2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oğluşu yıkadım şuan memede uyumAk üzere cerende parka gitti melisayla:) imdi bn duşa gireceğim bir bakayım dedim yaramazlık yok değilmi neler oldu bn yokkennn:26:

geçmiş ol sun canım.. cengizedemi wersem o sinirlendrmeyen ilaçlardan:))))
yamurada maşallh ceryde aynı şeyleri yapıyo bebeğine, çantalara falan:)
sağol bitanemmmm
maşllh kız kiloları wermissin
sağol cnmmmm

herkes nerde yaw:26:
yasemin mesajını yeni gördüm, hemen burdan cvp vereyim dedim
mert salı günü ağırlaşınca dr hastaneye yatırdı bizi 3 gün hastanede yaattık devamlı kustu,su gibi ishal oldu ve ateşi hiç yoktu, oğlumun bağışıklığı sıfır yani o yüzden serumla dAMARDAN beslendi,ilaçlarıda damardan verdiler hep,dün hastaneden çıktık,akşam yine kusmaya başladı ama sabah yemek yemeye başladı oğlum şükürler olsunki. şuan bakıcısıyla oynuyo ama hala çok hasta ne zormuş böyle hastalıklar falan , doğduğundan beri ortalama 2 buçuk ayda bir hastanelik oluyoruz biz şimdi kaçıyorum hepinizi çok özledim

çok geçmiş olsun gülşancım.. bu son olsun inşllh

çok geçmiş olsun,Allah sağlık versin.
ve bu son olur inşallah gülşan cım,Allah beterinden korusun.

Foruma yazayım diye girdim, sen yazmışsın bile..
Çok geçmiş olsun kuzuya, neden öyle oldu acaba yaww, ishal halsiz düşürüyor bebekleri malesef, inşallah en kısa zamanda toparlar kendini, yemeye başlamış yavaş yavaş düzeliyor demek ki, kıyamam kuzuma..

Gülşan geçmiş olsun,Allah şifalar versin...

bugün nasıl yogunum anlatamam bütün hafta boş boş oturdum bi iş geldi acil halletmem gereken çok fenayım kısaca ... sanırım salı günü tatile pert bi vaziyette cıkacagım ...aksma misafir var bide işi bitirip eve gecip yemek yapmam lasım bittimmmmmm ben bitttimmmmm ((

selam kızlar bende yıllık iznimi iple çekiyorum oğluşa kendim bakabilmek için
gülşen merte çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz
hasret tekrar hayırlı olsun oğluşun nasılsınız iyimisiniz ikinizden maşallah iki bebişe iyi bakıyorsun

Selam herkese...
Hasret hoşgeldin. Gözünaydın Doğum hikayeni merakla bekliyorum..

Şebnemcim özlettin kendini...

Ayşegül Marmaris'te hangi tesise gidiyosunuz???

Gülşan Mert kuzuma çok geçmiş olsun..

Benim de dün akşam misafirim vardı. Misafir çok oturmadı ama Pelin uyuduğunda saat 3:30du..Sabaha haşat olmuş bi şekilde kalktım. Allahtan bugün dersim azdı. Saat 10da eve bi geldim ki kv ve görümcek gelmişler Beni görünce apar topar kaçtılar ama

Son düzenleme:
oğluşu yıkadım şuan memede uyumAk üzere cerende parka gitti melisayla:) imdi bn duşa gireceğim bir bakayım dedim yaramazlık yok değilmi neler oldu bn yokkennn:26:
keyfini çıkar:))
maşallah hasret ben 1 taneyle zor başediyorum annem yanımdayken..sen süper kahraman gibi göründün gözüme:))
allah kolaylık versin..
çokkk geçmiş olsun gülşancımm
mertkuzu hemen iyileşsin inşallah..çok habersiz bırakma olur mu:)

al benden de o kadar...

ne zaman yıllık izin alıcam hatta alacak mıyım o bile belli değil((

ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN ben de telefon etsem mi diye düşünmeye başlamıştım. umarım son olur. sağlıkları yerinde olsun da her dertlerini çekmeye razı geliyor insan

Burası sıcaktan kavruluyor yahu.. Dün gece epey yağmur yağdı ama serinlemedi hava Şİmdi de yine hava kapandı ama boğucu bi sıcak var. Zaten bütün gün Pelin'in peşinde koşmaktan vıcık vıcık oluyorum.. ERciyes'e taşınıcam bu gidişle!!!

burası da öyle..özgrüün elleri yüzü yandı..amele yanığı oldum bende:))
kaçacak yerde yok ..durmadan su oynuyor yavrum

beni de götüüüüüüüürrrrr:84: burası da korkunç sıcak

pıneta park deluxe die bi otel daha önce gitmedim hiç arkadaslar ayarladı umarım güzeldir gerçi su anda neresi olursa olsun gidesim var sabahtan beri bi şey yiyemedim yaw o kadar yoğunum (

Gülşan, canım, çok geçmiş olsun Mert kuzuma, çok hırpalanmış, kıyamam, Allah bir daha göstermesin...

Ben bugün hiç giremedim, gelecek hafta da durumun bundan pek parlak olacağını sanmam. Burcu izne çıkacak ya, kriz oldu, herkes iş yığıyor önüme...

Hepinizi öpüyorum ve güzel bir hafta sonu diliyorum. Benimki pek hoş geçmeyecek, zira bu akşam itibariyle en sevdiğim iki kadına kavuşuyorum: KV ve görümcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…