2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben deniz ayakkabısı olarak bişey almadım, denize gidemiyoruz bu sene nasılsa, burnu kapalı ama yanları açık ayakkabılardan aldım, ayakkabı konusunda dertliyim, tutturamıyorum bir türlü, ayak numarası tam değil çünkü, buçuklu numaraları da her yerde her markada bulamıyorum, bebek ayakkabıları da ne kadar pahalı bu arada yaa..
Pedip.ed in ayakkabıları çok güzel ama yanına yaklaşılmıyor pek :))
Ben bücür.ük ten ve tekin.er den alıyorum daha hesaplı onların ki..

valla anacım ben bi nike sandalet almıştım heryeri açık denize de onu kullanıcam böyle dokusu hemen kuruyacak cinsten çünkü piyasada deniz ayakkabısı diye satılanlar hep naylon kıyamam kuzumun patilerine(kuzuların patisi olmaz farkındayım):KK37:

bende burcu nun verdiği linktekini almayı düşünüyorum.Alpiş in nike ları 20 numara ve tam oluyor,yani küçük.onun 21 i olur belki bize.

direk giriorum arkadaşlar cok sinirliyim cok bunaldım cok yoruldum ve sanırım artık psikiatr zamanım geldi..ilaçlarla ayakta durmak en son çaredr benim için ama en azından psikolojik olarak kendimi tanıorum ve hiçte iyiye gitmiorum..
yagmur azdı kudurdu bu ara..ne yapsam mutlu edemiorum 5 dk oyalanıo eğlenio tekrar peşimde mızır mızır 2 sdaat uyuyor bütün gün 11 e kadar full ayakta ve hep farklı şeyler istio..helekide olmayınca bi ağlaması var bi anne artık kendi çocugunun ağlama sesine tahammül edemezz içi sıkışır mı ya bu raddedeyim inanın cinnet geciricek gibi oldum dün çileden cıkardı beni akşama kadar akşamda babasını...:KK50:artık çocuk aglarken odadan cıkarıp başka odada ilgilenior ..biliorum gecici bi dönem ama benim müsamaha dönemim coktan geçmiş..zaten bünyem okadar zayıfki..okadar cabuk yoruluorumki gün içersinde onunla oynamaya değil konuşmaya taakatim kalmıo..böyle zayıf bi psikoloji içersindeyim..en ufacık bişeye sinirleniorum..bi dönem ilaç kullnıp birazda bünyemi toparlamak istiorum ..şu dört duvar arasında hamileliğimden bu yana dört nala koşuorum..tatile ihtiyacım var fakat yagmur u kime bırakıcam bilmiorum..annem çalışıor kv ye bırakmamk kalıor bana..gözüm arkada kalırmı bunuda bilmiorum..düşün düşün kafayı yiceem..sackıranım azdı saclarımı görseniz stresten kel kel açıldı ..sac derimden iğne yedim gecen dr gitmiştimya..yani herşey üstüsteee şu an bile aglıorum ...

ebru cum sen çok hassas bir insansın.ve yağmur un bu durumu karşısında verdiğin tepki doğal olarak bizim verdiğimiz tepkilerden daha derin ve yıpratıcı oluyor.ama o senin çocuğun,Allah yokluğunu göstermesin hiçbirinin bizlere.buda geçici bir dönem,yağmur açısındanda bak biraz.sürekli bir evin içinde,senle.evet sen oynuyorsun belki ama o yeni şeyler istiyor,çünkü şuan keşfediyor.sakın ilaca başvurma,bu çok yanlış.sen daha kaç yaşındasın,şimdi bunlara başlarsan ileride neyapacaksın?ayrıca şu ablanın sana teklif ettiği tatile git ebru,erteleme.bu sana iyi gelecek.mutlaka git.ve yağmur dan uzak kalmak sana iyi gelecekse 1 gün bile olsa bırak kayınvalidene.

evet,evet,işte bu:KK9:

