2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten de biraz mok rengiymiş
Siyahla değiştir bence de :)

Biri de Marmaris'ten bildirebilir mi mümkünse hava durumunu

bildiriyorum 2 gündr çok güzeldi bugün yağmur yagdı ama merak etme senin geleceğin tarihte havala ısınıyor... dün denize bile girdik bu sabahta havuzdaydk yağmura ragmen hava güzel .

yapma yaa((
modeli çok güzeldi ama..neyse değiştiryim bari..zaten içme de sinemişti rengi..
hediye almayı sevmiyorum hiçç hele eşime alırkenee..almazdım yine de morali çok bozuk bu ara sevinsin diye..

Tanya model çok güzel ama renkten kaybediyor hakkaten :))
Bence de değiştir siyah renk al..

Burcucum, tatil için endişelenme, sen gidene kadar hava düzelir, hem oralarda yağmur yağsa bile üşütecek kadar soğuk olmuyor, yağmurda denize havuza girdiğimi bilirim, senin endişen Doruk tan yana sanırım, iyi düşünelim iyi olsun, inşallah güneşli ve sıcak bir hava olur ve çoookkk keyif alırsınız..

Ayşegülcüm, otel umduğun gibi çıkmamış ama tatilden keyif alıyorsundur inşallah, Ege cik ne yapıyor, sevdi mi suyu..?

bence hiç fena değil rengi ama erkekler genellikle siyah tercih ediyor

3,
yapma yaa((
hediye almayı sevmiyorum hiçç hele eşime alırkenee..almazdım yine de morali çok bozuk bu ara sevinsin diye..

ben de sevmiyorum şu hediye işini babalar günü için gs stordan forma almıştım hala bekliyorum korkarım yetişmeyecek babalar gününe, yarın gelmezse boşa gidecek o kadar araştırma düşünme

değiştiricem yasmincim.aldığım model çokk daha güzeldi ama ne yapayım renk yok başka..

gelir canım ya 3 iş gününde falan getiriyorlar..olmadı müşteri hizm.falan telefon aç diyebilirsin yetiştirin diye

Son düzenleme:
Şu an tv kanallarında benim şirketime çok yakın bir alt geçit ve köprüyü gösteriyorlar, bir tüp kamyonu mahsur kalmış, balık adamlar gelmiş kurtarmaya çalışıyor, yollar kapandı, ulaşım araçları çalışmıyor ve sevgili belediye başkanımız açıklama yapıyor kimse dışarı çıkmasın diye, anlaşılan bugünde şirkette mahsur kalacam, eve saat kaçta giderim artık bilinmez (( Offff Offff

bence erken çıkmaya bak canım eve nasıl gidicen yoksa?

Anca oturdum yerime....
Sabahtan beri çalış çalış nereye kadar
lekeler benim yüzümde de var çillerimle beraber biraz daha fazlalaştı yardım bana da
burcu canım bakıcının olayına üzüldüm ama dediğin gibi aralarında ne geçti bilinmez ama 4 yaşındaki çocuğa da nasıl bakarlar ki anne sevgisi olmadan

yasemin için çözüm erken çıkmak değil malesef zira yürüyecek yol kalmamış diz boyu su var yollarda.
az önce haberlerde gördüm yasemin allah kolalık versin

Aynen, erkende çıksam beni eve götürecek bir vasıta yok, evde yürüme mesafesinde değil zaten, çıldıracam yaa.. Ben isyan etmeyimde kim etsin, istemiyorum artık yağmur yağmasını, m2 ye 50 kg. yağmur yağmış, bir daha kimse Ankara da susuzluk var demesin..

bildiriyorum 2 gündr çok güzeldi bugün yağmur yagdı ama merak etme senin geleceğin tarihte havala ısınıyor... dün denize bile girdik bu sabahta havuzdaydk yağmura ragmen hava güzel .

Süpersin Ayşegül :)
Isınsın lütfen, 3 yıl sonra ilk tatilim bu :)
Siz ne zamana kadar ordasınız?

yapma yaa((

Ben de sevmiyorum.
Hala da bişi almadım zati :)

Tamamen haklısın, Doruk'tan yana endişeliyim, yoksa bayılırım yağmurda denize girmeye.
Ama onu sokamam herhalde, bilmiyorum ki.
Zaten kapalı yerlerde durmayı sevmiyor, dar eder valla bana oraları...
Sağol güzel dileklerin için :)

Yok artık!
Tüh yaaa, ne kötü olmuş, kolay gelsin arkadaşım.
Belediyeler çalışıyor, elleri dert görmesin!!!

sistem çalışmıyor boş boş oturuyorum..şans işte kimse de yok..

Geldim geldim :)))

Valla ne olacak bilmiyorum.
Ebru'nun avukatı ile konuştum, temyize gidecez diyor.

Son düzenleme:

durum bu kadar vahim yani zor yaaa offf sinir oldum şimdi belediye süper iş yapıyor gerçektende

çok fena yağıyormuşş..kolay gelsin..

hoşgeldin:))
doruktan yana endişe etme bence ..suyu rahat rahat oynayabildiğini görünce çok mutlu olacaktır kuzucuk..:))

çok kötü bir haber aldım malumunuz eserle aram yiyideğil konuşmuyoruz dün adanada kaldı kuzenin durumu kötüye gidiyor diye gitti ne var diye soramadım bugün öğrendim ki bir iki gün içinde kaybederiz demiş doktorlar bugün de orda kalack sanırım doktorlar biinci arada bir açılğında bacağının kesildiğini farketti sanıyoruz ve hayata küstü tedavilere cevap vermemeye başldı direniyordu direnmeyi bıraktı demişler çok çok üzgünüm

çok fena yağıyormuşş..kolay gelsin..

hoşgeldin:))
doruktan yana endişe etme bence ..suyu rahat rahat oynayabildiğini görünce çok mutlu olacaktır kuzucuk..:))

İnşallah yaaa...
Onunla denize girmek için o kadar hevesleniyorum ki, istemezse büyük hayal kırıklığı olacak bana.
Kumda oynaması için bi takım aldım, Eko 3 gündür dalga geçiyor, oğlum annen kendine kova kürek takımı alış diye, bi sürü parçası falan var.
İlk heves işte napıyım
Banyo yapmayı, suyla oynamayı çok seviyor, bakalım denize ne tepki verecek...

Çok üzüldüm...
Söyleyecek söz bulamıyorum...
Çok fena...

çok üzüldüm...

suyu banyoyu seviyorsa tamam..gecen hafta actık biz sezonu..özgr deniz kenarına inerinmez başladı vuuu vuu demeye kovasını kaptığı gibi koşturdu zor yetiştim arkasından..saatlerce suyla oynadı :))
eminim dorukta yaklaşık tepki verir:)
o kova takımlarından ben de aldım..hatta hızımı alamayıp 2 takım almıştım

söylenecek bişey bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…