2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar, yarından itibaren 10 gün yokum, beni merak etmeyin, yurt dışına gidiyorum, kızımda benimle gelecek, e annemde yanımda olacak, benden daha mutlusu olamaz heralde, sizi özleyeceğim, kendinize ve kuzulara iyi bakın, sevgiler..

iyi yolculuklar canım size yarında benim son günüm ben de olmayacağım 25 gün neredeyse

SLM MİLLET :KK71:
denizle uğraşma tam gaz devam iki gündür hiç bir şey toplamadım, ütülenmesi gereken danteller var onları ütüleyip öyle devam edeceğim toplanmaya.
hanife allah hayırlarla karşılaştırsın canım vardır bunda da bir keramet. gerçi işin içinde MEB olunca hayır arayacak halim kalmadı benim ama yinede en azından bizim gibi olduğunuz yerde mehsur kamadınız.

Arkadaşlar, yarından itibaren 10 gün yokum, beni merak etmeyin, yurt dışına gidiyorum, kızımda benimle gelecek, e annemde yanımda olacak, benden daha mutlusu olamaz heralde, sizi özleyeceğim, kendinize ve kuzulara iyi bakın, sevgiler..

yasemin gözün aydın gezmelere gidiyormuşsun iyi yolculuklar :80:

nereye gidiosunuz yasemincim? şimdiden iyi tatiller ohh tadını çıkarın ne güzel bi tablo walla:)
selam hanımlar...bakıp çıkıyorum yazamıyorum ben de ev topluyorum haftaya taşınmış olurum...bir müddet yazamam...
yalnız Düzceye değil Trabzona taşınıyoruz...benim tayinim Düzceye çıkmıştı ya aynı anda eşiminde Trabzona çıkmıştı.Düzceye gidecektik o yüzden size öyle yazmıştım ama evdeki hesap uymadı detayları sonra anlatırım.hayırlısı buydu sanırım.
eee çalışmicakmısın ben anlamadım:KK43: hayırlısı olsun canım sizin için
tabii diyor HATTİ(HATİCE) CANSI(CANSU) AYFER(APER) HASAN(HATAN) NAZİFE(NACİBE) ABİ ABLA HAKAN(HATAN) AYNUR NET OLARAK SÖYLÜYOR ONUN SEVDİĞİ MÜZİK GUMMY BEAR KLİBİ İÇİN AÇ GUBBİ DİYOR
yerim onun dillerini maşallah

Günaydın, güzel cumalar,
Yasemincim ve Ayfercim tatil kuşu oluyorlar, iyi yolculuklar, iyi dinlenmeler, özleyeceğiz çok...
Hanifecim, hakkınızda hayırlısı olsun. Senin ailen Trabzon'daydı di mi?
Bakıcı görüşmelerimiz devam ediyor, hala tamam budur diyebileceğimiz biri ile karşılaşmadık. Annem çok yoruluyor, Doruk halinden memnun ama düzen bozuldu tabi, sağlık olsun, gerisi hallolacak bir şekilde.
KV delisi hala burda, evimde yalnız kalmayı özledim, çok bunalıyorum. O kadar ki, Doruk'u uyuttuktan sonra, uykum olmasa da kalkmıyorum yanından, göresim konuşasım yok.
Ama bugün burda çok konuşasım var, hadi gelin, bekliyoruummm :KK66:

günaydın:))
bugün cuma:))
Burcu halamı sendeler?? ne zaman gidecekler..?geldiklerinde benimde öyle oluyor hatta konuşmamaya çalışıyorum.kadını yalnz bırakıyorum.ama bi yere kadar kadar tabi..
eşlerimiz için katlanıyoruz umarım kıymetimizi bilirler..
bu arada benimkiler de bu ay damlar e hava ısındı iyice antlya deniz kum bdava otel:)

Tanya, görümcek çarşamba günü gitti. Kv daha gitmiyor sanırım, anneme yardım ettiğini düşünüyor, aslında pek bir işe yaradığı yok.
Aynen ben de, konuşmuyorum, gülmüyorum, inan yemek bile yiyemiyorum, o kadar sıkılıyorum. Eskiden 15-20 gün sonra bu hale gelirdim, artık bize geldikleri andan itibaren böyle oluyorum. Kötü bişey...

Bu arada, ben vınn'sız bağlanıyorum şu an, inşallah yeniden yasaklanmaz, eğer düzeldiyse, artık bütün gün burdayım demektiiirrr

Tanya, görümcek çarşamba günü gitti. Kv daha gitmiyor sanırım, anneme yardım ettiğini düşünüyor, aslında pek bir işe yaradığı yok.
Aynen ben de, konuşmuyorum, gülmüyorum, inan yemek bile yiyemiyorum, o kadar sıkılıyorum. Eskiden 15-20 gün sonra bu hale gelirdim, artık bize geldikleri andan itibaren böyle oluyorum. Kötü bişey...

