2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bosna uzuldum kılo almaya bak ne yap ne et yaa...

dusuk olsılıgına gelınce benım yengeme dr buıle bakmak ıstemezmıs bu cocuk zaten dusecek dıye ama sımdı 27 yasına geldı bızım kuzen.. Keısnlıkle nasıpten ote köy yok
ama sen nasıl kılo alıcan bı plan yapmalısın... kolay gelsın

kızlar ben biraz işlerin başına döneyim bugün çok aksattım ben yine gelirim hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

Pancubencim, çok teşekkür ederim.
Tokluk kan şekerim 50'ye kadar düşüyor, bugün bir test daha yapıldı, akşama doğru çıkacak sonucu.
Karbonhidrattan kaçınmam gerekiyor normalde, ama kilo verdiğim için bir süre serbest bıraktı doktor. Kilo kaybı, şu an için karbonhidrat yemenden daha kötü bizim için dedi.
Hem bulantıyı fazla tetiklemeyecek, hem de daha fazla kilo vermemi engelleyecek yeni bir beslenme listesi hazırladı. 10-12 gün uygulayıp kontrole gideceğim. Umarım uygulayabilirim :)
Bu arada kadın doğum dokttorum rennie vermişti ama en sadece gece yatarken içiyordum adamı dinlemeyip. Bu doktor da kızdı, her yemekten sonra içmen lazım, yoksa daha ağır ilaçlar kullanman gerekir dedi. Midesinden şikayeti olan arkadaşların aklında bulunsun...

slm kızlar aranızda ikinci doğumunu yapmış yada tanıdık akraba görümce elti fark etmez ilk doğumu sezeryan ikinci doğumu normal olan tanıdıgınız yada aranızda yapmış olan varmı??

selam bosnacım.eh ertık yemene dikkat et daha fazla kilo vermemeye bak.inşallah kan değerlerin de iyi çıkar.evet artık bebişler bizden beslenecek yememize dikkat etmemiz lazım.çorbayı ben de sık içerim ama doğru sıvı birşey olduğu için hemen mideyi dolduruyor ve başka şey yememizi engelliyor.benim de sabah kahvaltım berbat yumurtadan nefret ederim ama çok yararlı işte.

canım çok teşekkür ederim.
düşük konusunu yanlış ifade ettim sanırım, bebekle ilgili bir sorun yok şükür. o gayet sağlıklı, Allah hepimizin bebeğine sağlık versin.
kan şekerimin düşük olmaması mümkün değilmiş.
onun da bebeğe bir zararı yok neyse ki...

canım çok sevindim.gözünaydın maşallah bebişine.anneye elde sallamış ne güzel.

Ezgicim teşekkürler...
ınşallah bundan sonra açılır iştahımız da, kuzucukları güzel güzel besleriz.
Beni ayakta tutan sabah kahvaltıları ile meyveler, onları yemesem bir yerde bayılıp kalıcam sanırım :))
Yumurtayı hiç mi yiyemezsin, yağda falan?

Canım yaa, çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, 4 kilo çok fazla bir kilo değil gibi görünüyor ama 50 den 46 ya düştüğünü düşünürsek, halsizlik de yaşarsın sen, madem doktor her istediğini ye demiş, ye gitsin sen de :)) Hadi doğru markete manava koşşş, canın ne çekiyorsa al ye valla, sakın bizi burada sensiz bırakma, kendine iyi bak..

Canım çook teşekkür ederim. Halsizliği hiç sorma, kafamı kaldıracak gücüm yok, işyerinde telefonla konuşmaya halim yok, mail yazmayı tercih ediyorum valla.
Bakalım akşamdan itibaren biraz daha gayret edeceğim, gelişmelerden haberdar ederim.
Sen de dün bütün gün yoktun, merak ettim, herşey yolunda di mi?

