-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.661
ben geldiiimmm...
herkese merhaba, geçmişi biraz okudum ama hepsine halim yetmedi.
bir sürü kan verdim, aç kaldım, gözlerimi zor açıyorum.
ben doktordan geliyorum, hipoglisemi için kontrolüm vardı bugün.
toplam kilo kaybı nerdeyse 4 kilo... zaten 50 kilo olan biri için çok fazla dedi doktor.
hipoglisemi için uyguladığım diyeti bile bırakmamı istedi.
canın ne istiyorsa ye, ama yeter ki daha fazla kilo verme dedi.
ilk 3 ay önemli değildi, ama artık senin yediklerinden beslenecek bebek, hem bebek için hem de kendi sağlığın için toparlanman lazım dedi.
ben her öğün çorba içiyordum, mideme çok iyi geliyor. çorba içerek zayıflama diyeti yapıyorsun, %60'ı su olan birşey, doğru dürüst kalorisi de yok, biraz uzak durmaya çalış çorbadan dedi.
sabah kahvaltılarım fena değil zaten, ona da yumurta ekledi.
kan tahlillerim yarın çıkacak, kan şekerimin durumunu da öyle görücez ama bu kadar kilo kaybına düşük olmaması mümkün değil zaten dedi.
Efecrin, gözün aydın canım, sonuçlar iyi çıkmış, çok sevindim
Yeni gelen arkadaşlar olmuş bu arada, hoşgelmişler...
Bosna uzuldum kılo almaya bak ne yap ne et yaa...
dusuk olsılıgına gelınce benım yengeme dr buıle bakmak ıstemezmıs bu cocuk zaten dusecek dıye ama sımdı 27 yasına geldı bızım kuzen.. Keısnlıkle nasıpten ote köy yok
ama sen nasıl kılo alıcan bı plan yapmalısın... kolay gelsın
canım çok sevindim.gözünaydın maşallah bebişine.anneye elde sallamış ne güzel.kızlar biz geldik doktordan ense kalınlığımız normal çıktı boyu 5,5 cm tam gtününde gidiyor bu sefer cinsiyeti daha belli değil gelişimi gayet iyi dedi dr. hihoyyyt
kızlar bebeğim annesine el salladı 5 parmağını da gördüm resmen merak etme anne ben iyiyim der gibiydi delikafadulden
ben geldiiimmm...
toplam kilo kaybı nerdeyse 4 kilo... zaten 50 kilo olan biri için çok fazla dedi doktor.
ilk 3 ay önemli değildi, ama artık senin yediklerinden beslenecek bebek, hem bebek için hem de kendi sağlığın için toparlanman lazım dedi.
ben her öğün çorba içiyordum, mideme çok iyi geliyor. çorba içerek zayıflama diyeti yapıyorsun, %60'ı su olan birşey, doğru dürüst kalorisi de yok, biraz uzak durmaya çalış çorbadan dedi.
kan tahlillerim yarın çıkacak, kan şekerimin durumunu da öyle görücez ama bu kadar kilo kaybına düşük olmaması mümkün değil zaten dedi.
canım benim vitamin ilacını kesiti dr bende.bu hafta demire başladı.ilacın adı gyno-tardyferon.Slm kızlar vitamin haplarına ve kan haplarına başladınızmı başladıysanız ilaçların isimelri neler
cevap bekliyorum
Canım yaa, çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, 4 kilo çok fazla bir kilo değil gibi görünüyor ama 50 den 46 ya düştüğünü düşünürsek, halsizlik de yaşarsın sen, madem doktor her istediğini ye demiş, ye gitsin sen de :)) Hadi doğru markete manava koşşş, canın ne çekiyorsa al ye valla, sakın bizi burada sensiz bırakma, kendine iyi bak..
Pancubencim, çok teşekkür ederim.
Tokluk kan şekerim 50'ye kadar düşüyor, bugün bir test daha yapıldı, akşama doğru çıkacak sonucu.
Karbonhidrattan kaçınmam gerekiyor normalde, ama kilo verdiğim için bir süre serbest bıraktı doktor. Kilo kaybı, şu an için karbonhidrat yemenden daha kötü bizim için dedi.
