- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.641
kızlar sizlere sorum olcak bende sivilce öncedende vardı ben suna dumankaya'nın akne önleyicisini almıştım çok memnunum acaba şimdi de kullansam zararı olurmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar biz geldik doktordan ense kalınlığımız normal çıktı boyu 5,5 cm tam gtününde gidiyor bu sefer cinsiyeti daha belli değil gelişimi gayet iyi dedi dr. hihoyyyt
kızlar bebeğim annesine el salladı 5 parmağını da gördüm resmen merak etme anne ben iyiyim der gibiydi delikafadulden
kayısı kurusu super cozum tavsıye ederım.
Kağıdın en ustunde genel degerlendırme rıskıne bakmalıymıssın. 1\100 ile 1\1000 arası rısk grubu orta duzeyde rısk grubu olarak kabul edılıyormus.
Esım dr ona telefon ettım ve sordum bransı farklı bana bu sekılde soyledı bende umarım sana yardımcı olmusumdur. Hayırlı sonuclar dılerım
kızlar az once doktordan geldım
kafa+vucut toplam 7 cm
gelısımı normalmıs ense kalınlıgıda normal dedı
bır cıkıntı var ama tam olarak ne oldugu bellı degıl dedı sanırım erkek
kızlar biz geldik doktordan ense kalınlığımız normal çıktı boyu 5,5 cm tam gtününde gidiyor bu sefer cinsiyeti daha belli değil gelişimi gayet iyi dedi dr. hihoyyyt
kızlar bebeğim annesine el salladı 5 parmağını da gördüm resmen merak etme anne ben iyiyim der gibiydi delikafadulden
Slm kızlar vitamin haplarına ve kan haplarına başladınızmı başladıysanız ilaçların isimelri neler
cevap bekliyorum
kızlar biz geldik doktordan ense kalınlığımız normal çıktı boyu 5,5 cm tam gtününde gidiyor bu sefer cinsiyeti daha belli değil gelişimi gayet iyi dedi dr. Hihoyyyt
Canım sakın doktora sormadan kullanma ne olur ne olmaz.kızlar sizlere sorum olcak bende sivilce öncedende vardı ben suna dumankaya'nın akne önleyicisini almıştım çok memnunum acaba şimdi de kullansam zararı olurmu
Ben başladım 1 haftadır elevit kullnıyorum, ferlos çiğneme tableti var demir için onu da yarın kullanmaya başlayacağım, mide bulantımın geçmesini bekledim.Slm kızlar vitamin haplarına ve kan haplarına başladınızmı başladıysanız ilaçların isimelri neler
cevap bekliyorum
Slm kızlar vitamin haplarına ve kan haplarına başladınızmı başladıysanız ilaçların isimelri neler
cevap bekliyorum
cevap bekliyorum
canımm çok sevindim senin adına hayırlısı olsun....güzel haberler duymak ne güzel
oh maşallah canım ne güzel daırısı başımıza
bende bebişimi çok özledim 25 gün oldu haftaya inşallah gideceğiz doktora
ben geldiiimmm...
herkese merhaba, geçmişi biraz okudum ama hepsine halim yetmedi.
bir sürü kan verdim, aç kaldım, gözlerimi zor açıyorum.
ben doktordan geliyorum, hipoglisemi için kontrolüm vardı bugün.
toplam kilo kaybı nerdeyse 4 kilo... zaten 50 kilo olan biri için çok fazla dedi doktor.
hipoglisemi için uyguladığım diyeti bile bırakmamı istedi.
canın ne istiyorsa ye, ama yeter ki daha fazla kilo verme dedi.
ilk 3 ay önemli değildi, ama artık senin yediklerinden beslenecek bebek, hem bebek için hem de kendi sağlığın için toparlanman lazım dedi.
ben her öğün çorba içiyordum, mideme çok iyi geliyor. çorba içerek zayıflama diyeti yapıyorsun, %60'ı su olan birşey, doğru dürüst kalorisi de yok, biraz uzak durmaya çalış çorbadan dedi.
sabah kahvaltılarım fena değil zaten, ona da yumurta ekledi.
kan tahlillerim yarın çıkacak, kan şekerimin durumunu da öyle görücez ama bu kadar kilo kaybına düşük olmaması mümkün değil zaten dedi.
Efecrin, gözün aydın canım, sonuçlar iyi çıkmış, çok sevindim
Yeni gelen arkadaşlar olmuş bu arada, hoşgelmişler...