2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
Bizde kilot giydirip bir süre öyle gezmesine izin veriyoruz ama bu seferde yerlere akıtıyor çişini-kakasını :))
Doktor tuvalet eğitimine başlayabilirsiniz dedi, benim kız hazırmış ama wc den ziyade evin içine yapmayı tercih ediyor şu sıralar :))

Tuğramız hemencecik iyileşir inşallah, çok üzüldüm, kıyamam kuzuma..

Son düzenleme:
selamlarr öğleden önce yoğundum geç girdim hafta sonu taşınma telaşıyla geçti ve kaus başladı allahım bana sabır versin eserle zaten kötü olan aramız er geçen gün daha da kötüye gidiyor ve maalesef sabredip beklemek zorundayım ama boş durmuyorum sürekl ekstre işlere başvuruyorum bakalım hayırlsı en son dün yine kapıştık üstelik annesinin evinde olduğumuzdan kimseye bişey çaktıramadım annemiaradım artık sesim nasıl gittiyse kalkıp gelmişler onunüzerine eser anladı heraldede kendine birazçeki düzen verdi patrondan izin aldım gün belli olmamak birlikte haftaya 4 günlüğüne tatile kaçacağım sadee oğluş ve ben kafa dinlicem babam da oteli ben ayarlarım dedi ii oldu buda benim babama babalar günü hediyem olsun

gerçekten de kafanı dinlemek senin için en iyisi olucak canım ama nedendir anlamadığım k.v taşınman hem aranız bozuk hem de k.v daha da gergin durumlara sebep verecek ama ne olursa olsun üzme kendini boşver hayatına bak oğluşunla gez toz

esincim zor bir döneme girdin..sabır ve kolaylıklar diliyorum.
tat,l güzel bir fikir ..oğluşunla başbaşa epey kafanı dinlersin..cemy sana hiç fırsat vermez başka şey düşünmen için bu da sana iyi gelir sanırım:))

ayfer anlaşılan bu haftayı başbaşa gecircez senle:)

ya aslında taşınmaya mecbur kaldım eserle gerginliğimiz taşınmamızın konuşulmasından sonra bu kadar tırmandı e haliyle taşınmıyorum ben diyemedim çünük kv esin istemedi de taşınmalar diye düşünecek görümcem de konuşacak söylenecek zaten cemy y napcaim kim bakacak yani taşınmazsam kreşe verecktim hem gönlüm razı olmadı hem ona da herkes söylenecekti anlayaağın iki ucu bokludeğnek benimkisi bi uçtan tuttum sıvadım sırada diğer uç var belki hepten moka batarsa temizlenmesi kolay olur

Kızlar selam
önerebileceğiniz kitap var mı bana şöyle akıcı ama tarihi ya da siyAsi olmayan. ve Türk bir yazara ait????

Esincim, bende sana sabır ve kolaylık diliyorum, bu zor günler çabucak geçer inşallah.. Tatil fikri çok güzel, Cemy ile birlikte iken düşünecek fırsatın olmayacaktır, aileni ayrıca takdir ettim, çocuğumuzun bakımı konusunda başkalarına muhtaç olma fikri beni de zaman zaman kahretsede büyüyene kadar katlanacağız malesef, herşey çocuklarımız için..

Kızlar selam
önerebileceğiniz kitap var mı bana şöyle akıcı ama tarihi ya da siyAsi olmayan. ve Türk bir yazara ait????

Ben Ay.şe Ku.lin in kitaplarını severek okurum, okumadıysan eğer Veda diyebilirim, birde El.if Şaf.ak ın Aşk kitabını mutlaka oku okumadıysan, aklmda en son kalan kitaplar bunlar, zira bebek bakımı kitabı okuyorum 2 senedir :))
Bende bu sıralar yeni kitap arayışındayım, en çok satan kitaplar listesine baktım bana o kadar yabancı geldi ki, kendimi kötü hissettim, zamanında parasının çoğunu kitaplara yatıran biri olarak çok şeyden geri kaldım çookkk..

Tanyacım, Ayferle başbaşa geçirmeyeceksiniz bende varım,1 Temmuza kadar burdayım, işlerden fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum..

