2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allah sabır versin esin
başka söyleyecek söz bulamıyorum

Offff Esin yaa, okuyunca bir tuhaf oldum, Rabbim sabır versin, ne kadar zor bir durum, sevdiğin birinin 2-3 gün içinde öleceğini bilmek ve bişey yapamamak, bu duyguyu iyi biliyorum, yine gözlerim doldu, babam için doktorlar aynı şeyi söylemişti birgün ve o gece kaybettik babamı, eli elimdeydi ve ellerimin arasından kaydı gitti, çok kötü oldum yaa, gözümün önüne geldi şimdi...

saolun dostlar allah anasına babasına sabır versin neticede ateş düştüğü yeri yakıyor bizler hayatımıza devam edyoruz ama o anne hergün evladının kokusuna hasret uyanacak bu olayın ilk gününden beri kendimi o kadının yerine koymaktan geri alamıyorum allah tüm kuzularımızı esirgesin korusun benden alsın oğluma versin çok kötüyüm çıkıyorum işleri bitirip oğluma gidicem seviyorum sizleri hoşçakalın

esincim çok geçmiş olsun allah ailesine sabırlar wersin inş.
burcu melike suya girmio yaa ayaklarını sokuo dalgas gelirken bi kaçışı war görmen lazım ama kucağıma alıp girmedim henüz. daha ısınmasını bekliorm. kovayla kürekle 20 dk fln oynadı kuduruk olduğundan anca o kadar yet gördü totosu. we doruk paşanında saatlerce oynicaanı sanmıorm şimdiden hazırlıklı ol. melikeninde kamyonu küreği kovası fln ama genelde o pet bardağın içine eliyle kum doldurup onu suya dökmeyi sewio her seferinde otur kalk belimi agırtıyo bide suya döküşü war görmen lazım ayakalrı geride vücudunu olabildiğince öne çıkartıp dökmeye çalışıo bazen dengesini kaybedio zor tutuyorum:)
geçen gittik işte kadını biri geldi melikeden 2 ay fln küçük. koydu kızını kenara önüne oyuncak fln wermedi oda voleybol oynuo plajda. abartısız 1 saat boyunca oynadı cocuk kadında gönlünce eğlendi bende melikenin arkasında gel melike gitme melike otur die die bi hal oldum. oynadı oynadı cocugunu aldı kucaana giti. pes dedim yaa benim günahım ne:)

bide dün devam sütü aldım ilk defa o ne öyle yaa acaip şekerli geldi bana melike süt içmeyi bıraktı bilmiorm beni emince gerek mi kalmıo tok olunca istemiomu bende acaba bunu sewerse die almıştım ama onuda içmedi. ne kadar süt gittiğini bilmediğim için yogurt we peynir wersemde üst içsin istiorm ama. gerçi öyle aç kalıp yoldayken fln içio ama bilemedim artık. içine şekeri acaip basmışlar gibi geldi bana.sizinkiler içio mu

bide bide:)
sebze yemeği kabak olsun yeşil fasulye olsun yedirebiliyormusunuz?
melike tv ye yada kitaplarına bakmadan asla yemio bunlarıda çiğneyemio kabak sümüksü olduğu için boğazona yağpışıo öğürüo pilav weriyorum bi güzel çiğnio ama yemeği yutmaya çalışıo sıpa. biz hala corba we artı birazcık sebze olarak gibidoyurz direk öğünde sebzeye geçen warmı?

Merve, hoşgeldin yaw :)
Uzun uzun oturmayacağından eminim zaten :) mutlu olsun, korkmasın, huzursuzluk hissetmesin, keyif alsın, benim istediğim o :)

Biz sebze yemeği yiyoruz. Ama çatalla ezilmiş olacak. Semizotu mesela, çok ince kıyılacak. Kabak, taze fasulye vb. ezilecek. Lokmalar büyük olursa, kaşıkla verince yemiyor, elimle verecekmişim. Taze fasulyeyi elimle nasıl yedireyim, bunu düşünen yok

Doruk gece uyumadan önce 150 cc kadar devam sütü içiyor, seviyor ve haklısın, şeker oranı yüksek biraz, bana da tatlı geliyor. İnek sütüne geçiyoruz yavaş yavaş. Ama İklim ishal olmuştu ya, o yüzden şimdilik az az veriyorum, tatil dönüşü arttıracam.

Son düzenleme:
merve deniz hala neredeyse hiç bir şey yemiyor dün akşam sinirimden ağlıyordum neredeyse, kilo veriyor yemediği için. geçen gün kek yaptım yer mi diye yedi ama yemek falan yemiyor hiç bebe bisküvisi yemeye başladı bir kaç gündür onunla doyuruyor karnını ama faydalı hiç birşey yediremiyorum çorbadan da bıktı artık içiremiyorum çıldırmama az kaldı

2.Linkteki resimde görünen alt geçit tam benim şirketimin önünde işte, birazdan çıkacağım, bakalım kaçta evde olabilecem, eşim arabayla almaya bile gelemiyor, o derece fena yollar.. Videodaki yoldan gidiyorum hergün eve ben (
Hepinize iyi akşamlar, bana dua edin, eve sağ salim varabileyim..

