- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.521
ceren we ulaşla başbaşa bir gün.. Cankurtaran yok muuuuuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminn canım..meme istedikleri zaman dikkatlerini dağıtın....ben hep öyle yapıyorum yoksa dediğiniz gibi Nihan da sürekli üstümde.oynarken geliyor emiyor gidip devam ediyor sonra geri dönüyor tekrar emmek için eğer kapatmışsam yıkıyor ortalığı...özellikle öğünlerinden önce meme isterse farklı şeylerle unutturmaya çalışıyorum...aaaaa bak ne varmış camda,hadi balkona çıkalım ,hadi ellerini yıkıyalım türü şeyler....farklı oyunlar ya da kovalamaca falan oynuyoruz.çok ısrarcı olursa ağlatmıyorum ama genelde kanıyor.
yoksa bıraksam o da 24 saat emer bir şey yemez.
çok normal olan şeylere bile ilk defa görüyormuş yapıyormuş gibi abartılı tepkiler verin dikkatleri hemen dağılır:))ama zor iş bu bir gerçek...ben de bu yaz dışarda oynar unutur diye ümitleniyorum bu şekilde azaltarak keserim diyorum...Allah yardım etsin bize ne diyim:)))
hoşgeldin:)wiiiiiiii ne değişmiş burasıııı merhaba can dostlarım özledim sizi valla şimdi hafta sonu kimsecikler yk hafta içi aranızdayım inşallah.şebu hasta dondurma ve soğuk su onlan uğraşıyorum maşallah doğanım iyi.14 dişimi oldu ve memeyede düşleştik iyice neyacem bilmem bizden bukadar öpüldünüz..umarım herkes iyidir.
Selam,
moralim cok bozuk. Cuma günü yazmistimya Tugra gece ateslendi diye.
Bütün gün atesi devam etti doktora gittik bogazinda hafif kizariklik var demisti.
Ne yaptiysak düsüremedik atesini. Fitil, Banyo hic birsey fayda etmedi.
Gece 40i gecti atesi birden. Direk hastaneye gittik.
Yavrumun bogazi komple herpes/aft olmus. Cani cok yaniyor dedi hastanedekiler.
Agri kesici disinda birsey veremeyiz dediler. Komple yara bogazi, yutkunamiyor bile.
O günden beri hic birsey yemiyor sadece su iciyor. Benim Meme manyagi oglum bir damla bile emmiyor.
Bu gidisle herhalde sütümde kesilir. 3 gündür yedigi sadece 2-3 kasik yogurt.
Cok sükür atesi yok artik. Birazdan yine doktora gidecez.
Seside kisildi yavrumun, hic keyfide yok. Cok agladi, cok bagirdi.
Insanlardan bulasirmis, nasil oldu anlamadim.
Selam,
moralim cok bozuk. Cuma günü yazmistimya Tugra gece ateslendi diye.
Bütün gün atesi devam etti doktora gittik bogazinda hafif kizariklik var demisti.
Ne yaptiysak düsüremedik atesini. Fitil, Banyo hic birsey fayda etmedi.
Gece 40i gecti atesi birden. Direk hastaneye gittik.
Yavrumun bogazi komple herpes/aft olmus. Cani cok yaniyor dedi hastanedekiler.
Agri kesici disinda birsey veremeyiz dediler. Komple yara bogazi, yutkunamiyor bile.
O günden beri hic birsey yemiyor sadece su iciyor. Benim Meme manyagi oglum bir damla bile emmiyor.
Bu gidisle herhalde sütümde kesilir. 3 gündür yedigi sadece 2-3 kasik yogurt.
Cok sükür atesi yok artik. Birazdan yine doktora gidecez.
Seside kisildi yavrumun, hic keyfide yok. Cok agladi, cok bagirdi.
Insanlardan bulasirmis, nasil oldu anlamadim.
günaydın:))
bu gün sabahçılar geç kalmış ..umarım herkes iyidir..
iyi haftalar:))
ayfercim yat kalk vardiyalı çalışmadığına dua et eşinin..bizim ne gecemiz belli ne günümüz..yarınımız için bile plan yapamıyoruz...günaydın iyi haftalar hepinize
haftasonu güzel vakit geçirdik kuzumla dün de babamızın yanına gittik ama uyudu arabada eve gelene kadarda mışıl mışıldı babamız sevemedi bile haftasonu çalışınca babamız böyle oluyor maalesef
Tuğra paşama çok geçmiş olsun
herkes tatilde sanırım uyanan yok mu?
ayfer ve tanya günaydın.gerçekten nerde bu millet.nasıl kuzucuklar ben yokken varmı bi gelişme jale ve hasretin bebeklerini gördüm çok tatlılar maşallah.doğan diş çıkarıyo demiştimya arkadan 4 tane daha geldi.çocuklarla uğraştım işte eeee deniz kum güneş derken ancak fırsat bulabildim....varmı antalyaya tatile gelen.
ayfercim yat kalk vardiyalı çalışmadığına dua et eşinin..bizim ne gecemiz belli ne günümüz..yarınımız için bile plan yapamıyoruz...
hilalim de uyusun maşallahh..
kimse uyanamamış dah..yasemin nerede haberin var mı?
dişleri mahfetti bizi( dün baktım birincil azısı patlamış üstten bunun için uykusuz gezdim ben günlerce..umarım doğan rahat çıkarıyordur dişlerini..