Kıymet, nickinin altında yazan ''sıtkım sıyrıldı'' lafına hastayım, uzun zamandır kullanmıyordum bu kelimeleri, orda okudukça kullanasım geliyor :)))

Tanyacım temmuz 4 de kadar buralardayım merak etme konuşuruz 15 gün iznim başlıyor sonra....
Esin zor bir dönemeç ama yapacak bişey yok diyorsun sabırlı arkadaşım benim...

aynı düşüncede olmak ne güzel Bende okuyunca gülüyorum bazen SITKIM SIYRILDI:))))

selam millet
esinciğim allah yardımcın olsun sabretmeye çalış zor ama... akşamları işten gelince oğlunu al dolaşmaya parka falan çık biraz daha az muhatap olursun diyeceğim ama mümkün olsa sen zaten yapardın sanırım.

hasta bebişlere çok geçmiş olsun tuğraya çok üzüldüm biz dayanamıyoruz boğaz ağrısına üzerine bir de aftlar binmiş of yaaaa...

arkadaşlar benim fikrinize ihtiyacım var bana akıl verin, iş biraz uzun ama okur yorum yaparsanız sevinirim. biliyorsunuz benim bir cici kv durumu var ve altlı üstlüyüz ama alttaki ev ev değil o yüzden biz ortalık karışıp kimse kırılmadan biz evden çıkalım demiştik. ev arıyoruz ama maalesef burada boş kaloriferli daire kapanın elinde kalıyor ve şu anda yok bu sene de olacak gibi gözükmüyor. sadece toki de satılık 7-8 daire var %10 peşin 10 yıl vade 108000 tl, evler 3+1 ama işilik malum bütün tokilerdeki gibi işçilik pek işe yaramaz aylık ödemesi yaklaşık 500 tl olacakmış. eşim alalım oturalım bir evimiz olsun 3-4 sene daha çıkışımız zor zaten buradan gidince de kirasını alırız diyor. benim de bu konuda tereddütlerim var. biz gidince bu ev kardeşlerinin elinde kalır bize de beş kuruş gelmez diye korkuyorum o da "evin bizim olduğunu kimseye söylemeyiz kirada bilsinler bizi" diyor. bir taraftan da zaten böyle birşey yaparsak benim aileme kesinlikle söyleyemeyiz zaten, annem yıkar ortalığı sen oraya yerleştin onların yanında kal hep öyle köleleri ol diye. ben de eşime koşullar koydum "1- bu evi alsak da her yıl tayin istemeye devam edeceğiz 2-giderken bu evi satacağız" pek canı istemedi açıkçası. az önce de telefon etti iade koşullarını falan anlatıyor evin kira bedeli ödediğin paradan düşülüyormuş ve ekspertiz gelip evdeki hasara göre peşinattan düşüyormuş bana akıl verin ne yapsam.
bu evden kesin çıkmak zorundayım, tokideki o dairelerden başka kaloriferli daire yok, bir taraftan bakınca da burada kaldığım sürece ev sahibi derdi çekip tekrar ev taşımak gibi bir kaygım olmayacak. ne dersiniz sizce mantıklı mı ya da ben ne dersem ne koşul suarsam mantıklı hale gelir. yardım edin :26:

Kızlar selam
nasıl kitap seviyorsun bilemedim ..yine de aklıma ilk gelenleri yazayım..
sabahattin Ali:
kürk mantolu madonna
içimizdeki şeytan
adalet ağaoğlu :
fikrimin ince gülü

kıskandıınnnnn
sen de çok yoğunsun diye öyle dedimm..ama bakıyorum da hemen yakaladın
az kalmış yasemincim senin tatile de ..sen nereye gidecek sin? gidecekmisiniz daha doğrusu??

Tanyacım temmuz 4 de kadar buralardayım merak etme konuşuruz 15 gün iznim başlıyor sonra....
Esin zor bir dönemeç ama yapacak bişey yok diyorsun sabırlı arkadaşım benim...