Canım kepekli ürünleri tavsiye ettimi doktorun...kepekli ekmek,kepekli makarna gibi...probiyotik yoğurt ,ceviz,kepekli biskuvi,,fındık,bulgur gibi bunlarla ara ara ve sık öğünlerde yenmesi gerekilenler miş..Posalı içecekler tercih etmelisin canım..Zor walla ama geçmiş olsun hem seni bunlar tok tutar canım aslında kan şekeri ölçen cihazlar var her yemekten 3 saat sonra kendin de ölçerek bakabilirsin kendini ona göre ayarlarsın bana göre...

canım dikkat et kedine.ne yapsan acaba kilo almak için.ne yersen ye ama kilo al canım.dikkat et kendine.

canım ben yumurtayı az pişmiş yerim normalde ama artık biliyorsun hayvansal gıdaların çok iyi pişirilmesi lazım hamilelikte o yüzden iyi pişince yiyemiyorum.yağda da zorla işte.ama zorlayacağım kendimi.

bosna çanım kendine çok dikkat et,,,bol bol bişeyler yee,,daha fazla kilo vermemeye çalış,,,lütfen...geçmiş olsun..inşallah çabuçak kilo alırsın...gerçekten çok zayıflamışsın...

geçmişi pek okuyamadım kızlar yeni gelen arkadaşlar var sanırım,hoşgelmişler...

Hoşgeldin Bosna,
Biran önce yemek yemeye başlaman gerekiyor galiba...
Kepekli ekmek bana iyi gelmişti...
Bir de ilaç kullanıyorum. Adı dramamin. Sabah uyanınca yarım tablet, sonra 30 dk sonra kahvaltı, 2 saat sonra peynir ve bol yesillikli sandvic, sonra yarım tablet ilaç, sonra bir yemek, 2 saat sonra ton balıklı sandvic, 2 saat sonra tavuklu sandvic ve yesillik sonra ilac, sonra aksam yemegi, 2 saat sonra meyve, 2 saat sonra da bir sandvic ve uyku... Ben 2 kilo vermistim, bununla geri almaya basladım...
Bir de midemi zorlamıyorum, midem dolunca hemen bırakıyorum 2 saat sonra yine yiyorum... Kusunca tabii hersey bitiyor, cunku hem halsiz oluyorsun, hem de miden dolu gibi hissediyorsun...

slmm ben geçen hamileliğimde üye olmuştum fakat daha sitede vakit geçirmeye fırsat bulamadan bebişimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim ve inş. bende mart annesi olucam herkes için en hayırlısı ne ise o olsun

geçmiş olsun sinpac.umarım biran önce kurtulursunuz şu bulantılardan ne güzel geçti diyordun canım.
ya kızlar bu arada aranızda karnı bütün gün büyük olup sabhları küçük olan varmı.sabahları çekiyor karnım sanki ya.
canımcım benimde karnım öyle sabah yok akşam şişiyor.hatta dün akşam eşim karnın çıkıyor hayatım dedi.sabah kalktım dün akşamki göbek yok.kanamana gelince önden gelmediyse kendini üzme.o bencede kabızlıktan olmuştur.sanırım dün yada önceki gün bendede oldu.
kızlar az once doktordan geldım
kafa+vucut toplam 7 cm
gelısımı normalmıs ense kalınlıgıda normal dedı
bır cıkıntı var ama tam olarak ne oldugu bellı degıl dedı sanırım erkek
gözün aydın canım.hepimizin hep böyle sorunsuz ilerler inşaallah.
Gittin geldin haa şekerim.gözün aydın çok sevindim ecrincim.hihoyyytyine gününe mi döndü ufaklık bide el salladı ha yerim ben onudelikafadulden.
Allah sağlık versin bebeklerimize.:Saruboceq:
bu arada BOSNACIMgeçmiş olsun.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
veeee hepinize selamlar güzel anne adaylarıııopuyorumnanaktan.

Son düzenleme:
canım ben yumurtayı az pişmiş yerim normalde ama artık biliyorsun hayvansal gıdaların çok iyi pişirilmesi lazım hamilelikte o yüzden iyi pişince yiyemiyorum.yağda da zorla işte.ama zorlayacağım kendimi.
Tatlım yumurtayı bi şeylerin içinde yemeyi denesen, pasta börek,kek filan yaparken de yumurta kullanılıyor nasılsa. Tek olarak yemen şart değil.

Makarna yediğin zaman ekmek yeme, öyle dengele, kepekliye gerek yok dedi. Ben zaten 1 yıldır anlattığın şekilde besleniyoru iyi gidiyordu ama hamilelikle birlikte dengeler bozuldu işte.

canım dikkat et kedine.ne yapsan acaba kilo almak için.ne yersen ye ama kilo al canım.dikkat et kendine.

Sağol canım benim. Daha fazla vermeyeyim, ona da razıyım valla...

Haklısın. Benim de cevizle başım dertte, ama artık zorlamaya başlamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…