2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kardes, hemeroidliler kulubune hosgeldin....
Sabah kayısı kurusu yersen, pek zorlanmıyorsun...
Bir de duzenli olarak tuvalete cıkmalısın...
O leke hemeroidden gelmistir.. Fazla takma konuyu...

kızlar az once doktordan geldım
kafa+vucut toplam 7 cm
gelısımı normalmıs ense kalınlıgıda normal dedı
bır cıkıntı var ama tam olarak ne oldugu bellı degıl dedı sanırım erkek

bende hemoroit var canım ama doğru bende söyliycem dr

kayısı kurusu super cozum tavsıye ederım.

Kağıdın en ustunde genel degerlendırme rıskıne bakmalıymıssın. 1\100 ile 1\1000 arası rısk grubu orta duzeyde rısk grubu olarak kabul edılıyormus.

Esım dr ona telefon ettım ve sordum bransı farklı bana bu sekılde soyledı bende umarım sana yardımcı olmusumdur. Hayırlı sonuclar dılerım

kızlar az once doktordan geldım
kafa+vucut toplam 7 cm
gelısımı normalmıs ense kalınlıgıda normal dedı
bır cıkıntı var ama tam olarak ne oldugu bellı degıl dedı sanırım erkek
canım gözün aydın seninkide erkek demekki.vallahi ilk kız haberi kimden gelicek bende çok merak ediyorum.benden mi yoksa.
bebişte iyi.allah her zaman böyle etsin.

kızlar dr aradım biraz önce içim rahat etmedi.takip et bir daha olursa gel pazartesi dedi.korkma dedi.bi tek dün akşam oldu o kadar.sabahta yoktu.inşallah olmazda.

evet çanım yanıyorum ateş gibi.....kaydirigubbakcemile3

çanım endişe etme,inşallah bir problem yoktur,ama ben sınırın ne olduğunu bilmiyorum...

çanım zorlama kendini tuvalette,büyük ihtimal hemeroid oluyor arkadan geliyorsa...gebelikte çok yaşanan bişeydir,,,bendede var o söz konusu şey,bana dr libalaks diye bir ilaç yazdı tek kullanımlık tüp halinde,kendini zorlama sakın dedi,öyle kabız olduğunda bunu kullan 10 dakika sonra rahat çıkarsın dedi,,,bu aralar kabız olmanız çok normal ...dr un ile konuş sana ilaç versin...vajinadan gelmediği süreçe korkma...

çanım hoşgeldin,yeme problemi bendede var,et türü şeyleri yiyemez oldum,görmem bile yetiyor uzak durmam için...inşallah düzelir...

kızlar biz geldik doktordan ense kalınlığımız normal çıktı boyu 5,5 cm tam gtününde gidiyor bu sefer cinsiyeti daha belli değil gelişimi gayet iyi dedi dr. hihoyyyt
kızlar bebeğim annesine el salladı 5 parmağını da gördüm resmen merak etme anne ben iyiyim der gibiydi delikafadulden

Sen hiç merak etme...
Benim geçenlerde doğum yapan bir arkadaşım vardı, onun bile karnı 4. ayda çıkmıştı...
Ki, o kız ömrüm boyunca tanıdığım en en en zayıf insandı... Onun bile çıkıyorsa, senin eminim çıkar....

canım gözün aydın. Allah tüm arkadaşlara böyle hayırlı haberler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…