2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım hiç araştırmadım korkmamak için kaç çıkması gerektiğini...inşallah iyi olur sonuçların aldığın zaman bize haber ver sakın endişelenip bebikini üzme tamammı?

evet canım ben hala gece klimayla uyuyorum yazık kocam hasta olucak...o normal 3 derece falan oynar yanılmıyorsam...

Yaa Kizlar ben gene bir kilo vermisim....
Hemde dünden bugüne...
Her sabah kalkar kalkmaz tartilirim ben...
Toplamda 5 kilo oldu simdi vedigim kilolar...akannehir

Dün hatta esimle yemege gitmistik sonra Tatliciya
girmistik felan...yani cok yemistim...hic kusmuyorumda...

Niye böyle oluyor anlamadimki...
Bu cocuk beni sömürüyor galiba..kaydirigubbakcemile3.

hımm tşkler dila bendemi var bişey diyordum..gerçi mantıklı kan hacmimiz arttığı için ısınıyoz galibaCADIARZU
sen de dikkat et klimayla uyuman tehlikeli tutulur kalırsın Allah korusunyasakkelime
tonya benimki 2,1 çıkmıştı zaten ben kan testi de yaptırmadım ikili istemediğim için..dr. enseyle burun kemiğine baktı normal dedi.
yanılmıyorsam biryerde 3 ün üstündekiler riskli diye okumuştum inş. yolundadır herşey canını sıkma

Günaydın kızlarr,
İğrenç bir güne başlama yaşadım...:1closedeyes:
Sabah kustum...kafamçokkarıştı
Gece rüyamda bir sürü kabus gördüm...-tatlicadiarzu-
İnanılmaz bitkinim şimdikafamçokkarıştı Kahvaltı bile yapamadım...

Günaydın arkadaşlar, Sinpac canım geçmiş olsun, bu kabuslardan ne zaman kurtulacaz acaba ya, bende her gece saçma sapan şeyler görmekten sıkıldım artık valla, bu arada dün kaynatmışsınız, Ankaralılar nerde buluşuyormuş ve ne zaman, bensiz mi buluşacaksınız aşkolsun sizelere yaniii...

Benim sormak istediğim birşey var birde, bilgisi olan yardım etsin lütfen, ikili test kan sonucunu aldım, bugun öğleden sonra doktora gösterecem ama meraktan ölüyorum, bu kan sonuçlarında nereye bakıyoruz, nasıl yorumlayacaz anlamadım, yardımcı olun...

Ve... sabah sabah canım karnıbahar çekti, geçmişi okumadan, o sayfadan itibaren atladım valla, nerden bulacaz şimdi karnıbaharı, ben hiç görmedim marketlerde manavlarda.. Çok da severim karnıbaharı ya.. olsa da yesek...:))

simenay yemekten bahsetmek yok bugün yasakkkkkk...
sinpac geçmiş olsun öyle her bulduğuna yicem deyi atlarsan böyle olur...ya bende çok kabus görüyom yaaa...
niye öyle oluyoki bide kendimi kasıyorum sabah karın ağrısıyla uyanıyorum her gün...senağlama

canım allah kourusn.bildiğim kadarıyla 4 sınır.dr riskli görse söylerdi niye saklasın.dur bakalım.allah büyüktür.inşallah kan sonuçların iyi çıkar.

sensiz buluşurmuyuz canım benim.daha belli değil.dila ayarlıycak buluşmayı.sanırım bayramdan sonra buluşuruz.

ben sağlık ocağına gittim bahsetmiştim arandığımdan
idrar tahlili,bilgilendirme vs... yaptı her ay geleceksin dedi...
bi de orada karın muaynesi ve kalp atışlarıda dinlenecekmiş bundan sonraki gidişlerimde

kızlar çok saolun verdiğiniz cevaplar için ama benim içim nedense rahat değil tabi takdir allaha bırakıyorum nedesem boş takiiiii p.tesi sonucu alana kadar bide yarın açıköğretim sınavlarım var yoğun bir şekilde çalıştım rabbim yardım eder inş.sabah motive olamadım galiiba annelik bu olsa gerek (üzüntüden)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…