2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım beklediğin bişey ve Rabbim sana bir tane daha verdi hayırlısıyla kızlarında dediği gibi uslu bir evlat olur biberon almazsa bardakta süt vermeyi dene bir de artık yok bitti demeye alıştırmalısın meme istediğinde onu oyalayacak bişeyler yap canım oyun oyna filan hep unutturmaya çalış şuan çok yeni zaten meleğin emsin eymen paşam bana göre ama geceleri emzirmeyi dene gündüzleri eline bişeyler ver ki oyalansın sen de kendini zaten meşgul et canım benim sevindim senin adına gerçekten de .....

yok canım bardaktan da içmiyor sağ olasın inşallah her şey güzel olacak kendimi öyle şartlandırmalıyım ki öyle olsun...

Şöyle bir girip bakayım dedim şoka girdim Pınar hayırlı olsun,1 gün gecikme oldu dedin nasıl çıktı bu testte istersen kan tahlili yaptır da öyle emin ol, gerçi sen zaten şüpheleniyordun demek ki varmış bi yaramaz durum Sana Allah tan sabır diliyorum çünkü hakikaten zor bir çocuğun var
Kızlar gözümü korkutuyosunuz valla,nedir bu anacım 2. ler patır patır dökülüyor.
Ayşegül kv için söylenecek söz yok seninki Yasko nun ki ve Kıymet inki biraraya gelse iç savaş bile çıkarabilirler.

Nerelerdesin hayırsız..? Hiç uğradığın yok, iyi misin, Kerem nasıl, geçti mi o gece ağlamaları, şimdi de benim kız yapıyor 3 gündür, içine cin kaçmış gibi gece tepinip ağlıyor uykusunda..

pinarcim cok sewindim hayirli olsun.. 2 yas aralari olacak super hic korkma bnce cerende canawarin azmanin onde gideni bi sekilde idare ediyorum eymenin uykusu icin kadr tugcunun onerisi. 5gun sipraktin denedinmi ondan sonra cerenin uykular duzelmisti.. insallah kizinolur birde.. tekrar hayirli olsun

den kesmek icin acele etme bnce pinarrrrrr ben6aylik hamileligime kadar emzirdim.. allaha sukur hicbir sorunda yasamadim bol kalsiyum al..

kilo çizelgesini silerek iyi bi başlangıç yapmışsın canım:) artık 80den geri sayarsın muhahahahahah
şaka şaka ben 62yle ulaşa hamile kalmıştım 74le doğurdum 12 kilo aldım yani (hele son 2 ay hiç kilo almadım koşurmaktan ceronun peşinden) sende fazla almazsın bunda.
şuan 66yım inanıyorum ki yaz sonu 50leri göreceğim:44: ben platese başlicam yakın zamnda ebru şallıyla

nerede herksler yaaa ayda yılda bi müsait oldum ondada kimseler yok
size yeni gelişmeleri aktarayım hemen gerçi şaşırmayacaksınız..
benim girişimci kocam yine çılgın projelere imza atıyor

cafede biliyosunuzki ortağı wardı onlarla kawga etti we onların hakkını satın alıp dewre dışı bırakıyor dükkan kendisine geçiyor. we az önce bana dediki borçları toparlayıp 2.3 ay sonra ewi de beşiktaşa taşırız ben kızımdan ayrı kalamıyorum kızım dükkanımda koştruması lazım falan dedi tabi kızı bahane niyeti günde 4,5 saat benim dükkanda kolayca durmamı sağlamak bir işi olduğunda yoğun olduğunda hasret imdat diyebilmeli!!!!!
bnde hayır bn ewimdende düzenimdende memnunum ortalığı karıştırma git işine bak dedim manyak yaa!
anlicanız yine kaşıntısı tuttu allah sonumuzu hayır etsin

harbiden eşin kaşınıyor nereye ne yapsam diye düşüyor hoş seni de kullanmak ta istiyor dediği gibi ama sen 2.çocuk anası Ulaş'tamı dükkanlarda büyüsün boşver keyfine bak

Sadece Cery varken bile işlere yetişemeyip zorlanıyordun, sakın bu sefer taviz verme, kendi ne yapıyorsa yapsın, 2. çocuğu istemeyi bildiği gibi işlerine de yetişsin, sen çocukların bakımı ile ancak ilgilenirsin..

