- 18 Aralık 2008
- 2.120
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.581
kızlar ensekalınlığı 2,5 çıktı kan testi verdim ama daha sonucu pazartes alacağım lütfen dua edin dr.korkutmak istemediği için sorun olmaz dedi ve sonuclara göre karar verecek galiba sizde böyle sonucu çıkna varmı lütfen yazın ..
günaydıınn arkadaşlarrr..
tmm dila bugün yiyecek yok kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişey sorcam sizin vücut sıcaklığınız da yükseldimi hamilelikte?
benimki önceden de yüksekti şimdi tavan yaptı eşim kaçıyo benden yanıyosun diye sırnaşık şey
Günaydın kızlarr,
İğrenç bir güne başlama yaşadım...:1closedeyes:
Sabah kustum...kafamçokkarıştı
Gece rüyamda bir sürü kabus gördüm...-tatlicadiarzu-
İnanılmaz bitkinim şimdikafamçokkarıştı Kahvaltı bile yapamadım...
Günaydın arkadaşlar, Sinpac canım geçmiş olsun, bu kabuslardan ne zaman kurtulacaz acaba ya, bende her gece saçma sapan şeyler görmekten sıkıldım artık valla, bu arada dün kaynatmışsınız, Ankaralılar nerde buluşuyormuş ve ne zaman, bensiz mi buluşacaksınız aşkolsun sizelere yaniii...
Benim sormak istediğim birşey var birde, bilgisi olan yardım etsin lütfen, ikili test kan sonucunu aldım, bugun öğleden sonra doktora gösterecem ama meraktan ölüyorum, bu kan sonuçlarında nereye bakıyoruz, nasıl yorumlayacaz anlamadım, yardımcı olun...
Ve... sabah sabah canım karnıbahar çekti, geçmişi okumadan, o sayfadan itibaren atladım valla, nerden bulacaz şimdi karnıbaharı, ben hiç görmedim marketlerde manavlarda.. Çok da severim karnıbaharı ya.. olsa da yesek...:))
günaydın canım turizm bakanlığında çalışıyorum senPembedüşler,
Sen nerede çalışıyorsun?
günaydın canım turizm bakanlığında çalışıyorum sen
canım allah kourusn.bildiğim kadarıyla 4 sınır.dr riskli görse söylerdi niye saklasın.dur bakalım.allah büyüktür.inşallah kan sonuçların iyi çıkar.kızlar ensekalınlığı 2,5 çıktı kan testi verdim ama daha sonucu pazartes alacağım lütfen dua edin dr.korkutmak istemediği için sorun olmaz dedi ve sonuclara göre karar verecek galiba sizde böyle sonucu çıkna varmı lütfen yazın ..
evet yakınız bayağ.Ben de Halkbank tayım...
Yakın sayılırız...
sensiz buluşurmuyuz canım benim.daha belli değil.dila ayarlıycak buluşmayı.sanırım bayramdan sonra buluşuruz.Günaydın arkadaşlar, Sinpac canım geçmiş olsun, bu kabuslardan ne zaman kurtulacaz acaba ya, bende her gece saçma sapan şeyler görmekten sıkıldım artık valla, bu arada dün kaynatmışsınız, Ankaralılar nerde buluşuyormuş ve ne zaman, bensiz mi buluşacaksınız aşkolsun sizelere yaniii...
Benim sormak istediğim birşey var birde, bilgisi olan yardım etsin lütfen, ikili test kan sonucunu aldım, bugun öğleden sonra doktora gösterecem ama meraktan ölüyorum, bu kan sonuçlarında nereye bakıyoruz, nasıl yorumlayacaz anlamadım, yardımcı olun...
Ve... sabah sabah canım karnıbahar çekti, geçmişi okumadan, o sayfadan itibaren atladım valla, nerden bulacaz şimdi karnıbaharı, ben hiç görmedim marketlerde manavlarda.. Çok da severim karnıbaharı ya.. olsa da yesek...:))
sensiz buluşurmuyuz canım benim.daha belli değil.dila ayarlıycak buluşmayı.sanırım bayramdan sonra buluşuruz.