Ebru önce ne diyeceğimi bilemedim..ne kadar bunaldığını tahmin ediyorum..dr a gitme ihtiyacı hissediyorsan da git..seni rahatlatacaksa..ama kendini koyverme yip dirensen dah iyi hissedersin gib..
kv ye de güvensen daha rahat edersin..tatile gidemiyorsan 1 hafta günde 1-2 saat bırakıp yağmru bu zamanı kendine ayırsan..bu kadarını da yapabilirsin..bu günleri de geciricez hayırlısıyla..
sabır ve okolylıklar diliyorum..

o sandaletlerden değil ama reebk un kilerden düşünebilirim benen son spor ayakkabısını aldık çok rahat giyiyor danacım:).naylon sand.lree katılıyorum..beğenmiyorum ben de..

egeye deniz ayakkabısı d.gününde hediye geldi chicco cok güzel 22 no ama benim koca ayaklı oğluma dar geliyo :KK43: babannesi terlik sandalet karısımı bi deniz ayakkabısı almıs onu giyecek artık

Ben deniz ayakkabısı olarak bişey almadım, denize gidemiyoruz bu sene nasılsa, burnu kapalı ama yanları açık ayakkabılardan aldım, ayakkabı konusunda dertliyim, tutturamıyorum bir türlü, ayak numarası tam değil çünkü, buçuklu numaraları da her yerde her markada bulamıyorum, bebek ayakkabıları da ne kadar pahalı bu arada yaa..
spor markaları dene:)
hem kaliteli, ergonomik hem de uygun oluyor fiyatları:KK23:
bebekleri denize nasıl sokacagız yada havuza , yani ne giyer bu tür canlılar mayo mu alacagız bez sorunu ne olacak ... hadi buyurun :))

ben cıbıl sokucam..
bari denizde rahat etsin hem de tüm vücudu güneş görsün.

evet fiyatları bayağı yüksek bebek ayakkabılarının.bende günlük bahsettiğin tarzda bir ayakkabı aldım ist.dan.ama birde deniz ve plaj için istiyorum.burcu nun verdiği linkteki çok güzel hem günlükte kullanabilir.

bebekleri denize nasıl sokacagız yada havuza , yani ne giyer bu tür canlılar mayo mu alacagız bez sorunu ne olacak ... hadi buyurun :))

ben şu hani bez-mayolar var ya onlardan mı alsam diyorum.bezle sokulmaz,bez şişiyor,hem ıslak kalıyor,hiç iyi değil.şort,mayo alacağım ama oda görüntü amaçlı olacak,çünkü bezsiz sokulmaz ki suya.

Son düzenleme:

ben çıplak sokacam geçen sene deniz çin bezler var onlardan almıştım üzerine mayo da ydirmiştim hevesten ama bu sene çıplak sokmayı düşünüyorum fırsattan istifade totosu hava alsın

Ayşegülcüm huggies'in little swimmers diye bebek deniz bezleri var, mayo şeklinde, onlarla sokmak en rahatı olur

Ayakkabıları hala ortopedik mi alıyorsunuz..?

Deniz ve havuz için Hugg.ies in özel bezleri var Ayşegül, kullananlar memnun olduğunu söylüyor ama bilmiyorum, denemek lazım, birde mayo bezler var, yıkanabiliyor..

ben şimdi biraz araştırdım ve dediğim gibi bu bez-mayolar en iyisi.sadece huggies in var,görüntüsüde sevimli.kullananlar memnun,doktorlarda böylesinin iyi olduğunu söylüyor.

ben şimdi biraz araştırdım ve dediğim gibi bu bez-mayolar en iyisi.sadece huggies in var,görüntüsüde sevimli.kullananlar memnun,doktorlarda böylesinin iyi olduğunu söylüyor.

belirtmeden edemicem bezlerin hibir özelliği yok popoyu kapatmak dığında çünkü inanılmaz sızdırıyor ıslanınca şişiyor ağırlaşıyor hatta düşüyor ben hiç memenun kalmadım ama deniyebilirsiniz tabi

kendi adıma geçen sene her yöntemi denedim ayrıca kuzenlerimden falan da biliyorum bezle sokmayı düşünmüyorum oğlumun kaka saatleri bellidir o saatler de deniz saatlerimize denk gelmiyor zaten çişse onu herkes yapıyodur:KK30: oğluşum da sular denizleri biaz geçen sene doktorumuza sormuştum havuza mümkün olduğunca sokmayın denizden su yutmadıkça ve kulağına kaçmadıkça bişy olmaz demişti iidri çıplak iidir yiğidin malı meydanda olur gezsin oğlum bereket tanrısı gibi:KK53:

Aşkito uyandı, uyanır uyanmaz da mızıldanmaya başladı bile:KK43:( komşudan muhabbet kuşu getirdim azıcık oyalansın diye, sıcak biraz kırılsın da öyle çıkarayım dışarı, hadi hepinizi öpüyore

Alla alla o halde diğer bezlerden ne farkı kalıyo ki:44:

valla hiçbi farkı yok cemy ye biraz büyük gibi oldu dedim ondan heralde arkadaşımın 1 yaşındaki kızına da aldık yavrum çiş yaptıkça aktı bacaklarından denizden çıkarkende ağırlaştı düştü totosundan tutmaya çalışıyo kuzum komikti gerçi ama biz paketi olduğu gibi bıraktık 2. yi kullanmadık öyle kullanışsız yani

ya bu kadar annesiniz şurda hiç mi biriniz kullanmadı hadi bende almaktan vazgeçtim
EBRUCUM seni gaayet iyi anlıyorumşu son dönemde yaşadıklarım bende kendini alışverişe vurmak olarak patlak verdi ki beim de durumum hiç parlak değil ki evliliğimiz tamamen kağıt üstünde şeklini aldı bak şu konuda şanslıyım tüm bebeklerdeki değişimler cemy dede var fakat tüm gün görmeyince eve gttiğimde terapi gibi oluypr hele ki eserde geç gelecekse yani yemek kur kaldır faslı yoksa sadece oğluma aitsem o benim terapim oluyor

valla anacım ben bi nike sandalet almıştım heryeri açık denize de onu kullanıcam böyle dokusu hemen kuruyacak cinsten çünkü piyasada deniz ayakkabısı diye satılanlar hep naylon kıyamam kuzumun patilerine(kuzuların patisi olmaz farkındayım):KK37:
cok hassas bi yapım var esin cocuklugumdan bu yana bu hep böyle..bu yuzden sacım başım dökülür zayıfım güçlü değilim ama bu zamana kadar iyide geldim..hamileliğimde bile ilaç kullanmadım cok rahat gecirdim..babanın ölümüyle patlak veren bi panik atak benimkisi ..10 yıldr var..amam son zamanlar neredeyse hiç yok gibi..sadece şu yorgunluk ve bünye zayıflıgı artı dört duvar arası beni bunalttı hemde fazlasıyla..allahım sanada bi yol göstersin canım..
Hepimiz aynı durumdayız Ebrucum, bazen o kadar çileden çıkarıyor ki beni anlatamam, diğer odaya geçip yastıkları falan yumrukluyorum, dişimi sıkıyorum, ağlaması beni de delirtiyor, memnun olmuyor bişeyden, bu dönemin olumsuzlukları da bunlar sanırım, geçen gün kendi kendime dedim ki, face.booka ne güzel cici fotolar koyuyoruz, hayat hep öyleymiş gibi, ordan hepimizin bebeklerine bakıyorum, oysa şu yaşadıklarımız o fotoğraflardan o kadar farklı ki, kendimizi kandırıp duruyoruz o fotoğraflarda...
Nedense fotolarda gülmek adet olmuş, oysa o fotolarda çıldırmış bir anne ve zıvanadan çıkmış bir bebek var ama yine de gülüyoruz..
Rabbim hiçbirimizi ağlatmasın, çaresiz dertlerle sınamasın, en büyük sıkıntımız bunlar olsun inşallah ama yine de insan katlanmakta zorlanıyor, çok haklısın..
Kesinlikle kv bırak ve bir tatile çık, sağlığın elden giderse Mamura ne verebilirsin ki, sen sağlıklı olacan ki onunla ilgilenebilesin, gittiğin yerde de fazla düşünme kendinle ilgilen, sonuçta aylarca tatile çıkacak halin yok, 1 hafta gitsen yeter sana, kendine gelirsin, kızına da bişey olmaz meraklanma, hem bırak seni özlesin biraz, dip dibe olduğunuz içinde böyle oluyor biraz bence..
Ay kusura bakmayın, linki kopyaladıktan sonra yanlışlıkla elim değdi, bişi yazamadan geldi mesaj...