Çok zor cidden, Allah sabır versin, yemediği zaman ben de çok sinirleniyorum, hatta hiç sinirlenmediğim kadar.
Blenderdan geçince falan da yemiyor mu? Ya da ekmek arası? Börek çörek falan?
Aç mı yaşıyor yaw?

hoşbuldum burcucum umarım eğlenirsiniz ana oğul. babada olsun hadi:) ben ezince yiyor fazülyeyi minik minik parça haline getirirsem yiyor ama çabucak unutuveriyor ara werdimmi bi dhaa zor alıştırıyorum. bazen sıkılıyorum corbasına atıp blendarlıyoru mwala napim. direk yiyeceği günler bi gelse artık. bugün pazarda kustu bezelye almış reyonun birinden nerden bulduysa kabugunu gördüm agına asla wermedi iyi dedim naparsna yap . yaptı kustu tabi.
of ya deniz ne çok üzüo annesini. canım pes etme çorbalarla wer witaminini. yorugt corbasını sütlü we iki yumurtalı yap mesela onları ordan alsın. mercimek corbasına domates kırmızı tatlı bieber yeşil biber(çok c vit var) soğpan patrates kabak havuç hepsini kat ben öyle yapıorm. onu yedir et sulu.
sonra tavuk corbası yap hasşla suyuna un kavur tavugu blenadrla at. tarhana çorbası müthiş vitaminli mesela. düzelecek inş. eline bişeyler wer kendi yemeğe çalışsın melikede öyle ben bişeyi weririm öpğürür aynı parçayı ben weriyim eline nası geviş getirerek yer.
kızıyordum ama o ewdeki kitapları kartonları gevmesinin çok faydası oldu lokma yutmasına bırak bişeyleri alsın agzına çignemeyi evirip evirmeyi ögrensin cubuk kraker wer onu illaki yer. sonra balık krakere geç gittikce büyüt bebe bisküvisini sürekli wer sürekli çiğnesin öğrensin yeni dünyayı minik minik kare yap koy mama sandalyesine azcık sandalyeye yedirsin azcık bebeene arabasına azcıkda kendine.
işimiz şebekliğe kaldı ama pes etme annesi yedir.

Hanife herşey gönlünce olur inşallah canım, ama istediğin yer olmazsada çok üzülme bence, ben her şerde bi hayır vardır diyenlerdenim:78:

Şeymacım, sizin adınıza üzüldüm, umutlarınız başka bahara kaldı desene..

Hanife, Akçakoca daki o 2 kontenjan inşallah sizin olur arkadaşım...

Sözleşmeliler kadroya geçtiği için bu sene bütün açık yerler doldu..

sağolun arkadaşlar Allah razı olsun...hakkımızda hayırlısı artık var olan bir kaç yeri yazıp ayın 24ünü beklemekten başka çare yok.suçumuz zamanın iyi puan alıp zorunlu hizmetimizi yapmak için isteyerek doğuya kadrolu gelmek......ne ilk atama ne kadro ne zorunlu hizmet affı bekledik.... en büyük haksızlığı bize yapıyorlar şu an....ben sözleşmeli niye karoya geçti kızmıyorum zaten saçma bir uygulamaydı ama hepsini zorunlu hizmetten muaf tutmaları gibi bir sürü yanlış uygulama var.ne desek boş bildiklerini okuyorlar.

çok üzüldüm...Allah yardımcınız olsun.

ben her türlü sebzeyi veriyorum sadece biraz daha çatalla ezerek ya da lokmalarını küçülterek.kabağı az suyla ya da kendi buharında pişirirsen güzel olur yapış yapış olmaz...nihan o şekilde çok seviyor.

RESMEN AÇ YAŞIYOR
blendırdan geçenleri ağzına bile almıyor, mercimeği sevmedi nedense, tavuk suyu et suyu her zaman terbiyeli yaparım zaten yumurtası yoğurdu, poğaça yaptım iki ısırıyor sonra çeviriyor kafasını, mama sandalyesine her şeyi koyuyorum merak eder ağzına atarmı diye oynayıp atıyor, pilavları yğurtla veriyorum içinde pilav olduğunu anlayınca kilitliyor ağzını, bu gün eline kayısı verdim hepsini şortuna sürmüş resmen sıva yapmış, biberona süt yapıyoum kakaolu, muzlu, çeşit çeşit toz aldım süte karıştırmak için en fazla 50ml içiyor, gezerek içsin diye bırakırsam hepsini halılara döküyor. köfte yerse azıcık köfte çok nadir o da, tavuk falan imkanı yok, şimdi ağzındakini çıkarmayı da öğrendi zorla verdim mi tükürüyor, salatalık veriyorum ısırıp ısırıp ağzında biriktiryor sonra ilk fırsatta hepsi birden dışarı. varsa yoksa emecek. az önce kavga ettik resmen, hiç bir şey yemiyor uykusu var habire emiyor uyumuyor ağlıyor, tehtid ettim "bu sefer uyumazsan bu akşam sana bir daha meme yok" diye. emdi uyudu, sık sık emince süt gelmiyor artık boşalıyorlar farkediyorum ama o boyuna çekip çekip aç aç dolanıyor. delircem artık ya dün akşam kızdım bağırdım ağladı, meme vermedim 10 dakikaya yakın ağladı, içim parçalanıyor kıyamıyorum ama çok bunaldım. nasıl kesilecek ki bu sütten

