2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar acil yardım.dün akşam evde değildik.eve geldim çamaşırımda küçücük kırmıız bir leke.hemen selpakla sildim birşey yok bulaşma felan.sancıda yok.acaba diyorum çok zorladım kendini tuvalette akşam kabz gibi birşey olmuşum ondanmı geldi.sonra kesildi.minicik iki damla.çok korktum.birşeymi oldu bebeğime allah korusun.bide vaijnadan değil arka kısmdan gelmişti.ya kendimi tuvalette çokmu zorladım.kan olsa çok gelir dimi.sancı olurmu.çok panik oldum yardım edin.

herkese gunaydin hanimlar cumalariniz mubarek olsun RABBIM dualrinizi kabul etsin gonlunuzun muradini tez zamanda versin insallah

ya kızlar acil yardım.dün akşam evde değildik.eve geldim çamaşırımda küçücük kırmıız bir leke.hemen selpakla sildim birşey yok bulaşma felan.sancıda yok.acaba diyorum çok zorladım kendini tuvalette akşam kabz gibi birşey olmuşum ondanmı geldi.sonra kesildi.minicik iki damla.çok korktum.birşeymi oldu bebeğime allah korusun.bide vaijnadan değil arka kısmdan gelmişti.ya kendimi tuvalette çokmu zorladım.kan olsa çok gelir dimi.sancı olurmu.çok panik oldum yardım edin.

canim vajinadan gelmediyse ki ordan degil diyorsun bence endise etmene gerek yok zorladigin icin olmus olabilir

Bendende geliyor, çünkü bende kabızım ve zorluyoruz mecburen, korkmana gerek yok bence..

Bende Mart 2010 da allah nasip ederse bebegımı kucagıma alacagım. 14. haftadayım. gelecek hafta cınsıyet ıcın ultrasona gıdecegım. Herkes oglan oldugunu soyluyor. Ben bılmıyorum hıslerım karıstı.

Hamılelıgım fena gıtmıyor yalnız 10 gundur cok uyuyor ve halsızım nıye bu kadar halsızım kı ? sındırımım hala cok yavas ve bır hamıle gıbı beslenemıyorum. Yeıdgım tek yararlı gıda peynır.
Sute baslayamadım yumurta arada bır tavuk desenız hayır bazen balık
beslenmem sıkıntı yanı

Bu da kaptanın seyır defterıne dondu
Sevgıler

canım bencede vajinadan değil ise korkulacak bişi yok benimde başıma gelmişti hemde kan şakır şakırdı zorlanmaktan oluyor ben incir yiyerek sonuç buldum bence dene kabızlığa iyi geliyor.

Günaydın arkadaşlar, Sinpac canım geçmiş olsun, bu kabuslardan ne zaman kurtulacaz acaba ya, bende her gece saçma sapan şeyler görmekten sıkıldım artık valla, bu arada dün kaynatmışsınız, Ankaralılar nerde buluşuyormuş ve ne zaman, bensiz mi buluşacaksınız aşkolsun sizelere yaniii...

Benim sormak istediğim birşey var birde, bilgisi olan yardım etsin lütfen, ikili test kan sonucunu aldım, bugun öğleden sonra doktora gösterecem ama meraktan ölüyorum, bu kan sonuçlarında nereye bakıyoruz, nasıl yorumlayacaz anlamadım, yardımcı olun...

Ve... sabah sabah canım karnıbahar çekti, geçmişi okumadan, o sayfadan itibaren atladım valla, nerden bulacaz şimdi karnıbaharı, ben hiç görmedim marketlerde manavlarda.. Çok da severim karnıbaharı ya.. olsa da yesek...:))

Canım günaydın Fbhcg olacak orada PPA olacak birde daha ben ikili test te sonuçlarda

canım bencede vajinadan değil ise korkulacak bişi yok benimde başıma gelmişti hemde kan şakır şakırdı zorlanmaktan oluyor ben incir yiyerek sonuç buldum bence dene kabızlığa iyi geliyor.
canım bir görsen paniğimi.nasıl korktum.ama gelmediya selpağa kan bulaşmadı bide devamıda gelmediya dediğin gibi zorlamadan.çok korktum ağladım briaz önce.allah koruusn.nasıl korkuyoruz ya.
inciri deniycem çok sağol.

sen naısl anlamıştın kabızlıktan geldiğini.arkadanmı geldi seninkide.dr sordunmu.kusura bakma canım çok korktumda ondan bu kadar soruyorum.

kızlar dün gece eve 1de geldim arkadaşım doğum yaptı arkadaşımın bağırmasına dayanamadım başım döndü midem bulandı çok etkilendim ama bebişini görmeliydiniz fındık kadar akşama doğru tekrar evine gitcem

canım çok sağol.hemen panik oluyorum.