Ebrucum, Allah kolaylık versin arkadaşım. Haklısın, kolay değil tek başına başa çıkmaya çalışmak, ben burdan ne desem boş... Emin ol ki, Doruk da, diğer bütün bebeler de aynı durumda bu aralar. Ama nolur çareyi ilaçlarda arama, çok gençsin, zehirleme kendini. Varsın aklın kalsın, tatile ihtiyacın varsa 1 gece olsun bırak git, bütün yolları zorla önce, ben ilaç kullanmadan rahatlayacağına inanıyorum.

Esin, benim yolladığım linkteki sandalet mi senin aldığın? Rahat etti mi Cemy?

Yasemincim sağol, senin tatilin de çok güzel geçer inşallah. Biz Marmaris'te olacaz.

Selam kızlar,
Ebrucum walla neredeyse senin durumundayım bende 2-3 gündür, şimdi burda sizleri okuyyunca biraz, yalnız değilmişim demek diyip rahatladım azıcık..Eymen beyefendi de sürekli sinirli,ağlamaklı,mızır mızır bu ara, üstüne bi de iştahsız olup yemek te yemeyince sinirlerim tavan yaptı, inan ona bağırmamak için dişlerimi sıkmaktan dişetlerim ağrıyor bugün, dün tüm gün mide ağrısı çektim ve sanırım sinirseldi o da..demek istediğim çoğumuz özellikle evde sürekli çocukla olan anneler o noktadayız şu an, hiç ilaç falan düşünme..ama iyi bi tatil seni rahatlatacaktır, babaannesine bırak mamuru git tatile, neticede babaannesi niye aklın onda kalsın ki iyi bakar merak etme arkadaşım

bende burcu nun verdiği linktekini almayı düşünüyorum.Alpiş in nike ları 20 numara ve tam oluyor,yani küçük.onun 21 i olur belki bize.

ebru cum sen çok hassas bir insansın.ve yağmur un bu durumu karşısında verdiğin tepki doğal olarak bizim verdiğimiz tepkilerden daha derin ve yıpratıcı oluyor.ama o senin çocuğun,Allah yokluğunu göstermesin hiçbirinin bizlere.buda geçici bir dönem,yağmur açısındanda bak biraz.sürekli bir evin içinde,senle.evet sen oynuyorsun belki ama o yeni şeyler istiyor,çünkü şuan keşfediyor.sakın ilaca başvurma,bu çok yanlış.sen daha kaç yaşındasın,şimdi bunlara başlarsan ileride neyapacaksın?ayrıca şu ablanın sana teklif ettiği tatile git ebru,erteleme.bu sana iyi gelecek.mutlaka git.ve yağmur dan uzak kalmak sana iyi gelecekse 1 gün bile olsa bırak kayınvalidene.

evet,evet,işte bu:KK9:

]cok hassas bi yapım var canlar cocuklugumdan bu yana bu hep böyle..bu yuzden sacım başım dökülür zayıfım güçlü değilim ama bu zamana kadar iyide geldim..hamileliğimde bile ilaç kullanmadım cok rahat gecirdim..babanın ölümüyle patlak veren bi panik atak benimkisi ..10 yıldr var..amam son zamanlar neredeyse hiç yok gibi..sadece şu yorgunluk ve bünye zayıflıgı artı dört duvar arası beni bunalttı hemde fazlasıyla..ilaç benim için sadece geçicibi dönem toparlanmam için..kendimi biliorum doluorum doluyorum sonra fazlasıyla bi çırpıda dökülüveriorum muhakkak ilaç kullanmam gerek bi dönem..biraz kiloda alır bünyemde yerine gelir daha güçlü olurum..zaten dr um 10 yıldır tanıor beni ve olabilecek en hafif dozda ilaçlarla destek verir..cabuk yoruluorum güçsüzüm..bunları sadece benim degil tüm annelerin yaşadıgını bilmekte haliyle rahatlatıor bi nebze ..sizleri seviorum saolasınız..şimdilik cıkıorum yagmur un kontrolu var..en kısa zamandada kendi saglıgıma bakmam gerekecek..
haa birde sanırım yagmuru bırakıp kv ye bi kaç günlüğüne bile olsa tatil istiorum sadece eşimle..

