- 19 Ağustos 2010
- 2.258
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.481
Allah kimseye evlat acısı vermesin kimseyi evladıyla sınamasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok kötü bir haber aldım malumunuz eserle aram yiyideğil konuşmuyoruz dün adanada kaldı kuzenin durumu kötüye gidiyor diye gitti ne var diye soramadım bugün öğrendim ki bir iki gün içinde kaybederiz demiş doktorlar bugün de orda kalack sanırım doktorlar biinci arada bir açılğında bacağının kesildiğini farketti sanıyoruz ve hayata küstü tedavilere cevap vermemeye başldı direniyordu direnmeyi bıraktı demişler çok çok üzgünüm
Allah kimseye evlat acısı vermesin kimseyi evladıyla sınamasın
YouTube - ‪16 Haziran 2011 Ankara - dolu yağışı‬‏
yerküre sonunda isyan mı ediyor ne..
..
yasemincim videoyu gördükten sonra irkildim resmen..allah kolaylk versin arkadaşım.kendine dikkat et eve giderken..
@nihatsirdar haydi bi daha bi daha bi daha hep beraber yüzmüş... on Twitpic
merve deniz hala neredeyse hiç bir şey yemiyor dün akşam sinirimden ağlıyordum neredeyse, kilo veriyor yemediği için. geçen gün kek yaptım yer mi diye yedi ama yemek falan yemiyor hiç bebe bisküvisi yemeye başladı bir kaç gündür onunla doyuruyor karnını ama faydalı hiç birşey yediremiyorum çorbadan da bıktı artık içiremiyorum çıldırmama az kaldı
SLM MİLLET
OKULDAYIM KEYFİM YOK HİÇ
o nasıl dava öyle yaw çocuklar 11 yaşına kadar bakma muhtaç kabul edildiğinden annede kalır. kadın temyize gitsin davayı yenilesin olmaz o iş öyle kolayca
evet kontenjanlar açıklandı ve bütün ümitlerim suya düştü çanakkale ne eşime ne bana açılmıyor izmirde bile 3-4 açık var onlar dan 2 si kuş uçmaz kervan geçmez yerler ve eşime yine açılmıyor. bizim umutlar bir başka bahara kaldı
Hanife herşey gönlünce olur inşallah canım, ama istediğin yer olmazsada çok üzülme bence, ben her şerde bi hayır vardır diyenlerdenim:78:
Şeymacım, sizin adınıza üzüldüm, umutlarınız başka bahara kaldı desene..
Hanife, Akçakoca daki o 2 kontenjan inşallah sizin olur arkadaşım...
Sağolun kızlar...
Ya bu Ebru'nun bize söylemediği bir durum var bu kararı gerektirecek ya da para döndü bu işin içinde, başka bir ihtimal yok.
Ama her şey bir yana, o minicik yavru tanımadığı babaanne ile ayda yılda bir gördüğü baba ile nasıl büyür, nasıl bir travma yaşar, düşünemiyorum.
Çok çok sıra dışı durumlar dışında, bir çocuğa annesinden daha iyi bakacak kimse yok.
Hanife ve Şeyma, hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlarım, Allah gönlünüze göre versin.
Gülşan, seni burda görmek güzel.
Sözleşmeliler kadroya geçtiği için bu sene bütün açık yerler doldu..
sözleşmelilerle alakasını bilmem de rotasyon affının acısı bunlar bence hala, kadroya geçenlerden o dönemde sözleşmeli olanlar da aftan yararlanıyor çok söylenesim var. bunun böyle olacağı belli olduğundan seçim sonrasına bıraktılar zaten
çok üzüldüm...Allah yardımcınız olsun.çok kötü bir haber aldım malumunuz eserle aram yiyideğil konuşmuyoruz dün adanada kaldı kuzenin durumu kötüye gidiyor diye gitti ne var diye soramadım bugün öğrendim ki bir iki gün içinde kaybederiz demiş doktorlar bugün de orda kalack sanırım doktorlar biinci arada bir açılğında bacağının kesildiğini farketti sanıyoruz ve hayata küstü tedavilere cevap vermemeye başldı direniyordu direnmeyi bıraktı demişler çok çok üzgünüm
esincim çok geçmiş olsun allah ailesine sabırlar wersin inş.
