2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım yumurtayı bi şeylerin içinde yemeyi denesen, pasta börek,kek filan yaparken de yumurta kullanılıyor nasılsa. Tek olarak yemen şart değil.

canım aslında onu ben de düşündüm olur dimi yumurta yemiş gibi.en azından kek veya krep yapar öylece yemiş olurum.öyle deniyeyim haklısın sağol canım.

Bosna kan sekekrı dusuklugu valla ınan moralım bozuldu hıc dayanamıyorum hamıle kaldıgımı ogrendıgınmden berı obu konudakı kotu haberlere ...KK nın forumundakı ben hamıleyım topıgının hemen altındakı Bebegımı kaybettım topıgı bıle canımı sıkıyor her gordugumde daha da takılırsam zaten yonetıme soylıcem ayırsınlar onları alt alta etkılenıyorum:KK43:

Ben sımdı sneın canını cektıreyım soyle bır guzel mercımek kofte yanına harıka bır ıspanaklı borek yanında bır tursu elınde lımonata ...olmadı mı?

Ya da harıka bir kızamıs ekmek tereyag ustune nefıs bır bal ve ılık bır sut.....

Sut dedıgıme bakma ben hıc sut ıcemem gecen gun nestle nın muslısını aldım bır bardak ona dökup oyle kasıklıyorumda bır bardak sut ıcmıs oluyorum.....

Canını cektırmeyı basarabılıyorsam devam edecegım arar ara allah hepımıze kolaylık versın

canım aslında onu ben de düşündüm olur dimi yumurta yemiş gibi.en azından kek veya krep yapar öylece yemiş olurum.öyle deniyeyim haklısın sağol canım.
Olur canım neden olmasın, sevmediğimiz ama yememiz gereken şeyleri değişik formda yiyebiliriz. Benim de maalesef sütle pek aram yok ama peynir ve yoğurda yükleniyorum açığı kapatmak için.

yaz34
tatlım çok sağol moralim düzeldi sizlerin sayesinde sabah çok kötüydüm.vajinadan gelmedi neyseki kan.allah koruusn ama bayağ ağladım dr aramadan.sizlerde sabah bayağ moral verdiniz.ben sana diyorum evham yapma görüyosun dimi beni nasıl ağladım.alalh bebişlerimizi kourusun hepimizn.sağlıkla kucağımıza alalımda.
göbeğimi özellikle akşamları bakmaya bayılıyorum.büyüyor ya.sadece sabah hafif iniyor.sanırım ilk hamilelikten doalyı hepimizn.

Bosna kan sekekrı dusuklugu valla ınan moralım bozuldu hıc dayanamıyorum hamıle kaldıgımı ogrendıgınmden berı obu konudakı kotu haberlere ...KK nın forumundakı ben hamıleyım topıgının hemen altındakı Bebegımı kaybettım topıgı bıle canımı sıkıyor her gordugumde daha da takılırsam zaten yonetıme soylıcem ayırsınlar onları alt alta etkılenıyorum:KK43:

Ben sımdı sneın canını cektıreyım soyle bır guzel mercımek kofte yanına harıka bır ıspanaklı borek yanında bır tursu elınde lımonata ...olmadı mı?

Ya da harıka bir kızamıs ekmek tereyag ustune nefıs bır bal ve ılık bır sut.....

Sut dedıgıme bakma ben hıc sut ıcemem gecen gun nestle nın muslısını aldım bır bardak ona dökup oyle kasıklıyorumda bır bardak sut ıcmıs oluyorum.....

Canını cektırmeyı basarabılıyorsam devam edecegım arar ara allah hepımıze kolaylık versın

Al benden de o kadar. Ben de çok kötü oluyorum bebeğini kaybeden arkadaşların haberlerini okuyunca, Allah hepsine sabır versin.

Valla canım istiyor istemesine, hatta gündüzleri akşam yiyeceğim yemekleri hayal ettiğim bile oluyor. Ama akşam olup da bulantı gelince, geçmiyor işte boğazımdan mafoldumben

Bu arada ballı mısır gevreğini de ben çok beğendim, süt içemeyenler için iyi bir alternatif olabilir.

Sen devam et canımcım eylemlerine, yiyeceğim günler gelecek elbet :))

Canım çook teşekkür ederim. Halsizliği hiç sorma, kafamı kaldıracak gücüm yok, işyerinde telefonla konuşmaya halim yok, mail yazmayı tercih ediyorum valla.
Bakalım akşamdan itibaren biraz daha gayret edeceğim, gelişmelerden haberdar ederim.
Sen de dün bütün gün yoktun, merak ettim, herşey yolunda di mi?

Evet dün hiç giremedim foruma, moralim çok bozuktu eşimden dolayı, neyse ki biraz yoluna girmeye başladı bazı şeyler.. Bundan sonra sadece bebeğimi düşünecem artık..
Birazdan çıkıyorum yine, doktora ikili testin kan sonucunu göstermeye gidecem, bana dua edin, iyi haberlerle geleyim, bu arada benim göbiş çıkmaya başladı hafiften, belki resmini koyarım, çekebilirsem :))

Olur canım neden olmasın, sevmediğimiz ama yememiz gereken şeyleri değişik formda yiyebiliriz. Benim de maalesef sütle pek aram yok ama peynir ve yoğurda yükleniyorum açığı kapatmak için.
canım bende sevmiyorum sütü ama muzlu yapınca bir nebze olsun içiyorum.evde yapıyorum bi dene istersen.ama içemiyorsanda gene yoğurt peynirle kapat bari açığı.bide kaşar peynirinde korkunç kalsiyum var onu daha çok tüket.

