- 24 Haziran 2009
- 1.696
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.741
canım evet çok zorladım kendini.ama allahtan geçti.bayağ korktum bugün.canım çok geçmiş olsun... hamilelikten önce, kazıblık yüzünden çatlak oluşmuştu bende, çok zorlayınca ince ince kan sızıyordu... sonra pomatlarla falan geçti. senin de öyle birşeydir, korkma...
hiç sorma, benim doğum yapmış arkadaşlarım her konuşmada liste veriyorlar nerdeyse, şundan da ye bundan da diye... ben de biliyorum neler yemem gerektiğini ama olmuyor işte. tam dediğin gibi, bir geçse bulantılar, kilo almak falan umrumda değil, herşeyi silip süpürücem...
selam kızlar nasılsınız
bosna ve ezgim sizin uykuşlar erkenden gelmeye başlamış bende henüz yok
modesti bedenimizin nikotine hiçbir zaman ihtiyacı yok sağlıklı şeylere var öyle değilmi inşallah bebiş doğuncada içmezsin
sinpac kolay gelsin
"Bosnayı bilmem ama benim canımı çektirdin valla... Sen devam et böyle, çatlat beni burda emi, nerden bulacaz şimdi bu yiyecekleri şirkette :))"
Walla haklısın keseyım en ıyısı olanı olmayanı yapanı yapamayanı var...
Ben pazartesı cınsıytet ıcın dr a gıdecegım bellı mı olur kız haberı ıle donerım belkım ....bugun geldım aranıza ama partıyı kaparım belkım:)
Hoşgeldin mutlu nasıl gidiyor senin hamileliğin?
Uzun zamandır yoksun.
Gülencim yok,Nilüferşah yok bugün çok sessiz burası..Selkie yok umarım gezmelere gitmişlerdir sadece ...a.s.
modesty kaç haftalık bebeğin bende salı gideceğim 15 haftalık oldu benimkisi acaba bellimidir?
selam kızlar nasılsınız
bosna ve ezgim sizin uykuşlar erkenden gelmeye başlamış bende henüz yok
modesti bedenimizin nikotine hiçbir zaman ihtiyacı yok sağlıklı şeylere var öyle değilmi inşallah bebiş doğuncada içmezsin
sinpac kolay gelsin
Mutlucum benımkıde 14 bıtmek uzere ..Pazartesı 15. haftaya gırmıs olucam. 12 haftalıkken ultrasına gıttıgımde Dr burada bır cıkıntı var bır erkek sanırım ama temınat vermem su zamanlar cok yanıltıcı demıstı..
16 yazıyor heryerde 16. haftada gosterır kendını dıyorlar. Ama ben ozledım benımkını bır hafta once gıdecem onu gorudgumde cok hafıflıyorum tekrar gorunceye kadar gene agırlasıyorum sankı kaygıdan korkudan ...gıdeyımde bır mutlu olayım hafıfleyım dıyorum:)
Bana hep erkek dedı yakınlarım cok uyuyormusum o zaman erkekmıs bındıgımız taksıcı bıle bence abı sızın erkek olacak demıstı....
Benımse ıcımde artık arzı mu yoksa 6. hıs mı bılmem kız oldugu hıssı var.
Saglıklı olsunda dımı mutlucum...
Ben Pazartesı gıtmeyı hedeflıyorum sen Salı gıdecemıssın veırrırz haberlerı burdan bırbırımıze :1hug:
mutlucum hoşgeldin..
geceleri uyuyamıyorum ben, o yüzden gündüz maymun gibi oluyorum.
mutlucum maşallah.15.haftaya girdinmi.göbiş ne durumda.ben şu anda tam 14+2 oldum.cinsiyeti hemen öğrenemyi bence heveslenmeyelim kızlar.hep ilk hamileliklerde geç gösteriyormuş.
merhaba arkadaşlar, şunu öğrendim ki, ceviz omega 3 açısından çok zengin ve omega 3 de zeka artırıcıymış. ayrıca semizotu ve somon balığında var. ayrıca kara üzümün kurusunun çekirdeğini iyice öğüterek yemek gerekiyor. o da demir kaynağı. ben elevit alıyorum sabahları.demirin emilebilmesi için midede asitli ortam gerekiyormuş. örneğin portakal suyuyla birlikte alın diyorlar. süt ve çay demirin vücuttan atılımını kolaylaştırıyor. herkese sağlıklı günler
canım bence gayet iyi ölçülerin.allahım sağlıkla versin bebişlerimizi.bende zaman geçtikçe merak ediyorum cinsiyeti.sağlıklı olsunlarda.pembecim selam göbiş çıktı biraz ama artık büyümüyor gibi
ölçülerim 92+93+93 :CüvCüv: nasıl ama
rüyamda gördükçe bebeği çok merak etim bende