- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.341
sağol canım:) işin çok zor valla, bizimkini pek alıştırmıyorum o yüzden sokağa ama izne gidince mecbur alışacak, tek dileğim aburcubura alıştırmasınlar:18:
Hasret, anam ne güzel bir aile olmuşsunuz siz öyle, maşallah Ulaş paşaya akıllıymış seni üzmüyomuş, darısı cery'e de
Ayfercim çok geçmiş olsun cnm
Gülşancım Mert kuzumun tahlili tertemiz çıkar inş., hem o hem sen çok çektiniz
Yasemincim yarın öbürgün güneş açar keyfin yine yerine gelir inş.
Burcu sana da kolay gelsin anacım
Mervecim sana da melikenin arkasını toplama konusunda kolaylıklar diliyorum:))
başka bişi var mıydı ki bilmiyorum walla, unuttuğum varsa kusura bakmayın
Selam kızlar, Görünen o ki foruma giremeyen tek kişi ben değilim:)) ne kadar sessizleşmiş topik ve anlaşılan yaz bitene kadar da böyle kalmaya devam edecek..Biz tam anlamıyla sokakçı olduk çıktık, uyuduğu zaman hızla işleri ve yemeği hallediyorum sonra tüm gün neredeyse dışardayız, zaptetmek mümkün değil paşayı:)) kış gelince dört duvar arasında ne yapıcaz şimdiden endişeyle beklemedeyim.Uyudu cücük şimdi kakıp yemekleri hazır etmem lazım çok öpüyorum
Hasret, anam ne güzel bir aile olmuşsunuz siz öyle, maşallah Ulaş paşaya akıllıymış seni üzmüyomuş, darısı cery'e de
Ayfercim çok geçmiş olsun cnm
Gülşancım Mert kuzumun tahlili tertemiz çıkar inş., hem o hem sen çok çektiniz
Yasemincim yarın öbürgün güneş açar keyfin yine yerine gelir inş.
Burcu sana da kolay gelsin anacım
Mervecim sana da melikenin arkasını toplama konusunda kolaylıklar diliyorum:))
başka bişi var mıydı ki bilmiyorum walla, unuttuğum varsa kusura bakmayın
Selam kızlar, Görünen o ki foruma giremeyen tek kişi ben değilim:)) ne kadar sessizleşmiş topik ve anlaşılan yaz bitene kadar da böyle kalmaya devam edecek..Biz tam anlamıyla sokakçı olduk çıktık, uyuduğu zaman hızla işleri ve yemeği hallediyorum sonra tüm gün neredeyse dışardayız, zaptetmek mümkün değil paşayı:)) kış gelince dört duvar arasında ne yapıcaz şimdiden endişeyle beklemedeyim.Uyudu cücük şimdi kakıp yemekleri hazır etmem lazım çok öpüyorum
herkese günaydın
çok özlemişim sizi
mert iyileşti gibi görünüyo tabi cumartesi günü gaita testinden sonra belli olacak amiplerin vücudunu terk edip etmediği, inşallah ölmüşlerdir hepsipatron bugün itibariyle izne ayrıldı, haftaya pazarteside biz ayrılcaz inşallah
site yine görünümüyle ilgili değişiklik yapmış, bıktık artık bu değişikliklerden, tam gözümüz alışıyo hooop bi yenilik daha
mert bakıcısıyla tek şuan, inşallah iyi bakıyordur oğluşuma:26: gerçi 3 gün birlikte baktık çok ilgiliydi, oyunlar oynadı, çok sevdiler birbirlerini ama yinede merak ediyo insan
sizler nasılsınız burcum kolay gelsin sana benimde yığılmış işlerim var bende yoğun olacam bugün
Günaydın İyi haftalar herkese
Gülşancım Mert paşama tekrardan çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bunu da atlatacak...
