2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ebruşum bozma moralini bu kadar yaaa iyi şeyler düşün hepimiz bu bızdıklardan çekiyoruz ama şimdilik geçici biraz sabret balım...
Bu ne sıcak klima çalışmasa her yerimiz ter içinde olurdu walla

EBRUcum seni inan çok iyi anlıyorum. Bİliyorsun ben hala ilaç kullanıyorum..Eğer faydasını göreceğini düşünüyorsan sen de kullan.Ayrıca diğer arkadaşlara katılıyorum: Yağmur olmadan eşinle başbaşa bi kaç gün bile sana çok iyi gelecektir eminim. Zaten psikiyatristlerin hep söylediği şu ki, bu bunalımlı durumlarda sadece ilaçtan medet ummamak gerekiyor. Çıkıp biraz hava alman, kendine zaman ayırman, hobi edinmen, düzenli spor yapman seni ilaç kullanmış kadar huzurlu yapıyor.

ESİN'in de dediği gibi kuaför ve alışveriş kadınların en büyük antidepresanları..Esin gibi benim de eşimle aram çok da ii değil.. KV ve görümcelerle ise hiç görüşmüyorum.Diğer taraftan Pelin hiç kucağımdan inmiyor, inse de paçalarıma yapışıyor hiç bişey yapamıyorum.. Alışveriş ii geliyo Allahtan
Pedi.pedler unnado da indirimde..
Allah da seni güldürsün Esin

Ayşegülcüm huggies'in little swimmers diye bebek deniz bezleri var, mayo şeklinde, onlarla sokmak en rahatı olur

tşk ederim canlarım , denemek lazım onlardan alayım burada bulabilirsem tabi olmadı oralarda bakarım... bi de şöle bişey var annemler yıkıyorlar egeyi devamlı alıstı suya diyolar gercekten alısmıs ama sadece anneannesi ve dedesiyle yıkanacak paşa ..dün annemlerde banyo yaptım kesinlikle benle yıkanmak istemiyo denize havuza nasıl girecek merak ediyorum anneannesi dedesi olmadan:))

ohhh rahat bir nefes alabilirim artık:))
büyük patron geldi ziyarete ne gerginlik allahım!!
mesai bitene dek buradayım:)

ben geldiiiiiimmmmmm
çok özledim sizleri şu an itibariyle internetim aktif oldu hmen özet geçeyim neler yapıyore
ewimdeyim artık oğlumdageldi:) bizim yan daireyide cengizin bi arkadaşı satın aldı onunda cery yaşında br kızı war cery bütün gün bahçede onla oynuyor bahçelerimizde yanyana annem burda..
ben oğluşla ilgileniyorum crey azmanlıkta en üst sewiyede olduundan ilgilenemiyorum hep başına buyruk takılmak istyor:) kimse tutamıyor annem illlallah etmiş durumda.. kaynanam 2 gün zor dayandı yine hastayım hastaneye yattım bahanesyle kaçtı 4 gündür yok
ayyy uzatmiyim anlatırım artık bol bol nasılsa burdayım..
daha doğumumu anlatıcam süperdi çok kolaydı muhteşemdi yine müthiş bir hazdı aşktı yupppiii

hoşgeldin hasret:)
oğluşun da hoşgeldi..sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah..
geçmiş olsun.umarım önemli bir şeyin yoktur..
tüm mart bebeleri kudurmuş durumda.cery e de olmasaydı şaşardım zaten

canım bn değil oscarlık kaynanam sözde hastanedeymişşşş:)))
saol canım şimdilik sorunsuz bi bebik inşallah bozulmaz:)9
ee kimseler yokmu yaaa akşama denk g
eldim herkeslerkaçmış

Ayakkabıları hala ortopedik mi alıyorsunuz..?

Deniz ve havuz için Hugg.ies in özel bezleri var Ayşegül, kullananlar memnun olduğunu söylüyor ama bilmiyorum, denemek lazım, birde mayo bezler var, yıkanabiliyor..
bizim dr illa ortopedik aramak gerekli değil dedi.. bn lc waikikiden alıyorum genelde.. yada başka markalar hafif yumuşak kıwrılabilenlerden

slm ne habersiniz umarım herkes iyidir ben sizleri çok özlüyorum sizsiz tadı olmuyor hiçbirşeyin arada böyle uğruyorum işte idare edin artık :))

ata da çok yaramaz bu aralar hiç söz dinlemiyo hep tek başına gezmek istiyo elini tutturmuyo kedi köpek peşinde koşuyo onları çağırıyo yakalamaya çalışıyo :))

ben ataya güvenlik kayışı aldım mecburen onu takıyorum o tek başına rahat rahat geziyo bende arkasında onunla beraber :)) aldığım ürün güvenli yürüme kayıışı çok memnunum bu hafta sonu babası geliyo atanın ve ilk defa başbaşa kalıcaz oğluşum ben ve babası
annem yok bu haftasonu bakalım neler olucak haftaya havadisleri anlatırım
birde ata bütüngün suyla oynamak istiyo hep çeşme başında :)))
şimdilik bu kadar hepinizi kocaman öpüyorum :) kendinize ve azmanlara çok iyi bakın

esin cim evet ilk aldıgın zaman bu ilaçlar en fazla 15 gün alışana kadar bi uyuşukluk hissi verrior ama em fazla 15 gün..sonrasında ise herşeye bukadar kolay sinrlenemiosun istesende boşveriosun..bende bunu istiorum zaten..hem azıcıkta iştah açıyo ne yiyeceğimi şaşırıum antidepresif kullandıgımda..cidden biraz güçlü olmaya kilo almayada ihtiycaım var..bazı insanlarda kilo kaybı ve sinirsel ataklar paraleldr demişti dr um..haliyle onunla oynamaya takatım olmuyo bazen.. kan ilaçları kullanıorum ben halen..ee dolayısıyla halde olmayınca çocugumla dogru dürüst ilgilenemiorum buda psikoljime yansıo..biraz daha gözlem altında tutucam kendimi bakalım gidişatım neyi gösteriyos aona göre bazı önlemler almam gerkecek..

