2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizlere sorum olcak bende sivilce öncedende vardı ben suna dumankaya'nın akne önleyicisini almıştım çok memnunum acaba şimdi de kullansam zararı olurmu

kızlar biz geldik doktordan ense kalınlığımız normal çıktı boyu 5,5 cm tam gtününde gidiyor bu sefer cinsiyeti daha belli değil gelişimi gayet iyi dedi dr. hihoyyyt
kızlar bebeğim annesine el salladı 5 parmağını da gördüm resmen merak etme anne ben iyiyim der gibiydi delikafadulden :emir_bebek:

çanım gözün aydın...maşallah bebişimize,,,büyüyor annesi,,,

kayısı kurusu super cozum tavsıye ederım.

Kağıdın en ustunde genel degerlendırme rıskıne bakmalıymıssın. 1\100 ile 1\1000 arası rısk grubu orta duzeyde rısk grubu olarak kabul edılıyormus.

Esım dr ona telefon ettım ve sordum bransı farklı bana bu sekılde soyledı bende umarım sana yardımcı olmusumdur. Hayırlı sonuclar dılerım

Teşekkür ederim ilgilendiğin için ama buna benzer bir sürü değer yazmışlar, neyse artık doktora gitme saatim yaklaştı, ondan duyarım artık sonucu...

kızlar az once doktordan geldım
kafa+vucut toplam 7 cm
gelısımı normalmıs ense kalınlıgıda normal dedı
bır cıkıntı var ama tam olarak ne oldugu bellı degıl dedı sanırım erkek

Hadi gözün aydın canım, mart bebeklerinden ilk kim kız haberi verecek merak ediyorum açıkçası, ve bu kız bebek kutlamayı haketti bence de, kıymetli olacak topiğin ilk kızı olaraktan...

kızlar biz geldik doktordan ense kalınlığımız normal çıktı boyu 5,5 cm tam gtününde gidiyor bu sefer cinsiyeti daha belli değil gelişimi gayet iyi dedi dr. hihoyyyt
kızlar bebeğim annesine el salladı 5 parmağını da gördüm resmen merak etme anne ben iyiyim der gibiydi delikafadulden :emir_bebek:

Efecrin, canım seninde gözün aydın, en son gittiğimde benimki de el sallamıştı, çok heyecan verici bir durum hakkaten, doktor el sallarken ki resmini verdi bana, arada bakıyorum, minik eline, 5 parmağıda sayılır ve gözle görülür şekilde benimkinin de, Allah sağlıcakla doğumlarını göstersin bize.. ve diğer anne adaylarına tabiki...

Son düzenleme:
gzdtak,selkie çok teşekkürler kızlar gerçekten büyüor yaww :sm_cool:
allah herkese güzel haberler nasip etsin

Slm kızlar vitamin haplarına ve kan haplarına başladınızmı başladıysanız ilaçların isimelri neler
cevap bekliyorum

Canım, ben vitamin olarak Megadyn ve Nerox-B kullanıyorum, folik asidi geçen hafta bıraktırdı doktorum, kan hapı için henüz bişey demedi, ama bende zaten kansızlık var, belki yakında ona da başlatır..

amin simenaycım insan ne kadar duygulanıyor dimi allah herkese kucağına almayı huzurla,sağlıkla yaşatmayı nasip etsin :CüvCüv:

kızlar biz geldik doktordan ense kalınlığımız normal çıktı boyu 5,5 cm tam gtününde gidiyor bu sefer cinsiyeti daha belli değil gelişimi gayet iyi dedi dr. Hihoyyyt

canımm çok sevindim senin adına hayırlısı olsun....güzel haberler duymak ne güzel

Herkese merhaba,
kızlar sizlere sorum olcak bende sivilce öncedende vardı ben suna dumankaya'nın akne önleyicisini almıştım çok memnunum acaba şimdi de kullansam zararı olurmu
Canım sakın doktora sormadan kullanma ne olur ne olmaz.