Son düzenleme:
Ayakkabıları hala ortopedik mi alıyorsunuz..?

Deniz ve havuz için Hugg.ies in özel bezleri var Ayşegül, kullananlar memnun olduğunu söylüyor ama bilmiyorum, denemek lazım, birde mayo bezler var, yıkanabiliyor..
yok ben artık işte nike gibi anatomik olanlardan alıyorum
cok hassas bi yapım var esin cocuklugumdan bu yana bu hep böyle..bu yuzden sacım başım dökülür zayıfım güçlü değilim ama bu zamana kadar iyide geldim..hamileliğimde bile ilaç kullanmadım cok rahat gecirdim..babanın ölümüyle patlak veren bi panik atak benimkisi ..10 yıldr var..amam son zamanlar neredeyse hiç yok gibi..sadece şu yorgunluk ve bünye zayıflıgı artı dört duvar arası beni bunalttı hemde fazlasıyla..allahım sanada bi yol göstersin canım..

]cok hassas bi yapım var canlar cocuklugumdan bu yana bu hep böyle..bu yuzden sacım başım dökülür zayıfım güçlü değilim ama bu zamana kadar iyide geldim..hamileliğimde bile ilaç kullanmadım cok rahat gecirdim..babanın ölümüyle patlak veren bi panik atak benimkisi ..10 yıldr var..amam son zamanlar neredeyse hiç yok gibi..sadece şu yorgunluk ve bünye zayıflıgı artı dört duvar arası beni bunalttı hemde fazlasıyla..ilaç benim için sadece geçicibi dönem toparlanmam için..kendimi biliorum doluorum doluyorum sonra fazlasıyla bi çırpıda dökülüveriorum muhakkak ilaç kullanmam gerek bi dönem..biraz kiloda alır bünyemde yerine gelir daha güçlü olurum..zaten dr um 10 yıldır tanıor beni ve olabilecek en hafif dozda ilaçlarla destek verir..cabuk yoruluorum güçsüzüm..bunları sadece benim degil tüm annelerin yaşadıgını bilmekte haliyle rahatlatıor bi nebze ..sizleri seviorum saolasınız..şimdilik cıkıorum yagmur un kontrolu var..en kısa zamandada kendi saglıgıma bakmam gerekecek..
haa birde sanırım yagmuru bırakıp kv ye bi kaç günlüğüne bile olsa tatil istiorum sadece eşimle..

seni çok iyi anlıyorum bekarken ünide zor zamanlar geçirmiştim doğrusunu istersen ben çok güçlüyümdür tek başıma da rahat ayakta kalırım tek başıma olunca daha güçlü olurum ama bebek olduktan sonra korkularım başladı eskisi kadar güçlü hissetmiyorum kendimi aslında güçlü hissetmek dmiyelim de ona eskisi kadar gözü kara olamıyorum diyelim ama zamanında ilaç kullanmış biri olarak özelliklede bakman gereken bir kızın varken kafanı dağıtacak konsantrasyon sorunu yaratacak uyku hali dğil de bir boşverme isteği yaratacak ve bu arada seni bekleyen bi kızın varken kendini yetersiz hissettirecek ünide kullandığımda zorlanmadım işim gücüm yoktu derslerde bi dönem uzadı ki sallamadım olur o kdar ama şimdi cesaret edemem yoka ihtiyacım var ama bebeği bırakıp kendine vakit ayırman konusunda rkadaşlar haklı iyi geliyo kuaföre git alışverişe çık bir iki arkadaşla yemeğe git bir gün yağmuru düşünmebekarlığa dön

X