Evet dün hiç giremedim foruma, moralim çok bozuktu eşimden dolayı, neyse ki biraz yoluna girmeye başladı bazı şeyler.. Bundan sonra sadece bebeğimi düşünecem artık..
Birazdan çıkıyorum yine, doktora ikili testin kan sonucunu göstermeye gidecem, bana dua edin, iyi haberlerle geleyim, bu arada benim göbiş çıkmaya başladı hafiften, belki resmini koyarım, çekebilirsem :))
canım güzel haberlerini bekliyoruz.dularımız seninle.
eşin konusundada üzülme.inan hepsi aynı.sen bebişini düşün.ben artık takmamaya çalışıyorum.bebişimlerimiz var nede olsa.

Ah canım ya, inşallah düzelecek herşey artık... Bebeğin iyi olsun da, su akar yolunu bulur...

Dualarım seninle her zaman, iyi haberlerini bekliyoruz. Kalbini ferah tut, güzel çıkacak sonuçlar...

yaz34
tatlım çok sağol moralim düzeldi sizlerin sayesinde sabah çok kötüydüm.vajinadan gelmedi neyseki kan.allah koruusn ama bayağ ağladım dr aramadan.sizlerde sabah bayağ moral verdiniz.ben sana diyorum evham yapma görüyosun dimi beni nasıl ağladım.alalh bebişlerimizi kourusun hepimizn.sağlıkla kucağımıza alalımda.
göbeğimi özellikle akşamları bakmaya bayılıyorum.büyüyor ya.sadece sabah hafif iniyor.sanırım ilk hamilelikten doalyı hepimizn.

tatlım ben geçmişi okuyamadım bir problem yok dimi? kan eğer vajinadan gelmediyse boşuna endişe etme büyük ihtimal kabız olmuşsundur ve bu hamilelikte çok normal çünkü bağırsaklarımız artık eskisinden daha yavaş çalışıyor.bende de olmuştu bir kere çok korkmuştum sonra vajinadan gelmediğini anlayınca rahatlamıştım.sabah aç karnına kuru kayısı ve ılık su bana çok iyi gelmişti bir de bol bol meyve.geçmiş olsun pembişim :1hug:

BOSNA ben de hiç sevmiyorum cevizi tiksindim ondan ama keke katıp yiyebiliriz belki.
bn tekim sanıyordum cevizden tiksinenle rarsında.sizde varmışsınız kızlar.öyle tiksindimki hemde kekin arasında olsa bile yiyemiyorum.bebk içinde çok önemli.onun yerine badem duydum.aynı cevizin etkisini yapıyomuş.tuzlu badem yiyorum bol bol.

slmm ben geçen hamileliğimde üye olmuştum fakat daha sitede vakit geçirmeye fırsat bulamadan bebişimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim ve inş. bende mart annesi olucam herkes için en hayırlısı ne ise o olsun
Canım sen de hoşgeldin aramıza.
canım bende sevmiyorum sütü ama muzlu yapınca bir nebze olsun içiyorum.evde yapıyorum bi dene istersen.ama içemiyorsanda gene yoğurt peynirle kapat bari açığı.bide kaşar peynirinde korkunç kalsiyum var onu daha çok tüket.
Sağol canım, muzlu sütü denerim ve umarım işe yarar..

Merhabalar kızlar. benim de hamileliğimin başından beri kan ve demir değerlerim çok düşük mafoldumben.kan 11 yanlış hatırlamıyorsam. demirle ilgili 4 tane değer var dördü de düşük. hatta fesilite mi ne öyle bir değer var en az 15 olması lazım benimki 1:1shok:. ilerleyen dönemlerde daha da sıkntı yaratır dedi doktor. ilk günler çok halsizdim kolumu kaldıramıyordum ama şimdi biraz daha iyi hissediyorum kendim pekmez falan yemeye çalışıyorum çıkrmazsam tabii. biz de 12. haftaya girdik:eek:. çıkarmam artık heralde. :emir_bebek: :CüvCüv:

tatlım ben geçmişi okuyamadım bir problem yok dimi? kan eğer vajinadan gelmediyse boşuna endişe etme büyük ihtimal kabız olmuşsundur ve bu hamilelikte çok normal çünkü bağırsaklarımız artık eskisinden daha yavaş çalışıyor.bende de olmuştu bir kere çok korkmuştum sonra vajinadan gelmediğini anlayınca rahatlamıştım.sabah aç karnına kuru kayısı ve ılık su bana çok iyi gelmişti bir de bol bol meyve.geçmiş olsun pembişim :1hug:
canım çok sağol.evet dün akşam tuvalette biraz fazla zorladım ansıırm sonra çamaşırımda ufacık bir iki damla kan gördüm aklım başımdan gitti.arka taraftan gelmiş.vajinadan değil neyseki.dr aradım.takip edersin gene olursa gel dedi.olmadı dünden beri şükür bir daha.ama bayağ korktum.mide bulantıısndan bazen yakınıyordum şimdi öyle korktumki hep bulansın midem ama birşey olmazsın bebişime.

X