- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.301
geçmiş ol sun canım.. cengizedemi wersem o sinirlendrmeyen ilaçlardan:))))esin cim evet ilk aldıgın zaman bu ilaçlar en fazla 15 gün alışana kadar bi uyuşukluk hissi verrior ama em fazla 15 gün..sonrasında ise herşeye bukadar kolay sinrlenemiosun istesende boşveriosun..bende bunu istiorum zaten..hem azıcıkta iştah açıyo ne yiyeceğimi şaşırıum antidepresif kullandıgımda..cidden biraz güçlü olmaya kilo almayada ihtiycaım var..bazı insanlarda kilo kaybı ve sinirsel ataklar paraleldr demişti dr um..haliyle onunla oynamaya takatım olmuyo bazen.. kan ilaçları kullanıorum ben halen..ee dolayısıyla halde olmayınca çocugumla dogru dürüst ilgilenemiorum buda psikoljime yansıo..biraz daha gözlem altında tutucam kendimi bakalım gidişatım neyi gösteriyos aona göre bazı önlemler almam gerkecek..
sağol bitanemmmmGünaydın canlar
Yine eymen ayağımda
Hasretciğim Ulaş bebek hoşgeldi dünyaya
Allah bahtını güzel eylesin
maşallah hem sana hem bebelerine güzelim
Şebneciğim şu emniyet kayışını nereden aldın ve hangi marka
bende istiyorum eymen için malum hareket üstadı kendisi ve dur durak bilmiyor dışarıda...
sağol cnmmmmslm millet
yorucu bir akşam geçirdik gezme mekanımızı değiştirdik ve bin pişman olduk denizin peşinde koşmaktan karı koca sersemledik.
hoşgeldin kız, evin ve evladın hayırlı olsun huzurun hiç eksilmesin. havadisleri bekliyoruz.
şebnem kolay gelsin. şu kayışlardan ben de mi alsam denizin peşinde koşmak ölüm olmaya başladı merdiven tırmanmayı öğrendi ama inmeyi bilmediği için aklımız gözümüz hep onda
deniz de banyoyu keşvetti, dün kovanın içindeki bir tas suyla heryerini ıslatmayı başardı ben de bir leğene su koyup oturttum onu içineburası sıcak olunca hastalık korkusu da olmuyor. elleri buruşana kadar oynadı suda ama yetmemiş çıkartınca yarım saat çığlık attı
babayla ilgili havadisleri bekliyoruz.
çok geçmiş olsun gülşancım.. bu son olsun inşllhherkes nerde yaw:26:
Yasemin mesajını yeni gördüm, hemen burdan cvp vereyim dedim
Mert salı günü ağırlaşınca dr hastaneye yatırdı bizi 3 gün hastanede yaattıkDevamlı kustu,su gibi ishal oldu Ve ateşi hiç yoktu, oğlumun bağışıklığı sıfır yani O yüzden serumla damardan beslendi,ilaçlarıda damardan verdiler hep,dün hastaneden çıktık,akşam yine kusmaya başladı ama sabah yemek yemeye başladı oğlum şükürler olsunki. şuan bakıcısıyla oynuyo ama hala çok hasta Ne zormuş böyle hastalıklar falan , doğduğundan beri ortalama 2 buçuk ayda bir hastanelik oluyoruz biz şimdi kaçıyorum hepinizi çok özledim
herkes nerde yaw:26:
yasemin mesajını yeni gördüm, hemen burdan cvp vereyim dedim
mert salı günü ağırlaşınca dr hastaneye yatırdı bizi 3 gün hastanede yaattıkdevamlı kustu,su gibi ishal oldu ve ateşi hiç yoktu, oğlumun bağışıklığı sıfır yani o yüzden serumla dAMARDAN beslendi,ilaçlarıda damardan verdiler hep,dün hastaneden çıktık,akşam yine kusmaya başladı ama sabah yemek yemeye başladı oğlum şükürler olsunki. şuan bakıcısıyla oynuyo ama hala çok hasta ne zormuş böyle hastalıklar falan , doğduğundan beri ortalama 2 buçuk ayda bir hastanelik oluyoruz biz şimdi kaçıyorum hepinizi çok özledim
mert salı günü ağırlaşınca dr hastaneye yatırdı bizi 3 gün hastanede yaattıkdevamlı kustu,su gibi ishal oldu ve ateşi hiç yoktu, oğlumun bağışıklığı sıfır yani o yüzden serumla dAMARDAN beslendi,ilaçlarıda damardan verdiler hep,dün hastaneden çıktık,akşam yine kusmaya başladı ama sabah yemek yemeye başladı oğlum şükürler olsunki. şuan bakıcısıyla oynuyo ama hala çok hasta ne zormuş böyle hastalıklar falan , doğduğundan beri ortalama 2 buçuk ayda bir hastanelik oluyoruz biz şimdi kaçıyorum hepinizi çok özledim
keyfini çıkar:))oğluşu yıkadım şuan memede uyumAk üzere cerende parka gitti melisayla:) imdi bn duşa gireceğim bir bakayım dedim yaramazlık yok değilmi neler oldu bn yokkennn:26:
çokkk geçmiş olsun gülşancımmherkes nerde yaw:26:
Gülşan geçmiş olsun,Allah şifalar versin...
bugün nasıl yogunum anlatamam bütün hafta boş boş oturdum bi iş geldi acil halletmem gereken çok fenayım kısaca ... sanırım salı günü tatile pert bi vaziyette cıkacagım ...aksma misafir var bide işi bitirip eve gecip yemek yapmam lasım bittimmmmmm ben bitttimmmmm((
selam kızlar bende yıllık iznimi iple çekiyorum oğluşa kendim bakabilmek için
gülşen merte çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz
hasret tekrar hayırlı olsun oğluşun nasılsınız iyimisiniz ikinizden maşallah iki bebişe iyi bakıyorsun
Burası sıcaktan kavruluyor yahu.. Dün gece epey yağmur yağdı ama serinlemedi havaŞİmdi de yine hava kapandı ama boğucu bi sıcak var. Zaten bütün gün Pelin'in peşinde koşmaktan vıcık vıcık oluyorum.. ERciyes'e taşınıcam bu gidişle!!!
Burası sıcaktan kavruluyor yahu.. Dün gece epey yağmur yağdı ama serinlemedi havaŞİmdi de yine hava kapandı ama boğucu bi sıcak var. Zaten bütün gün Pelin'in peşinde koşmaktan vıcık vıcık oluyorum.. ERciyes'e taşınıcam bu gidişle!!!
kıymetin sorusuna alıntı yapmıstım nerde bu alıntı :))