Bu arada, ben vınn'sız bağlanıyorum şu an, inşallah yeniden yasaklanmaz, eğer düzeldiyse, artık bütün gün burdayım demektiiirrr

çok sıkmışsın kendini..başa gelen çekiliyor bu kadar da eziyet etme kendine..hayatını yaşa mutlu ol ki fazla olduğunu anlasın...
doruk da etkileniyordur senin bu hallerinden.ben seni tatil dönüşü daha coşkulu bekliyordum..

e süper bir haber bu:)) umarım yasaklanmaz..

çok sıkmışsın kendini..başa gelen çekiliyor bu kadar da eziyet etme kendine..hayatını yaşa mutlu ol ki fazla olduğunu anlasın...
doruk da etkileniyordur senin bu hallerinden.ben seni tatil dönüşü daha coşkulu bekliyordum..

e süper bir haber bu:)) umarım yasaklanmaz..

Ahh Tanyacım yaa, ben çok coşkulu, çok mutlu döndüm aslında tatilden... Ama hızla söndürdüler! KV-görümcek-bakıcı üçlüsü sözleşmiş gibilerdi valla. Yeniden coşmak için bayrama kadar beklemem lazım şimdi :)

bekleme burcucum..anı fırsatı değerlendir..

bir şey sorucam..fala inanırmısın? dün hiç huyum değildir kızlara uydum fala baktırdım bakan tuhaf tuhaf şeyler dedi..içim huzursuz..

herkese günaydın.sürünen anneden selamlar:KK37:
Alpiş son hız kuduruyor,kıpır kıpır,totosunda kurt kaynıyor.yüksek biryer görmesin hemen tırmanıyor.tehlikeli mi değil mi,hiiçç umrunda değil.geçen tv modülünün üstünde yakaladım,tv yide yan çevirmiş,iyi üstüne düşürmedi Allah korusun.eşim inş. asacak o tv yi birgün.diş çıkarıyor,dün kaka sayısı 5-6 yı buldu,umarım bugünde sürmez yani ishal değildir inşallah.gece uykumuz hala yok,gece 12-1 de yatıp sabah 8 de dikiliyor,tabi kesintisiz değil,enaz 3-5 kez bölünerek:26:
ben iyiyim,mastitim geçti.sadece çok yorgunum.artık sizi dinliyorum,bir işim olduğunda,eğer Alp in rahat durmayacağı bir ortamsa kv ye bırakıyorum 1-2 saatliğine.işte böyle bizden haberler.

İnanabilirim de inanmayabilirim de :)
İyi şeyler derse inanırım, kötü şeyler derse, uydurdu manyak der çıkarım işin içinden :)
Sıkma canını, unut gitsin. Bana söylüyorsun, kendin yapıyorsun, seni üzen, yoran şeyleri kovala hayatından yaw, hele ki fal...
Falcının biri bana demişti ki çok büyük bir aşkla evleneceksin, ama ayrılıkla bitecek. 7 yıldır bi numara olmadı, bundan sonra Allah kerim...

bekleme burcucum..anı fırsatı değerlendir..

bir şey sorucam..fala inanırmısın? dün hiç huyum değildir kızlara uydum fala baktırdım bakan tuhaf tuhaf şeyler dedi..içim huzursuz..

selam canım.
fala inanmam,zevkine baktırmışlığım çoktur.fakat yani güzel bişey olacak dediğinde beklemem olsun diye.geçen benimde bir arkadaşım baktırmış,kadın küçükken kaza geçirmiş ve güya o kazadan sonra insanlar hakkında bişeyler hissetmeye başlamış.arkadaşım kesinlikle deli gibi biliyor diyor,hatta ona inanıp giden 3-5 kişi daha.ama ben korktum,gitmem sanırım bu kadına.

Alpiş son hız kuduruyor,kıpır kıpır,totosunda kurt kaynıyor.yüksek biryer görmesin hemen tırmanıyor.tehlikeli mi değil mi,hiiçç umrunda değil.geçen tv modülünün üstünde yakaladım,tv yide yan çevirmiş,iyi üstüne düşürmedi Allah korusun.eşim inş. asacak o tv yi birgün.diş çıkarıyor,dün kaka sayısı 5-6 yı buldu,umarım bugünde sürmez yani ishal değildir inşallah.gece uykumuz hala yok,gece 12-1 de yatıp sabah 8 de dikiliyor,tabi kesintisiz değil,enaz 3-5 kez bölünerek:26:
ben iyiyim,mastitim geçti.sadece çok yorgunum.artık sizi dinliyorum,bir işim olduğunda,eğer Alp in rahat durmayacağı bir ortamsa kv ye bırakıyorum 1-2 saatliğine.işte böyle bizden haberler.