Hem bulantıyı fazla tetiklemeyecek, hem de daha fazla kilo vermemi engelleyecek yeni bir beslenme listesi hazırladı. 10-12 gün uygulayıp kontrole gideceğim. Umarım uygulayabilirim :)
Bu arada kadın doğum dokttorum rennie vermişti ama en sadece gece yatarken içiyordum adamı dinlemeyip. Bu doktor da kızdı, her yemekten sonra içmen lazım, yoksa daha ağır ilaçlar kullanman gerekir dedi. Midesinden şikayeti olan arkadaşların aklında bulunsun...
canım dikkat et kedine.ne yapsan acaba kilo almak için.ne yersen ye ama kilo al canım.dikkat et kendine.ben geldiiimmm...
Ezgicim teşekkürler...
İnşallah bundan sonra açılır iştahımız da, kuzucukları güzel güzel besleriz.
Beni ayakta tutan sabah kahvaltıları ile meyveler, onları yemesem bir yerde bayılıp kalıcam sanırım :))
Yumurtayı hiç mi yiyemezsin, yağda falan?
ben geldiiimmm...
geçmiş olsun sinpac.umarım biran önce kurtulursunuz şu bulantılardan ne güzel geçti diyordun canım.Günaydın kızlarr,
İğrenç bir güne başlama yaşadım...:1closedeyes:
Sabah kustum...kafamçokkarıştı
Gece rüyamda bir sürü kabus gördüm...-tatlicadiarzu-
İnanılmaz bitkinim şimdikafamçokkarıştı Kahvaltı bile yapamadım...
canımcım benimde karnım öyle sabah yok akşam şişiyor.hatta dün akşam eşim karnın çıkıyor hayatım dedi.sabah kalktım dün akşamki göbek yok.kanamana gelince önden gelmediyse kendini üzme.o bencede kabızlıktan olmuştur.sanırım dün yada önceki gün bendede oldu.ya kızlar bu arada aranızda karnı bütün gün büyük olup sabhları küçük olan varmı.sabahları çekiyor karnım sanki ya.
gözün aydın canım.hepimizin hep böyle sorunsuz ilerler inşaallah.kızlar az once doktordan geldım
kafa+vucut toplam 7 cm
gelısımı normalmıs ense kalınlıgıda normal dedı
bır cıkıntı var ama tam olarak ne oldugu bellı degıl dedı sanırım erkek
Gittin geldin haa şekerim.gözün aydın çok sevindim ecrincim.hihoyyytyine gününe mi döndü ufaklık bide el salladı ha yerim ben onudelikafadulden.kızlar biz geldik doktordan ense kalınlığımız normal çıktı boyu 5,5 cm tam gtününde gidiyor bu sefer cinsiyeti daha belli değil gelişimi gayet iyi dedi dr. hihoyyyt
kızlar bebeğim annesine el salladı 5 parmağını da gördüm resmen merak etme anne ben iyiyim der gibiydi delikafadulden
Tatlım yumurtayı bi şeylerin içinde yemeyi denesen, pasta börek,kek filan yaparken de yumurta kullanılıyor nasılsa. Tek olarak yemen şart değil.canım ben yumurtayı az pişmiş yerim normalde ama artık biliyorsun hayvansal gıdaların çok iyi pişirilmesi lazım hamilelikte o yüzden iyi pişince yiyemiyorum.yağda da zorla işte.ama zorlayacağım kendimi.
Canım kepekli ürünleri tavsiye ettimi doktorun...kepekli ekmek,kepekli makarna gibi...probiyotik yoğurt ,ceviz,kepekli biskuvi,,fındık,bulgur gibi bunlarla ara ara ve sık öğünlerde yenmesi gerekilenler miş..Posalı içecekler tercih etmelisin canım..Zor walla ama geçmiş olsun hem seni bunlar tok tutar canım aslında kan şekeri ölçen cihazlar var her yemekten 3 saat sonra kendin de ölçerek bakabilirsin kendini ona göre ayarlarsın bana göre...
canım dikkat et kedine.ne yapsan acaba kilo almak için.ne yersen ye ama kilo al canım.dikkat et kendine.
canım ben yumurtayı az pişmiş yerim normalde ama artık biliyorsun hayvansal gıdaların çok iyi pişirilmesi lazım hamilelikte o yüzden iyi pişince yiyemiyorum.yağda da zorla işte.ama zorlayacağım kendimi.