- 28 Aralık 2009
- 2.980
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.741
Günaydın..
Hayırlı Kandiller dilerim, dualarımızın kabul olması dileğiyle..
Aylincim özletiyorsun kendini, yoğunluğun geçince seni burada sık sık görürüz inşallah..
Burcucum, sen biliyordun zaten bakıcının mahkemeden sonra çalışamayacağını ama seni aramayarak ayıp etmiş hakkaten, inşallah gönlüne göre, Doruk kuzumun da seveceği bir bakıcı bulursunuz..
Gülşan, bende arkadaşlara katılıyorum, çocuğu okut-üflet, kurşun döktür, cevşen tak, boncuk tak, hatta bir kurban kes, Mert epey bişey atlattı, Rabbim korusun tüm bebeklerimizi..
Nefret ediyorum artık bu denetimlerden,bir daha iş değiştirirsem ISO bilmiyorum diycem
Aslında girip girip okuyorum ama yazamıyorum,yoksa haberdarım yani her olaydan
Kolay gelsin canım bir ISO cu olark çok iyi bilirim arada bir gel yine tamam mı?
Sağol Ayfer,bildiğin gibi hiç de kolay gelmiyor valla
günaydın:)) kandiliniz kutlu olsun..
çok kalamıycam yine..iş çok
herkes iyidir umarım..bebişlerde...
Burcu hoşgeldin:) bakıcına şaşırmadım..umarım iyi bir bakıcı dekgelir artık..
Yasemin , Ayfer nasılsınız??
Aylin zor bir işle uğraşıyorsun sanırım..kolay gelsin arkadaşım..
güzel bir gün olsun....
İşim zor değil sadece fazla iş yüküm var, iş değil yetiştirme cabası uğraştırıyor
Benim kızımın daha 3 dişi var, diğerleri ne zaman çıkar bilemiyorum, ama kolay olmayacağı kesin, peşpeşe çıkaracak sanırım, 3 diş birden çıkarmak daha zordur eminim, Allah kolaylık versin bebeklerimize, çaresiz dertler hastalıklar vermesin Rabbim..
Bıdı bıdı konuşması beni bitiriyor zaten, çok hoşuma gidiyor kızım konuştukça, hayranlıkla izliyorum büyümesini..
evet ya bıdı bıdı bişeyler anlatıyor Kero da çok gülüyoruz biz,ayrıca bayağı da dillendi,anlaşılır kelime sayısı hergün artıyor, erkek çocuğu için iyi diye düşünüyorum