- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.821
hee salladım gitti
biz de :))
aslında hem beraber hem ayrı.yatağın yanına yer yatağı koydum orda yatıyor.. az büyüyünce beşiğine sığamadı bacaklarını sıkıştırdı ya da sarktı..tehlikeli şeyle yapınca yere koydum ben de:)
evet yavaş yavaş..çok zor olacak sanırım..limonu ve de sade kahveyi çok seviyor onları denerim diyordum..turşuyu deneyeyim..sağolasın..
Aaa mastit mi oldun sen, geçmiş olsun...
TV çok tehlikeli, bizim aylardır duvarda, hemen halledin o işi, o yüzden hastanelik olmuş çok çocuk biliyorum.
Alpiş'i kv'ye bırakabilir duruma gelmeni takdir ediyorum, böyle devam et.
Dişler için ikinize de kolay gelsin :) muz ver muz :)
boşver gitme zaten..inanmasan d hatırkattıkları yetiyor insana:)) huzurnu bozma..
Mevlam ne verdiyse bekleyip görelim..
sorma:9 elimde fşncan görsün başlıyor bağırıp yalanmayaBen de yakında öyle yer yatağı gibi bişeyle kendisini odasına transfer etmeyi planlıyorum. Bir süre de orda beraber yatarız kanımca :) Doruk da kendi yatağına sığmıyor.
Vay küçük tiryaki yaw, demek sade kahveyi çok seviyor, ben bile içemiyor sade kahve yaw :)))) Hadi Allah kolaylık versin.
BURCU hanım aylar yıllar önce senden balık çorbasının ve yoğurtlu soğuk çorbanın tarifini istemiştim.
bir rivayete göre verecektinkeyfin gelmedi mi henüz:95:
sorma:9 elimde fşncan görsün başlıyor bağırıp yalanmaya
yoğurtlu ve soğuk..şu buğdaylı olan mı?
tanya merhaba memeden kesmeye karar vermşsin kolay gelsin... ay ben nasıl ayıracam bilmiyorum egeden cok ben travma yasarım herhalde aslında d.kontrol hapına baslamak istiyorum ama sütüm var cocukda emiyo kıyamıyorum offff
merhaba kızlar kimse varmı
mesainin son saatleri bu hafta bana izin çıkmadı inş haftaya ayarlayabileceğim
emzirmek zor oluyor artık bizimkide gece çığlık çığlığa uyanıyor alt azılarda patlıyor acaba ondanmı
bende sabah akşam gecede 4 gibi emziriyorum
kzlar hadi yaw bana gelin toplaşında:) gerçi herkesler bi yerlerde ama olsun kim warsa artık..
sadece istanbul demiyorum şehirler arası uluslar arası her yöne açığız hatta..
bahçedeki dew şişme hawuzda bebeiklere parti werelim:)))
şimdi kimse yok ptesi bu konuyu gündeme getirelim lütfennnnn:87::92:
kzlar hadi yaw bana gelin toplaşında:) gerçi herkesler bi yerlerde ama olsun kim warsa artık..
ya sen gel ptesi o zamnda gelirsin cannım nolcak.. numaranı at dedim görmedinmi?yaww pazartesi gelecktim benmadem böyle bir olay var belli olsun ozman gelem hem hrksle tanışrırım DDDD
okee o zamn gelmek isteyende olursa o tarihte geli,r yada başka tarih ayarlarız herkese sorun yok herkes her zamn gelsin:)))Canım 11 - 12 temmuuza ayarla kenddını sana gelecegımmm tamamm mı heyyyy mıllett duyuruluırr
yoğurtlu ıspanak mı yani?kızlar slm güzel bir tatilin ardından sonra
size bir çorba tarifi vermek istedim kızım bayılıyor
ıspanağa yıkayın ince ince doğrayın kuru soğanı tencerede öldürün küçük doğrayın üstüne ıspanağı koyun sonra ince bulguru koyun ve kaynatın sonra piştikten sonra yoğurtu sulandırın ve karıştırın azda tuz koyun ve enfes bir çorba oluyor afiyet olsun
ayyy ne güzel olur yaa bul gel walla n kadar burdasın cnm?ne kadar güzel olur... ki anadolu tarafına geçtin bizimkiler kartalda bi fırsatını bulsam bende gelsem