Bende Mart 2010 da allah nasip ederse bebegımı kucagıma alacagım. 14. haftadayım. gelecek hafta cınsıyet ıcın ultrasona gıdecegım. Herkes oglan oldugunu soyluyor. Ben bılmıyorum hıslerım karıstı.

Hamılelıgım fena gıtmıyor yalnız 10 gundur cok uyuyor ve halsızım nıye bu kadar halsızım kı ? sındırımım hala cok yavas ve bır hamıle gıbı beslenemıyorum. Yeıdgım tek yararlı gıda peynır.
beslenmem sıkıntı yanı

Sevgıler

korkma bebişim bendede var o hemoroid var bende çok kanıyo ya sigarayıda bırakınca iyice kabızcık oldum...
modesty hoşgeldin aramıza..vereliniortak.

beslenmem sıkıntı yanı

Sevgıler
canım hoşgeldin.allah tamamına erdirsin.bende 14.haftadayım.sat göre ne zaman doğum.
benimde hala oluyor halsizlik.mide bulantısı.

korkma bebişim bendede var o hemoroid var bende çok kanıyo ya sigarayıda bırakınca iyice kabızcık oldum...
modesty hoşgeldin aramıza..vereliniortak.
ayy dila naısl korktum anlatamam.sen gittinmi peki dr.sordunmu neden olur diye.hayırlısıyla alsaydık kucağımıza bebişlerimizi.

beslenmem sıkıntı yanı

Sevgıler

hoşgeldin:CüvCüv:a.s.

beslenmem sıkıntı yanı

Sevgıler

Selam Modesty, aramıza hoşgeldin, sorunsuz bir hamilelik diliyorum, Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İştahsızlık ve beslenme problemi topikteki herkeste var hemen hemen, zamanla düzene girecek sanırım, bu konuda yalnız değilisn yani, takma kafana..

Canım günaydın Fbhcg olacak orada PPA olacak birde daha ben ikili test te sonuçlarda

Canım o sonuçlara bakınca değerlerin ne olması gerekiyor anlamadım ki...

sen naısl anlamıştın kabızlıktan geldiğini.arkadanmı geldi seninkide.dr sordunmu.kusura bakma canım çok korktumda ondan bu kadar soruyorum.

gebeliğim ilk haftalarında hep kabızdım,kendimi zorladıktan sonra bi baktım wc'de heryer kan oldu selpakla baktım vajinadan değil,hatta bende kan pıhtısı bile geldi bide bende basur var hemen dr aradım basurum kanayıp içe akmış zorlanınca patlaklık verdi:))herzaman sorabilirsin canım

gebeliğim ilk haftalarında hep kabızdım,kendimi zorladıktan sonra bi baktım wc'de heryer kan oldu selpakla baktım vajinadan değil,hatta bende kan pıhtısı bile geldi bide bende basur var hemen dr aradım basurum kanayıp içe akmış zorlanınca patlaklık verdi:))herzaman sorabilirsin canım
sağol tatlım anlayışın için.ya diyorumya bayağ korktum.

ayy dila naısl korktum anlatamam.sen gittinmi peki dr.sordunmu neden olur diye.hayırlısıyla alsaydık kucağımıza bebişlerimizi.

doktor bana sordu basur falan varmı deyi bende utancımdan söylemedim...
ama eskiden beri var okanama kabızken zorlamadan oluyo...
hele bi doğsun...basuru normal doğum yapacaklar için galiba tedavi etmeleri gerekiyo çünkü doğumda sürekli ıkınacağımız için kanama olabilir hatta durnmayabilir..aslında varsa biran çnce gidip söyleyin bende söylicem pazartesi gittiğimde.

X