Biz maşallah iyiyiz ama ben iyi değilim cmrt günü temizlik yaparken ayağıma bilgisayar kasası düştü ve sol ayağıma şişti topallaya toplallaya geldim((
sağol canımmeleğin tedavisi ağustosa kaldı çünkü kanında iltihap çıkmış, buda bebeğin tutunmasını zorlaştırıyomuş,dr istersen tüp bebeğe başlayalım ama tavsiyem önce bu sorunu halledelim çünkü devlet sadece bir kez karşılıyo tüp bebeği, tutmazsa ikinciye cebinizden karşılamanız gerekir oda çok masraflı olur sizin için demiş. melekte geç olsun güç olmasın dedi ve dr tavsiyesine uydu önce kanını temizliyolar
burda hava 40 dereceyi geçti yanıyoruz klima 24 saat esasına göre çalışıyo artıkbakıcı iyi çıktı Allaha şükür, eve baskın yaptım erkenden seslerini dinledim, mert kahkahalar atıyodu, yemeğini yemiş ilacını içmiş hatta 1 saat şekerleme yapmışlar:) nurgül evi silmiş toz almış:) inşallah böyle devam eder:)
yasemin vitamin takviyesi yapsan canım, hasta olucan bu gidişle
sağol canım:) işin çok zor valla, bizimkini pek alıştırmıyorum o yüzden sokağa ama izne gidince mecbur alışacak, tek dileğim aburcubura alıştırmasınlar:18:
Günaydın..
İçsel sıkıntım devam ediyor, yine yağmur eşliğinde geldim şirkete, beni bu havalar mahvetti..
Kızıma daha bir kere bile kısa kollu giydiremedim, hevesimi Temmuz ayına saklıyorum, o zamanda yağmur yağarsa bu şehri terk edeceğim artık :))
İşler yoğun, çok yoğun, herkes izin telaşında, benimse içimden bişey yapmak gelmiyor..
Şimdilik buralardayım, daha sonra olamayabilirim(
Şeymacım, eskiden devlet 3 denemeyi karşılıyordu, sonradan 1 denemeye düşürdüler malesef, Rabbim yardımcıları olsun, tüp bebek tedavisi masraflı gerçekten, Melek için dua etmeye devam edelim en iyisi..
hemen sabah sorularıma başlayayım:)
1-bıdıkları oyun gruplarına götürüyormusunuz?
akranlarına karşı ilgileri nsıl??
2-çocuk psikolojisi gelişimi hakkında hangi kitabı önerirsiniz?
gel seni buraya alalım, mardin havaalanını tadilata almışlar yakında yıkıp seni de çağırırlarsa hiç şaşırmam. olan bizim uçak seferlerine oldu bakalım ne yapacağız bu yaz.
allah tüp bebek için uğraşanlara yardım etsin
1- burada oyun grubu maalesef yok benim oğlum bulduğuylsa idare ediyor
2- ünv de ne öğrendiysem onu kullanıyorum sürekli kitap takibetmeyi beceremiyorum ben
benim simgelerim çalışmıyo yawww neden acaba
hepinize günaydın ;
Ben daha iyiyim ayağımın şişliği indi biraz ama baş parmağım kötü Hilal ise AZMAN oldu çıktı herkesi ısırmaya tırmalamaya başladı kimse bu durumdan da şikayetçi değil ısır diyip duuruyorlar bende hayır dedim yaptırmayın öyle sonra alışır sinirlendiği zaman bile yaa saçını çekiyor diyorum yada ısırıyor biryerleri Neşesi süper ama kuzumun nerde müzik çalsa başlıyor oynamaya hele bir partinin şarkısı var ya ismi lazım değil ama başıma geldi yine ona bile bayılıyor ....
Yasemin gel İstanbula canım sözde yağmurlu gözüküyordu ama 2 gündür güneşli....
O malum müzikte İklim de oynuyor, bayılıyor hatta eşlik ediyor kendince :)))
Demek Mardin Havaalanı kapandı, yenisini yapacaklar işte, inşallah bir iş seyahati çıkarda gelirim oralara, sizleri görürüm Şeymacım..
