2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız
bosna ve ezgim sizin uykuşlar erkenden gelmeye başlamış bende henüz yok
modesti bedenimizin nikotine hiçbir zaman ihtiyacı yok sağlıklı şeylere var öyle değilmi inşallah bebiş doğuncada içmezsin
sinpac kolay gelsin

canım evet çok zorladım kendini.ama allahtan geçti.bayağ korktum bugün.

Hoşgeldin mutlu nasıl gidiyor senin hamileliğin?
Uzun zamandır yoksun.
Gülencim yok,Nilüferşah yok bugün çok sessiz burası..Selkie yok umarım gezmelere gitmişlerdir sadece ...a.s.

Arkadaşlar sigara içmeyin, bunun azaltması bilmemnesi filan olmaz. Kesin ve net, hamileyken, emzirirken, çocuğunuzun yanında asla içmeyin. Ben 10 yıldır sigara kullanan bir insanım ve ben bıraktıysam herkes bırakır. Hamile olduğumu öğrendiğim anda bıraktım ve asla da başlamayı düşünmüyorum. Zor oldu çok çok zor oldu ama demek ki imkansız değilmiş. Bebeciklere bile bile zarar vermeyin lütfen..

modesty kaç haftalık bebeğin bende salı gideceğim 15 haftalık oldu benimkisi acaba bellimidir?

Hoşgeldin mutlu nasıl gidiyor senin hamileliğin?
Uzun zamandır yoksun.
Gülencim yok,Nilüferşah yok bugün çok sessiz burası..Selkie yok umarım gezmelere gitmişlerdir sadece ...a.s.

sağol pancuben iyi gidiyor canım göbüş su sıralar pek büyümüyor
salı doktora gideceğim bende
cumartesi ve pazar günü açıköğretim sınavım var son yılım ve son 2 ders geçmem gerek yoksa seneye zor olacak artık sıkıldım bitsin istiyorum
sınavı olanlara başarılar dua :Saruboceq: edin bize kızlar

modesty kaç haftalık bebeğin bende salı gideceğim 15 haftalık oldu benimkisi acaba bellimidir?

Mutlucum benımkıde 14 bıtmek uzere ..Pazartesı 15. haftaya gırmıs olucam. 12 haftalıkken ultrasına gıttıgımde Dr burada bır cıkıntı var bır erkek sanırım ama temınat vermem su zamanlar cok yanıltıcı demıstı..
16 yazıyor heryerde 16. haftada gosterır kendını dıyorlar. Ama ben ozledım benımkını bır hafta once gıdecem onu gorudgumde cok hafıflıyorum tekrar gorunceye kadar gene agırlasıyorum sankı kaygıdan korkudan ...gıdeyımde bır mutlu olayım hafıfleyım dıyorum:)

Bana hep erkek dedı yakınlarım cok uyuyormusum o zaman erkekmıs bındıgımız taksıcı bıle bence abı sızın erkek olacak demıstı....
Benımse ıcımde artık arzı mu yoksa 6. hıs mı bılmem kız oldugu hıssı var.
Saglıklı olsunda dımı mutlucum...
Ben Pazartesı gıtmeyı hedeflıyorum sen Salı gıdecemıssın veırrırz haberlerı burdan bırbırımıze :1hug:

mutlucum hoşgeldin..
geceleri uyuyamıyorum ben, o yüzden gündüz maymun gibi oluyorum.

mutlucum maşallah.15.haftaya girdinmi.göbiş ne durumda.ben şu anda tam 14+2 oldum.cinsiyeti hemen öğrenemyi bence heveslenmeyelim kızlar.hep ilk hamileliklerde geç gösteriyormuş.

hanımlar meraba nasılsınız uzun zamandır giremiyodum geçmişi okudum çok şeyler kaçırmışım .Herkez ikili testlerini yaptırmış bende pazartesi yaptıracağım.Sonucu kaç günde çıkıyo bilen varmı.aslında yaptırmayacaktım ama doktorum ense kalınlığını ölçemedi çok hareketliydi durmadı yerinde.
kızlar bilen varsa yazsın kaç günde çıktığını?

merhaba arkadaşlar, şunu öğrendim ki, ceviz omega 3 açısından çok zengin ve omega 3 de zeka artırıcıymış. ayrıca semizotu ve somon balığında var. ayrıca kara üzümün kurusunun çekirdeğini iyice öğüterek yemek gerekiyor. o da demir kaynağı. ben elevit alıyorum sabahları.demirin emilebilmesi için midede asitli ortam gerekiyormuş. örneğin portakal suyuyla birlikte alın diyorlar. süt ve çay demirin vücuttan atılımını kolaylaştırıyor. herkese sağlıklı günler

Her demır hapından 1 saat sonra kahvalto yapıyorum 2 kupa acık cay ıcıyorum.

gunde ıkı bardak cayım var onuda bırakırsam bu dunyadan dılımle alabılecegım kac hosuma gıden tat kalacak (

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun,
banada herkes oğlan dedi, en son rüyamda kızım olduğunu gördüm çok güzeldi uyandığımda kızım olmasını istedim önceleri erkek diye düşünüyordum şimdi duygularım karışık, rüyamda doktora gittim doktor söylemedi cinsiyetini.
aslında yarın gidecektim olmadı, en son 7 ağustosta gittim ben bir kere gördüm bebişimi arada korkuyorum acaba bişey oldumu diye inşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır.

mutlucum maşallah.15.haftaya girdinmi.göbiş ne durumda.ben şu anda tam 14+2 oldum.cinsiyeti hemen öğrenemyi bence heveslenmeyelim kızlar.hep ilk hamileliklerde geç gösteriyormuş.

pembecim selam göbiş çıktı biraz ama artık büyümüyor gibi
ölçülerim 92+93+93 :CüvCüv: nasıl ama
rüyamda gördükçe bebeği çok merak etim bende

selam bilgilerin için çok sağol bende çekirdeksiz kara üzüm yiyorum elevit kullanıyorum canım balık çekmiyor

ınsallah mutlucum hepımız huzur ve saglıkla gecırırız bu donemı....
Ben hamıle oldugumu ogrenmeden bır kac kere cok guzel erkek bebekler gordum ruyamda
3 4 hafta once ıse bır turlu besleyemedıgım bır kız bebek gordum cok uzuldum ben besleyemıyorum dıye...
Saglıklı olması dılegım ama kız olmazsa sanıırm ıkıncıyıde ısteyecegım. :) hayırlısı
Cok olmus mutlucum sen Dr a gıdelı valla ben duramıyorum 2 haftada bır gıdıyorum gıbı bır perıyot olustu tabı bu esımın hastanede calısmasından oturude olabılır.

Beslenmen nasıl mutlu ? Ben sadece gunde bır yumurta oda gun asırı ... Cevız ve 2 lt suya uyabılıyorum onun dısında bıraz dapeynır

senın nasıl?

pembecim selam göbiş çıktı biraz ama artık büyümüyor gibi
ölçülerim 92+93+93 :CüvCüv: nasıl ama
rüyamda gördükçe bebeği çok merak etim bende
canım bence gayet iyi ölçülerin.allahım sağlıkla versin bebişlerimizi.bende zaman geçtikçe merak ediyorum cinsiyeti.sağlıklı olsunlarda.
benim göbişte çıktı ama büyümüyor sanki korkuyorum bende.tek şikayetçi olan ben değilm demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…