tamamen aynı durumdayız, edirneden geldim buraya kaçmadım üç kağıt yapmadım şu başıma gelenlere inanamıyorum, daha 5 yıl zorunluluğ da vurur bize bu gidişle, gerçi benim 5.yılım olacak zaten seneye. kadrolu olmaları sözleşmeli olmalarından daha iyi en azından şimdiden sonrakiler mecburen rotasyona gelecek ama 3 sene daha çıkamam ben buradan

senin en azından bir iki yerin varmış az önce başvuru programından baktım ikimize de çanakkale açılmıyor, izmir sadece bana açılıyor, balıkesir manisa ikimize de açılıyor ama açılan ilçeler birbirine yakın bile değil. bizim şansımız tamamen bitti bakalım kaç yıl daha mahsur kalacağız burada.

merhaba
herkes nasıl umarım iyisinizidir bizde ise durumlar hala aynı tayin bekliyoruz lanet olsun ki hala beklemedeyiz kızım iyi akaşama kadar sokkalrda
yazgı balıkesire tatile gidiyorum bana havadan sudan bi haber versene
mesala
burhaniyede örende zeynomu suya soksam
ne tür kıyafet getireyim akşamları nasıl hava vs.svs
iyi akşamlar herkese

uff çok betermişsenin ki yaa nie böyle yapıo doktoruna danış. ama bence kesmelisin senin sütünle nereye kadar ki. melikede öyle uyuo agzından çektiğim anda uyanıo bende kızıorm bagırıorm sonra çok içime batıo.melikede öyle bişeyi bitirlişliği yok eline werince %70 i üstüne başına % 30 u belki ağzına.börek wersem içini deşer bırakır asla kendi yemez. gün geçtikce oyalamam zorlaşıo reklamdı kitaptı derken zor oyalıorm kendine kalsa assla yemez.ama bi şekilde yeidriyorum ben öğünlerimizi yogurdumuzu çok şükür. akşam mesela çorba köfte yedirecem iki aldı köfteden başladı ittirmeye mükün değil yediremedim corbasına ufaladım bende.
ama bu sefer senide bırakınca ne yicek hadi gene yemezse die düşünüyorum. şey yapmalısın kararlı ol. önce mama sonra meme de önce kafaltını yap sonra de. yoksa yok. de bunu anlayabilirler artık ve kararlı olmalısın wermicem diosan werme bunu acaip sömürür yoksa. tv aç reklam aç sokağa çıkar birilerini çağır mutlaka kafaltısını yaptır sonra meme wer. kolay gelsin canım çok zor seni anlıorm insanda sinir bırakmıo şeytan dio yatır yere dök agzına ama kıyamıosun masum bakışlılara.

günaydınlarrr mesaiye geç kalınmış bugün kimsecikler yazmamış daha
geçmişe şööle bi baktım aklımda kalanları yazayım
Mervecim biz sebzeyi yiyoruz ben 2 bçak yardımıyla parçaları biraz küçültüyorum rahat yiyor kabağı mutlaka pirinçli pişiriyorum o zaman yapışmıyor bide her sebze yemeğinin yanına ya tahıllı ekm yada pilav veriyorum onlar da yemesine yardımcı oluyor

Burcucum inek sütü bizdede isal yaptı annemintavsiyesi üzerine ilk gün süt olarak 2. gün muhalebi olarak verdim bi süre böyle gitti 1 haftadan onra alışmıştı bağırsakları da damak tadı da şu an günde yarım litre içiyor

Günaydın, güzel cumalar,

Bu anneden bugün hayır gelmez, izin öncesi son iş günü, Allah yardımcım olsun :)

Kabak yemeğini ben de pirinç ya da bulgurla pişiriyorum, kıyma, domates, az salça da koyuyorum, güzel oluyor, biz bile yiyoruz...

Esin, önerin çok güzel, ben de böyle deneyeyim, ama artık tatil dönüşü denerim, oralarda risk alamam, zaten tırsıyorum. Kv sürekli hasta etmeyin, üşütmeyin, denize bi sokup hemen çıkarın, havluya sarın, güneşte bırakmayın deyip duruyor, psikopat olacam.

Hee, size bakıcının velayet davasını kaybetme sebebini anlatayım. Çocuğu babaya 3 kez göstermediği yönünde tutanaka varmış, bizimki itiraz ediyor ama göstermemek velayetin karşı tarafa geçmesine sebep olurmuş. Temyize gidecek şimdi, temyiz sonuçlanana kadar çocuk Ebru'nun yanında kalacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…