ühmm sein de az kalmışş gidin bakalım tatile

Çok geçmiş olsun cnm.İnşallah hemen iyileşir kuzum. Şebnem'e de geçmiş olsun. Doğan 'a da maşalllah.. Bizde de acayip bir meme aşkıdır gidiyor.. Pelin de 2 hafta aradan sonra cuma gecesi gördü babasını. Heralde rüya fln sandı ki tepki vermedi..:) Sonra sabah uyanıp da babasını görünce sevinçten çılgına döndü!!! Çığlık çığlığa bağırıp alkışladı sabahın 6sında!! Çok özlemiş babasını yaaa 3 gündür dibinden ayrılmadı ki hiç bu kadar düşkün değildi aslında ona. Biz farketmiyoruz ama böyle şeyler çok etkiliyor onları(( Bu akşam eşim yeniden gidiyor Bursa'ya.. Bakalım napıcaz 2 hafta daha Çocuklarla sürekli konuşmak, herşeyi tek tek anlatmak gerektiğine ben de çok inanıyorum her ne kadar çevremde benim gibi düşünen çok kimse olmasa da..
Ayrıca şu ortopedik ayakkabı konusunda dr un söylediklerine çok sevindim. Zaten piyasada ortopedik die satılan ayakkabıların çoğu gerçekte ortopedik değilmiş ve dr un da dediği gibi çocukta eğer bir yürüme problemi yoksa ortopedik ayakkabı almanın bi mantığı da yokmuş.. Biz bebekken ortopedik ayakkabıyla mı büyümüşüz acaba...
ya buarada meral aylin ve burcu falan nerde?
Meral parktadır :) Burcu Marmaris'te. Aylin de çalışıyodur heralde.. Ben de istiyorum öyle bir tatil yaa. Başımı alıp gitmeye çok ihtiyacım var ama Pelinle yolculuğa tövbeliyim!!!
Aşk'ı hamileyken okumuştum. Çok huzur dolu bi kitap, çok beğenmiştim. Veda'yı okumadım..bi bakayım. Tarihi galiba o ama ??? Bana da bebek bakım kitaplarından gına geldi. Kendimi yeteri kadar annelik yapamıyormuş gibi hissetmeye başladım onları okuya okuya. O yüzden okumuyorum artık.. İçgüdülerime göre annelik yapıyorum:)

Kesinlikle evi satın aldığınızı kimseye söylemeyin, senin ailen dahil.
Eşine sunduğun şartlar çok mantıklı, ısrarcı ol bu konuda.
Tayin çıkınca giderken satmanız en iyisi bence.
Evi borcu ile birlikte başkasına satabilirsiniz, ödediğiniz kısmı içinden alırsınız olur biter, To.ki ye geri verecekmişsiniz gibi yazmışsın yanlış anlamdıysam eğer, öyleyse ordaki işleyiş farklı demek ki, An.kara da öyle değil çünkü, bende To.ki den bir ev alma derdindeyim şu sıralar ve çok araştırdım bu konuyu..
Ev sahibi ile uğraşmaktansa ev almak daha mantıklı bence, yatırım yatırımdır.

Tanyacım, annem, İklim ve ben üçümüz, St. Petersburg'a erkek kardeşimin yanına gidecez, ilk kez yurt dışına çıkacam, çok heyecanlıyım, bakalım İkoş bana ne maceralar yaşatacak uçakta ve orda :))

Merhaba canlar

Tuğra paşaya çok geçmiş olsun

Bez konusunda eymende aynı ne bağlatmak ne açtırmak istiyor ben genelde yıkıyorum artık kıçını o noktada açtırma konusunda banyoya gidince pek sıkıntı olmuyor ama bağlamak

Geçtiğimiz cumartesi eymen tv sehpasının üzerinden düştü kafasını sert bir şekilde yere vurdu sonra kucağımda ağlarken uyku hali bastırınca ben afalladım hemen hastaneye gittik
film çekildi ve orada kendine geldi eymen çığlıklar atarak ağlayarak
2 saat müşahedede durduk bahçelerde koşturarak çok şükür bir şey olmadan atlattık

aynı düşüncede olmak ne güzel Bende okuyunca gülüyorum bazen SITKIM SIYRILDI:))))

Sizde böyle bi aileye gelin gitseniz iki günün biri kullanırdınız sıtkım sıyrıldı'yı

aklımızdan geçen daha doğrusu benim koşulum tabiki iade değil ama o onu araştırmış burada eve alıcı bulmak da zor aslına bakarsan o yüzden de bakmış olabilir iadeye birazdan da bankaya gidip kredi koşullarını araştıracaktı bakalım ne çıkaracak. kimseye söylememek konusuna gelince ben o konuda kendimden eminim ağzım sıkıdır o konularda özellikle söz konusu annemin şerriyse ama eşim sağ olsun pek bir şey saklamayı beceremez bir hafta değil bir ay değil mutlaka yumurtlar birine ve asla kabul etmez ağzının gevşekliğini
koşulların her yerde aynı olması lazım aslında bizim arkadaşlardan biri urfada alıp iade etmek zorunda kalmıştı o yüzden de biliyorum durumu ama ne desem ki, istersen sen bir kez daha bak belki çamura yatıyorlardır baştan dikkat edilmeyen koşullardan falandır :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…