2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahamadaaaa ben geldimmmm:KK70:
hasta bebeklere geçmiş olsun umarım herks iyi ve keyiftedir
biz istanbuldayız 1 ay oldu geleli ben işe başlayacağım iş buldum :) kızıma annem bakacak kocamın tayini 1 haftaya kadar belli olucak yani beklemelerdeeyim ve umutlanmakla meşgulüm:KK43:
tatile gitmek istiyorum bana önereceğiniz bir yer varmı (zeynoyla tatil yapabileceğim yemeklerinin temiz oldugu huzurlu bir yer) kızımla tek gitmeyi planlıyorum ,

yaww şöyle geçmişi okudumda herkes isyanlarda yani bir ben değilmişim içim rahatladı(yanlış anlamyın acaba bendemi sorun diye iyiden iyiye düşünmeye başlamıştım)
zeyno sabah kalkıyor park akşam yatıyor park aklı fikri parkta
bana vuruyor yüzümü yırtıyor sonra özür diler gibi öpüyor ben öptürmeyince başlıyor ağlamaya
babam diyorki bu kız bu gezmeyle ankaraya gider gelir:)) 1 dk oturmuyor anne meme peşimde akşama kadar
yanii hepimiizn duurmu aynı
allahım sağlık versin geçicek herşy
herkese ii hafta sonları

Gülşan, canım, çok geçmiş olsun Mert kuzuma, çok hırpalanmış, kıyamam, Allah bir daha göstermesin...

Ben bugün hiç giremedim, gelecek hafta da durumun bundan pek parlak olacağını sanmam. Burcu izne çıkacak ya, kriz oldu, herkes iş yığıyor önüme...

Hepinizi öpüyorum ve güzel bir hafta sonu diliyorum. Benimki pek hoş geçmeyecek, zira bu akşam itibariyle en sevdiğim iki kadına kavuşuyorum: KV ve görümcek :KK62:

evet bu tepkiden sonra tatile gerçekten ihtiyacın olduğuna kanaat getirdim. allah yardımcın olsun :KK3: :KK9:

Selam hanımlar... Elvin saban kahvaltısını silah zoruyla da olsa yaptı. keyfim çokk yerinde. hasta bebişkoloara geçmiş olsun. yarın seçimde görevliyim. beni zor bir gün bekliyor anacııım...

ahamadaaaa ben geldimmmm:d
hasta bebeklere geçmiş olsun umarım herks iyi ve keyiftedir
biz istanbuldayız 1 ay oldu geleli ben işe başlayacağım iş buldum :) kızıma annem bakacak kocamın tayini 1 haftaya kadar belli olucak yani beklemelerdeeyim ve umutlanmakla meşgulüm:KK43:
tatile gitmek istiyorum bana önereceğiniz bir yer varmı (zeynoyla tatil yapabileceğim yemeklerinin temiz oldugu huzurlu bir yer) kızımla tek gitmeyi planlıyorum ,

yawrucum kızınla tek gidip we üstüne üstlük huzur arayacağın bi dünya yok henüz:)) olsa olsa o tatil sana zahr olur::))) bizimkiler normal çocuk deil maalesef:)

selam kızlar bende yıllık iznimi iple çekiyorum oğluşa kendim bakabilmek için
gülşen merte çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz
hasret tekrar hayırlı olsun oğluşun nasılsınız iyimisiniz ikinizden maşallah iki bebişe iyi bakıyorsun

selam herkese...
Hasret hoşgeldin.:KK3: Gözünaydın:KK69: Doğum hikayeni merakla bekliyorum..

şebnemcim özlettin kendini...:KK71:

Ayşegül marmaris'te hangi tesise gidiyosunuz???

Gülşan mert kuzuma çok geçmiş olsun..

Benim de dün akşam misafirim vardı. Misafir çok oturmadı ama pelin uyuduğunda saat 3:30du..sabaha haşat olmuş bi şekilde kalktım. Allahtan bugün dersim azdı. Saat 10da eve bi geldim ki kv ve görümcek gelmişler:KK47: Beni görünce apar topar kaçtılar ama:KK60: :KK33:

keyfini çıkar:))
maşallah hasret :nazar::nazar:ben 1 taneyle zor başediyorum annem yanımdayken..sen süper kahraman gibi göründün gözüme:))
allah kolaylık versin..

