- 24 Haziran 2009
- 658
- 1
- 41
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.321
Gülşan, canım, çok geçmiş olsun Mert kuzuma, çok hırpalanmış, kıyamam, Allah bir daha göstermesin...
Ben bugün hiç giremedim, gelecek hafta da durumun bundan pek parlak olacağını sanmam. Burcu izne çıkacak ya, kriz oldu, herkes iş yığıyor önüme...
Hepinizi öpüyorum ve güzel bir hafta sonu diliyorum. Benimki pek hoş geçmeyecek, zira bu akşam itibariyle en sevdiğim iki kadına kavuşuyorum: KV ve görümcek
ahamadaaaa ben geldimmmm:d
hasta bebeklere geçmiş olsun umarım herks iyi ve keyiftedir
biz istanbuldayız 1 ay oldu geleli ben işe başlayacağım iş buldum :) kızıma annem bakacak kocamın tayini 1 haftaya kadar belli olucak yani beklemelerdeeyim ve umutlanmakla meşgulüm
tatile gitmek istiyorum bana önereceğiniz bir yer varmı (zeynoyla tatil yapabileceğim yemeklerinin temiz oldugu huzurlu bir yer) kızımla tek gitmeyi planlıyorum ,
selam kızlar bende yıllık iznimi iple çekiyorum oğluşa kendim bakabilmek için
gülşen merte çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz
hasret tekrar hayırlı olsun oğluşun nasılsınız iyimisiniz ikinizden maşallah iki bebişe iyi bakıyorsun
selam herkese...
Hasret hoşgeldin.Gözünaydın Doğum hikayeni merakla bekliyorum..
şebnemcim özlettin kendini...
Ayşegül marmaris'te hangi tesise gidiyosunuz???
Gülşan mert kuzuma çok geçmiş olsun..
Benim de dün akşam misafirim vardı. Misafir çok oturmadı ama pelin uyuduğunda saat 3:30du..sabaha haşat olmuş bi şekilde kalktım. Allahtan bugün dersim azdı. Saat 10da eve bi geldim ki kv ve görümcek gelmişlerBeni görünce apar topar kaçtılar ama
ewt bu yaz bütün kilolardan kurtulurum ben bu koşturmayla halimi görmeniz lazım ewin içinde kilometreler katediyorum resmenkeyfini çıkar:))
maşallah hasretben 1 taneyle zor başediyorum annem yanımdayken..sen süper kahraman gibi göründün gözüme:))
allah kolaylık versin..
çokkk geçmiş olsun gülşancımm
mertkuzu hemen iyileşsin inşallah..çok habersiz bırakma olur mu:)
al benden de o kadar...
herkese günaydın
çok özlemişim sizi
mert iyileşti gibi görünüyo tabi cumartesi günü gaita testinden sonra belli olacak amiplerin vücudunu terk edip etmediği, inşallah ölmüşlerdir hepsipatron bugün itibariyle izne ayrıldı, haftaya pazarteside biz ayrılcaz inşallah
site yine görünümüyle ilgili değişiklik yapmış, bıktık artık bu değişikliklerden, tam gözümüz alışıyo hooop bi yenilik daha
mert bakıcısıyla tek şuan, inşallah iyi bakıyordur oğluşuma:26: gerçi 3 gün birlikte baktık çok ilgiliydi, oyunlar oynadı, çok sevdiler birbirlerini ama yinede merak ediyo insan
sizler nasılsınız burcum kolay gelsin sana benimde yığılmış işlerim var bende yoğun olacam bugün
çok geçmiş olsun canım, görünmez kaza işteGünaydın İyi haftalar herkese
Gülşancım Mert paşama tekrardan çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bunu da atlatacak...
Biz maşallah iyiyiz ama ben iyi değilim cmrt günü temizlik yaparken ayağıma bilgisayar kasası düştü ve sol ayağıma şişti topallaya toplallaya geldim((
hayırdır ne fırçası:44:günaydın anneler sabah sabh patrondan yediğim fırçayla mok gibiyim işleri hafifleteyim dönerim
sağol canımgünaydın kızlarrr melike uyanıkken asla giremioyrum artık cunku rahat wermiyor ama aklım hep sizde sizi ölüyorum wala. nasılsınız umarım herkes iyidir mertin iyileşmesine sewindim. gülşancım melekten haber war mı nası gidio? ayfercim geçmiş olsun.
burcu doruk nasıl hafta sonu kudurdudunuz mu gene ana oğul:) bakıcı iyidir inş.
hasret napıo nası başedio canım yaa..
başka başkaaa umarım herkes iyidir. arada gene gelirim
bu arada bizde iyiyiz bi yaramazlığımız yok şükür melike kudurmaya bende arkasını toplamaya devam..
burda hava 40 dereceyi geçti yanıyoruz klima 24 saat esasına göre çalışıyo artıkSelam..
Ayfercim geçmiş olsun.. En kısa zamanda iyileşir inşallah ayağın..
Gülşancım, Mert e de tekrardan geçmiş olsun, bakıcı iyi bakıyordur inşallah kuzuya, seni anlıyorum, annem baktığı halde akşama kadar kızımı düşünüyorum, hem çalışıp hem kendimiz bakabilsek yavrularımıza ne güzel olurdu :))
Ben de hiç iyi değilim bugünlerde, takatim kalmadı artık, biraz kilo almam lazım ama alamıyorum, koşturmaktan bacaklarım-ayaklarım ağrıyor.. Sonunda gözüm için randevu alabildim, hem İklim in kontrolünü yaptıracam hemde hastaneye kadar gitmişken göz muayenemi aradan çıkaracam cumartesi günü inşallah..
Ankara da havalar yine berbat, yine yağmurlu ve soğuk, cuma günü dolu yağdı, yağmur yağdı, trafik felç oldu, şirketin bulunduğu bölgede kaza oldu, yollar kapandı, şirkette mahsur kaldık, akşam eve 21:00 da ancak gidebildim, tüm hafta sonu da yağmurluydu.
Ben istemiyorum artık yazda gelmesin, küstüm((
Bugün çok melankolik ve ruhsuzum, depresifim, negatifim v.s. v.s. , işlerde yığınla beni bekler..