ben eymeni adetten 4 gün önce kan testi ile adetten 1 gün sonra idrarla sabitlemiştim yani yanlış olacağını sanmıyorum
zaten haftaya doktora giderim inşallah sağ ol canım evet Allah bana sabır versin

hasret kuzum çizelgeyi silmeyipte ne yapayım
sütten hemen kesmeyş düşünmüyorum inşallah kışa doğru canım
sağ olasın ilgin için

bu arada koca kişisinin kıvrak zekasına diyecek sözüm yok ama bence iyi cevap vermişsin umarım bu hayalini gerçeğe dönüştürmez sevgili eşin
hepimiz eşlerimizde ayrı onlarda bizden ve çocuklarından ayrı akşama kadar ama inan böylesi daha iyi ilişkinin yıpranmaması açısından..

pınaarr korkuttun beni hayırlı olsun canım dinlenemeden bidaha çocuk.. annenler fln devamlı gelsinler bari yoksa allah korusun bunalıma girersin iki çocuk we sütten kes. kesmediğin müdeetce gece uyuyamicaksın ve dinlenemiceksin. sütüde sewer yoksa ayran içir bi şekilde alır kalsüyumunu yogurt yedir. sütü şekerli sıcak soguk ılık nesquikli meyveli fln dene bıkmadan. tekrar hayırlı olsun umarım bu uslu olur. benimde şuan 10 gün fln geçti. ama benim pek umudum yok emin gibi bişeyim olmadığıma inş. gerçi benim melikedede 10 gün geçmişti test yapmıştım cıkmamıştı. bugün bende doktorumu aradım emzirdiğin sürece aksamaların olması normal telaş etme dedi. bakalım ay sonunu beklicem bende istiyorum ikinciyi ama melike 3.5 u bitirsin öyle. şu an için çok erken. mafolurum hayatım kayar yani. o kadar kuduruk yaramaz ki. baş edemiyorum zaptedemiyorum gerçi eymen kadar çok uyanmıyor gece ama gündüz bile benle uyuduğu için artık sinir oluyorum kendimle kalamamak özel işlerimi bile yapamamak beni sinir edio!
hanfendi daha yeni uyudu herügn 9 da uyuyan sıpanın bugün kudurası tuttu benimde acaip uykum artık yatmadan önce bi ton işim war ama önce şöyle bi boş boş oturmak istiyorum artık iyice kızıp bagırıyorum ben daha yazarım ama gidiyim işlerimi yapıp yatıyım görüüz kızlarr

günaydın:))
kendimi ne zaman çok enerjik hissedicem merak ediyorum sıcaklarında etkisiyle uykusuzlıktan yıkılıp kalıcam sanki..
dün özgr ün gözleri kıpkırmızı olmuş..hemen dra götürdüm..allahtan kendi dr mz nöbetçiymiş..görür görmez gözleri çok fena dedi hafif bir enfeksiyon varmış ve güneş alerjisi..damla, krem verdi. önümüzdeki 1 hafta güneşe çıkmak yasak
moralim bozuldu valla ne kadar alerjim varsa hepsi gecmiş oğluşa belki büyüdükçe tolere eder vücudu ..en azından umuyorum..

Çocuğunuza güneş kremi sürmeyin! - Acemi Anne- ntvmsnbc.com

Bu linkte güneş kremleri ile ilgili bir yazı var, okumak isteyen olursa diye haber edeyim dedim..
Biraz araştırdım bebekler için en uygun güneş kremi Trukid diye bir krem, başka sitelerde de tartışmışlar bu konuyu, çok etkilendim yazılanlardan, ben Chicco nun kremini almıştım geçen sene, birde Sebamed in vardı, onlarda kimyasal-mış (

Bu arada herkese merhaba,
Bende sabah kendi gözüm için doktora gittim, lensleri atıp lasik ameliyatı olmaya karar verdim ama bunun için bir takım muayenelerden geçmem gerekiyor-muş..
Gözümde aşırı derece göz kuruluğu çıktı, birde göz yaşı kanallarım çok darmış, çok şükür göz tansiyonu falan yok, lensleri atıp bir süre gözlük kullanacam, sonrasında kornea muayenem var, eğer uygun bulurlarsa lasik olacam..

Tanyacım, Özgür e geçmiş olsun, inşallah büyüdüğünde tolere eder o alerjileri...

geçmiş olsun sana canım yaa ufak bir operasyonla yapıyorlar

çok geçmiş olsun paşama ırsi işte ne yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…