burcu melike suya girmio yaa ayaklarını sokuo dalgas gelirken bi kaçışı war görmen lazım ama kucağıma alıp girmedim henüz. daha ısınmasını bekliorm. kovayla kürekle 20 dk fln oynadı kuduruk olduğundan anca o kadar yet gördü totosu. we doruk paşanında saatlerce oynicaanı sanmıorm şimdiden hazırlıklı ol. melikeninde kamyonu küreği kovası fln ama genelde o pet bardağın içine eliyle kum doldurup onu suya dökmeyi sewio her seferinde otur kalk belimi agırtıyo bide suya döküşü war görmen lazım ayakalrı geride vücudunu olabildiğince öne çıkartıp dökmeye çalışıo bazen dengesini kaybedio zor tutuyorum:)
geçen gittik işte kadını biri geldi melikeden 2 ay fln küçük. koydu kızını kenara önüne oyuncak fln wermedi oda voleybol oynuo plajda. abartısız 1 saat boyunca oynadı cocuk kadında gönlünce eğlendi bende melikenin arkasında gel melike gitme melike otur die die bi hal oldum. oynadı oynadı cocugunu aldı kucaana giti. pes dedim yaa benim günahım ne:)
bide dün devam sütü aldım ilk defa o ne öyle yaa acaip şekerli geldi bana melike süt içmeyi bıraktı bilmiorm beni emince gerek mi kalmıo tok olunca istemiomu bende acaba bunu sewerse die almıştım ama onuda içmedi. ne kadar süt gittiğini bilmediğim için yogurt we peynir wersemde üst içsin istiorm ama. gerçi öyle aç kalıp yoldayken fln içio ama bilemedim artık. içine şekeri acaip basmışlar gibi geldi bana.sizinkiler içio mu
bide bide:)
sebze yemeği kabak olsun yeşil fasulye olsun yedirebiliyormusunuz?
melike tv ye yada kitaplarına bakmadan asla yemio bunlarıda çiğneyemio kabak sümüksü olduğu için boğazona yağpışıo öğürüo pilav weriyorum bi güzel çiğnio ama yemeği yutmaya çalışıo sıpa. biz hala corba we artı birazcık sebze olarak gibidoyurz direk öğünde sebzeye geçen warmı?
Çok zor cidden, Allah sabır versin, yemediği zaman ben de çok sinirleniyorum, hatta hiç sinirlenmediğim kadar.
Blenderdan geçince falan da yemiyor mu? Ya da ekmek arası? Börek çörek falan?
Aç mı yaşıyor yaw?
sağolun arkadaşlar Allah razı olsun...hakkımızda hayırlısı artık var olan bir kaç yeri yazıp ayın 24ünü beklemekten başka çare yok.suçumuz zamanın iyi puan alıp zorunlu hizmetimizi yapmak için isteyerek doğuya kadrolu gelmek......ne ilk atama ne kadro ne zorunlu hizmet affı bekledik.... en büyük haksızlığı bize yapıyorlar şu an....ben sözleşmeli niye karoya geçti kızmıyorum zaten saçma bir uygulamaydı ama hepsini zorunlu hizmetten muaf tutmaları gibi bir sürü yanlış uygulama var.ne desek boş bildiklerini okuyorlar..
YouTube - ‪16 Haziran 2011 Ankara - dolu yağışı‬‏
yerküre sonunda isyan mı ediyor ne..
..
yasemincim videoyu gördükten sonra irkildim resmen..allah kolaylk versin arkadaşım.kendine dikkat et eve giderken..
@nihatsirdar haydi bi daha bi daha bi daha hep beraber yüzmüş... on Twitpic
RESMEN AÇ YAŞIYOR
blendırdan geçenleri ağzına bile almıyor, mercimeği sevmedi nedense, tavuk suyu et suyu her zaman terbiyeli yaparım zaten yumurtası yoğurdu, poğaça yaptım iki ısırıyor sonra çeviriyor kafasını, mama sandalyesine her şeyi koyuyorum merak eder ağzına atarmı diye oynayıp atıyor, pilavları yğurtla veriyorum içinde pilav olduğunu anlayınca kilitliyor ağzını, bu gün eline kayısı verdim hepsini şortuna sürmüş resmen sıva yapmış, biberona süt yapıyoum kakaolu, muzlu, çeşit çeşit toz aldım süte karıştırmak için en fazla 50ml içiyor, gezerek içsin diye bırakırsam hepsini halılara döküyor. köfte yerse azıcık köfte çok nadir o da, tavuk falan imkanı yok, şimdi ağzındakini çıkarmayı da öğrendi zorla verdim mi tükürüyor, salatalık veriyorum ısırıp ısırıp ağzında biriktiryor sonra ilk fırsatta hepsi birden dışarı. varsa yoksa emecek. az önce kavga ettik resmen, hiç bir şey yemiyor uykusu var habire emiyor uyumuyor ağlıyor, tehtid ettim "bu sefer uyumazsan bu akşam sana bir daha meme yok" diye. emdi uyudu, sık sık emince süt gelmiyor artık boşalıyorlar farkediyorum ama o boyuna çekip çekip aç aç dolanıyor. delircem artık ya dün akşam kızdım bağırdım ağladı, meme vermedim 10 dakikaya yakın ağladı, içim parçalanıyor kıyamıyorum ama çok bunaldım. nasıl kesilecek ki bu sütten