Slm kızlar vitamin haplarına ve kan haplarına başladınızmı başladıysanız ilaçların isimelri neler
cevap bekliyorum
Ben başladım 1 haftadır elevit kullnıyorum, ferlos çiğneme tableti var demir için onu da yarın kullanmaya başlayacağım, mide bulantımın geçmesini bekledim.

oh maşallah canım ne güzel daırısı başımıza
bende bebişimi çok özledim 25 gün oldu haftaya inşallah gideceğiz doktora :eek:

cevap bekliyorum

anım ben folbiol,mağnezyum diasporl ve ferrum fort kullanıyorum,onun hariçinde bir vitamin hapına başlamadık,çünkü bana çok kilo aldırıyor...dr m 16 haftadan sonra normla vitamin ilaçlarına başlarız dedi,şimdilik gerek görmedi,,,

beyzade canım bana da elevit ve santafer fort yazmış dr. bugün başlıcam bende ama santafer fort u arada sırada iç dedi kansızlık yok ama yazıyorum yinede dedi

Merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım ama sanırım doktordan gelip mutlu haberlerle gelenler var hepsini kutluyorum ve hepinize iyi bir gün diliyorum. kaydirigubbakcemile2

ben geldiiimmm...

herkese merhaba, geçmişi biraz okudum ama hepsine halim yetmedi.
bir sürü kan verdim, aç kaldım, gözlerimi zor açıyorum.

ben doktordan geliyorum, hipoglisemi için kontrolüm vardı bugün.
toplam kilo kaybı nerdeyse 4 kilo... zaten 50 kilo olan biri için çok fazla dedi doktor.
hipoglisemi için uyguladığım diyeti bile bırakmamı istedi.
canın ne istiyorsa ye, ama yeter ki daha fazla kilo verme dedi.
ilk 3 ay önemli değildi, ama artık senin yediklerinden beslenecek bebek, hem bebek için hem de kendi sağlığın için toparlanman lazım dedi.
ben her öğün çorba içiyordum, mideme çok iyi geliyor. çorba içerek zayıflama diyeti yapıyorsun, %60'ı su olan birşey, doğru dürüst kalorisi de yok, biraz uzak durmaya çalış çorbadan dedi.
sabah kahvaltılarım fena değil zaten, ona da yumurta ekledi.
kan tahlillerim yarın çıkacak, kan şekerimin durumunu da öyle görücez ama bu kadar kilo kaybına düşük olmaması mümkün değil zaten dedi.

Efecrin, gözün aydın canım, sonuçlar iyi çıkmış, çok sevindim

Yeni gelen arkadaşlar olmuş bu arada, hoşgelmişler...

bosnacım çok sağol tatlım kaydirigubbakcemile2 çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et sen bize lazımsın

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun tekrardan şimdi bende BOSNA nerede diyecektim...şekerin kaçlara kadar düşüyor senin evet yaaa mahfeder o seni karbonhidratlı ve proteinli yemene bisey dedi mi doktor belki onlarla kilo alırsın .

ben geldiiimmm...

herkese merhaba, geçmişi biraz okudum ama hepsine halim yetmedi.
bir sürü kan verdim, aç kaldım, gözlerimi zor açıyorum.

ben doktordan geliyorum, hipoglisemi için kontrolüm vardı bugün.
toplam kilo kaybı nerdeyse 4 kilo... zaten 50 kilo olan biri için çok fazla dedi doktor.
hipoglisemi için uyguladığım diyeti bile bırakmamı istedi.
canın ne istiyorsa ye, ama yeter ki daha fazla kilo verme dedi.
ilk 3 ay önemli değildi, ama artık senin yediklerinden beslenecek bebek, hem bebek için hem de kendi sağlığın için toparlanman lazım dedi.
ben her öğün çorba içiyordum, mideme çok iyi geliyor. çorba içerek zayıflama diyeti yapıyorsun, %60'ı su olan birşey, doğru dürüst kalorisi de yok, biraz uzak durmaya çalış çorbadan dedi.
sabah kahvaltılarım fena değil zaten, ona da yumurta ekledi.
kan tahlillerim yarın çıkacak, kan şekerimin durumunu da öyle görücez ama bu kadar kilo kaybına düşük olmaması mümkün değil zaten dedi.

Efecrin, gözün aydın canım, sonuçlar iyi çıkmış, çok sevindim

Yeni gelen arkadaşlar olmuş bu arada, hoşgelmişler...

X