çokkk geçmiş olsun gülşancımm
mertkuzu hemen iyileşsin inşallah..çok habersiz bırakma olur mu:)

al benden de o kadar...
ewt bu yaz bütün kilolardan kurtulurum ben bu koşturmayla halimi görmeniz lazım ewin içinde kilometreler katediyorum resmen:KK60:
Bebek değil ama ceren anamı ağlatıyor her an mızmız heran bişeyleri kırıp dağıtıyor offf off:)

Günaydın, iyi haftalar,
Uzun ve zor bir hafta olacak benim için, çok görünmem buralarda sanırım...
Herkes iyidir her şey yolundadır inşallah, hasta bebikler iyileşmiştir, kuduruk bebikler biraz uslanmıştır, anneler biraz dinlenmiştir :)

herkese günaydın:KK16:
çok özlemişim sizi:KK69:
mert iyileşti gibi görünüyo tabi cumartesi günü gaita testinden sonra belli olacak amiplerin vücudunu terk edip etmediği, inşallah ölmüşlerdir hepsi:KK47: patron bugün itibariyle izne ayrıldı, haftaya pazarteside biz ayrılcaz inşallah:KK9:
site yine görünümüyle ilgili değişiklik yapmış, bıktık artık bu değişikliklerden, tam gözümüz alışıyo hooop bi yenilik daha:KK19:
mert bakıcısıyla tek şuan, inşallah iyi bakıyordur oğluşuma:26: gerçi 3 gün birlikte baktık çok ilgiliydi, oyunlar oynadı, çok sevdiler birbirlerini ama yinede merak ediyo insan:KK61:
sizler nasılsınız burcum kolay gelsin sana benimde yığılmış işlerim var bende yoğun olacam bugün:KK59:

herkese günaydın:KK16:
çok özlemişim sizi:KK69:
mert iyileşti gibi görünüyo tabi cumartesi günü gaita testinden sonra belli olacak amiplerin vücudunu terk edip etmediği, inşallah ölmüşlerdir hepsi:KK47: patron bugün itibariyle izne ayrıldı, haftaya pazarteside biz ayrılcaz inşallah:KK9:
site yine görünümüyle ilgili değişiklik yapmış, bıktık artık bu değişikliklerden, tam gözümüz alışıyo hooop bi yenilik daha:KK19:
mert bakıcısıyla tek şuan, inşallah iyi bakıyordur oğluşuma:26: gerçi 3 gün birlikte baktık çok ilgiliydi, oyunlar oynadı, çok sevdiler birbirlerini ama yinede merak ediyo insan:KK61:
sizler nasılsınız burcum kolay gelsin sana benimde yığılmış işlerim var bende yoğun olacam bugün:KK59:

Gülşan, hoşgeldin canım, biz de çok özledik... Mert'in tahlilleri temiz çıkar inşallah, Allah iyilik versin kuzuma.
Seninle aynı hafta izinde olacaz demek ki, ben de yokum önümüzdeki hafta.
Bakıcı konusundaki huzursuzluğunu çok iyi anlıyorum, inşallah iyi bakıyordur, Mert de mutludur umarım, fırsat olursa sen ya da Kamil amirim eve baskın yapın ara sıra.
Forum değişmiş evet ama sevdim ben bu halini.

Günaydın İyi haftalar herkese
Gülşancım Mert paşama tekrardan çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bunu da atlatacak...
Biz maşallah iyiyiz ama ben iyi değilim cmrt günü temizlik yaparken ayağıma bilgisayar kasası düştü ve sol ayağıma şişti topallaya toplallaya geldim:KK43:((

Günaydın İyi haftalar herkese
Gülşancım Mert paşama tekrardan çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bunu da atlatacak...
Biz maşallah iyiyiz ama ben iyi değilim cmrt günü temizlik yaparken ayağıma bilgisayar kasası düştü ve sol ayağıma şişti topallaya toplallaya geldim:KK43:((
çok geçmiş olsun canım, görünmez kaza işte:KK43:
geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşlarım hepiniz sağolun varolun inşallah,rabbim tüm bebişlerimizin sağlığını korusun inşallah:KK16:

Ayfer, çok geçmiş olsun canım...
Evin içinde koştururken, çok kaza geliyor gerçekten insanın başına...

günaydın kızlarrr melike uyanıkken asla giremioyrum artık cunku rahat wermiyor ama aklım hep sizde sizi ölüyorum wala. nasılsınız umarım herkes iyidir mertin iyileşmesine sewindim. gülşancım melekten haber war mı nası gidio? ayfercim geçmiş olsun.
burcu doruk nasıl hafta sonu kudurdudunuz mu gene ana oğul:) bakıcı iyidir inş.
hasret napıo nası başedio canım yaa..
başka başkaaa umarım herkes iyidir. arada gene gelirim
bu arada bizde iyiyiz bi yaramazlığımız yok şükür melike kudurmaya bende arkasını toplamaya devam..

Selam..
Ayfercim geçmiş olsun.. En kısa zamanda iyileşir inşallah ayağın..
Gülşancım, Mert e de tekrardan geçmiş olsun, bakıcı iyi bakıyordur inşallah kuzuya, seni anlıyorum, annem baktığı halde akşama kadar kızımı düşünüyorum, hem çalışıp hem kendimiz bakabilsek yavrularımıza ne güzel olurdu :))
Ben de hiç iyi değilim bugünlerde, takatim kalmadı artık, biraz kilo almam lazım ama alamıyorum, koşturmaktan bacaklarım-ayaklarım ağrıyor.. Sonunda gözüm için randevu alabildim, hem İklim in kontrolünü yaptıracam hemde hastaneye kadar gitmişken göz muayenemi aradan çıkaracam cumartesi günü inşallah..
Ankara da havalar yine berbat, yine yağmurlu ve soğuk, cuma günü dolu yağdı, yağmur yağdı, trafik felç oldu, şirketin bulunduğu bölgede kaza oldu, yollar kapandı, şirkette mahsur kaldık, akşam eve 21:00 da ancak gidebildim, tüm hafta sonu da yağmurluydu.
Ben istemiyorum artık yazda gelmesin, küstüm :KK43:((
Bugün çok melankolik ve ruhsuzum, depresifim, negatifim v.s. v.s. , işlerde yığınla beni bekler..

