2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar aranızda çayı bırakamayan var mı? ben açık çay gündüzleri iş yerinden dolayı içiyorum 3-4 bardak bitkş çaylarıda %100 doğal gelmiyor bana sadece adaçayı nadir de olsa onu içebiliyorum maalesef

Tesellı buldum herekste sut sorunu varmıs....Cozmek lazımda sutu bırde mıdede sındırmekte zorlanır laktozsuz mu ne almak gerekırmıs... :1no2: ben bırde soyle bırsdey duydum yada okudum
anne ne yerse bebekte dogunca onları yemeye egıolımlı olurmus annenın yemedıklerını bebekte yemezmıs anne karnında beslendıgı yıyeceklerı ıstermıs dogunca da valla Allah ıxın verırde bızımkı kucagıma gelırse sadece omlet ve corba ve ızmır tulum peynırı yıcek....a tursu yuda unutmamalı..
beslenmeyı cozmek gerek ...mılet tenel besınelrı gecıp cocugunun daha zekı olması ıcın ne ogrenırse tuketıyor bende mıdemdekı şu eşıgı gecebılsem kılo alıp almama bakmadan bende yıcemde ....o Esık baya yuksek gorunuyo...

cevizzedeler olduk.eskiden yerdim şimdi faydalı şeylerden tiksinmem şart ya ondan da tiksindim hemencecik kaydirigubbakcemile3 bademi denerim canım sağol.

canım pekmez yemen çok güzel.kan değerlerin için özellikle.keşke bende yiyebilsem.hem bebeğede faydalı.
yalnız mide bulantıların için moralini bozmak istemem ama ben 14.haftaya girdim allahın izniyle hala devam ediyor.sabahtan başlıyıp tüm gün sürerdi şimdi biraz aza indi.genede çıkartıyorum.bünyeden bünyeye değişiyor.bazılarının geçiyor.ama burda çoğu arkadaşımızın geçmedi.

benim demir değerlerim düşük olduğu için hiç içmemem gerekiyor. çay demir emilmini arttırıyor çünkü. ama dayanamıyorum sabahları çok açık bir bardak içiyorum. çayı bu kadar özleyeceğim aklıma gelmezdi mafoldumben

geçmiş olsun canım demir destekler biraz ve bol bol kan yapıcı şeyler tüketmeye bak.örneğin siyah çekirdekli üzümü çok ye pekmez de çok iyi olur evet.

Sinemay; bize güzel haberlerle gel hadi hayırlısı 12 Eylül'de de ben gidicem ikili test yaptırmaya hakkımızda hayırlısı bakalımm...Evet sadece sen ve meleğini düşün bozma moralini...

canım umarım eşinle olan sorunlar biran önce düzelirde sende huzurlu bir hamilelik geçirirsin.dilerim güzel hayırlı haberlerle dönersin:Saruboceq:.

Yemek yiyememek sürekli yediğini çıkarmak çok kötü allah sabır versin bir iki dışında öle bi problemim olmadı fakat bendede farklı problemler var günde 9 hap birde iğnem var ve en büyük problemim sigara ne yapsamda uzak duramıorum kanımda pıhtılaşma var ve kesinlikle içmemem gerekio kuzum şu an 11 hafta 4 günlük test henüz yapılmadı merakla bekliorum bende...

haklısın canım bulantı iştahsızlık bende de devam ediyor. hele de erken kahvaltı yapmak zorundayım çünkü işe gidiyorum. ilk sabah çıkardım. şimdi de çok zor tutyorum kendimi çıkarmamak için. neyse ki yumurtayı falan yiyorum midem bulanmıyor. opuyorumnanaktan

slmm ben geçen hamileliğimde üye olmuştum fakat daha sitede vakit geçirmeye fırsat bulamadan bebişimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim ve inş. bende mart annesi olucam herkes için en hayırlısı ne ise o olsun

Hoşgeldin aramıza, bebeğini sağlıcakla kucağına almanı diliyorum..

Bosnayı bilmem ama benim canımı çektirdin valla... Sen devam et böyle, çatlat beni burda emi, nerden bulacaz şimdi bu yiyecekleri şirkette :))

BOSNA ben de hiç sevmiyorum cevizi tiksindim ondan ama keke katıp yiyebiliriz belki.

Bende çok tiksiniyorum cevizden, ilk haftalarda çok yedim, birgün de içinden kurt çıktı, o gün bugundur yiyemiyorum, hep kurt çıkacakmış gibi hisse kapıldım..

Çayı da hamile olduğumu öğrenince bıraktım ben kızlar, bende de kansızlık var çünkü..

geçmiş olsun sana da.umarım herşey yoluna girer ama lütfen sigrayı bırakmayı dene o küçük masum bebişin için.

cok guzel canım ıı haberler alınca cok sevınıyor ınsan maasallah buyumus bebısın

Kızlar ben kaçtım hadi.. Hoşçakalın.. Doktordan gelince ilk fırsatta yazarım, Dualarını esirgemeyen arkadaşlara çoookk teşekkür ederim.. Öpüldünüz...

canım çok geçmiş olsun... hamilelikten önce, kazıblık yüzünden çatlak oluşmuştu bende, çok zorlayınca ince ince kan sızıyordu... sonra pomatlarla falan geçti. senin de öyle birşeydir, korkma...

hiç sorma, benim doğum yapmış arkadaşlarım her konuşmada liste veriyorlar nerdeyse, şundan da ye bundan da diye... ben de biliyorum neler yemem gerektiğini ama olmuyor işte. tam dediğin gibi, bir geçse bulantılar, kilo almak falan umrumda değil, herşeyi silip süpürücem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…