Son düzenleme:
hırçınlığının yanı sıra her geçen gün büyüdüğünü gösteren hareketleri yokmu allah ım canıma can katıo..
birincisi artık iyice konuşmayı söktü diyebilirim..anneee anneee odadan odaya beni çagırıyo arıyo..sarıl diorum kocaman sarılıyo annesine..bebeğinin agzına kek tıkıştırıyo verirkende all all diyo..su içirio..uyutuyo eeee eeeee yaparak sallıo bebeg..cok komik..:))dakikalarca uğraşıp fermuarını açamadığı çantayı sinirinden yerden yere çakıo..tuvalete girdiğimde arkamdan çişşşş diyo..bebeğini sevdim diye kocaman bi tokat yapştıro bana..bu arada NERDEE! kelimesine taaktı..hani meme diorum elini açıp neeeaaadee yapıo ..baba hala demio baby takılıo...
büyüyolar be yawinanın annelik bunlarda olmasa zor zanaat...boşuna dememişler işte annelerin hakı ödenmio..
gecenin bu saatinde paylaşmak istedim mamurun hünerciklerini teyselri..
kontrolunde ise hiç bi problem yok çok şükür..
12 kilo 85 cm ..LAVİ den koccaman bi günaydın..gününüz güzel geçsin..

Son düzenleme:
Günaydın canlar

Yine eymen ayağımda

Hasretciğim Ulaş bebek hoşgeldi dünyaya
Allah bahtını güzel eylesin
maşallah hem sana hem bebelerine güzelim

Şebneciğim şu emniyet kayışını nereden aldın ve hangi marka
bende istiyorum eymen için malum hareket üstadı kendisi ve dur durak bilmiyor dışarıda...

Günaydın hepinize ben ayamadım daha ama..
İnşallah öğleden sonra aymış olurum, çok yorgunum, halsizim, takatim kalmadı...

Günaydın
Bitmiş tükenmiş bir anne daha geldi, dün gece de misafir vardı, 1:30da yatınca uykusuz gecelerimin sayısı 3 e çıktı,gözlerim ağrıyor midem bulanıyor
Ebru kendini en iyi sen biliyorsun,o yüzden karar senin sadece Yağmurdan ayrı kafa dinleyeceğin bikaç günün sana bonus enerji vereceğini düşünüyorum (ayrıca ne yazık ki vicdan azabı) pöffff dün akşam dışardaydık misafirlerimizle, ya ben oturmayıp Kero peşindeydim ya eşim,şöyle dörtlü tek kelime muhabbet edemedik ama vicdan azabı çekmemek için halaaa tatile Kero yu da götürelim diyoruz.
Gülşan yok ortalarda bi durum olmasın???

slm millet
yorucu bir akşam geçirdik gezme mekanımızı değiştirdik ve bin pişman olduk denizin peşinde koşmaktan karı koca sersemledik.

hoşgeldin kız, evin ve evladın hayırlı olsun huzurun hiç eksilmesin. havadisleri bekliyoruz.

şebnem kolay gelsin. şu kayışlardan ben de mi alsam denizin peşinde koşmak ölüm olmaya başladı merdiven tırmanmayı öğrendi ama inmeyi bilmediği için aklımız gözümüz hep onda
deniz de banyoyu keşvetti, dün kovanın içindeki bir tas suyla heryerini ıslatmayı başardı ben de bir leğene su koyup oturttum onu içine burası sıcak olunca hastalık korkusu da olmuyor. elleri buruşana kadar oynadı suda ama yetmemiş çıkartınca yarım saat çığlık attı
babayla ilgili havadisleri bekliyoruz.

selamm anniçolar:))
aylnn en son bizde çocuklu arkadaşlarla bi araya gelip muhabbet edecektik göya ne babalar ne de biz anneler iki gıdım laf edemeyip herbirimiz çocugununun peşinden şoşturrarak geceyi sonlandrdık..sanki bi film çekip evimize geri döndük..ya şu tatil olayı konusunda ise malesef pekte uzaklara acılamayacgım otobüs ve o otobüsün içinde yagmur u saatlerce zaptedebilmek tam bi işkence olacak bana..uçaga ise binmek benim için en son çare bile olamaz sırf bu abuk subuk hobilerim sayesinde herşeyden mahrum kalıorum..bana en yakın tatil kenti sinop ablasınının evide var orda..şöyle yagmuru babannesine bırakıp bi kaç gün bile olsa sadece eşimle olayım diorum yani çocuklarla gitmiş olsak gene aynı serüven devam edecek alt al uyut peşinden koştr gene dinlenemicem ha burdaki yorgunluk ha ordaki aynı gibi gelio bana..burdaki sahile götürürüm yagmuru da..denize sokarım eğlendririrm diye düşündüm..arada gercekten karı koca yalnız kalamak şart..
birazdan anane gelcek parka götreyim dioru m kızızmı sabah yine sebepsizce kudurdu..

Gülşan a mesaj attım ama cevap gelmedi, haber alan olursa buraya yazsın hemen, iyice meraklandım..

Yemeğe gidiyorum, hala ayılamadım, her yerim ağrıyor, çok yorgunum çoookkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…