- 12 Haziran 2009
- 446
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.401
uyku problemim akşam olunca yok ama benim sabah ve öğleden sonra düşüyor kafam iş yerinde uyucam nerdeyse o kadar kötü oluyorum yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoğurtlu biber kavurması ah süper bende onun kurusunu soğan salçayla kavurup sarımsaklı yoğurtla yedim eşimde sen ağzının tadını biliyorsun dedi
ben11+0da gittim doktor birşey demedi bana o zmaan
ohhh bee oku oku ancak bitirdim drdan guzel haberlerle donen bebegini merak eden bebisinin cinsiyetini ogrenen hale bulantisi olan aserenler tisinenler mutlu olan lar heyecanlilar hepinize kocamaaaaannn ve sicacik bir merhaba opuyorum hepiniziopuyorumnanaktan
bebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar merak ettim de acaba renkli ultrasona mı girdiniz yoksa siyah beyaz mı :uhm:
günaydın kızlar nasılsınız...?anım ben normal siyah beyaz ultrasonda öğrendim.
selamlar canımcım:1hug:hepinize selamlar kızlaropuyorumnanaktan nasılsınız bugün bakalım ?
Selam kızlar. Ben 2 gündür rahatsızdım. Dün öğlen dr.a gittim. Kasığımdan itibaren acayip ağrı böbreğime kadar uzanıyodu. Tuvalete dahi oturamıyordum. Bugün biraz daha hafif. Bişey yok dedi dr ama yatakta dahi bir yandan öte yana dönemiyorum. ama gitmişken bebişimin pipisini de görmüş olduk. Allahım yardımcımız olsun.
herkeze selam kızlarr
merhaba canım hoşgeldin sende güzel haberlerle gelmişsin dün yazamadım kusura bakma işler yoğundu biraz Şeniz