2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son dakika gelişmesi bildiriyorum.
Bakıcı, ağlaya ağlaya annemi aramış. İşi bırakmak kendi isteği değilmiş, annesi onun haberi olmadan annemi aramış, o çalışmak istiyormuş, ayak parmağına bişi olmuş, sargıdaymış, evde bayılmış, iyileşince gelecekmiş, falan filan.
Annem de ben karışmam kızım, sizin yüzünden kızımla aram bozuluyor, bi daha beni arama, Burcu'yu ara anlat derdini demiş.
Beni aramadı, büyük ihtimalle alacağı cevabı bildiği için.
Nasıl bi manyaklara düşmüşüm ben ya, Allah'a şükür çocuğum bir zarar görmeden kurtuldum.

Tabi aklı başına gelince nasıl bir hata yaptığını anladı, senden duyacağını da iyi bildiği için güya anneni arayarak arayı yumuşatmaya çalışıyor, geçti Bor' un pazarı sür eşeği Niğ.de ye demeli... Allah ım yaa.. Sanki küçücük çocuk da annesi onun adına çalışsın veya çalışmasın diye karar veriyor..

Şaka gibi yaa... Dün akşam ajansa gittim ya, ordan da aramış olabilirler bunu, naptın sen diye.
Hadi annen bi işgüzarlık etti aradı, senin hiç aklına gelmiyor mu pazartesi sabahından beri, benim bi işim vardı, arayayım konuşayım haber vereyim diye.
Çocuk kandırıyor sanki, yemezler artık!

yok artık!!!!!

yazdığım mesaj çok kısaymış:)

slm millet
hastayım belim miğdem ve başım ağrıyor hiç böyle alakasız üç ağrıyı bir arada çekmemiştim neyim olduğunu çok merakediyorum doğrusu

kolaygelsin dilekleriniz için teşekkür ederim aylin sana da kolay gelsin şimdiden. topla topla bitmiyor üzerine bir de hastalık bindi. ama taşınmayı iple çekiyorum evlendiğimizden beri ilk defa evimin kapısını çalmadan girebilen insanlar olmayacak ve ben eve birilerinin geleceği zamanları kollayıp üzerime kapalı birşeyler almak zorunda kalmayacağım. Allah var hiç br zaman rahatsızlık vermediler huzursuz edecek bir şey yapmadılar ama genede insan diken üzerinde oluyor. üstelik inşallah artık komşularım da olacak bu mahallede sohbet edip gidip gelebileceğim kimse yoktu en azından orada ağırlıklı memurlar oturduğu için sohbet edecek insan bulurum.
deniz diş çıkartıyor galiba köpek dişlerinin yeri kabarmış ve sürekli mızıklıyor, çok huzursuz. bu gün ağrı kesici verdim neşesi yerine geldi, hastalıkla karışınca anlayamadık derdinin diş olduğunu.
yasemin akşamının güzel geçmesine çok sevindim iyi geliyor insana arada böyle değişiklikler.

ay çok sinir oldum, kendimi senin yerine koyuyorum da benim bakacak doğru düzgün insanım da yok öyle bir durumda, nasıl önceden haber vermeden bırakır ya yerine biri gelmeden. öldüresi geliyor insanın böylelerini.
eylülde bizim de bakıcıya ihtiyacımız olacak eşim müdür yardımcılığına geçince tam gün çalışmak zorunda kalacak, sabahları bakıcıya ihtiyacım olacak o yüzden. buna da çok şükür en azından şu anda daha büyük bebekken bırakmak daha zor olurdu.

Şeymacım geçmiş olsun, onca işinin arasında birde hastalık mı çıktı, inşallah hemen iyileşirsin, yorgunluktan ve stresten de olmuş olabilir, dikkat et kendine..
Denizde kolay çıkarır inşallah dişlerini, hem taşınma hem hastalık hemde bebekle ilgilenmek zor olacak senin için, Allah kolaylık versin..

Şeyma, çok geçmiş olsun, geldi mi üst üste gelir öyle zaten. Taşınınca her şey güzel olacakmış bak senin için, sevindim. İnşallah sen de oralarda istediğin gibi bir bakıcı bulursun.
Ayyy "bakıcı" demek bile istemiyorum valla artık, midem bulandı bu konudan !

Şeyma kolay gelsin canım..taşınma sürecin biraz zor olacak ama sonunda rahat edeceksin sanırım:)
ve deniz inşallah kolay çıkarır dişlerini ..

Bugün kötü bir gün işler ters gidiyor vatandş ters..sinirlerimi zorluyor herşey..

ben geldimmmmm... merhabalar .egoş ishal oldu ilk defa.dr a götürdüm ilaç verdi tahlil istedi denizden geldiğimiz için enf olabilir dedi.şurupları içince düzeldi dr tahlili bekletelim dedi .işte böle bizden en son haberler

Sakin ol.. Şurda mesai bitimine ne kaldı, eve gidince Özgür e bir sarılsın geçer tüm sinirin-gerginliğin..

Geçmiş olsun kuzuya, bir daha tekrarlamaz inşallah..

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler hanımlar.

