2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de yakında öyle yer yatağı gibi bişeyle kendisini odasına transfer etmeyi planlıyorum. Bir süre de orda beraber yatarız kanımca :) Doruk da kendi yatağına sığmıyor.

Vay küçük tiryaki yaw, demek sade kahveyi çok seviyor, ben bile içemiyor sade kahve yaw :)))) Hadi Allah kolaylık versin.

evet canım,mastit olmuştum geçti çok şükür.asacak inşallah kocam o tv yi birgün,yanlız biz modüle asacağız,öyle oluyor değil mi???
valla bende takdir ediyorum kendimi bırakabildiğim için.bırakıyorum ama bin türlü azap çekiyorum
bu arada sende hoşgeldin şekerim,tatilin güzel geçmiş,sevindim.

boşver gitme zaten..inanmasan d hatırkattıkları yetiyor insana:)) huzurnu bozma..
Mevlam ne verdiyse bekleyip görelim..

gitmem çünkü geleceğe dair söyleyeceği şeylere inancım yok,bilmesi mümkün değil.geçmişse ee zaten geçmişi ben yaşadım biliyorum,o bilmesede olur

BURCU hanım aylar yıllar önce senden balık çorbasının ve yoğurtlu soğuk çorbanın tarifini istemiştim.
bir rivayete göre verecektinkeyfin gelmedi mi henüz:95:

sorma:9 elimde fşncan görsün başlıyor bağırıp yalanmaya
BURCU hanım aylar yıllar önce senden balık çorbasının ve yoğurtlu soğuk çorbanın tarifini istemiştim.
bir rivayete göre verecektinkeyfin gelmedi mi henüz:95:

yoğurtlu ve soğuk..şu buğdaylı olan mı?

tanya merhaba memeden kesmeye karar vermşsin kolay gelsin... ay ben nasıl ayıracam bilmiyorum egeden cok ben travma yasarım herhalde aslında d.kontrol hapına baslamak istiyorum ama sütüm var cocukda emiyo kıyamıyorum offff

merhaba canım:)
evet karar verdim çnkü emme dozunu şaşırdık..evde olduğum sürece asla yemek yemiyor..şu anki emme pozisyonlarından bahsetmiyorum bile..ben de çok etkilenicem kendime çok zor söyledim bunu ama yapmak gerek artık..en fazla 2 yaşına ek emzireceğiz zaten..
kıyamıyorum falan deme benim de içim kıyılıyor ama artık sadece anne sütü yetmez ki beslenmesine..

çok yavaş gecirmeyi planlıyorum bu süreci...başladık bakalım..

merhaba kızlar kimse varmı
mesainin son saatleri bu hafta bana izin çıkmadı inş haftaya ayarlayabileceğim
emzirmek zor oluyor artık bizimkide gece çığlık çığlığa uyanıyor alt azılarda patlıyor acaba ondanmı
bende sabah akşam gecede 4 gibi emziriyorum

benimki evde ve yalnızsak cok emiyo canı sıkıldıkça .yoksa dısardaysak aklına gelmiyo tanyadaki gibi yemek yememe problemide yok cok şükür.nezle oldu benim miniğimde cok huysuz bugünlerde

kzlar hadi yaw bana gelin toplaşında:) gerçi herkesler bi yerlerde ama olsun kim warsa artık..
sadece istanbul demiyorum şehirler arası uluslar arası her yöne açığız hatta..
bahçedeki dew şişme hawuzda bebeiklere parti werelim:)))
şimdi kimse yok ptesi bu konuyu gündeme getirelim lütfennnnn:87::92:

ne kadar güzel olur... ki anadolu tarafına geçtin bizimkiler kartalda bi fırsatını bulsam bende gelsem

herkese slm çok özledim sizleri
hala kayserideyiz,mert iyi ama hala burnu akıyo, şuan babası onu traşa götürdü, nazar deymesin diye yine saçlarını kestirecek ankaraya gidemiyoruz,kamilin izni bitti çünkü,ama benim bi hafta daha var iznim,bi aksilik olmazsa pazartesi eve dönüyoruz evimi özledim
cuma günü kıymetle buluştuk resimleri haftaiçi yüklerim ancak ozaman görürsünüz
inşallah herkes iyidir

kızlar slm güzel bir tatilin ardından sonra
size bir çorba tarifi vermek istedim kızım bayılıyor
ıspanağa yıkayın ince ince doğrayın kuru soğanı tencerede öldürün küçük doğrayın üstüne ıspanağı koyun sonra ince bulguru koyun ve kaynatın sonra piştikten sonra yoğurtu sulandırın ve karıştırın azda tuz koyun ve enfes bir çorba oluyor afiyet olsun

yaww pazartesi gelecktim ben madem böyle bir olay var belli olsun ozman gelem hem hrksle tanışrırımDDDD

Canım 11 - 12 temmuuza ayarla kenddını sana gelecegımmm tamamm mı heyyyy mıllett duyuruluırr

yoğurtlu ıspanak mı yani?

ne kadar güzel olur... ki anadolu tarafına geçtin bizimkiler kartalda bi fırsatını bulsam bende gelsem
ayyy ne güzel olur yaa bul gel walla n kadar burdasın cnm?

Günaydın, iyi haftalar,

Bakıcı bulundu, çarşamba günü başlıyor, Allah pişman etmesin. Ayrıca Allah insanı kimseye muhtaç da etmesin :)

Gülşan, Mert'e tekrar geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun. Biz de seni çok özledik.

Hasret, gelelim valla, ama çalışan anneler toplanıp hafta sonu gelebiliriz ancak, konuşalım bunu :)

Yazgı, buralarda olduğun zaman vereyim çorbaların tarifini, geldi keyfim :))

günaydın dostlarım dün itibariyle evi terk etmiş bulunuyorum annemler halamın yazlığına gelmişlerdi yan siteye eserle son olarak pazar sabahı kavga ettik ve ben pılımı pırtımı topldım gözüm kararmış bir şekilde evden çıktım annemlere giderken ki sadee 100 metre kaza yaptım küçük bişeydi annemler benio halde iki gözüm iki çeşme arabayı çarpmış perişn görünce bitir dediler eğer daha huzurlu olacaksan böylesi daha iyi dediler allah oğlum için en hayırlı olanı göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…