- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.501
selam nihayet telefondan girebildim:))) melisacim pcyi bozmus sagolsun acilmiyor.hanifecim hakkinizda hayirlisi olur insallah.. seymacim cerende bazen oyle ac yasiyo iste sewerek yedikleri karpuz cilek kiraz.. corba yemek uogirt zorla yedigi kadar... sadece peynirli omleti isteyerek yiyor.esinto cemy modacimi olacak yoksa:))) demek kaynanatorlu gunler basliyo wuuu sukuneti koru bnce:)merlike tatilemi gidiyorsunz umarim tadini cikarabilirsiniz:)
günaydın:)
geç kaldım bugün demi:)) kaliteciler geldi..---
Şeymacım sabah sabha bir hışımla geldim..size dert yanacaktım ki yazdıklarını gördüm..anlattıklarının aynısını yaşıyorum..annem dün bu çocuk açlıktan ölecek dedi. ne diyosun sen diye kadına sardım...denir mi ööle..zaten moralim bozuluyor..kaygılarımız bile aynı..senin de benim de memeyi bıraktırmaktan başka çaremiz yok arkadaşım..kendimizi hazırlamamız lazım artık..16 ayı dolduruğu gün başlıyorum ben çalışmalara..
kabak yemeğinden nefret ederim..bakladan da..ama oğluş için yapıyorum kabak.sizin anlattığınız şekilde.yemesi kötü kendi tırtıklarsa tırtıklar..taze fasülyeye bayılıyor ama..çatala batırıp veririm eline hiç ezmeden çiğner yutar onu canı isterse..istemezse yerde araba yapar...
herkese güzel bir cuma dileyrum..
bosanan kim welayet falan demissinizz????
slm millet
karneleri verdik nihayetşimdi 1 temmuza kadar mesleki çalışmalar, sonra da tatiiiiiilllll
tatilden de korkuyorum gerçi, akşam annemle fena halde kavga ettik, tayin meselesini anlattım "anne geemiyoruz" dedim vay efendim senmisin diyen illaki çanakkale izmir mi olması lazımmış adana konya yazalımmmış bir saat öne gelsek o da karmış, ya benim okulumda bu şehirde kurulu düzenim var çocuğumu emanet edecek insanım var bakıcı bulabilecek çevrem var nasıl bırakıp çıkayım çocukla diyorum, sen orada kal anan baban kardeşin gelip göremesin ondan yapıyorsun sen zaten onlar bizden değerli zaten diyor (eşimin babası burada ya) :84: ay çıldırttı akşam tarifi yok bu öfkenin Allah hiç kimseye benim annem gibi kaynana nasibetmesin. 2 kaynanam olsaydı bu kadar çekerdim her halde, kocamın canına okuyor neye kızıp bağıracağı belli değil, hiç alınan gücenen olurmu falan demiyor. çok yoruldum bu kadınla uğraşmaktan yaaaaatatilimi de cehenneme çevirecek benim kesin :18:
ben zaten aylardır seyreltmeye çalışıyorum ama okuldan öğlen geldiğim için koca gün aklına estikçe yapışıyor, ne zaman tamam bu ara az emiyor desem arsızlığı tutuyor sil baştan, tek artımız gece uyanmaması ama sabah 6 gibi mutlaka uyanıp emiyor, gece yatarken mutlaka emiyor, emmeden kesinlikle uyumuyor zaten, okuldan geldim mi mutlaka emiyor hatta babasıyla okula geldikleri zamanda yakama yapışıyor resmen okulun orta yerinde aç tok kalabalık farketmiyor, kütüphaneyi emzirme odasına çevireceğiz yakında. birden de kesemem zaten o bana kabus olur öyle 8-10 saat emmezse şişiyor taş gibi oluyorlar, kesersem mahvolurum.
şöyle de bir durum var başkasının evinde ya da elinde bir şey görürse 3 gündür açmış gibi yiyor :84: deli ediyor beni yaa... mervenin dediği gibi bazen yatırıp boğazına sokasım geliyor
Hoşgeldin, nasılsın, 2 bebekle günler nasıl geçiyor? Oğluşun çok tatlı maşallah, sana çok benziyor Ulaş..[/QUOTE canimcim iyiym desem yalan olur mastit oldum 3 gundur kotuydum dun sutum cok azdi cengize mama aldirdim smagold 120 ictide uyudu yawrucak neyseki acil kürlerle kendime geldim simdi doyuyor:)) bu oglus istahli masallah.. insallh bana bnzer:))can oglum:)))
canimcim iyiym desem yalan olur mastit oldum 3 gundur kotuydum dun sutum cok azdi cengize mama aldirdim smagold 120 ictide uyudu yawrucak neyseki acil kürlerle kendime geldim simdi doyuyor:)) bu oglus istahli masallah.. insallh bana bnzer:))can oglum:)))
Selam...
umarim herkes iyidir. Gecmise bakamadim.
