- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.281
Pedi.pedler unnado da indirimde..Ben deniz ayakkabısı olarak bişey almadım, denize gidemiyoruz bu sene nasılsa, burnu kapalı ama yanları açık ayakkabılardan aldım, ayakkabı konusunda dertliyim, tutturamıyorum bir türlü, ayak numarası tam değil çünkü, buçuklu numaraları da her yerde her markada bulamıyorum, bebek ayakkabıları da ne kadar pahalı bu arada yaa..
Pedip.ed in ayakkabıları çok güzel ama yanına yaklaşılmıyor pek :))
Ben bücür.ük ten ve tekin.er den alıyorum daha hesaplı onların ki..
Allah da seni güldürsün Esinkendi adıma geçen sene her yöntemi denedim ayrıca kuzenlerimden falan da biliyorum bezle sokmayı düşünmüyorum oğlumun kaka saatleri bellidir o saatler de deniz saatlerimize denk gelmiyor zaten çişse onu herkes yapıyoduroğluşum da sular denizleri biaz geçen sene doktorumuza sormuştum havuza mümkün olduğunca sokmayın denizden su yutmadıkça ve kulağına kaçmadıkça bişy olmaz demişti iidri çıplak iidir yiğidin malı meydanda olur gezsin oğlum bereket tanrısı gibi
Ayşegülcüm huggies'in little swimmers diye bebek deniz bezleri var, mayo şeklinde, onlarla sokmak en rahatı olur
ben geldiiiiiimmmmmm
çok özledim sizleri şu an itibariyle internetim aktif olduhmen özet geçeyim neler yapıyore
ewimdeyim artık oğlumdageldi:) bizim yan daireyide cengizin bi arkadaşı satın aldı onunda cery yaşında br kızı war cery bütün gün bahçede onla oynuyor bahçelerimizde yanyanaannem burda..
ben oğluşla ilgileniyorum crey azmanlıkta en üst sewiyede olduundan ilgilenemiyorum hep başına buyruk takılmak istyor:) kimse tutamıyor annem illlallah etmiş durumda.. kaynanam 2 gün zor dayandı yinehastayım hastaneye yattım bahanesyle kaçtı 4 gündür yok
ayyy uzatmiyim anlatırım artık bol bol nasılsa burdayım..
daha doğumumu anlatıcam süperdi çok kolaydı muhteşemdi yine müthiş bir hazdı aşktı yupppiii
canım bn değil oscarlık kaynanam sözde hastanedeymişşşş:)))hoşgeldin hasret:)
oğluşun da hoşgeldi..sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah..
geçmiş olsun.umarım önemli bir şeyin yoktur..
tüm mart bebeleri kudurmuş durumda.cery e de olmasaydı şaşardım zaten
bizim dr illa ortopedik aramak gerekli değil dedi.. bn lc waikikiden alıyorum genelde.. yada başka markalar hafif yumuşak kıwrılabilenlerdenAyakkabıları hala ortopedik mi alıyorsunuz..?
Deniz ve havuz için Hugg.ies in özel bezleri var Ayşegül, kullananlar memnun olduğunu söylüyor ama bilmiyorum, denemek lazım, birde mayo bezler var, yıkanabiliyor..
ben geldiiiiiimmmmmm
çok özledim sizleri şu an itibariyle internetim aktif olduhmen özet geçeyim neler yapıyore
ewimdeyim artık oğlumdageldi:) bizim yan daireyide cengizin bi arkadaşı satın aldı onunda cery yaşında br kızı war cery bütün gün bahçede onla oynuyor bahçelerimizde yanyanaannem burda..
ben oğluşla ilgileniyorum crey azmanlıkta en üst sewiyede olduundan ilgilenemiyorum hep başına buyruk takılmak istyor:) kimse tutamıyor annem illlallah etmiş durumda.. kaynanam 2 gün zor dayandı yinehastayım hastaneye yattım bahanesyle kaçtı 4 gündür yok
ayyy uzatmiyim anlatırım artık bol bol nasılsa burdayım..
daha doğumumu anlatıcam süperdi çok kolaydı muhteşemdi yine müthiş bir hazdı aşktı yupppiii
slm ne habersiniz umarım herkes iyidir ben sizleri çok özlüyorum sizsiz tadı olmuyor hiçbirşeyin arada böyle uğruyorum işte idare edin artık :))
ata da çok yaramaz bu aralar hiç söz dinlemiyo hep tek başına gezmek istiyo elini tutturmuyo kedi köpek peşinde koşuyo onları çağırıyo yakalamaya çalışıyo :))
ben ataya güvenlik kayışı aldım mecburen onu takıyorum o tek başına rahat rahat geziyo bende arkasında onunla beraber :)) aldığım ürün güvenli yürüme kayıışı çok memnunum bu hafta sonu babası geliyo atanın ve ilk defa başbaşa kalıcaz oğluşum ben ve babası
annem yok bu haftasonu bakalım neler olucak haftaya havadisleri anlatırım
birde ata bütüngün suyla oynamak istiyo hep çeşme başında :)))
şimdilik bu kadar hepinizi kocaman öpüyorum :) kendinize ve azmanlara çok iyi bakın
Günaydın
Bitmiş tükenmiş bir anne daha geldi, dün gece de misafir vardı, 1:30da yatınca uykusuz gecelerimin sayısı 3 e çıktı,gözlerim ağrıyor midem bulanıyor
Ebru kendini en iyi sen biliyorsun,o yüzden karar senin sadece Yağmurdan ayrı kafa dinleyeceğin bikaç günün sana bonus enerji vereceğini düşünüyorum (ayrıca ne yazık ki vicdan azabı) pöffff dün akşam dışardaydık misafirlerimizle, ya ben oturmayıp Kero peşindeydim ya eşim,şöyle dörtlü tek kelime muhabbet edemedik ama vicdan azabı çekmemek için halaaa tatile Kero yu da götürelim diyoruz.
Gülşan yok ortalarda bi durum olmasın???