah daha güzel şeylerden bahsedeceğimiz günler de çok yakındadır.

Geçmişin hepsini okudum ama okuduklarımın çoğunu unuttum :)

Yazgıcan geçmiş olsun...
Pınarcım, hakkınızda hayırlısı olsun ve geçmiş olsun.
Şeyma, annen konusunda kolay gelsin ve iyi tatiller...

Aklımda bu kadar kaldı, unuttuklarım kusura bakmasın.

Bu arada ben Meral'i çok merak ediyorum, bunca zaman tatil olur mu, haberi olan var mı, yoksa ben arayacam artık.

benim aynem de aynı model hırpalayarak sevenlerden. benim annem evlindikten sonra değişti ama öncweleri böyle değildi. aşırı kıskanıyor eşimi ve bu yüzden de bana eziyet ediyor. suçum neymiş ben eşime laf söyletmiyormuşum. o geçcek karşıma eşime atacak tutacak arkasından ben de onu destekleyeceğim tek arzusu bu. ama kusura bakmasın o mutlu olacak diye ben eşime bunu yapamam.

offf off o kadar çok şeyimi hallaedeceğim ki emzirmeyi bırakınca. anal fissür ameliyatı da olacağım :KK5:
geçmiş olsun canım,anal fissür neki:26:

tam ben yazmaya başladıydım tabi tecrübeli değilim senin gibi sadece genel kültürden yazacaktım. biraz araştırdım bende şunları ekleyim bari:

Boşanmaya dair hususları (velayet, eşyaların kime ait olacağı, tazminat ve nafaka talebi vs) içeren bir Protokol yaparak anlaşmalı boşanma talebiyle Aile Mahkemesine başvurmalısınız. Boşanma davanız esnasında birlikte imzalamış olduğunuz Protokoldeki hususlarda hukuka aykırılık yoksa hakim bunları boşanma kararına geçirecektir. Yalnız, velayet konusunda hakim sizin anlaşmanızla bağlı olmadığı için; çocuğun yaşını (annenin bakım ve ilgisine muhtaç olması nedeniyle) dikkate alarak başka bir yönde karar da verebilir. Bu konuya dikkatinizi çekerim.

slm artık daha sık aranızda olucam sizlerle sohbet etmeyi özledim valla

bir geldim yazılanları okuyunca şok oldum kıymet ve esin hakkınızda hayılısı ne ise o olsun yarayı kangren olmadan tedavi etmek en doğrusu sonrası çok daha kötü emin olun herşey aşılıyo en güzel örnek ben varım evet başlarda zor oluyor ama sonrası daha rahat en azından huzurlu oluyorsunuz

hasret senin için birşey demiyeceğim kocanın her zamanki halleri seni çok yıpratıyo biliyorum ama bu koca değişmez sen ona ayak uydurucaksın veya çok iyi düşünüp karar vericeksin bir ömür o kacayla nasıl gecer bilmiyorum

burcuu hoşgeldin sana cvp yazamadan çıkmak zorunda kaldım dün kusura bakma canım:kk77:
merali bende merak ediyorum, bende numarası yok biriniz arayıp sorsanıza yaw:KK53:

teyzeleri biraz oğluşumu anlatayım size özlemişsinizdir :)

çok yaramaz bütüngün suyla oynamak istiyor elinde hortum geziniyo bütün kış banyoya ağlayarak soktuğum çocuk şimdi sudan çıkmıyo :) deniz kenarına gidince çok mutlu kendi kendine suya giriyo tabii yeleği üstünde kovaları ve kürekleriyle oynuyo dışarda sorun yok eve gelince iş çığrından çıkıyo ben evdeyken hep tepemde bu aralar bana çok düşkün (çok şükür)

yemek konusu tam bir facia yemek isterse yiyo yoksa ağzına bir lokma koymuyo

en sevdiğimiz oyuncak matkap tornavida ve kaynak makınası vs.... bende oyuncaklarını aldım onun şimdilik rahatız onlarla bayağı oyalanıyo canı denize gitmek isteyince simitini alıp hadiii diyo :)) hala konuşmaya niyeti yok buarada

Gülşancım rica ederim...
Meral'i aradım, telefonu kapalı, ararım yine.
Şebnem yeni işin hayırlı olsun.
Sayfa açık ama çok yazamayacam, işim var, idare edin beni.

geçmiş olsun canım,anal fissür neki:26:

tam ben yazmaya başladıydım tabi tecrübeli değilim senin gibi sadece genel kültürden yazacaktım. biraz araştırdım bende şunları ekleyim bari:

Boşanmaya dair hususları (velayet, eşyaların kime ait olacağı, tazminat ve nafaka talebi vs) içeren bir Protokol yaparak anlaşmalı boşanma talebiyle Aile Mahkemesine başvurmalısınız. Boşanma davanız esnasında birlikte imzalamış olduğunuz Protokoldeki hususlarda hukuka aykırılık yoksa hakim bunları boşanma kararına geçirecektir. Yalnız, velayet konusunda hakim sizin anlaşmanızla bağlı olmadığı için; çocuğun yaşını (annenin bakım ve ilgisine muhtaç olması nedeniyle) dikkate alarak başka bir yönde karar da verebilir. Bu konuya dikkatinizi çekerim.

canım anal fissür tuvalette sürekli zorlanmaktan dolayı makatın çatlması o çatlağın alınması gerekiyor yoksa hayatın cehennmee dönüyor :KK43:

slm artık daha sık aranızda olucam sizlerle sohbet etmeyi özledim valla

bir geldim yazılanları okuyunca şok oldum kıymet ve esin hakkınızda hayılısı ne ise o olsun yarayı kangren olmadan tedavi etmek en doğrusu sonrası çok daha kötü emin olun herşey aşılıyo en güzel örnek ben varım evet başlarda zor oluyor ama sonrası daha rahat en azından huzurlu oluyorsunuz

hasret senin için birşey demiyeceğim kocanın her zamanki halleri seni çok yıpratıyo biliyorum ama bu koca değişmez sen ona ayak uydurucaksın veya çok iyi düşünüp karar vericeksin bir ömür o kacayla nasıl gecer bilmiyorum
şebnem seni sahalarda görmek güzel, özlettin kendini:KK16:

X