Tanyacım ben oyun grubuna bir aydır götüremiyorum malesef, öncesinde götürdüğümde de free takılıyordu benim kızım, diğer çocuklarda öyleydi, henüz birlikte oynamayı bilmiyorlar daha..
Kitap olarak hangisini okumalıyız bilemiyorum ama ben Çocuk Gelişimi Psikolojisi kursuna gidiyorum ya, çok faydasını görüyorum, özellikle merak ettiğin bir konu varsa ders notlarımı sana mail olarak atabilirim.. Yada kurs bitiminde tüm notları atarım baştan sona okursun...
Ayfercim, Hilal alışmasın öyle ısırmaya, iyi demişsin, zaten hep çevremizdekiler yüzünden böyle oluyorlar, benim kv de de kendi saçını yolduruyor, sonra iklim de bizim saçımı yolmaya başladı, ne gıcık yaa, yapma diyorum iyi bişey öğret bunu öğretene kadar, sadece benim saçımı yolsun diyor, sanki çocuk onun ayrımını yapabilecek yaşta, sadece babannenin saçını yolayım başka kimseye dokunmayayım diyecek, tövbe tövbeee..
günaydınlarrr
tanyacım burada birtek oyun grubu var o da 2 yaından küçükleri almıyor yalnız apartmanda 2 arkadaşı var oğlumun biri 6 yaş küçük biri 6 yaş büyük küçük olandan pek bişey anlamıyo ama büyük olanla muhteşem oynuyorlar görmeye değer saklambaç oynuyolar yakaamaca birbirlerinin ayakkabılarını giymece hatta emziklerini emmece
Merhaba!biz de seçim mitinge mı yoksa düğün e mı götürsek Gül ü düşünmeye başladık:)o malum müzikle bizim de başımız dertte, deniz çok sevdi, ve işin kötü yarafı bilinç altı yapmışız eşimi yakalıyorum arada o şarkıyı söylerkem
çok sevinirim yasemin gönderirsen.O malum müzikte İklim de oynuyor, bayılıyor hatta eşlik ediyor kendince :)))
Demek Mardin Havaalanı kapandı, yenisini yapacaklar işte, inşallah bir iş seyahati çıkarda gelirim oralara, sizleri görürüm Şeymacım..
Tanyacım ben oyun grubuna bir aydır götüremiyorum malesef, öncesinde götürdüğümde de free takılıyordu benim kızım, diğer çocuklarda öyleydi, henüz birlikte oynamayı bilmiyorlar daha..
Kitap olarak hangisini okumalıyız bilemiyorum ama ben Çocuk Gelişimi Psikolojisi kursuna gidiyorum ya, çok faydasını görüyorum, özellikle merak ettiğin bir konu varsa ders notlarımı sana mail olarak atabilirim.. Yada kurs bitiminde tüm notları atarım baştan sona okursun...
Ayfercim, Hilal alışmasın öyle ısırmaya, iyi demişsin, zaten hep çevremizdekiler yüzünden böyle oluyorlar, benim kv de de kendi saçını yolduruyor, sonra iklim de bizim saçımı yolmaya başladı, ne gıcık yaa, yapma diyorum iyi bişey öğret bunu öğretene kadar, sadece benim saçımı yolsun diyor, sanki çocuk onun ayrımını yapabilecek yaşta, sadece babannenin saçını yolayım başka kimseye dokunmayayım diyecek, tövbe tövbeee..
günaydınlarrr
tanyacım burada birtek oyun grubu var o da 2 yaından küçükleri almıyor yalnız apartmanda 2 arkadaşı var oğlumun biri 6 yaş küçük biri 6 yaş büyük küçük olandan pek bişey anlamıyo ama büyük olanla muhteşem oynuyorlar görmeye değer saklambaç oynuyolar yakaamaca birbirlerinin ayakkabılarını giymece hatta emziklerini emmece