- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.781
Günaydın canlar eymen ayağımda uyuyor kıprış kıprış nasıl uyumaksa :26:
beni sorarsanız hep düşüncelerdeyim nasıl olacak nasıl yeteceğim vs... Rabbim kolaylığını verecek inşallah
Eymenin gözü iki gündür sarı sarı çapaklanıyor bugün doktora gidebiliriz...
bizde haberler böyle
hasretciğim geçmiş olsun canım neden böyle üst üste mastit oluyor ki
burcu canım iyi bir bakıcı bulursun inşallah..
şeyma ve aylin sizlere kolaylıklar diliyorum
Ayferciğim Hilal kuzu düşmüş geçmiş olsun biz de de her gün en az bir vukuat oluyor ayrıca kandil mesajın için teşekkür ederim dönemedim sana
Yasemin İklim kuzuya da geçmiş olsun eymen her parka gittiğimizde biri tarafından düşürülerek itmeyi öğrendi beni bile koltuktan aşağı itmeye çalışıyor
Hasretciğim biz de süpürge var eymenin en çok oynadığı oyuncak diyebilirim bir ara fisher price aktivite masasını kiralamıştım onunla da çok ilgiliydi...
Geçmiş olsun Eymen e, inşallah enfeksiyon kapmamamıştır kuzu, götür tabi doktora ihmal etme..
Sende çok düşünüp üzme kendini, herşey olacağına varacak eninde sonunda, Rabbim mutlaka kolaylığını verecektir, Eymenle başa çıkmak kolay değil, eminim 2. uslu olacak, o arada Eymen de biraz daha büyümüş olur, deneyimlerinle üstesinden gelirsin meraklanma :))
Ayfere katılıyorum Eymen e ayakta sallanarak uyumayı unutturmaya çalış, yanına uzanarak uyutmayı dene, ilk başlarda zorlanır ama ilerleyen günlerde alışacaktır, iyice uykusu gelene kadar bekle mesela, kendi kendine bile uyuyabilir böylelikle, yoksa senin için çok zor olacak..
İklim de iteklemeyi öğrenmiş, dün akşam koltuğun tepesine çıkmış orda oyun oynuyordu bende yavaşça aldım yere koydum, oyuncaklarıyla oyaladım tekrar çıkmasın diye, aradan bir süre geçti, o koltuğa oturmamla çığlık atmaya beni iteklemeye başladı, neymiş oraya oturmayacakmışım, o kadar zamana rağmen unutmamış koltuğu gözetliyormuş, şaştım kaldım..