-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.781
Günaydın canlar eymen ayağımda uyuyor kıprış kıprış nasıl uyumaksa :26:
beni sorarsanız hep düşüncelerdeyim nasıl olacak nasıl yeteceğim vs... Rabbim kolaylığını verecek inşallah
Eymenin gözü iki gündür sarı sarı çapaklanıyor bugün doktora gidebiliriz...
bizde haberler böyle
hasretciğim geçmiş olsun canım neden böyle üst üste mastit oluyor ki
burcu canım iyi bir bakıcı bulursun inşallah..
şeyma ve aylin sizlere kolaylıklar diliyorum
Ayferciğim Hilal kuzu düşmüş geçmiş olsun biz de de her gün en az bir vukuat oluyor ayrıca kandil mesajın için teşekkür ederim dönemedim sana
Yasemin İklim kuzuya da geçmiş olsun eymen her parka gittiğimizde biri tarafından düşürülerek itmeyi öğrendi beni bile koltuktan aşağı itmeye çalışıyor
Hasretciğim biz de süpürge var eymenin en çok oynadığı oyuncak diyebilirim bir ara fisher price aktivite masasını kiralamıştım onunla da çok ilgiliydi...
Hilal'in en sevdiği şeyler mutfakta döküp saçmak birde havuzunu taşıttırdı bana fındık poşetini bulmuş içine döktü... her yere saçmaya başladı...
Hilal telefon, bebek ,kıyafetlerini dağıtır facede videosu da var izlemeyenler izlesin lütfen:) LEGOLAR OYUN KÜPLERİ YENİ OYUNCAĞIMIZ OYUN HALISI ALİ BABA ÇİFTLİĞİ ,BİLGİSAYAR ,TOPLA OYNAMAYA BAYILIYOR OYUNCAK ÜTÜSÜ BEN ÜTÜ YAPARKEN RESİMLERDE DE NE KADAR MERAKLI OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ
Oyyyy yerim ya ben bu kuzuyu, maşallah kızıma, çok meraklılar hakkaten..
İklim in dünkü vukuatını anlatıyorum; Annem telefonda konuşurken kaşla-göz arasında mutfaktaki dolaptan unu alıp salonun ortasına getirmiş, salondaki halının orta yerine döküp elleriyle ve ayaklarıyla bir güzel halıya yaymış unu, bastıkça puf puf ediyor ya un hoşuna gitmiş anlaşılan, annem bir geliyor her yer bembeyaz un, temizleyene kadar canı çıkmış, unun olduğu dolap hep kilitli olurdu, tesadüf annem açık bırakmış ve fırsatçı İklimde bu fırsatı değerlendirmiş, annem sinirinden ağlıyordu beni de gülme krizi tuttu..
bizimkide dün ablamda kuru fasulye ve makarna poşetlerini bulup dökmüş her yere sonra da sesleniyor HATTİ (HATİCE) MAMA BAK MAMA diyormuş....
İklimde az değil hani kaşla göz arasında gitmiş:) almış zilli
Hilal de az değilmiş haa, her fırsatı değerlendiriyorlar valla, gözünü ayırmaya gelmiyor :))
demek ki..bizim dr da sallamıyor yasemincim.sağlıklı bir bebek diyor geciyor.uykusu babasına çekmiş.Bu arada günaydın hepinize, bodoslama daldım, cevap yazacam diye günaydın demeyi unuttum :)))
Tanyacım, Özgür uykusunu alıyor demek ki, yada o kadar uyku ona yetiyor heralde, gündüz çok uyuyorsa gece uykusunu da etkiler bu durum, bizim doktor ben İklim uyumuyor diye ağladıkça, ''sen karar veremezsin uyku süresine, o kendi belirler, yetiyor demek ki'' derdi hep, ama bu durum anneleri nasıl etkiliyor kimsenin umurunda değil tabi, olan bize oluyor...
Oyyyy yerim ya ben bu kuzuyu, maşallah kızıma, çok meraklılar hakkaten..
İklim in dünkü vukuatını anlatıyorum; Annem telefonda konuşurken kaşla-göz arasında mutfaktaki dolaptan unu alıp salonun ortasına getirmiş, salondaki halının orta yerine döküp elleriyle ve ayaklarıyla bir güzel halıya yaymış unu, bastıkça puf puf ediyor ya un hoşuna gitmiş anlaşılan, annem bir geliyor her yer bembeyaz un, temizleyene kadar canı çıkmış, unun olduğu dolap hep kilitli olurdu, tesadüf annem açık bırakmış ve fırsatçı İklimde bu fırsatı değerlendirmiş, annem sinirinden ağlıyordu beni de gülme krizi tuttu..
ay hialal isimleri de mi söylemeye çalışıyor..maşallahhhbizimkide dün ablamda kuru fasulye ve makarna poşetlerini bulup dökmüş her yere sonra da sesleniyor HATTİ (HATİCE) MAMA BAK MAMA diyormuş....
İklimde az değil hani kaşla göz arasında gitmiş:) almış zilli
ay hialal isimleri de mi söylemeye çalışıyor..maşallahhhkonuşkan fıstıklar bunlar:))
ben oğluşun yemek yapma merakıyla başedemiyorum artık..veriyorum onları:)
dün markette oyuncakları es gecerek züccaaciye reyonuna gitti eline bir tava aldı oturdu yere mamamam diye yemek yapmaya çalıştı olmadı karıştıracak kaşık aradı ve market arabasına attı..
anlamadım bu çocuğun yemek yapma merakını...
maşallah hilal kuzuyatabii diyor HATTİ(HATİCE) CANSI(CANSU) AYFER(APER) HASAN(HATAN) NAZİFE(NACİBE) ABİ ABLA HAKAN(HATAN) AYNUR NET OLARAK SÖYLÜYOR ONUN SEVDİĞİ MÜZİK GUMMY BEAR KLİBİ İÇİN AÇ GUBBİ DİYOR
selam hanımlar...bakıp çıkıyorum yazamıyorum ben de ev topluyorum haftaya taşınmış olurum...bir müddet yazamam...
yalnız Düzceye değil Trabzona taşınıyoruz...benim tayinim Düzceye çıkmıştı ya aynı anda eşiminde Trabzona çıkmıştı.Düzceye gidecektik o yüzden size öyle yazmıştım ama evdeki hesap uymadı detayları sonra anlatırım.hayırlısı buydu sanırım.
selam hanımlar...bakıp çıkıyorum yazamıyorum ben de ev topluyorum haftaya taşınmış olurum...bir müddet yazamam...
yalnız Düzceye değil Trabzona taşınıyoruz...benim tayinim Düzceye çıkmıştı ya aynı anda eşiminde Trabzona çıkmıştı.Düzceye gidecektik o yüzden size öyle yazmıştım ama evdeki hesap uymadı detayları sonra anlatırım.hayırlısı buydu sanırım.
ay kimseler yok kendimi boş magaradan içeri sesleniyomuş gibi hissettim...
Ben sabahtan beri burdayım ama kimse yazmayınca bende kendi kendime yazmadım :)))
şans işte benim de günüm daha sakin:))
bir de nasıl alıştıysam buraya canım sıkılıyor yazmayınca ya da okumayınca:))
Arkadaşlar, yarından itibaren 10 gün yokum, beni merak etmeyin, yurt dışına gidiyorum, kızımda benimle gelecek, e annemde yanımda olacak, benden daha mutlusu olamaz heralde, sizi özleyeceğim, kendinize ve kuzulara iyi bakın, sevgiler..