2 haftadır denizdeyiz biz de..hasta olacak diye korkuyorum dün hiç çıkmak istemedi özgür kuşum...su bana soğuk geldi oğluş tınlamadı ama..
bu arada bşildiğim buraya gelen yok..
ee sen ne zaman uğrayacaksın bana:)
önümüzdeki günlerde izin falan yok canım bana..bir tek cumaya 1 gün izin alıcam o da annem kardeşimin yanına gidip gelecek diye..hala dairedeyim anlayacağın:))valla hep aklımdasın hala dairedemisin iznin varmı yaz da hep çalışmaklamı geçicek yoksam.doğan 3 gün zorlandı ateş ve iştahsızlık ama sonra düzeldi 14 diş oldu.üste 8 altta 6 tane var maşalah iştahıda iyi bu aralar.ya bizde 4 ten sonra gidiyoruz 5 dakika girdiriyorum doğanı o kumda oyamayı daha çok seviyo denizi ben batırıyorumya pek sevmedi...
Selam güzel anneler..
Sabah topikteydim, bir sürü şey yazmıştım ki elk. kesildi, sonrasında da işlerin yoğunluğundan giremedim, ancak fırsat bulabiliyorum..
Hasta olan kuzucuklarımıza çok geçmiş olsun, boğaz enfeksiyonu çok fenadır hakkaten, biz büyükler dayanamazken minicik bebeler nasıl dayansın, yutkunamadıkları için bişey de yiyemiyorlar malesef, çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda iyileşirler..
Bende hafta sonu kızımı doktor kontrolüne götürdüm, herşey yolunda çok şükür..
Bıldırcın yumurtasını sordum, hiç gereği yok tavuk yumurtası yemesi yeterli dedi, yiyebiliyorsa günde bir tane yumurta yesin dedi.
Ortopedik ayakkabı giydirmek şart mı diye de sordum, şart değilmiş, sonuçta ayağında yada yürümesinde bir problem yoksa ortopedik ayakkabıya gerek yokmuş, evde çıplak ayakla yada çorapla gezmesi daha sağlıklıymış..
Daha aklıma gelen olursa yazarım, şimdilik benden bu kadar..
Haaa bu arada benim kızın hırçınlığının sebebi belli oldu, doktorumuzda onayladı, meğer küçük hanım konuşamadığı için hırçınlaşıyormuş, kesinlikle tv izlemesin bol bol konuşun onunla dedi, derdini anlatmaya çalıştığı zaman bizim onu anlamadığımızı hissetiğinde hırçınlaşıyor..
Birde bu aralar yine alt değiştirme derdimiz oldu, kaçıyor sürekli, sizinkilerde de var mı böyle bir durum?
Selam güzel anneler..
Sabah topikteydim, bir sürü şey yazmıştım ki elk. kesildi, sonrasında da işlerin yoğunluğundan giremedim, ancak fırsat bulabiliyorum..
Hasta olan kuzucuklarımıza çok geçmiş olsun, boğaz enfeksiyonu çok fenadır hakkaten, biz büyükler dayanamazken minicik bebeler nasıl dayansın, yutkunamadıkları için bişey de yiyemiyorlar malesef, çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda iyileşirler..
Bıldırcın yumurtasını sordum, hiç gereği yok tavuk yumurtası yemesi yeterli dedi, yiyebiliyorsa günde bir tane yumurta yesin dedi.
Ortopedik ayakkabı giydirmek şart mı diye de sordum, şart değilmiş, sonuçta ayağında yada yürümesinde bir problem yoksa ortopedik ayakkabıya gerek yokmuş, evde çıplak ayakla yada çorapla gezmesi daha sağlıklıymış..
Haaa bu arada benim kızın hırçınlığının sebebi belli oldu, doktorumuzda onayladı, meğer küçük hanım konuşamadığı için hırçınlaşıyormuş, kesinlikle tv izlemesin bol bol konuşun onunla dedi, derdini anlatmaya çalıştığı zaman bizim onu anlamadığımızı hissetiğinde hırçınlaşıyor..
Birde bu aralar yine alt değiştirme derdimiz oldu, kaçıyor sürekli, sizinkilerde de var mı böyle bir durum?
Selam güzel anneler..
ayfercim yat kalk vardiyalı çalışmadığına dua et eşinin..bizim ne gecemiz belli ne günümüz..yarınımız için bile plan yapamıyoruz...
hilalim de uyusun maşallahh..
kimse uyanamamış dah..yasemin nerede haberin var mı?
canım hafta içi bir gün tatili haftasonu izni yok geliş saatleri en geç 22 oluyor birtek çarşamba 7 de geliyor onun işi de çok zor