2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın:))
geldim yasemincim:)
sabah sabah işlerden başımı alamdım .çalışkan arkadaşım bitirmiş işlrini darısı başıma:)
ayfr gecmiş olsun..

ben yine uykusuzum..uyutmadı oğluş..bir de sanırım gözü mikrop almış.sürekli kaşıyor ve kıpkırmızı oldu bugün..dr a gideceğiz sanırım..

Ayfercim geçmiş olsun..

Ayşegül, maşallah senin kv ve görümce çok ince düşünüp iyi plan yapmışlar, söz konusu kendi kızının rahatı olunca nasılda plan yapıyor şuna bak, ama bizlere gelince utanmadan gelip evimize yerleşebiliyorlar, bırak Allah aşkına şunları yaa, Allah bildiği gibi yapsın onları, son gülen iyi güler demişler, biz bir gülecez tam gülecez yani :))
Benim kv, görümcem doğum yaptığında ilk 3 gün yanında kaldı, sonraki 7 günde gündüz gidip akşam evine döndü, sonrada çekti yazlığına gitti, görümcem tek başına kaldı aylarca, sonrasında da hep kendi baktı çocuğa hiç yardımcı olmadı kızına anlayacağın, benimkilerde ayrı bir cins işte.. Üstelik görümcem bir arka sokakta oturuyor o derece yakın annesine, kv çocuk olunca bakarım diyerekten zorla damadına ordan ev aldırdı sonrada bakmadı hiç..

Tanyacım, Özgür e geçmiş olsun, inşallah ciddi bişey değildir, benim kızımda gözüyle çok oynar kıpkırmızı olur kaşımaktan, elleride zaten sürekli mikroplu yerlerde geziyor, engel olamıyoruz tabi, şu çocuklar akılları erecek laftan anlayacak yaşa bir gelselerdi, sanki biraz daha rahat edecekmişiz gibi geliyor..
Gece ağlamaları ve uyanmalar bizde de var 3 gündür, bende sersem gibiyim bugünlerde, uykusunun içinde birden çığlık atıp ağlamaya başlıyor ve sakinleşmesi 1 saati buluyor, sonrada yeniden uyutmak epey zaman alıyor, 2 gecedir de ışık açık kalsın diye ağlıyor, söndürdüğüm an yıkıyor ortalığı, kötü rüya görüyor heralde, karanlıktan korkmaya başladı haspam :))

ne akıllı kadınmış hakikaten!! sanırım bunlar aynı cins oluyor hep:)) kolay gelsin..
biraz fazla iyimser bulabilirsin belki ama.bence eşin de anlayacak eninde sonunda.yasemine katılıyorum..s

evet yasmincim elleri her yere giriyor..sıpamın son eğlencesi bulduğu böceği kelebeği yakalyıp önce oynamak sonra da parmağıyla ezmek
iklimi yerim rüyasından mı korkmuşş..gece lambası kullanıyormuydun öylelikle gecer korkusu belki..

minik adamım henüz çok küçük tek çekincem bu yoksa ben ikinci bir çocuğu istiyordum zaten
ama onunla yeterince ilgilenebilecek miyim hakkını verebilecek miyim bu işin orasını bilemiyorum

bu saatten sonra ikisininde sağlığı için duacıyım 2012 de şubat annesi olmak da var mı kısmette bakalım göreceğiz inşallah...

inşallah hersey yolunda olur canım sabırlısın sen...

sağ olun canlar

şimdi eşime telefonda söyledim o da şok oldu dediği ilk şey inşallah o uslu olur hayırlısı bakalım

Birde hala emziriyorum ve eymen hiç bir şekilde biberon pipet bardakmeyvalı sıcak soğuk hepsini denedim süt içmiyor bu iş çok canımı sıktı şimdi düşündükçe onu nasıl ayıracağım memeden

O halde hayırlısı olsun diyelim, Eymen den dolayı epey deneyimli olacaksın, bence sonuna kadar hakkını verirsin.. Eşine katılıyorum ama, inşallah 2. Eymen kadar üzmez seni :))

özgür de içmiyordu canım..kahveyi cok sevmişti..annem de tatlı kahve diye nes.kuik katıp veriyor bir kaç gündür sütüne..içiyor biraz..dene belki sever paşa da..

sağ olun canlar

şimdi eşime telefonda söyledim o da şok oldu dediği ilk şey inşallah o uslu olur hayırlısı bakalım

sağlıkla gelsin diyelim o zaman:))

sağ olun canlar inşallah bakalım
ben nesguik kakao da denedim hiç bir şekilde istemiyor zaten biberondan nefret ediyor suyu bile bardakla içiyor

Allahım siz böyle söyledikçe daha bir şoka giriyorum inanması güç !

ne yalan söyliyeyim ilk okuduğumda hadi canım dedim:)
eşin de olumlu tepki vermiş..sen de olumsuz düşünmüyosun sanırım..gözün korkmuştur eymen paşa yaramaz ve zor bir çocuk olduğu için..daha çok yeni alışman için..zamanla gecer,planlarına başlarsın:)allah sabır ve kuvvet versin canım ..
o biberon almayan modelden bende de var..annememesinden başka bişey emmek istemiyor.inatla deniyorum ama:)

canım çok sevindim hayırlısıyla al kucağına inşallah.Rabbim sana kolaylık verecektir.Sağlıcakla gelsin...
Nihan da her şeyi bardakla içiyor bence bunu değerlendir...Nihan'a hiçbir şekilse süt içiremiyordum kendisi bardaktan içmeye başlayana kadar...çok içmiyor ama bir seferde 1 çay bardağını içebiliryor şimdilerde.tatlde memeyi azaltıp sütü arttırmaya çalışacağım ben de....biraz döker saçar ama kendisi içsin bakalım ne kadar içecek.

evet gözüm korktu ama ben hep tek çocuğun daha zor olacağı kanaatindeyim evet şimdi netten baktım da emzirme devam edebilirmiş en azından karnım büyüyene kadar ben de
bu aşamada süte alıştırmaya çalışırım artık

tebrik ediyorum seni,sağlıklı bi hamilelik diliyorum bencede 2.si uslu olur muhtemelen

sağ ol canım inşallah uslu olur halim harap yoksa

inşallah canım sağ olasın evet zaten 2 bardak içse yeter ama sanmıyorum içeceğini ben çok süt içerim o süt olduğunu anladığı an her bardağa yanaşan adam daha yanaşmıyor

zor bizim işimiz bakalım mevlam neylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…