Aaa mastit mi oldun sen, geçmiş olsun...
TV çok tehlikeli, bizim aylardır duvarda, hemen halledin o işi, o yüzden hastanelik olmuş çok çocuk biliyorum.
Alpiş'i kv'ye bırakabilir duruma gelmeni takdir ediyorum, böyle devam et.
Dişler için ikinize de kolay gelsin :) muz ver muz :)

HOŞGELDİN.iyi olmanıza sevindim:)
uykuya çözüm bulursan bana da söyle..özgr de aynı durumda..
İnanabilirim de inanmayabilirim de :)
İyi şeyler derse inanırım, kötü şeyler derse, uydurdu manyak der çıkarım işin içinden :)
Sıkma canını, unut gitsin. Bana söylüyorsun, kendin yapıyorsun, seni üzen, yoran şeyleri kovala hayatından yaw, hele ki fal...
Falcının biri bana demişti ki çok büyük bir aşkla evleneceksin, ama ayrılıkla bitecek. 7 yıldır bi numara olmadı, bundan sonra Allah kerim...

fala inanmam baktırmam da..kızlara ayığp olmasın diye ısrar üzerine ii dedim..kadın kv ile ilgili bişeyler dedi de canım sıkıldı:)) aklıma geldi kendi kendime hırslandım işte:KK53:
dediğin doğru ama...
doruk nasıl geceleri uyanıyor mu hala?
ben yavaştan özgr ü memeden kesme girişimine başladım.azaltarak..ama ilk öğün atlama girişimimiz başarısız oldu..abartarak emdi..emdi oynadı..artık süt yetmiyor ikisini de açtırıpbi birini bi birini emiyor. rezillik :KK30:bant yapıştır diyorlar son çare onu deniycem sanırım..

selam canım.
fala inanmam,zevkine baktırmışlığım çoktur.fakat yani güzel bişey olacak dediğinde beklemem olsun diye.geçen benimde bir arkadaşım baktırmış,kadın küçükken kaza geçirmiş ve güya o kazadan sonra insanlar hakkında bişeyler hissetmeye başlamış.arkadaşım kesinlikle deli gibi biliyor diyor,hatta ona inanıp giden 3-5 kişi daha.ama ben korktum,gitmem sanırım bu kadına.

boşver gitme zaten..inanmasan d hatırkattıkları yetiyor insana:)) huzurnu bozma..
Mevlam ne verdiyse bekleyip görelim..

HOŞGELDİN.iyi olmanıza sevindim:)
uykuya çözüm bulursan bana da söyle..özgr de aynı durumda..

fala inanmam baktırmam da..kızlara ayığp olmasın diye ısrar üzerine ii dedim..kadın kv ile ilgili bişeyler dedi de canım sıkıldı:)) aklıma geldi kendi kendime hırslandım işte:KK53:
dediğin doğru ama...
doruk nasıl geceleri uyanıyor mu hala?
ben yavaştan özgr ü memeden kesme girişimine başladım.azaltarak..ama ilk öğün atlama girişimimiz başarısız oldu..abartarak emdi..emdi oynadı..artık süt yetmiyor ikisini de açtırıpbi birini bi birini emiyor. rezillik :KK30:bant yapıştır diyorlar son çare onu deniycem sanırım..

KV ile ilgili bişi demese de canın sıkılmıyor mu zaten, boşver :)
Doruk çok uyanmıyor artık, genelde biraz mızırdanıp poposunu dönüp tekrar uyuyor. Ama belirtmek isterim ki, biz beraber uyuyoruz :) Dün gece çok uyandı yalnız, bir sıkıntısı vardı galiba, anlayamadım.
Memeden kesmek zor, yavaş yavaş olacak, birden bıraktırmaya çalışma, travma olmasın sonra. Meral turşu suyu sürmüş Furkan'a bıraktırırken, aklında olsun.

KV ile ilgili bişi demese de canın sıkılmıyor mu zaten, boşver :)
Doruk çok uyanmıyor artık, genelde biraz mızırdanıp poposunu dönüp tekrar uyuyor. Ama belirtmek isterim ki, biz beraber uyuyoruz :) Dün gece çok uyandı yalnız, bir sıkıntısı vardı galiba, anlayamadım.
Memeden kesmek zor, yavaş yavaş olacak, birden bıraktırmaya çalışma, travma olmasın sonra. Meral turşu suyu sürmüş Furkan'a bıraktırırken, aklında olsun.

hee salladım gitti:KK1:
biz de :))
aslında hem beraber hem ayrı.yatağın yanına yer yatağı koydum orda yatıyor.. az büyüyünce beşiğine sığamadı bacaklarını sıkıştırdı ya da sarktı..tehlikeli şeyle yapınca yere koydum ben de:)
evet yavaş yavaş..çok zor olacak sanırım..limonu ve de sade kahveyi çok seviyor onları denerim diyordum..turşuyu deneyeyim..sağolasın..

X