- 12 Haziran 2009
- 446
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.381
ben sana öneri yzamıştım ama sen beni dinlemediğin ve bişi demediğin için küstüm..sölemicem:umursamaz:
aşkolsun cevap yazdım görmemişsin ama akannehir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sana öneri yzamıştım ama sen beni dinlemediğin ve bişi demediğin için küstüm..sölemicem:umursamaz:
slm kızlar 1 saatir geçmişi okuyorum maşşallahınız var dila senin adına sevindim hayırlısı olsun nilüferşah sana zahmet olucak ama benimkide kız tahminim yanlış çıktı eklersen sevinirim taburcu tetten bahstmişsin ben doktoruma sordum herhangi bişey çıkarsa anne karnında tedavisi varmı die yok dedi o yüzden gereksiz buluyorum
DİLA çok sevindim senin adına. ben de dün gittim benimki de iyiydi. ikili tarama için kan verdim ama ense kalınlığı ile ilgili birşey demedi. eski hayatına devam et dedi. çok hareketliydi. insanın içi nasıl rahatlıyor onu öyle görünce. Allah herkese hayırlı haberler nasip etsin.
şimdi naz yapmıcaz da ne zaman yapıcaz amaaaaaa yapıcam işte :umursamaz: benim bu akşam bulunması zor ama bulunabilecek bişeyler aşermem gerekiyor kötükedihüso ayyy çok kötüyüm yawww :jeyyar:
canlarım teşekkür ederim darısı başınıza...
efecrin yapma bebişim ya yazıktır hem artık eskisi gibi değilki herşeyin dondurulmuşu var şimdi...
valla ben ayva istiyorum ama yok kara borsa istersen onu dene
aşkolsun cevap yazdım görmemişsin ama akannehir
Yok canım yaa ikiz olduğunu sanmıyorum kontrolde hep tek kalp atışı gördük hiç sanmam aman başka bişi olmasında ikiz olsun kaydirigubbakcemile2
Bu arada sen bgn mü öğreniceksin cinsiyetini canım???
aaayyy pardon canikom, benim bilgisayar ağır olduğu için cvbımı yazıp kaydedene kadar sen bana cvp vermişin bile bende sonra gördüm ztn..tamam küsmedimmkaydirigubbakcemile3
Bu arada mandalina isteyebilirsin???
ya nedense benim canım kocama aldırıcağım şeylerden değilde kendim yapabileceğim şeylerden istiyor...Mesela ben dün akşam yoğurtlu biber kavurması istedim..evde bir sürü yemek vardı ben sadece onu bandıra bandıra bir güüüzeeel pideyle yedimmcokacimcoook
aa bende kuru fasulye yedim...çikolata yemeyi unutma tamammı bizimki hiç durmadı sonra yoruldu uyuya kaldı yazık...
ya tatlım atsaydın düdüklüye kokusunu almazdın hiç...üzüldüm şimdi...sende güzel haberlerle dön inşallah...
GÜNAYDIN kızlar mutlu birgün diliyorum herkese opuyorumnanaktan
allah aşkına ben hiçbirşey aşermiyorum neden :uhm: halbuki kocişimi yormak istiyoum yok yok yok yaww aklıma da gelmiyor ki pislik yapayım da yollayayım aaa yeter ama bişeyler istiyim artık dimi :jeyyar: sizce ben akşama ne aşeriyim :roflol:
inşallah canım bu bebişimi ikinci görüşüm olacak 15 haftalık galiba bebiş söyler herhalde doktorum ikiz konusunda şaka yaptı işyerinde bir doktor arkadaşımız var bana erkekmi kzımı bilemiyorum dedi şöyle bir dışardan süzerek bende tek bebiş dedim o zaman erkek dedi 16 ay sonra tekrar hamiş kalıp kızın olabilir dedi.delikafadulden
aaayyy pardon canikom, benim bilgisayar ağır olduğu için cvbımı yazıp kaydedene kadar sen bana cvp vermişin bile bende sonra gördüm ztn..tamam küsmedimmkaydirigubbakcemile3
Bu arada mandalina isteyebilirsin???
ya nedense benim canım kocama aldırıcağım şeylerden değilde kendim yapabileceğim şeylerden istiyor...Mesela ben dün akşam yoğurtlu biber kavurması istedim..evde bir sürü yemek vardı ben sadece onu bandıra bandıra bir güüüzeeel pideyle yedimmcokacimcoook
estfirullah nidemek canım benim bazen cvp görmeden yazıyoruz cvp yazmaya fırsat bulamayabiliyoruz hemen hemen hepimiz çalışan insanlarız normal yani tatlım ama sen bana küsmeeeee olur mu :kedi: Şeniz
bu arada mandalina nerden bulsun kızz neyse akşama yapıcam bişeyler yazarım ne yaptığımı yarına kaydirigubbakcemile3
Hadi hayırlısı bakalım Allah sağlık sıhhat ve hayırlı evlat versin herkese...
Ya bende siz cinsiyetlerden konuşunca belki bi ümit benimkide belli olurmu diye düşünmeden edemedim..Ama ben bu haftas ctesi gittiğimde 11+4 olucak boşuna ümitlenmiyim dimi???
Yok Yok küsmedim ztn:1hug: Ya bende bulamasın diye mandalina yazdım..Portakalı bulurda mandalina daha zor yannni ondan
neyse sen bu akşam yap bişiler bakalım..
Ama bende gerçekten isterdim bişiler aşeripte göndermeyikaydirigubbakcemile3
Ya bu arada ben eşimle artık çok görüşememeye başladm...Çünkü normalde ben 12 den önce uyumazdım şimdi akşam 9:30-10:00 da uyuyorum böle oluncada çok görüşemiyoruz Çok üzgünüm çoook buda beni aslında rahatsız ediyor...kendimi uyumamak için de tutamıyorum valla