- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.241
güzel bayanlar merhaba
bebelerin yeni versiyonu kudurukluk,hayırlı olsun hepimize
bacılarım sorum geliyorrr.
bızdıklara deniz ayakkabısı olarak ne alacaksınız yada aldınız?yani nasıl bişey olmalı?şu lastik gibi olanlar rahatsız eder gibime geliyor,crocss lar ayağından çıkar,e peki başka ???
direk giriorum arkadaşlar cok sinirliyim cok bunaldım cok yoruldum ve sanırım artık psikiatr zamanım geldi..ilaçlarla ayakta durmak en son çaredr benim için ama en azından psikolojik olarak kendimi tanıorum ve hiçte iyiye gitmiorum..
yagmur azdı kudurdu bu ara..ne yapsam mutlu edemiorum 5 dk oyalanıo eğlenio tekrar peşimde mızır mızır 2 sdaat uyuyor bütün gün 11 e kadar full ayakta ve hep farklı şeyler istio..helekide olmayınca bi ağlaması var bi anne artık kendi çocugunun ağlama sesine tahammül edemezz içi sıkışır mı ya bu raddedeyim inanın cinnet geciricek gibi oldum dün çileden cıkardı beni akşama kadar akşamda babasını...artık çocuk aglarken odadan cıkarıp başka odada ilgilenior ..biliorum gecici bi dönem ama benim müsamaha dönemim coktan geçmiş..zaten bünyem okadar zayıfki..okadar cabuk yoruluorumki gün içersinde onunla oynamaya değil konuşmaya taakatim kalmıo..böyle zayıf bi psikoloji içersindeyim..en ufacık bişeye sinirleniorum..bi dönem ilaç kullnıp birazda bünyemi toparlamak istiorum ..şu dört duvar arasında hamileliğimden bu yana dört nala koşuorum..tatile ihtiyacım var fakat yagmur u kime bırakıcam bilmiorum..annem çalışıor kv ye bırakmamk kalıor bana..gözüm arkada kalırmı bunuda bilmiorum..düşün düşün kafayı yiceem..sackıranım azdı saclarımı görseniz stresten kel kel açıldı ..sac derimden iğne yedim gecen dr gitmiştimya..yani herşey üstüsteee şu an bile aglıorum ...
yok canım bunu da denedik ama bunun en küçüğü 21 miş çok büyük geldi öbür modelin kalıbı da daha küçük birde önü açık ve ayarlanabiliyor parmakları rahat ediyor tüm markaları gezdim en ideal modeller nikete en yumuşak doku onunki buna rağmen çorapsız giydiğinde ayağı kesiyor bilginize ben yazın çorapların burnunu kesmeyi düşünüyorum sandaletle kullansın diyeAy kusura bakmayın, linki kopyaladıktan sonra yanlışlıkla elim değdi, bişi yazamadan geldi mesaj...
Ebrucum, Allah kolaylık versin arkadaşım. Haklısın, kolay değil tek başına başa çıkmaya çalışmak, ben burdan ne desem boş... Emin ol ki, Doruk da, diğer bütün bebeler de aynı durumda bu aralar. Ama nolur çareyi ilaçlarda arama, çok gençsin, zehirleme kendini. Varsın aklın kalsın, tatile ihtiyacın varsa 1 gece olsun bırak git, bütün yolları zorla önce, ben ilaç kullanmadan rahatlayacağına inanıyorum.
Esin, benim yolladığım linkteki sandalet mi senin aldığın? Rahat etti mi Cemy?
Yasemincim sağol, senin tatilin de çok güzel geçer inşallah. Biz Marmaris'te olacaz.
Ay kusura bakmayın, linki kopyaladıktan sonra yanlışlıkla elim değdi, bişi yazamadan geldi mesaj...
Ebrucum, Allah kolaylık versin arkadaşım. Haklısın, kolay değil tek başına başa çıkmaya çalışmak, ben burdan ne desem boş... Emin ol ki, Doruk da, diğer bütün bebeler de aynı durumda bu aralar. Ama nolur çareyi ilaçlarda arama, çok gençsin, zehirleme kendini. Varsın aklın kalsın, tatile ihtiyacın varsa 1 gece olsun bırak git, bütün yolları zorla önce, ben ilaç kullanmadan rahatlayacağına inanıyorum.
Esin, benim yolladığım linkteki sandalet mi senin aldığın? Rahat etti mi Cemy?
Yasemincim sağol, senin tatilin de çok güzel geçer inşallah. Biz Marmaris'te olacaz.