çok geçmiş olsun denizden korkar oldum bu enfeksiyonları duydukça :18:

gunaydinulas pasa sabah 5ten sonra cok sık uyamiyor suan mememde bn telden giriyorum. 4.kez mastitt oldum dun doktra gittm antibiyotige basladik. we o gogusten emziremiyorum sagip atiyorum icim gidiyo gecmise kisaca goz attimburcu umarim duzgun birini bulursunseyma gecmis olsun ayrica tasinacakmissin kolayliklar diliyorumegeyede cok gecmis olsun.mert kuzumada gecmisler olsun allah yasatmasin birdahayasemin ne guzel iklimin duzeni oturmus msallahmerlikebizim sabahki omlet haricinde tum ogunlerimiz iskence. kahwaltiyi tek tek weremiyorum yemiyo sadece zeytini sewerek yiiyobizde 2 kez uyuyoruz aksamda 10_ 10.30 arasi uyuyo sabah 8_9 uyaniyotvyle hic ilgisi yok.

gunaydinulas pasa sabah 5ten sonra cok sık uyaniyor suan mememde bn telden giriyorum. 4.kez mastitt oldum dun doktra gittm antibiyotige basladik. we o gogusten emziremiyorum sagip atiyorum icim gidiyo gecmise kisaca goz attimburcu umarim duzgun birini bulursunseyma gecmis olsun ayrica tasinacakmissin kolayliklar diliyorumegeyede cok gecmis olsun.mert kuzumada gecmisler olsun allah yasatmasin birdahayasemin ne guzel iklimin duzeni oturmus msallahmerlikebizim sabahki omlet haricinde tum ogunlerimiz iskence. kahwaltiyi tek tek weremiyorum yemiyo sadece zeytini sewerek yiiyobizde 2 kez uyuyoruz aksamda 10_ 10.30 arasi uyuyo sabah 8_9 uyaniyotvyle hic ilgisi yok.

kizlar cocuklara aldiginiz oyuncaklar neler ilgilerini ceken? bizimki ilk baslar sewmedi sonra yaramaz toplar en gozdesi oldu. cok sewiyo. yeni oyuncaklar almk istyorum ama kararsizim. playskoolun elktrik supurgesi ilgisini ceker die dusunuyorum? warmi onerebileceginiz oyuncak

Günaydın canlar eymen ayağımda uyuyor kıprış kıprış nasıl uyumaksa :26:

beni sorarsanız hep düşüncelerdeyim nasıl olacak nasıl yeteceğim vs... Rabbim kolaylığını verecek inşallah

Eymenin gözü iki gündür sarı sarı çapaklanıyor bugün doktora gidebiliriz...

bizde haberler böyle

hasretciğim geçmiş olsun canım neden böyle üst üste mastit oluyor ki

burcu canım iyi bir bakıcı bulursun inşallah..

şeyma ve aylin sizlere kolaylıklar diliyorum

Ayferciğim Hilal kuzu düşmüş geçmiş olsun biz de de her gün en az bir vukuat oluyor ayrıca kandil mesajın için teşekkür ederim dönemedim sana

Yasemin İklim kuzuya da geçmiş olsun eymen her parka gittiğimizde biri tarafından düşürülerek itmeyi öğrendi beni bile koltuktan aşağı itmeye çalışıyor

Hasretciğim biz de süpürge var eymenin en çok oynadığı oyuncak diyebilirim bir ara fisher price aktivite masasını kiralamıştım onunla da çok ilgiliydi...

günaydın canım size de yaaa bu Paşa 15 aylık oldu artık bence ayakta sallanmayı unutturmalısın...ALternatif bişeyler dene Hamileliğinde nasıl yapacaksın onu da düşün. Hilal evet kedi sevdasına kendini mahvetti ama iyi neşesi çok gerinde Allahtan gözüne bişey gelmedi...

günaydın:)

ahşap oyuncaklarıyla çok oynuyor özgr hasretcim..bir de tencere tava ve de kitapla..mutfak eşyası sevdamız dorukta dün markette bile oyuncak reyonunu bırakıp tavaların yanına gitti
her çocuğun ilgisi farklı olur farkedersin bence neye ilgisi var..

geçmiş olsun canım eymene..ihmal etme götür dra salgın var sanırım..burda parkta çok çocukta gördüm..
şimdiden de kendini korkutma..zaman ilerledikçe nasıl başa çıktığını göreceksin:) düşündükçe gerilir gözünde büyütürsün..kolaylğını verecektir:)

kızlar bu özgr ün uykusu öldürecek beni.nasıl ayakta kalıyorum bazen ben bile şaşıyorum..gece 22.30 yattı sabah 5.30 kalktı ve 3 ten sonra 30 dk ya bir uyandı..bir sıkıntısı mı var diyorum yataktan kalktığı gibi fır dönüyor gözler ferfecir..

İklim de yaramaz toplarla hala oynuyor, birde legolarla uzun süre oyalanıyor, abartısız 1 saat kendi kendine legoları söküp takıyor..
Ama hala en çok ilgisini çeken şeyler tencere-tavalar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…