Tugra dün gece birden ateslendi, halada hafif hafif oluyor atesi. Baska hic rahatsizligi yok gibi.
Galiba dis.
Sebneme Faceden ona msj gönderemedigimi söylemek icin girdim.
Umarim bunu görürsün Sebnemcim, Faceden msj gönderemiyorum niye anlayamadim.
Biz haftaya Tatildeyiz insallah.
Selam...
Tugra dün gece birden ateslendi, halada hafif hafif oluyor atesi. Baska hic rahatsizligi yok gibi.
Galiba dis.
slm millet
karneleri verdik nihayetşimdi 1 temmuza kadar mesleki çalışmalar, sonra da tatiiiiiilllll
tatilden de korkuyorum gerçi, akşam annemle fena halde kavga ettik, tayin meselesini anlattım "anne geemiyoruz" dedim vay efendim senmisin diyen illaki çanakkale izmir mi olması lazımmış adana konya yazalımmmış bir saat öne gelsek o da karmış, ya benim okulumda bu şehirde kurulu düzenim var çocuğumu emanet edecek insanım var bakıcı bulabilecek çevrem var nasıl bırakıp çıkayım çocukla diyorum, sen orada kal anan baban kardeşin gelip göremesin ondan yapıyorsun sen zaten onlar bizden değerli zaten diyor (eşimin babası burada ya) :84: ay çıldırttı akşam tarifi yok bu öfkenin Allah hiç kimseye benim annem gibi kaynana nasibetmesin. 2 kaynanam olsaydı bu kadar çekerdim her halde, kocamın canına okuyor neye kızıp bağıracağı belli değil, hiç alınan gücenen olurmu falan demiyor. çok yoruldum bu kadınla uğraşmaktan yaaaaatatilimi de cehenneme çevirecek benim kesin :18:
ben zaten aylardır seyreltmeye çalışıyorum ama okuldan öğlen geldiğim için koca gün aklına estikçe yapışıyor, ne zaman tamam bu ara az emiyor desem arsızlığı tutuyor sil baştan, tek artımız gece uyanmaması ama sabah 6 gibi mutlaka uyanıp emiyor, gece yatarken mutlaka emiyor, emmeden kesinlikle uyumuyor zaten, okuldan geldim mi mutlaka emiyor hatta babasıyla okula geldikleri zamanda yakama yapışıyor resmen okulun orta yerinde aç tok kalabalık farketmiyor, kütüphaneyi emzirme odasına çevireceğiz yakında. birden de kesemem zaten o bana kabus olur öyle 8-10 saat emmezse şişiyor taş gibi oluyorlar, kesersem mahvolurum.
şöyle de bir durum var başkasının evinde ya da elinde bir şey görürse 3 gündür açmış gibi yiyor :84: deli ediyor beni yaa... mervenin dediği gibi bazen yatırıp boğazına sokasım geliyor
iştahlı olsu zaten..maşallah oğluna hiç değişmesin hasret..Hoşgeldin, nasılsın, 2 bebekle günler nasıl geçiyor? Oğluşun çok tatlı maşallah, sana çok benziyor Ulaş..[/QUOTE canimcim iyiym desem yalan olur mastit oldum 3 gundur kotuydum dun sutum cok azdi cengize mama aldirdim smagold 120 ictide uyudu yawrucak neyseki acil kürlerle kendime geldim simdi doyuyor:)) bu oglus istahli masallah.. insallh bana bnzer:))can oglum:)))
Selam...
Galiba dis.
geçmiş olsun canım..şimdi iyidir umarım tuğra..
sende mi tatile gidiyorsun..ya ben de istiyorummmm..
iyi tatiller :))
aklımda zaten dr la konuşayım süt azaltıcıyı sana da yazıcam..
ben sadece sabah akşam emzirebiliyorum..6 gibi evdeyim.bir yapışıyor sabaha kadar..yetmiyor haliyle.akşam yemeği yemiyor pek tabi..üff valla yoruldum.keşke başkalarıın elindekine baksa istese ona da razıyımm..yemek gördümü bir kaçışı var sanırsın kovalıyorlar..emmeyi bırakma konusunda araştırıyorum hala..ortak nokta şu:yavaş yavaş kesin birden değil diyorlar billir kişiler..hadi bakalım..umarım başarıcam..