günaydın kızlarrr melike uyanıkken asla giremioyrum artık cunku rahat wermiyor ama aklım hep sizde sizi ölüyorum wala. nasılsınız umarım herkes iyidir mertin iyileşmesine sewindim. gülşancım melekten haber war mı nası gidio? ayfercim geçmiş olsun.
burcu doruk nasıl hafta sonu kudurdudunuz mu gene ana oğul:) bakıcı iyidir inş.
hasret napıo nası başedio canım yaa..
başka başkaaa umarım herkes iyidir. arada gene gelirim
bu arada bizde iyiyiz bi yaramazlığımız yok şükür melike kudurmaya bende arkasını toplamaya devam..
sağol canım:KK16: meleğin tedavisi ağustosa kaldı çünkü kanında iltihap çıkmış, buda bebeğin tutunmasını zorlaştırıyomuş,dr istersen tüp bebeğe başlayalım ama tavsiyem önce bu sorunu halledelim çünkü devlet sadece bir kez karşılıyo tüp bebeği, tutmazsa ikinciye cebinizden karşılamanız gerekir oda çok masraflı olur sizin için demiş. melekte geç olsun güç olmasın dedi ve dr tavsiyesine uydu önce kanını temizliyolar:KK58:

Selam..
Ayfercim geçmiş olsun.. En kısa zamanda iyileşir inşallah ayağın..
Gülşancım, Mert e de tekrardan geçmiş olsun, bakıcı iyi bakıyordur inşallah kuzuya, seni anlıyorum, annem baktığı halde akşama kadar kızımı düşünüyorum, hem çalışıp hem kendimiz bakabilsek yavrularımıza ne güzel olurdu :))
Ben de hiç iyi değilim bugünlerde, takatim kalmadı artık, biraz kilo almam lazım ama alamıyorum, koşturmaktan bacaklarım-ayaklarım ağrıyor.. Sonunda gözüm için randevu alabildim, hem İklim in kontrolünü yaptıracam hemde hastaneye kadar gitmişken göz muayenemi aradan çıkaracam cumartesi günü inşallah..
Ankara da havalar yine berbat, yine yağmurlu ve soğuk, cuma günü dolu yağdı, yağmur yağdı, trafik felç oldu, şirketin bulunduğu bölgede kaza oldu, yollar kapandı, şirkette mahsur kaldık, akşam eve 21:00 da ancak gidebildim, tüm hafta sonu da yağmurluydu.
Ben istemiyorum artık yazda gelmesin, küstüm :KK43:((
Bugün çok melankolik ve ruhsuzum, depresifim, negatifim v.s. v.s. , işlerde yığınla beni bekler..
burda hava 40 dereceyi geçti yanıyoruz klima 24 saat esasına göre çalışıyo artık:KK33: bakıcı iyi çıktı Allaha şükür, eve baskın yaptım erkenden seslerini dinledim, mert kahkahalar atıyodu, yemeğini yemiş ilacını içmiş hatta 1 saat şekerleme yapmışlar:) nurgül evi silmiş toz almış:) inşallah böyle devam eder:)
yasemin vitamin takviyesi yapsan canım, hasta olucan bu gidişle:KK43:

Hasret, anam ne güzel bir aile olmuşsunuz siz öyle, maşallah Ulaş paşaya akıllıymış seni üzmüyomuş, darısı cery'e de
Ayfercim çok geçmiş olsun cnm
Gülşancım Mert kuzumun tahlili tertemiz çıkar inş., hem o hem sen çok çektiniz
Yasemincim yarın öbürgün güneş açar keyfin yine yerine gelir inş.
Burcu sana da kolay gelsin anacım
Mervecim sana da melikenin arkasını toplama konusunda kolaylıklar diliyorum:))
başka bişi var mıydı ki bilmiyorum walla, unuttuğum varsa kusura bakmayın

Selam kızlar, Görünen o ki foruma giremeyen tek kişi ben değilim:)) ne kadar sessizleşmiş topik ve anlaşılan yaz bitene kadar da böyle kalmaya devam edecek..Biz tam anlamıyla sokakçı olduk çıktık, uyuduğu zaman hızla işleri ve yemeği hallediyorum sonra tüm gün neredeyse dışardayız, zaptetmek mümkün değil paşayı:)) kış gelince dört duvar arasında ne yapıcaz şimdiden endişeyle beklemedeyim.Uyudu cücük şimdi kakıp yemekleri hazır etmem lazım çok öpüyorum

X